Wij gaan niet opzij

Hellemons: "het is een beslissing die je niet graag neemt"

Eric Hellemons, nog niet aan het woord geweest in deze soap rond Seuntjens en Tighadouini, vertelt: "Een stukje teleurstelling zit er natuurlijk wel bij bij beide spelers. Maar ook wel een stukje besef, dat sommige dingen toch echt anders moeten." Maar wat wordt er dan verwacht van deze spelers? "Je moet goed bezig zijn met het vak voetbal. Dat hebben we de jongens verteld. Mats is al eerder een keer weg gestuurd geweest om dezelfde reden, voor mijn tijd. Adje pas geleden ook. Je kunt dus stellen dat het een optelsom is. Als er steeds dingetjes gebeuren, dan moet er een keer een beslissing genomen worden.  Het is alleen een beslissing die je als mens of als trainer niet graag neemt. Ik ben er van overtuigd dat ze allebei nog heel goede spelers kunnen zijn voor NAC. Maar dan moeten ze wel gewoon mee gaan." Hellemons wil niet aangeven wat beide heren moeten doen om weer terug te kunnen komen. "Dat hebben we ze in dat gesprek gezegd, dat ga ik niet voor de camera's uitspreken". Komend weekend al terug, net als Tighadouini de vorige keer? "Die kans acht ik zo goed als uitgesloten". Maar FC Utrecht wordt nu wel een erg belangrijke wedstrijd. "Dat heeft niet te maken met deze twee spelers wel of niet er bij. Die druk is er toch al. Het is wel jammer dat deze twee jongens er dan niet bij zijn. Het zijn creatieve spelers. Maar nogmaals: als je als speler iets wilt betekenen, dan moet je als speler ook mee in het gedrag dat wij als club van je verwachten. Bron: B-side Rats, Fox Sports

Vorig bericht
Toch 4-3-3 tegen FC Utrecht? 108 reacties
Volgend bericht
Jelle: "iedereen krijgt een tweede kans" 34 reacties
96 Reacties
0   0  
De Nac hoer

Misschien moet je je als trainer ook eens afvragen waar het door komt dat je deze jongens niet in het gareel krijgt. Gewoon onkune van zowel Gudelj als Hellemonds. Leuke praatjes ammel van hem maar toen ik dat verhaal van die baart las wist ik het al die red het nooit lang wat een lulkoek ammel. Zal 1 tip geven Hellemonds. Richt je op het voetbal wat hard nodig is en niet op al die randzaken. Als hij dat tegen mij had gezegt dat ik mijn baard af moes scheren had hij een kopstoot gehad en dat Adje en Seuntjes net iets anders zijn als de rest oke. Het zijn wel je beste spelers en laat dus zien dat Nac een ervaren coach nodig heeft Gudelj en Hellemonds zijn gewoon totaal ongeschikt daarom lukte het ook niet met Schalk en Kwakman gewoon onkune en geen mensen kennis. Foeke booy heeft daar namelijk totaal geen probleem mee. Het laat ook zien dat Rutjes er geen hol van snapt om dit weer te laten gebeuren door Hellemonds aan te stellen. Weet ook totaal niet wat TD inhoud en dat klopt ook want die lul is dat ook nog nooit geweest. En dan ook nog spelers van een DVD halen die er geen hol van kunnen. Toen ik Damlulski 1 bal zag aannemen zag je al dat hij er geen hol van kon tegen Dundee hoe kan Gudelj en Rutjes hem dan 3 jaar vastleggen jawel daar komt hij weer ONKUNDE EN GEEN ERVARING IN NIKS. Rutjes flikker a.u.b op je kan er geen hol van en bent totaal ongeschikt.

0   0  
Barry B

Er misten nog 1 zin denk ik; en dat we dan van utreg verliezen dat kan, maar we moesten die jongens wat duidelijk maken...

Kom op zeg, het is tijd om te winnen niet om de kleuter juf uit te hangen

0   0  
Nac1912

Wat heeft mats verkeerd gedaan? Was een van de weinige die er tegen gea wat van probeerde te maken...

0   0  
SP1

als je voor je training een hamkaasje en een redbull nuttigt ben je niet met vak bezig, als er positiespel uitgelegd word en je gaat staan geiten,ben je niet met je vak bezig,als je continu met je telefoon bezig bent in het spelershome ben je niet met je vak bezig, als je huisregels structueel overtreed ben je niet met je vak bezig...

kinderachtig en zwaar onprofeesioneel, als ze er nou 10 de man inschieten is je dat makkelijker vergeven,maar als je voor open doel mist en dan ook nog geen kritiek kan hebben moet je lekker wegblijven!!!!

0   0  
whyalwaysme?

2 punten uit 7 wedstrijden, mister rbc..

0   0  
Van Bulkofen

Dagelijks een portie slecht nieuws. Niets over nieuwe impulsen, versterkingen of een fatsoenlijke trainer.

0   0  
Ouwe Jos

@ Nac1912
Je haalt net als vele anderen de laatste wedstrijd aan en op basis daarvan trek je de beslissing van de technische leiding in twijfel. Volgens stelt juist de technische leiding dat ze met een proces bezig zijn, deze 2 heren al vaker gewaarschuwd zijn, en klaarblijkelijk toch niet doen/nakomen wat van hen verwacht wordt. De laatste wedstrijd staat hier dan ook volledig buiten.

@ De Nac Hoer
Onze beste spelers? In potentie misschien de beste spelers, en daar knelt de schoen. Deze jongens lijken veel beter te kunnen, maar laten dat er zelf niet uitkomen. Dat ligt echt niet aan de trainer. Terecht dat ze daar op aangesproken worden.
Overigens lees ik met verbazing dat jij een kopstoot zou uitdelen als iemand zou zeggen je baard af te scheren. Ik kan alleen maar hopen dat dat spreekwoordelijk was, want anders zie ik je liever hier niet meer reageren.

0   0  
Sander

Er is niets zo veranderlijk als een NAC supporter als je het mij vraagt.

Weken wordt er op allerlei fora geroepen dat Adje teveel met zichzelf bezig is.
Van Mats worden er al veel langer zulke dingen geroepen.

Dan worden ze een keer geschorst omdat ze zich blijkbaar niet aan willen passen en dan zijn ze opeens zo belangrijk voor NAC dat we de trainer af gaan vallen. Mooi hoor.

Soms is het gewoon nodig om spelers buiten de selectie te zetten, ongeacht hoeveel talent ze hebben.
Kijk naar Zakaria Bakkali bij PSV. Cocu doet precies hetzelfde met spelers die teveel kapsones krijgen.
Ik hoop dat Adje en Mats door krijgen hoeveel geluk ze hebben om hier te mogen voetballen en dit signaal serieus nemen. Maar aan de reactie van de zaakwaarnemer van Adje kan ik al afleiden dat dat niet zo is.

