Go to Top

Trouble in paradise?

Trouble in paradise?

Zojuist is de opstelling van morgen bekend geworden. Hierin zien we onder andere nieuwkomer Kevin van Diermen in de basis verschijnen ten koste van Michael Dingsdag. Onze andere Kevin (Brands) zien we daarentegen wederom op de bank plaatsnemen, net als vorige week.

Daar is niet iedereen tevreden over. De trainer niet over bepaalde spelers, de spelers op hun beurt niet over de genomen beslissing en wij als supporters vinden er ook nog eens wat van. Dijkhuizen had al aangegeven niet tevreden te zijn over Michael en heeft dit ook met hem besproken: “Michael gaat er af. Dat is vervelend, want hij is binnengehaald als aanvoerder en leider van het team. Ik heb hem in de winterstop al aangegeven dat ik niet tevreden over hem was. Ik heb hem afgelopen zaterdag bij me geroepen en vertelt dat we een andere centrale verdediger zouden halen omdat we niet tevreden zijn over hem. Het is niet anders.” Voor Dingsdag zelf was dit een erg vervelende mededeling en wilde er dan ook tegenover Omroep Brabant verder nog niks over kwijt.

Naast Michael zit Kevin ´gedeeld topscorer´ Brands ook op de bank. Met de komst van Enes Ünal en Lerin Duarte (en het feit dat Divine Naah de laatste paar keer is opgesteld) lijkt het er eerder op dat Brands ook steeds minder in aanmerking zal komen voor een basisplaats. Eind vorig jaar gaf Brands nog aan te weten waar het aan schorde, het te snappen en te gaan vechten voor zijn plek. Ondertussen begint hij er wel van te balen: “Ik ben teleurgesteld. Ik denk ook dat ik daar wel reden toe heb. Ik scoorde twee doelpunten op rij en dan moet ik er opeens weer uit tegen Helmond Sport. Ik snap het eigenlijk niet. Ik denk dat als ik speel dat ik een goed rendement heb, in elfhonderd minuten tien goals. Ik weet het niet,” zegt de middenvelder die ook Sjoerd Ars onlangs in de spits verving tijdens zijn blessure.

Zorgen? Hommeles? Muiterij? Vooralsnog lijkt het vooral op tactische beslissingen van Dijkhuizen. Bij NAC rommelde het dit seizoen al vaker in de selectie en dat lijkt niet voorbij. Aan hem wel de taak om dit allemaal in goede banen leiden.”Ik ben niet bang voor onrust, maar dat kan omdat jongens op de bank komen die dat niet gewend zijn”, zo zegt de trainer. “Dat is altijd vervelend, maar daarom ben ik open en eerlijk naar ze toe. Iedereen krijgt de kans of heeft de kans gehad, maar we handelen naar mijn visie. Dat kan problemen veroorzaken en ik ben ervoor om dat te bewaken en op te treden.”

Heel vervelend voor de betrokken personen. Zonder een oordeel te vellen heeft Dijkhuizen ooit aangegeven dat de spelers het vooral op de training moeten laten zien. Gebruik dan ook dat platform om jezelf te profileren en te laten zíen waar je hoort. Wij kunnen roepen wat we willen; de trainer beslist uiteindelijk dus die moet overtuigd worden. Rust in de selectie lijkt er in ieder geval nog niet te zijn en of dit het team-effort ten goede komt, moet nog blijken. Iedereen weet wat er op het spel staat en dát is hetgeen wat collectief nagestreefd moet worden. Aan de trainer om iedereen daarvan doordrongen te geraken en aan de spelers daar als hongerig collectief aan te werken. Laat allemaal maar zien stuk voor stuk het gras op te willen vreten voor promotie. Maak het elkaar in dat opzicht maar lastig, in positieve concurrerende zin om te laten zien wie er in de basis thuishoort.

Bron: B-Side rats, Omroep Brabant

56 Reacties op "Trouble in paradise?"

 • Bredaaaa
  4 februari, 2016 - 15:47

  Goed zo Marinus! Strakke hand. Eindelijk het gevoel dat we een professionele technische staf hebben.

  0

  0
 • Kipiani
  4 februari, 2016 - 15:50

  Blanco kom er maar in. Jij minacht de lezers van BN de Stem en tevens NAC fan, nog meer dan het NAC management jaren gedaan heeft. Onwaarschijnlijk maar waar, Blanco overtreft die minachting, het denken dat de NAC fans achterlijk en lomp zijn, in alle toonaarden. Iedereen ziet en voel toch dat het met Tim Gillissen, Dijkhuizen, Smulders en Goetzee beter in elkaar zit dat het de laatste 15 jaar ooit het geval was. Geen promotie dit seizoen doet daar niets aan af.

