Wij gaan niet opzij

Kaartverkoop FC Emmen-NAC

Terwijl een groot deel van de crew pretendeert serieus te "vergaderen" (maar eigenlijk lomp aan het pre-carnavallen is) is er tenminste iemand die wél serieus aan het werk is #Proest! Wij gaan het hebben over de volgende uitwedstrijd. Over twaalf dagen speelt NAC weer eens op maandag een uitwedstrijd. Deze keer net als Almere praktisch haast naast de deur, alleen nog net wat verderder. De tegenstander is FC Emmen in, je raad het al..: Emmen. Ja.. er zijn clubs die we bezocht hebben die nóg verder weg liggen, maar ook Emmen ligt volgens mij geografisch hoog genoeg om 's avonds het noorderlicht te kunnen zien.. In de JENS Vesting wordt op 15 februari om 20:00 afgetrapt en de kaartverkoop voor deze wedstrijd start morgen (donderdag 4 februari) om 09:00 uur. Op maandag en ver weg, da's minder. Wel kunnen er 370 supporters worden ontvangen in Emmen, en 220 daarvan kunnen met de auto komen. da's dan wel weer mooi (als dit geen foutje is zoals bij dordrecht uit bleek)! De kaarten voor de autocombi zijn te bestellen via NAC en de kaarten voor de buscombi worden verkocht door de Supportersvereniging. De welbekende UKP-ers hebben morgen first pick bij de aanschaf van een kaart. Voor hun begint de verkoop morgen om 09:00 en hebben 24 uur de tijd om gebruik te maken van die voorsprong én het gereduceerde tarief (€7,50, prijs wordt automatisch verrekend in het winkelmandje). Als die 24 uur voorbij zijn, komt de tweede club die voorrang heeft; de Club van 1912. Zij hebben ook 24 uur voorrangs-tijd om een kaart  aan te schaffen, maar tegen het normale tarief van €9,50. Op zaterdag 6 februari kan iedereen die niet bij de bovenste twee groepen hoort een kaartje kopen. Check voor de busreisprijzen de site van de Supportersvereniging. De omwissellocatie wordt nog bekend gemaakt, houdt het nieuws in de gaten. Wel een leuk weekje voetbal zo met drie wedstrijden in acht dagen: Vrijdag de 12de MVV thuis, maandag de 15de dus Emmen uit voor een schappelijke prijs (mooie Away-day in Emmen?) en dan de vrijdag erop gelijk weer Fortuna thuis (is het nu in tegenstelling tot september Limbo-maand de andere kant op?). Na jong Ajax en FC Dordrecht lekker de mogelijkheid om met de eigen auto te gaan. Maak er gebruik en met z'n velen NAC supporten in het hoge noorden en verre oosten tegelijkertijd!

Bron: B-Side Rats, NAC

Vorig bericht
Van Diermen in de basis morgen 24 reacties
Volgend bericht
CM Payments verlengt sponsorcontract 29 reacties
14 Reacties
0   0  
Henkie

MASSAAL NAAR EMMEN!!

0   0  
H.K.

Zal het zachtjes fluisteren. Van dordt en mmv winnen is in Emmen periodetitel. Jammer dat vrijdags mvv is. Win je die willen er vast nog meer mee. Dus lijkt mij na winst op dordt kaarten kopen!

0   0  
Barry

We zijn al blij met een autocombi naar Emmen

0   0  
Breda

Den bosch uitgeschakeld in de beker!

0   0  
HoogeveenseNACcer

Heyyy....thuiswedstrijdje!
Massaal naar Emmen! HUP NAC!

0   0  
Dutchbird

Van Eck (trainer) van den Bosch was kort voor Sinterklaas door ons al zingend gewaarschuwd: "de keeper van den Bosch, van den Bosch, van den Bosch; de keeper van den Bosch ja die laat alle ballen los".

0   0  
Bierdrinken

Via site van FC Emmen kan zonder cc een kaartje worden gekocht, lekker combiloos

0   0  
maarten

In t begin hebben we echt klote tegenstanders. Eindhoven, Volendam, Dordt en nu Emmen. En dan sla je nof flaters tegen RKC en jong Ajax. Ja, elke tegenstander mag je niet onderschatten

0   0  
scheppioni

Mooi geschreven BreDaN, trots op mijn mede NAC fans van de BSR, sjappoo en ja ik ben nu even nuchter !
HUP NAC, ook drie punten voor ons NAC in emmen !
@ HoogeveenseNACcer
Ik weet hoe het voelt, het is je gegung jongen, hopelijk met een lekkere overwinning, al hoef je nu ook niet zo'n 'lange' terugreis dizze keer !
De eerste drie punten van de vijftien punten zijn binnen, nu de komende wedstrijden dus zeker 12 punten, maak het sparta maar gvd lastig heren NAC spelers en t.s !!!!

0   0  
Kees

Een autocombi wordt nu al als het startpunt gezien van onderhandelingen, iets anders is blijkbaar niet meer mogelijk. Supporters klagen al niet meer. Prima zo toch! Nog een paar jaar wachten en dan zijn we blij met een buscombi.

0   0  
Ouwe Spionkop

Van Diermen en Stam morgen in de basis.

0   0  
mie$

Van Diermen voor..?

0   0  
De Lange

5-3-2 ?

0   0  
naccer076

van Diemen voor Dingsdag

Laad alle berichten na dit bericht in