0   0  
Nac1912

@ouwe jos Dan had je mats voor de wedstrijd van gea moeten schorsen want nu kom je als rutjes zijnde bijzonder ongeloofwaardig over...

0   0  
wolfmanjack

Hellemons, helaas veel bla bla, weinig inhoud.

0   0  
wolfmanjack

Hellemons, helaas veel bla bla, weinig inhoud.

0   0  
seno

Ik denk dat de vis rot is van de kop tot de staart en iedereen dit onderschat heeft van td tot matriaalman. Maar ergens moet de omkeer komen. We moeten dit seizoen maar zien als al die andere verloren en hopen dat we het geluk weer aan onze zijde hebben. En volgend seizoen hopen op een beter jaar. En nu die reserve amsterdammers oprollen dit weekend. Je huid zo duur mogelijk verkopen. Hup Nac

0   0  
Kipiani

Als Dijkhuizen, Streppel, die van Cambuur, Stegeman het wel (zouden) kunnen zou ik niet weten waarom Eric niet. Kom nou toch, wat een oeverloze onzin hier, gebruik je verstand. Dat een ervaren trainer op dit moment beter zou zijn voor ons en dat dat geld mag kosten is iets anders.

0   0  
wallie

Een zaterdag winnen ze. Nou krijg je vuurwerk te zien.

0   0  
NAC80

Schorsen is zo wie zo dom.

2 uur lang rondjes laten lopen op de training en dan ff gesprek voeren. Hooguit op de bank starten en je bereikt het effect dat je wilt. Een schorsing is zo zwaar en dom dat dit bijna niet meer te lijmen is. Juridisch staat NAC heel slecht nu. Als zaakwaarnemer het gooit op onwerkbare situatie kan Adje zo weg en.........ik vrees........nog geld mee krijgen ook!

Hier is heel slecht gehandeld.

0   0  
Oer NACCER

Hellemons is een prima opperman op de bouwplaats maar absoluut ongeschikt als trainer van NAC.
Die man kan gewoon niet met gasten omgaan die een beetje anders zijn dan de doorsnee middelmatige spelers. De beste spelers zijn nou eenmaal altijd een beetje anders dan de anderen. Als je daar niet mee kan omgaan heb je niks in het betaalde voetbal te zoeken.
Maar goed de beste man is er ook maar weggezet door opper clown Rutjes natuurlijk.
Zaterdag massaal spreekkoren: Rutjes rot op en WANBELEID!!!

0   0  
JF

Ja schorsen vind ik geen oplossing dan zet je ze op de bank maar schorsen is met een wedstrijd tegen Utrecht uitermate stom.
Adje is en blijft topscorer en dat is hetgeen wat er moet gebeuren SCOREN

0   0  
ome cor

De spelers die niet professioneel met hun vak bezig waren zijn er tijdelijk uitgezet.
Nou Hellemons, Rutjes en selectiespelers, dat wordt dan een klinkende overwinning tegen Utrecht hè ?

0   0  
RV

Stuur ze maar naar Rutjes of Jans.
Daar bloeien ze binnen de kortste keren op en zijn ze wel van waarde.

Wees dan ook transparant en duidelijk wat de exacte reden is.
Je hebt nu eenmaal met verschillende mensen te maken met een verschillende belevingswereld. Je hebt niet alleen een goede trainer nodig maar ook iemand die de persoonlijkheden weet te doorgronden en de juiste snaar bij ze weet te raken.

Klinkt zweverig maar zo werkt het nu eenmaal op topsportniveau.
Ik geloof er niks van dat Tighadouini sterker terug komt en ineens wel in het team belang gaat spelen.
Die heeft nog maar 1 doel en dat is zo snel mogelijk naar een andere club. Zijn transferwaarde wordt op deze manier in één klap vernietigd en dat is een kwalijke zaak als je niet eens een sluitende begroting zonder transferinkomsten kunt realiseren.

En dan nu wel 4-4-2 gaan spelen terwijl je meest creatieve spelers notabene geschorst zijn en al weken verkeerd gebruikt worden. Zoals Hellemons pas zei: het is allemaal geen hogere wiskunde. Begin dan eens de juiste poppetjes op de juiste plaats te zetten!

0   0  
stanly

ipv de arena gaan we naar de toekomst moeten gaan waar we tegen kindjes van 17 mogen spelen. want als het zo doorgaat eindigen we daar. en natuurlijk niet te vergeten het prachtige scorebord van telstar. benieuwd hoeveel mandjes er aan onze kant gaan hangen....

0   0  
Dhr.

Het is een teken van onvermogen. Als trainer ben je verantwoordelijk voor het motiveren, begeleiden en ontwikkelen van je spelers. Hellemons kan dit blijkbaar niet, klopt dan bij Rutjes aan en zo verdwijnen twee van je creatiefste spelers op de tribune. Inmiddels lijkt het een spelletje 'hoe laten we NAC het diepst zinken'.

We zijn allang geen grap meer. Daar zijn we onder Rutjes allang overheen gegaan. Het valt me trouwens op dat Goetzee continue uit de wind wordt gehouden, maar hij is nog altijd de algemeen directeur en zodoende de hoogste aangeschreven bestuurslid. En ook hij doet er niks aan. Dat hij een commerciële knobbel heeft twijfel ik niet aan, maar hij is niet mans genoeg voor een AD.

0   0  
Bredafun

Mats wordt nu gestraft voor wat??
Hij was 1 van de weinige spelers die er nog iets van wilde maken. Emoties zie je niet bij deze kerel, so what? Hij verdien t niet om gestraft te worden. We hebben zaterdag alles nodig om te winnen. Dan ga je niet dit soort beslissingen nemen hellemons!

0   0  
De Nac hoer @ ouwe Jos

Dat is idd spreekwoordelijk. Als je 2 weken coach bent en dan dit tegen een speler zegt word je nooit meer serieus genomen door heel de selectie niet.

0   0  
buurman

De een zal het een verstandige actie vinden en de ander weer niet. Ik vind het moeilijk.Die jongens hebben er op een bepaalde manier wel om gevraagd, dat weet ik zeker.

Wat me zorgen baart (geen baard) zijn de juridische aspecten. Ik ben bang dat NAC niet erg sterk staat.
Veel buitenstaanders zien het zo wie zo als een paniek reactie op zeer slecht beleid van de club zelf. Dan weet je ook hoe een rechter gaat denken als het zo ver mocht komen. NAC staat niet sterk naar mijn mening.