  0

  0
 • poolshark
  4 februari, 2016 - 15:54

  Het zal waarschijnlijk met de balans in het elftal en verdedigende taken te maken hebben, maar ik had Kevin ook viel liever in de ploeg gezien in plaats van Lazic.

  0

  0
 • RV
  4 februari, 2016 - 15:55

  Het ligt er ook een beetje aan bij welke spelers je dat doet.
  Over het functioneren van Brands kun je bijvoorbeeld discussiëren.
  Hij valt goed in en brengt dan ook iets extra’s. De wedstrijden waarin hij in de basis staat is het ook voetballend voorin iets minder en het lijkt erop dat Brands ook geen 90 minuten lang 100% kan geven, maar eerder 70 minuten 85%. Dan is hij dus niet op het niveau wat Dijkhuizen verwacht en dan is de keuze begrijpelijk.

  Dingsdag vind ik nou niet bepaald een uitblinker maar om nou te zeggen dat hij het heel slecht doet achterin..dat kan ik toch ook niet zeggen. Ik ken van Diermen niet heel goed als speler maar als die opbouwend ook nog iets kan brengen dan zou dat fantastisch zijn. Pedro en Dingsdag zijn namelijk aan de bal allebei niet sterk, de opbouw van achteruit is dan ook zo onzeker. En dat is vervelend als je als NAC zijnde veel balbezit hebt van achteruit.

  Stam is gewoon de beste van dit NAC dus ik hoop dat Dijkhuizen dan ook zijn principes opzij kan zetten en gewoon Stam honderd procent vertrouwen geeft. Het doel moet zijn kampioen worden en die kans acht ik groter als we iedere wedstrijd met Stam starten. Het doel moet geen persoonlijke vete worden tussen Dijkhuizen en vervelende mannetjes als Stam, Brands, Dingsdag en Seuntjens.

  Mee dat ik het opschrijf besef ik me weer direct wat voor (on)persoonlijkheden we hebben in deze selectie.
  Het zal niet makkelijk zijn voor Dijkhuizen.

  0

  0
 • JM
  4 februari, 2016 - 15:57

  Er bestaat geen trainer die niet de beste elf spelers opstelt. Ik heb het volste vertrouwen in Dijkhuizen. Iedereen krijgt zijn kans heus wel weer. Van der Weg leek bankzitter te worden nadat Gorter kwam, maar Kenny staat er weer gewoon. Ook Lazic die veel concurrentie heeft op verschillende posities, staat morgen in de basis. En wat te denken van Joey Suk? Vorig seizoen zo goed als afgeschreven, dit seizoen de revelatie tot nu toe. Ook voor Matic leek er even geen plek te zijn, maar is inmiddels weer een vaste waarde in het elftal.

  Kortom, iedereen krijgt zijn kans nog wel en volgende week kan alles weer anders zijn. Niet zeuren, gewoon je best doen en bij invalbeurten / op trainingen laten zien dat Dijkhuizen ongelijk heeft. NOAD.

  Hup NAC

  0

  0
 • TheBeek
  4 februari, 2016 - 16:06

  Probleem is heel het jaar al dat het geen super hecht team is dat zich 100% wil inzetten voor promotie. Eigen belang vinden sommige blijkbaar toch belangrijker.

  Nu weer 3 nieuwe erbij die ook weer moeten wennen en zelfs fit worden in het geval van duarte.

  Kampioen zie ik echt niet meer zitten en de play-offs tja geen idee.

  Als je ziet hoe een ploeg zoals de graafschap er op klapt daar kan nac nog wat van leren!

  0

  0
 • John Sigaar
  4 februari, 2016 - 16:12

  Nou meneer seuntjes nog.

  0

  0
 • Overal
  4 februari, 2016 - 16:15

  Brands is gewoon het type speler wat een prima voetballer is, maar zelden echt in een team past. De enige uitzondering daarop is Volendam geweest. Het lijkt me verder een prima kerel, maar hij past niet bij dit NAC. Het was misschien voor beide partijen beter geweest om in de winterstop afscheid te nemen, dan zit je nu niet met een ontevreden speler op de bank die waarschijnlijk weinig kansen meer krijgt en had NAC dat geld vrij gehad.

