Go to Top

Na 22 jaar zwaait NAC weer een Lokhoff uit.

Na 22 jaar zwaait NAC weer een Lokhoff uit.

Afgelopen maandag nam NAC met pijn in het hart afscheid van de laatste Lokhoff die bij NAC onder contract stond. Na 22 jaar actief te zijn geweest als trainer en scout vond Jan Lokhoff, broer van, het op zijn pensioengerechtigde leeftijd tijd om te stoppen bij NAC.

Jan begon in 1994 bij NAC, een periode die hij omschrijft als fantastisch.‘’Als trainer van de A-jeugd stroomde er veel spelers door naar het betaalde voetbal. Na mooie jaren als trainer, wilde ik als scout zorgen voor de samenstelling van talentvolle lichtingen. Een voetbalseizoen is zo voorbij en de 22 jaren zijn dan ook snel gegaan.’’

Tim Gillissen, manager jeugdopleidingen is blij dat er iemand als Jan bij NAC rond liep. ‘’Voetbal is zijn passie en daarmee is hij voor ons van enorme waarde geweest. Eerst als trainer en later als scout heeft zijn kennis en kunde ingezet. Jan heeft een neusje voor voetbaltalent, waardoor in al die jaren vele jeugdspelers de kans hebben gekregen de overstap te maken van hun amateurclub naar NAC. Daarbij is Jan ook een fijne en warme persoonlijkheid, waardoor hij in zijn werkzaamheden altijd zeer gewaardeerd werd. We wensen Jan veel succes in zijn nieuwe uitdaging als trainer. Jan zal ons op een aantal momenten nog ondersteunen bij het scouten van de jongste talenten, waarmee zijn kennis voor een deel behouden zal blijven. Daar zijn we blij mee!”

Toch stopt Jan niet helemaal met het voetbal. Hij gaat vanaf volgend seizoen de uitdaging aan om hoofdtrainer te worden bij derdeklasser Virtus, de ploeg waar NAC het in de voorbereiding van volgend seizoen tegen zou oefenen.

Wij wensen Jan veel succes bij zijn nieuwe uitdaging en hopen dat hij geniet van zijn pensioen.

Bron: B-Side Rats, NAC

3 Reacties op "Na 22 jaar zwaait NAC weer een Lokhoff uit."

 • JohnFe
  10 mei, 2016 - 17:32

  Bedankt Jan en succes. ( ejuh niet tegen N.A.C. ja :) )

  0

  0
 • scheppioni
  10 mei, 2016 - 21:09

  Een echte NAC familie, het ga ze goed !!

  0

  0
 • Oosterhout3
  11 mei, 2016 - 12:56

  Waar is NaCcer…. die zou op deze topic zoiezo reageren!! :-)

  0

  0