De enige winst die met deze actie te halen is, dat de andere spelers worden geprikkeld en het collectief boven zich zelf uit groeit. (Had dat ook op een andere manier gekund is de hamvraag?)
Of het collectief Eric steunt gaan we zaterdag zien, maar ik hou mijn hart vast. Geluk zullen we zeker nodig hebben.

Bij verlies zit Eric Hellemons dan al voor een onmogelijke taak.

Op naar een driepunter. Dan komt er even een bietje rust. Maar ja, dan cambuur uit.................

0   0  
ennoajseejer

je moet goed bezig zijn met het vak voetbal? Dan is Rutjes de 1e die geschorst mag worden. Spelers op basis van videobeelden aankopen (lees miskopen). Carnavalsclub NAC doet zijnnaam eer aan

0   0  
LouisvanGaal

Een winnende trainer heeft altijd gelijk.....
Een winnende trainer heeft altijd gelijk.....
Een winnende trainer heeft altijd gelijk.....
Een winnende trainer heeft altijd gelijk.....
Een winnende trainer heeft altijd gelijk.....
18.000x netjes op de lijntjes....

Strafwerk voor Hellemons of voor Mats/Adje....

Zaterdagavond weten we het....

0   0  
Oer NACCER

Vandaag prima column van Sjoerd Mossou in het AD. Samengevat: het is een teringbende en we gaan degraderen.
We zijn bezig met een afscheidstour in de eredivisie.
Ik zie ons ook niet zomaar weer promoveren
Gezellig op maandagavond tegen Jong FC Twente..
Het had met mensen die verstand zouden hebben van voetbalzaken allemaal anders zijn gelopen.
NAC RIP.

0   0  
scheppioni

De NAC hoer heeft zeker wel een punt, alleen de naam al bij het typen, maar goed, ik denk dat Hellemons nu zijn eigen alleen nog maar veel meer in zijn vingers snijd en NAC, want heb je zo'n brede selectie als Chelsea dan kun je dit nog gerust doen, maar nu en wat betreft Seuntjens blijf ik het vaag vinden !
We creeerden in de laatste twee wedstrijden mar anderhalve kans, ben benieuwd zaterdag tegen een ook al niet overtuigend utreg !?! NAC MAG NOOIT VERLOREN GAAN en WORSTENBROOD zit een naar smaakje aan tegenwoordig !

0   0  
Bredafun

Dus, als er beneden peil wordt gespeeld tijdens n wedstrijd, dan wordt je gestraft voor de volgende wedstrijd??
Dan aub ook alles gelijk trekken op 1 lijn dan ook mr. Hellemons. Er speelde in principe eigenlijk NIEMAND goed, jou visie: dus alle 11 geschorst voor zaterdag!! JA TOCH??

Kom om man, dit serieus oplossen en niet op zo'n kinderachtige manier. Iemand die voor de volle 100% voor jou wil werken, dat doe je toch op n iets andere manier mr. Hellemons!!

Luisteren wat het probleem is daar in dat groepje en advies vragen bij mensen die er ervaring mee hebben. Vraag hoe mr. G.Verbeek dit zou aanpakken. Niet gaan pionieren om straks in n diepe kuil te vallen.
Succes man.
En zaterdag die 2 in t veld aub! Die begrijpen je nu onderhand wel wat er niet goed was dacht ik zo, die 3 punten hebben we nodig......

0   0  
Fokke

Een club die dagelijks negatief in het nieuws is en dat al jaren lang verliest op een gegeven moment zijn geloofwaardigheid,zijn sympathie en een groot deel van zijn supporters.
Voor de buitenwereld ben je het lachertje van de eredivisie en voor sponsoren totaal niet meer interessant en ook de wat betere spelers zullen liever niet naar NAC gaan. En aan wat degradatie voor NAC zal betekenen wil ik liever niet denken. Is er dan niets positiefs te melden? NEE althans ik zie het niet.
De enige mannier om negativiteit om te buigen in positiviteit is een reeks overwinningen en dat zie ik niet gebeuren.

0   0  
The Don

Minder praatjes, meer puntjes aub!!!

0   0  
juupke

nac-utrecht 1-5 let op mijn woorden dit wordt weer een drama mensen,shit wat een ellende voor ons

0   0  
Henk

Het lijkt erop dat Hellemons dit vooral voor de bühne doet en om zichzelf te profileren. Ondertussen jaagt hij wel in recordtijd de halve selectie tegen zich in het harnas. En als de spelers niet voor je willen werken, dan houd je het als trainer niet lang vol.

0   0  
ome cor

@Bredafun
Volgens mij zijn ze gepasseerd omdat ze ook buiten het veld niet professioneel met hun vak bezig waren.
Weet je wel wat deze rakkers gedaan hebben ?
Die hebben een croissantje en energydrink gekocht bij de Jumbo voor ze in de bus naar Deventer stapte.
Dat vraagt toch om een verwijdering uit de selectie, zeker ?

Jongens, dit is gewoon een camouflage actie van Rutjes om te zorgen dat het over deze 2 heren gaat en niet meer over de heren Kwakman en Schalk die dankzij hem nog steeds NAC-geld beuren.
Rutjes is a pain in the ass en Hellemons mag nu dienen als zijn marionet.

0   0  
NaCCer

Mensen we hebben het toch over Tighadouini hé, de man die twee goals maakte door twee bloopers van een keeper, een penalty maakte , een penalty naar de maan schoot en zeggen en schrijven één assist heeft gegeven?
Toch hetzelfde jochie die geen bal afgeeft geen respect voor zijn medespelers heeft , niet werkt en uitstraalt dat hij vooral met tegenzin op het veld staat, en iedereen blij moet zijn met hem?
We hebben het toch niet over Ronaldo hé ?
Waar maken we ons druk om zeg, ik maak me nu nog maar om een paar dingen druk en dat is niet degraderen en dat we weer fatsoenlijk voetbal gaan zien en we weer plezier krijgen in en bij een avondje NAC!
En alles wat ons nu overkomt komt voort uit het wanbeleid van de laatste jaren op technisch gebied , we gaan nog even " plezier " van Gudelj hebben.
Je kunt altijd achteraf een paard in de reet kijken dat is makkelijk maar neem van mij aan dat Rutjes slechts de boodschapper is , en het spreekwoord zegt don't shoot the messenger, en op dat traject zijn enorme fouten gemaakt, ook en vooral door Rutjes maar ook door de beleidsbepalers, want was Gudelj eerder ontslagen dan speelden we nu middenmoot met een heel ander team waar Lurling, Verbeek, Schalk, Gillissen, Kwakman, Buijs en wellicht nog anderen deel van hadden uitgemaakt.