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  4 februari, 2016 - 16:15

  Trouble? Volgens mij gewoon logisch dat de trainer Dingsdag vervangt gezien zijn slechte optredens de laatste wedstrijden. Ik zie geen trouble hoor.
  Je kan de Stem wel beschuldigen maar ik vind dit verhaal ook stemmingmakerij.

  0

  0
 • am
  4 februari, 2016 - 16:22

  En zo zullen er nog wel meer hun vaste plekje gaan verliezen de komende tijd.

  0

  0
 • Geeltje
  4 februari, 2016 - 16:32

  Dinsdag speelt al wedstrijden lang als een natte krant. Hij heeft nog geluk dat NAC zelden onder druk gezet wordt, want dan zou hij helemaal in de problemen komen! Mochten we promoveren dan schiet hij sws veel te kort voor de eredivisie!

  0

  0
 • Bertus-89
  4 februari, 2016 - 16:35

  Mooi! Brands speelde als een natte krant de laatste keer en Dingsdag is ook zwaar onder de maat regelmatig.

  0

  0
 • Wouter
  4 februari, 2016 - 16:36

  Buiten de wedstrijd tegen Ajax vond ik het optreden van Dingsdag nu niet zó dramatisch hoor .
  Ik heb slechter gezien en zeker bij NAC .
  Het is zo jammer dat een Brands met zijn scorend vermogen buiten de boot valt .
  Ik weet niet hoe die Turkse jongen is maar hij het Ars in de spits en daarachter , Brands, Stam , Duarte en Matic dan heb je volgens mij toch iets wat staat als een klok .
  Achterin moet het dan nog maar blijken , ik geloof best in van Diermen , maar momenteel staat Drost op zijn plek in Rotterdam en dat vond ik ook niet echt een toppertje .
  Wat mij betreft mogen Suk en Seuntjens lekker de bank warm houden , ik ben niet kapot van hun inzet en slappe manier van voetballen , ze worden opzij geschoven of ze er niet staan .
  Ik ben benieuwd , als Marinus’ slim is , en dat is hij denk ik , dan gaat hij ook over op 4-4-2 .
  Ik zie ook bijna geen ploegen die 4-3-3 spelen aan het langste eindje trekken .

  0

  0
 • H.K.
  4 februari, 2016 - 16:41

  Geen trouble hoor. Zwaar overtrokken. Natuurlijk ben je teleurgesteld en boos als je op de bank zit. Iedereen wil t liefst spelen. En ja ook ik zie liever ars en brands in de spits met de seun erachter. Maar zoals ik van de week al zei Marinus houdt 443 en vervangt bijna niets. Iedere club weet dus ook de zwakke punten bij NAC.

  0

  0
 • chrisje
  4 februari, 2016 - 16:53

  Zeer goede trainer

  0

  0
 • RV
  4 februari, 2016 - 16:58

  Wouter, je kunt Suk helemaal niets kwalijk nemen.
  Niet als het gaat om zijn kwaliteiten want hij kan gewoon niet beter, maar zeker niet om zijn werklust.

  Wat ik vooral niet snap is de keuze om nu weer 4-3-3 te blijven spelen en dan Lazic als onnatuurlijke linksbuiten en Seuntjens als onnatuurlijke rechtsbuiten neer te zetten. Lazic doet een beetje druk maar voegt verder niks toe. De creativiteit op het middenveld is onvoldoende en in sommige wedstrijden ook de doelpunten productie…

  Dan is het naar mijn idee onbegrijpelijk dat we starten met Lazic, Matic en Suk samen bij de voorste vijf.
  Dan moet dus inderdaad écht alles van Seuntjens komen en als die er dan geen zin in heeft krijg je wedstrijden als afgelopen vrijdag.

  0

  0
 • Wanny
  4 februari, 2016 - 17:01

  Brands ben ik niet zo kapot van als spits. En aangezien we niet met een aanvallende 10 spelen, valt ie vaak buiten de boot. Maar je kunt ook niet iedereen opstellen.

  Overigens zitten er bij zijn 10 goals ook nogal wat penalty’s en goals als de wedstrijd al beslist is. Het is niet vaak zo dat Brands beslissende doelpunten maakt of de wedstrijd open breekt.

  Hoe dan ook, een echt goed huwelijk gaat het nooit worden tussen NAC en Kevin.