0   0  
Stino

Zoals gebruikelijk wordt een trainer weer afgebrand voordat hij goed en wel begonnen is. Ik heb niet het gevoel dat het beter (of slechter) gaat dan onder Gudelj. Ik denk wel dat de spelers die hij (Gudelj) heeft gehaald in potentie goede voetballers zijn, maar daar heb je nu jammer genoeg geen tijd meer voor. Nu moet het aankomen op hard werken en stoempen en dan maar hopen dat je vaak genoeg wint om directe degradatie te voorkomen. Ik denk dat discipline dan het beste werkt, dan heeft iedereen een taak en moet zich daar aan houden. Bijna alle snelle succestrainers werken namelijk zo. Op de lange termijn is talenten en bijzondere types de kans geven wel efficiënter denk ik, maar daar hebben we de tijd simpelweg niet voor. Dus roepen dat Hellemons een pannenkoek is, vind ik te gemakkelijk. Rutjes heeft daarentegen best wat flinke beginnersfouten gemaakt en dat is in de situatie waarin nac verkeerd niet echt handig. Hopelijk leert hij ervan en gaat langzaam beter of hij kan het niet en dan hebben we zeker de verkeerde vent op de verkeerde plaats.

Overigens, uit professionele ervaring denk ik niet dat het handig is om spelers te schorsen en echt buiten de groep te plaatsen, dat werkt de bereidheid om te leren niet in de hand. Nu zijn er alleen maar mensen om hen heen die roepen dat het niet aan hun ligt (zaakwaarnemers). Je moet contact houden met je groep. Je mag ze dan wel lekker veel laten lopen en rondjes rennen (stomme klusjes doen ofzo) en op de bank zetten en dan in de 70e minuut bij 1-1 opgefokt laten invallen, dat helpt. Of je maakt ze juist belangrijk door ze taken te geven binnen het team (spreekbuis/aanvoerder), dan zijn ze misschien meer bereid om moeite voor je te doen.

Hopelijk komt het allemaal goed en anders wordt het NAC - FC Emmen volgend jaar. Ook leuk....

0   0  
scheppioni

@ NaCCer
Poeh dat is nou de juiste tekst zeg !
Alles wat nu nog komt is eigenlijk overbodig, enne dat paard in de reet kijken, ik kijk liever in de bek, kortom NAC snakt naar een trainer die er een ploeg van weet te maken, niet of er iemand een baard heeft of een koptelefoon te duur betaald heeft met klassieke muziek erop , zodat er verschil gemaakt wordt en dat het allemaal als einzelgangers oogt!
Rutjes moet eens minder hard roepen idd, morgen kan alles weer anders zijn zo is het nu bij NAC !
Door de twaalfde man wint ons NAC zaterdag, helaas word ik op afstand vanaf de B-SIDE op de hoogte gehouden ! HUP NAC

0   0  
scheppioni

De spelers van ons NAC verdienen tenslotte genoeg geld voor hun hobby en bij zo'n prachtige club als ons NAC !

0   0  
Badeend

Prima zet. Deze twee heren staan er niet voor het team, of de club NAC.

0   0  
Bredafun

@ ome cor, ik wist niet dat ze zo'n zware misdaad hadden gepleegd :)
maar wat je schrijft, dat probeerde ik te verwoorden. Het publiek laten focussen op deze 2 (basisspelers), zodat onze magier zn werk kan voortzetten.
Hey cor welk vak zit jij overigens?

0   0  
willem 4,5

Hellemons heeft helemaal gelijk, het is niet alleen dat croissantje en dat energiedrankje, er speelt natuurlijk meer. Deze 2 lamzakken waarvan de een een Marokkaans accent heeft en de ander ook?, hoe kom je aan zo'n accent?? moeten leren dat je wordt betaald door "ons" en dat je gvd er 100% op moet klappen. Zelfs al zet je van Gaal voor deze groep dan wordt het nog niet beter. In de winterstop een paar spelers erbij anders loopt het mis. Als van Gaal trainer was geweest hadden ze al 3 maanden thuisgezeten. We hebben heus nog wel een linksbuiten in het 2e die de bal ook naar de tegenstander kan spelen over 10 mtr., dus laat Adje maar even lekker in zijn sop gaar koken en zijn zaakwaarnemer helemaal, die is echt niet goed bij z'n hoofd.

0   0  
7

Vak G gaat op slot zaterdag! Je kan er pas in na 15 minuten. Met deze actie laten we zien dat we het er niet mee eens zijn.

0   0  
Buddha

@7

Is dat de manier? Boeit ze niks ben ik bang.

Vanaf minuut 1 laten zien dat wij supporters NAC zijn en niet die lamstralen op t veld of die figuren op t pluche.

0   0  
knettergek

@buddha laat dat het motto zijn.
De lamstralen staan op het veld...de echte mannen op de tribune!

0   0  
RV

@7

Zou weer een mooi dieptepunt zijn. Dan begrijp je er dus helemaal niks van. Als er nou een puur gebrek aan inzet heb gezien...

Zaterdag moeten de supporters vanaf minuut 1 er maar weer eens staan. Want wij kunnen zeker het verschil maken thuis en net een paar extra puntjes halen die heracles en excelsior thuis niet halen. Een keer vroeg scoren zou ook lekker zijn voor het vertrouwen.

0   0  
Mafkees

@7

Als dit waar is, hoe slim is dat dan om dat hier te posten?
Als je er juist aandacht voor wilt: even bellen of mailen.

0   0  
Nac1912

@7 blijf jij maar weg belachelijke actie

0   0  
ome cor

@7
Vak G op slot is een actie waarmee je mensen dwingt mee te doen die het hier niet mee eens zijn.
En de spelers, die op dat moment juist onze steun het hardste nodig hebben zullen er niet ineens beter door gaan voetballen hoor.

@Bredafun
Ik stond in de Beatrixstraat altijd op de B-side. Dat was een vak, strategisch gekozen rond de middellijn en voor mij het fijnste plekje in het stadion met "gekken" als De Leeuw en Siep die de boel aanzwengelde.
Ik ben dan ook niet meeverhuisd naar de nieuwe B-side locatie in het huidige stadion, maar mijn positie van toentertijd ongeveer trouw gebleven.

0   0  
NAC FOREVER AND TILL I DIE

zo'n zwengellaar kunnen ze op de Bside zeker weer gebruiken want het is tegenwoordig maar een dooie boel vergeleken toen op de beatrixstraat!

0   0  
Oldskool

@ ome cor

Op dat muurtje stond ik ook vaak:) Tussen John en Siep. Mooie tijden. Dat missen ze overigens wel op B en G. Zo'n simpel muurtje, deed veel voor de sfeer.

0   0  
Oldskool

Zaterdag is het een kruitvat. ALS er strijd geleverd wordt en de spelers vliegen er in, dan kan het nog wel eens een heel heftig avondje op de tribunes. Ik heb er in ieder geval wel zin in.

0   0  
knettergek

Zaterdag volle bak achter NAC!
come on NAC.
waarom kan het inderdaad niet als vanouds spoken?
fakkeltjes mee,wat rook en hoppakee gaan met die banaan.
(remember Beatrixstraat)

0   0  
Mafkees

@ome cor

"de spelers, die op dat moment juist onze steun het hardste nodig hebben zullen er niet ineens beter door gaan voetballen hoor."

HAHAHAHAHAHA. Keiharde steun in de uitvakken. Resultaat?

Het gaat niet alleen om dat wedstrijdje. Die gedachte is de valkuil.

0   0  
ome cor

@Mafkees
Nee, een kwartier wegblijven, dat zal ze leren.
Ik denk dat ze er nu al slecht van gaan slapen.
Misschien winnen we nu wel ineens met 5-0.
Dankzij die mega actie natuurlijk.

0   0  
Ricoo

Voor de mensen die commentaar hebben op hellemonds kom een x na Zundert hij is duidelijk en geeft goede trainingen 10000x beter als gudelj maar de spelers zijn Gwen lomp en fucking slecht om het te begrijpen

0   0  
NaCCer

Het gaat niet alleen om een RED Bull en chips bij de Jumbo halen al vraag ik me af wat voor prof je bent als je Red Bull gaat zuipen voor een wedstrijd, dan ben je niet met je vak bezig en dan realiseer je, je niet wat dat spul met je doet.
Het is niet e geloven en sommigen bagatelliseren het dan nog ook, het is geen cola of 7 up hé !
Het speelt allemaal al veel langer, wellicht kunnen sommigen die er geweest zijn, de seizoenspresentatie in Bavel nog herinneren en hebben ze ook gezien dat die jongens niks serieus nemen en alleen maar aan het geinen en keten waren, tenenkrommend .
Zo gedraag je jezelf niet als prof, overigens waren het er toen meer dan genoemde twee al waren die twee wel de gangmakers samen met De Kamps .
En zo zijn er continue incidenten geweest , ik denk ook dat Mats weer is meegetrokken door Adje Patatje en dat vind ik echt zwaar klote.
Pik het een keer op verdomme, als je zovéél talent hebt dan speel je met een beetje mentaliteit over twee jaar bij Ajax dat is iets wat Adje nooit zal lukken met zijn vrolijke uitstraling en werk ethiek.

0   0  
ratje

Hellemons verstaan we wel, dat is positief, maar we schieten er niet veel meer mee op

0   0  
ratje

Ik vraag me verder nog af: als we gewonnen hadden in deventer, hadden ze dan ook zo'n probleem gehad? Omdat ze een croissantje en een redbull blikje gehaald hebben? Ik vind het werkelijkwaar belachelijk. Rutjes is een kat in het nauw en die maakt rare sprongen

0   0  
geelzwart

Mensen die de illusie hebben dat je met 10x HUP NAC roepen het elftal wel aan het voetballen krijgt leven in een droomwereld. Ik lees van mensen volle bak achter NAC. Net of dat het afgelopen jaar heeft geholpen. Heel naïef dat te blijven denken.
Je kan onderhand beter je ongenoegen kenbaar maken. Anders verandert er nooit wat aan deze bende die NAC nu is.

0   0  
Kwast

Dat Adje verwijderd is uit de selectie is het beste nieuws dat we in de afgelopen tijd hebben gehad.

Deze jongen voelt zichzelf onbegrepen bij Nac en hij stelt zichzelf boven de groep, hij voelt zich boven het elftal verheven.
Dat zie je terug op het veld, hij loopt met een air (die niet bij NAC past) over het veld van wie maakt mij wat, ik ben de beste, hij speelt geen ballen af gaat constant voor eigen succes en dat maakt hem juist de slechtste speler, maar erger nog daardoor presteren andere nog minder.
Bovenstaande wil niet zeggen dat hij niet kan voetballen, maar niet bij een team dat niet constant op de aanval speelt en nagenoeg geen balbezit heeft nac dus.

Mats vind ik een hele moeilijke kwestie, deze jongen heeft zo verschrikkelijk veel talent ik vraag mezelf vaak af of dat hij dat zelf wel doorheeft.
Maar hij zal zijn houding, gedrag, werkethiek drastisch moeten gaan veranderen en dat moet dit jaar gaan gebeuren zodat hij volgend jaar het mannetje kan gaan worden, en dan zijn transfer kan verdienen naar een betere club.

0   0  
driekus

Beste mensen.
Zelfs al wordt er zaterdag gewonnen (wat ik hoop/wens), dan nog is het lek niet boven en ga a.u.b. dan niet meteen roepen dat dan alles beter wordt. Er moet verandering komen in zowel de selectie als in het bestuur (TD) en centjes voor versterkingen. In de verdediging en aanval kunnen we zeker 2 of 3 spelers gebruiken die ook het NOAD gevoel hebben en ook op de grasmat laten zien. Wellicht moet er ook een adviseur bij voor de technische afdeling /trainers m.b.t. het spel op het veld en aan te trekken spelers, kan geen kwaad.
Daarom, zaterdag winnen (met of zonder Adje en Mats), maar wel met de overtuiging van de anderen met zoiets als"wij kunnen het ook".
Zolang de theorie niet omgezet wordt in praktijk zal het aanmodderen blijven en komt de Juup steeds sneller in zicht(niet te hopen overigens). Strijd leveren is al heel wat, dus er tegenaan zaterdag, geen excuses, laat maar zien.

0   0  
oosterhout3

pffffffff


voor de wedstrijd een blikje red-bull en een kaasbroodje halen,, bij mij hadden ze als het bij me bekend was gewoon op de tribune/bank gezeten afgelopen wedstrijd!!
had dan maar 442 gespeeld met sarpong naast perica en suk op het middenveld....

het mot niet gekker van worden bij nac maarja wat wil je he.....

wij roepen al jaaaaaaaaaaaren om 442 en ja hoor ineens gaan ze overschakelen van systeem let op 451 gaat het worden ala ado vorig seizoen!!

hupnac!!

en nu godver aan de rest te laten zien dat zij het beter kunnen!!

0   0  
Maniac_Breda

Ik sta er altijd van versteld dat trainers of TD's zo makkelijk zeggen dat ze niet vertellen waarom een speler uit de selectie gezet is of wat ze moeten veranderen om terug te mogen komen. Zeker in de situatie waar NAC nu in zit vind ik dat raar. Het is bijna minachting naar de supporters toe. Je moet zo een beslissing op ze een raar en belangerijk moment toch kunnnen uitleggen en kunnen verantwoorden naar je eigen supporters toe? Ik vind het de arrogantie ten top, maar daar hebben de beleidsbepalers binnen onze mooie club zo wie zo een handje van de laastste tijd. Schoonschip maken lijkt mij toch echt het beste.

0   0  
Ouwe Jos

@ ratje,
Dan was daar waarschijnlijk minder zwaar aangetild. Maar als je presteert, dan kan je je ook meer veroorloven. Maar deze heren presteren gewoon niet.
En natuurlijk gaat het niet alleen om een blikje en een croissantje. De technische leiding stippelt een bepaald beleid uit waarmee zij denken dat ze met deze selectie het meest succesvol kunnen zijn. In dit kader worden afspraken gemaakt en verwachtingen geschept. Het is dan aan de spelers dit in te vullen en aan de leiding dit te bewaken. Als er bepaalde spelers, die ook nog eens de grootste potentie hebben, keer op keer verzaken (ja keer op keer, aangezien beide heren al een keer buiten de selectie geplaatst zijn , en dat is zeker net gebeurt na 1 akkefietje), dan kan de leiding niets anders doen dan keihard ingrijpen. Anders verlies je je geloofwaardigheid, maar krijg je ook hele scheve gezichten en irritatie binnen de spelersgroep. Adje en Mats gooien er niet allen met de pet naar en zetten hun eigen carriere op het spel, maar zorgen door hun gedrag ook nog eens voor onrust binnen de spelersgroep.

@ Maniac_Breda
Het niet communiceren van de ware toedracht kan ik mij wel voorstellen: gooi je zoiets op straat dan is de relatie tussen speler en trainer voorgoed naar de klote. Verder zou het ook niet fatsoenlijk zijn: het is iets tussen speler en trainer/NAC. Jij zou het toch ook niet waarderen als je baas jouw beoordeling met de buitenwereld deelt?

De bal ligt nu bij Adje en Mats, maar ik heb zo mijn twijfels als ik hun reacties lees. Ze vinden het allebei overdreven, in plaats van na te denken waarom de club deze zware maatregel heeft moeten nemen.

Op naar het wonder tegen utrecht.

0   0  
Oer NACCER

Komt er nog een vette actie zaterdag of leggen jullie jongelui je als makke schapen neer bij de wekelijkse vernederingen op het veld?
Vroeg pakten we dit soort zaken wel anders aan!
Nu is een iedereen een mak schaap geworden.

0   0  
RC

@ Oer NACCER
Ik zou zeggen doe een voorstel, neem initiatief. Wel lekker makkelijk om te zeiken op de nieuwe generatie zonder zelf wat te doen he!?

On topic:
Eens met Hellemons. Liever iemand in het veld met wat minder talent, die er helemaal voor wil gaan, dan 2 van die verwende snotneuzen die slechts teren op hun aangeboren (technisch) talent.

Come on NAC! Zaterdag 3 punten gvd!

0   0  
F7

Dat Seuntjes het bed heeft gedeeld met mevrouw de Roover zal de spirit ook Niet echt ten goeden komen

0   0  
buurman

Wat er allemaal gebeurd laat je niet los. Met eenzijdig er tegen aan kijken kom je niet verder.
Uiteraard gaat het niet om een blikje redbull, het is veel meer. Op een gegeven moment is de situatie zo benard, dat klieren niet op zijn plaats is. Dus is deze straf tevens een signaal naar de rest van de groep, zonder meer.
Ik kan er wel inkomen dat Rutjes en Hellemons ingrijpen.

Maar deze actie is erg risicovol. De enige winst die kan worden behaald is dat de groep zich zaterdag overtreft met keihard werken. Maar je wint met alleen keihard werken meestal geen wedstrijd. Gelijktijdig lever je met deze uitsluiting kwaliteit in en het is maar de vraag hoe het gaat uitpakken. NaCCer heeft wel gelijk dat de kwaliteit van Adje nauwelijks effect opleverde de laatste wedstrijden. NAC naar een overwinning zien te brullen is onze taak. Bij verlies zit de zaak echt muurvast. En dan mogen we naar cambuur.....

Ik persoonlijk had alles overwegend anders ingegrepen en toch maar het gesprek aan gegaan met de groep. Het is op afstand gemakkelijk praten geef ik toe.

Maar laten we hopen dat de schorsing van Mats en Adje goed uitpakt voor NAC uiteraard.

Dat Rutjes stelt nog steeds achter al zijn beslissingen te staan maakt hem bepaalt niet geloofwaardig. Iedereen kon zaterdag met eigen ogen zien dat hij Schalk nooit had mogen laten gaan. En Kwakman was in het centrum van de verdediging hard nodig geweest. Keiharde blunders dus die iedereen ziet. Kun je dan niet beter kleur bekennen vraag ik me af ?

Het zelfde voor het zwaktebod van Gielen. "Vooral fouten uit het verleden..........."
En daar gaan we dus weer. Nee, er zijn dit seizoen wederom enorme blunders gemaakt door de beleidsmensen en management van NAC. Dit seizoen is heden en geen verleden mister Gielen.

0   0  
buurman

Beste F7,
Ik vond al dat de Roover er al zo bleekjes bij liep de laatste weken.

0   0  
Dos

Buurman

Perfect verwoord, geen speld tussen te krijgen!

0   0  
Maniac_Breda

@ Ouwe jos. Klopt ik zou het ook niet tof vinden als mijn baas mijn beoordeling in het openbaar deelt. Het verschil is alleen dat ik geen publiek viguur ben laat staan dat ik een publieke functie heb. Als voetballer heb je naar mijn mening toch echt een soort van publieke functie. Je speelt voor een club die supporters heeft en de club is toch ook van die zelfde supporters, dus enig uitleg ben je dan ook wel verschuldigd aan die supporters. Maar dat is dan mijn bescheiden mening.

0   0  
De Nac hoer @ F7

Seuntjes heeft een vrouw en 2 kinderen dus lijkt me sterk. Al zou het wel een bak zijn haha. Ik denk dat de senario schrijver van goede tijden slechte tijden jaloers is op de verhaallijn bij ons NAC hahaha

0   0  
Nacdictive

Blijf erbij dat het een goede zet is in dit geval om beide spelers ff op een zijspoor te zetten. In een redelijk tot goed elftal kun je zulke jongens zeker gebruiken, als het alarmfase 1 is, de linies gesloten moeten blijven (maw het groepsgevoel wat er moet zijn) dan heb je meer aan 11 eenheidsworsten die zich het leplazarus lopen en voor elkaar door het vuur gaan.. Nu is de groep aan zet om dit waar te maken, ik kan me als speler goed voorstellen dat dit een enorme bevrijding zou zijn om gewoon 11 spelers in het veld te hebben die in ieders geval respect voor elkaar hebben. Ik zou in ieders geval ramgek worden als ik zo laag zou staan en er jongens tussen zouden lopen als Mats en Adje... Dan maar wat minder kwalitatiet, remember de beste 11 maakt nog niet het beste team, geloof me.
Over ludieke acties: iets met een croissantje... Whahaha

0   0  
Geel zwart

Ik voorspel de volgende stand met de winterstop: 18. Dordrecht 8 punten, 17. NAC 11 punten , 16. Heracles 13 punten, 15. Ado 17 punten, 14. Eagles 19 punten
Dus de wedstrijd NAC-Dordrecht wordt de belangrijkste van dit seizoen. Gaat om rechtstreeks degradatie.

0   0  
scheppioni

@ Geel zwart
NAC gaat zaterdag gewoon winnen, dus kun je volgende week je stand weer aanpassen !!!
Ik hou mijn geloof in mijn clubke, misschien wel tegen beter weten in, alleen ben ik er zaterdag niet bij, maar dat wist ik in augustus al !! Mocht NAC gewoon winnen, dan smaakt mijn pilske wel lekkerder en het worstenbroodje zondagmergen ook !
HUP NAC

0   0  
Tvb

@ de nac hoer:
Kom je uit een grot? Alle voetballers gaan vreemd zowat.

0   0  
buurman

Probleem met Adje (en ook Mats) is tevens dat er in deze selectie geen speler(s) is (zijn) waar ze ontzag voor hebben en naar luisteren.
Een gast van de buitencategorie met ervaring die het ook in zich heeft op een natuurlijke manier de baas te zijn. Eigenlijk is zo'n speler onmisbaar in een elftal en voor de selectie.
Het zijn nu , buiten Jelle, allemaal grijze muizen of jeugdige gastjes. En Jelle is zelf niet in vorm dus als hij iets zegt helpt dat niet zo gek veel.
Er moet echt versterking komen.
Tot de winterstop met vechtvoetbal punten zien te sprokkelen.

0   0  
buurman

Beste TVB,
Niet alleen voetballers haha
We houden de humor erin mede supporters.

0   0  
Cor taxi

Ummm.Hoef je niet voor te voetballen hoor.

0   0  
Van "taajlaand

Hoi Cor,

Dus dat is net zo iets als je na het uitslapen je f-nooit pyjama uittrekt, om daarna naar het NAC stadion te rijden...:-)
Maar je blijft welkom hè, trouwens hoe doe ja dat op 21 December?

Hellemons speelt het zaakje vrij hoog naar mijn mening.
Inderdaad moet er iemand de leiding nemen, en de twee 'geschorste' spelers zullen absoluut wel gesolliciteerd hebben naar deze straf, maar we zitten ontzettend smal in de spelers, dat ook deze beslissing op twee fronten doorslaggevend kán zijn.
Hopen maar op het positieve zodat de vervangers hun kans met beide voeten aannemen en de verzakers wakker geschud worden.

Hio Schepp,

Weer niet van de partij zaterdag?

0   0  
Roel

@Nac Hoer

Dat maakt niet uit.. die ga zo vreemd als het maar kan, niet alleen met mevr. de roover! En hij is vast niet de enige ook.

Dat is vast die de reden van dit 'Fantastische voetbal'

0   0  
tvb

afgaande op de training lijkt NAC met sarpong, perica, hooi voorin te beginnen zaterdag.
niet ontevreden mee persoonlijk!

0   0  
Nacdictive

Dit is tot nu toe wel de opmerking van de dag voor mij:
'Hij heeft een vrouw en twee kinderen dus lijkt me sterk...'
Wat ie trouwens buiten het voetbal doet interesseert me geen reet, maar mocht dit waar zijn dan legt dit natuurlijk een enorme bom onder het groepsproces.

Wat cor taxi al zegt daar hoef je trouwens geen voetballer voor te zijn om vreemd te gaan al blijven voetballers een apart slag volk. Heb wel eens van een oud-Willem II-er gehoord dat spelers daar zodra ze bij de club kwamen even het andere sim-kaartje werd geinstalleerd en zodra ze naar huis gingen weer eruit... hahaha.

0   0  
Badeend

@buurman

Je trekt zaken uit hun verband. De beslissing om Schalk te laten gaan was de juiste op dat moment omdat NAC ervoor gekozen had om met Gudelj verder te gaan. Als je met een trainer verder gaat die Schalk niet op zal stellen en nul energie stopt in deze jongen om hem beter te laten worden, heb je dus een ongemotiveerde, onbruikbare DURE kracht op bank of tribune. Om te voorkomen dat er rotzooi ontstaat binnen de selectie (denk jij écht dat Schalk gewoon rustig zou blijven trainen en zich niet zou laten horen, à la Joey Suk? Ik niet) en om je financiële verlies te beperken, laat je Schalk dus gaan. Dat dat moet met een afkoopsom, is vervelend, maar goedkoper dan hem zijn contract uit te laten dienen met het risico op gezeik binnen de club.

De fout was om Gudelj niet te ontslaan na afgelopen seizoen. Dat was op dat moment een keuze, en achteraf een foute. Maar er zat wel degelijk een idee achter. Iedereen die bij NAC iets te zeggen had op dat moment, stond er denk ik achter, en zag mogelijkheden tot verbetering.

Nu kan iedereen heel gemakkelijk roepen dat dat dom was. Ja, dat weet je nu. Hoe was het een half jaar geleden? En wat waren toen de alternatieven?

Ik erger me kapot aan dit soort stemmingmakerij en het feit dat mensen zo snel vergeten. Straks wil er ook nog iemand Van As terug. Jezus.

0   0  
Badeend

Het wordt tijd dat mensen eens positief meewerken aan de toekomst van deze club in plaats van continu het verleden af te kraken. Ik hoop dat VakG niet dicht zit zaterdag, maar als het toch zo is, hoop ik heel erg dat dat het signaal is, en dat het daarmee ook klaar is. Dat iedereen godverdegodver eens achter onze club gaat staan. Succes daarmee allemaal zaterdag!

0   0  
zwampie

Tvb
Dus geen systeem verandering. En hier gaat hellemons alweer in de fout. Hoe lang zet je een speler op de verkeerde positie weg. Wellicht totdat alle supporters hierover gaan klagen,want het lijkt er veel op dat hellemons veel in de gedachte van de supporters mee hobbelt,als een speler niet goed is om hem eruit te halen.
Sarpong voetbalde onder gudelj en nu een ook weer aantal wedstrijden op de rechtsbuiten en dit heeft nog nooit wat opgeleverd. Sarpong hoort op het middenveld te staan( zie zijn goede inval beurten dit seizoen)

Overigens als de druppel het blikje drinken was voordat men vertrok,waarom dan niet meteen actie ondernemen door beide ernaast te zetten tegen gae. Nu heeft men verloren en zoekt men naar een zondebok,om hun eigen te korte te dekken ,zodat daar niet over gesproken wordt.
Vreemd dat dit niemand aangekaart heeft.

0   0  
Cor taxi

@Van''Taajlaand.Ja,dat is inderdaad ook een beetje vreemd gaan:-)). 21 December..haha.ja.Ik zal die dag niet juichen.Niet bij 1-0.En niet bij 0-1.

0   0  
Nacdictive

@Badeend: het overgrote deel van de NAC-aanhang was afgelopen seizoen toch ook al lang en breed klaar met Gudelj... Hoe kan het dan zijn dat al die zo benoemde geleerden daar een andere mening over hadden? Dus makkelijk gezegd maar een halfjaar geleden konden we ook al aan zien komen dat het huwelijk NAC-Gudelj geen gelukkig huwelijk was..
Verder zou een sterke TD toch echt wel op zijn strepen gaan staan vwb de spelersgroep. Maw als ik TD was bij NAC en ik zie zulk soort incidenten (Schalk, Kwakman, Lurling), dan zeg ik echt wel tegen een trainer; Ik bepaald niets over wie er wel of niet moeten spelen of op welke positiie maar deze groep hebben we samengesteld en je zorgt er maar voor dat je hier het maximale uithaalt.. Een trainer kan toch niet de samenstelling van een hele groep naar zijn hand zetten waardoor (zoals nu gebeurd is, onstalg van Gudelj) we opgezadeld zitten met een zeer ongebalanceerde selectie waar feitelijk gezien de TD niet eens een hand in heeft gehad.

Stemmingmakerij is niet goed, ben dat zeker met je eens. Maar bij NAC is het gewoon zo'n enorme bende dat niemand meer weet wie er aan de touwtjes trekt en hoe de organisatie eruit ziet..

Dat iedereen volle bak achter de ploeg moet gaan staan is idd waar, wat dat betreft moeten wij supporters ook hand in eigen boezem steken, hoe dan ook 90 min lang schreeuwen zingen etc, dat is het minste wat we kunnen doen...

0   0  
Nacdictive

En by the way: ik meen serieus dat ik Van As zo slecht nog niet vond!!

0   0  
De Nac hoer

Ik spreek Seuntejs regelmatig ook in het cafe maar ondanks mijn naam heeft hij nog nooit aan me gezeten. Ook heeft Seuntjes elke week bijbel sessies bij Sarpong thuis. Zouden ze de bijbel dan misschien een keer verwisseld hebben met de Koran ?

0   0  
D'n Klaagmuur

Schei toch uit mensen, we hebben nog 21 wedstrijden te gaan, ook ik zie dit niet goed komen als het blijft zoals het nu is en kan het af qua spel ook gewoon af en toe echt niet meer aanzien, zo slecht is het. Maar om nu al hier te gaan lopen roepen dat je volgend jaar geen seizoenskaart neemt dan ben je gewoon een jankerd in mijn ogen.

Mensen als Henry zijn van die lui die heel de wedstrijd apathisch naar de wedstrijd kijken om vervolgens hier neer te kalken dat de sfeer zo slecht is.

Ga achter je club staan of rot op. Leuk dat er tegenwoordig 18.000 man zit maar ik heb er liever 6000 minder met alleen maar schreeuwers dan dit soort figuren erbij.

Als we straks om wat voor reden dan ook 12e eindigen staat Henry weer vooraan om zn seizoenskaart te verlengen.

Als 1 man met zn allen achter NAC, dat is wat wij als supporters tijdens de wedstrijden als enige kunnen doen en hopen op een wonder!

Hup NAC!

0   0  
D'n Klaagmuur

Onder verkeerd topic geplaatst ;)

0   0  
karel 1

Wat weten we het toch allemaal weer goed.Maar ze weten toch nog steeds niet dat je zonder geld niemand kan kopen.
Ook geen enkele trainer kan van dit stelletje ongeregeld iets maken.dit is totalen ontreddering en de grootste miskleun van jaren.
Ik ben al jaaaaaaaaaaaaaren nac suporter maar dit heb ik nog nooit gezien.
De trainer die dit stel lapzwansen aan het voetballen krijgt kunnen ze gerust een lintje voor aan vragen en voorstellen als opvolger van Hidding.
Als er geen nieuwe impulsen komen zijn we rijp voor onderaan in de jupiler divisie.
Maar laat ons maar gokken op geluk.
Ik zeg nog steeds Hup nac

0   0  
buurman

beste Badeend,

Ik begrijp je reactie niet helemaal.

Ik ben van meet af aan tegen het vertrek van Schalk geweest. En dat het voor nop was vond ik compleet idioot.
Gewoon omdat ik het altijd wel zag zitten in Schalk. Dat mag ik toch vinden?

Dat Gudelj er niet al te sterk voor stond bij alle echelons wist Rutjes ook. Dat was niet eens een publiek geheim, iedereen wist dat.

Betreffende van As heb ik nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik vond dat hij het redelijk deed met nul budget. Rutjes leek me een niveau hoger, maar dat blijkt een onjuiste verwachting tot heden.

Stemming maken doe ik al helemaal niet. Ik heb geschreven dat we 100% achter het elftal moeten staan, niet rellen, en met vechtvoetbal punten moeten gaan sprokkelen.
Niet de (kritische) supporters zorgen voor een beroerd beleid (lees geen beleid) en slechte resultaten. Dus richt je pijlen op een ander zou ik zeggen, lijkt me nuttiger.

0   0  
Van Bulkofen

Wat hebben de heren Tig en Seuntjes eigenlijk precies gedaan ?

Uit het NACse komen namelijk signalen dat ze helemaal niks bijzonders hebben gedaan en dat hier een beginnend trainertje zijn zogenaamde ballen wil laten zien. Dat zou wel het allerdroevigste zijn wat we ons kunnen voorstellen.

0   0  
scheppioni

@ Van 'Taajland
Nee zaterdag ben ik er niet maar dat zei ik al dat ik dit in augustus al zag, heb ik al een keer aangehaald, daarbij tegen heerenveen pakken we het pilske wat we al hebben afgesproken, zorgen jullie nu zaterdag maar dat de drie punten in BREDA blijven dan heb ik ongeacht ook al zeker een goeie avond !!
Al heb ik het druk zaterdagavond, ik word perfect vanaf de B-SIDE op de hoogte gehouden ! DRIE PUNTEN NAC !!!

Laad alle berichten na dit bericht in