  0

  0
 • Rijen
  4 februari, 2016 - 17:02

  Even een andere vraag, met kijk op de periode. Kunnen de beloftens van ajax/psv periode titel pakken of gaat deze dan automatisch door naar de volgende?

  0

  0
 • Brakje076
  4 februari, 2016 - 17:12

  Suk eruit, was niet om aan te loeren tegen Helmond.

  0

  0
 • Jes
  4 februari, 2016 - 17:16

  Nie zeiken
  Het is het hele seizoen op een paar wedstrijden na gewoon ver onder de maat meneer Brands vergeet erbij te zeggen dat er bij die doelpunten ook een aantal pingels zitten die hij scoorde toen hij maar een paar min heeft meegespeeld dus zijn gemiddelde ligt eigenlijk een stuk lager!
  En de keren dat hij in de spits heeft gespeeld heeft hij ook weinig gecreëerd!

  Gewoon mondje dicht team belang gaat voor!

  Morgen 3 punten!

  Come on NAC

  0

  0
 • faneke
  4 februari, 2016 - 17:20

  Goede actie van Dijkhuizen. Volgens zijn eigen mededelingen is Brands geen spits en rendeert hij beter vanaf het middenveld. Dan is het logisch dat er een spits bijkomt. En er komt te weinig goede en vernuftige aanvoer vanaf het middenveld. Stam is een goede voetballer maar lijkt wel een draaitol met aannames van de bal en 80% gaan breed en of risico-loos. Dingsdag kan je over twijfelen speelt helemaal niet slecht als mandekker maar oogt langzaam en heeft geen goede inspeelpass. Dus die keuze is ook te verklaren. Pedro heeft een geweldige timing en grote sprongkracht. Dus achter de ploeg en gaan voor directie promotie. Sparta en vvv krijgen ook nog een dip en hebben niet zo’n brede en sterke selectie. Punten pakken tegen de kleintjes wordt bepalend zoals altijd. Dus kom op met zijn alle achter NAC. En NOAD brengen.

  0

  0
 • pierre
  4 februari, 2016 - 17:23

  De hr dijkhuizen eist terecht inzet en verwacht 100 procent motivatie van ieder om een goed resultaat neer te zetten. Degene die nu buiten de boot vallen kunnen alleen hun stinkende best doen om aan b.s. te voldoen, zodat we een elftal krijgen die er echt voor willen gaan .Hopelijk zien we morgen al het resultaat hier van. hup nac

  0

  0
 • 7Hills
  4 februari, 2016 - 18:08

  Dingsdag was ik al langer klaar mee. Lijkt overgewicht te hebben, coacht slecht, verdedigd slap want gaat duels uit de weg en valt ook op dat ie vaak de bal het middenveld in pompt terwijl Kenny/Donny vrij staat. Lijkt wel of hij die positie willens en wetens overslaat. Dus wat mij betreft prima beslissing.

  0

  0
 • Indra
  4 februari, 2016 - 18:42

  Brands gedracht zich als een wereldster dus die zich stilhouden en keihard gaan knokken om erin tekomen. Wat Donny betreft; als je uit de basis wordt gespeeld door van der weg , dan moet je ook eens goed achter je oren krabben. Niks tegen van der weg maar het is een beperkte voetballer met een geweldige inzet. Het centraal duo is niet best dus die wissel snap ik ook wel, kort om laat de mannen die nu de scepter zwaaien maar doen het voelt beter aan als de afgelopen jaren. Ik denk alleen dat het te laat is voor promotie maar dan maar volgend seizoen.

  0

  0
 • scheppioni
  4 februari, 2016 - 19:04

  Logisch wanneer tenminste van Diermen wel linksbenig is !?!

  0

  0
 • heksenketel
  4 februari, 2016 - 19:13

  Ik ben positief over de instelling die onze trainer vraagt/eist. En de durf en het lef wat hij laat zien door zonder aanziens des persoon het in zijn ogen beste team in het veld te zetten.

  Ik ben minder positief over hoe hij het in ieder geval naar buiten toe communiceert. Ik weet natuurlijk niet hoe hij het intern doet? Maar we promoveren niet met de 11 die in het veld staan, daar hebben we de hele selectie voor nodig. Zeker bij dit elftal met veel ego’s is het voor een trainer een must om ook de bankzitters het gevoel te geven dat ze echt onderdeel van het team zijn. Dat voel ik eigenlijk nooit bij de communicatie van onze trainer.

  Seuntjes is trouwens een leuke mogelijke volgende casus. Ik snap dat je iemand met zijn kwaliteiten voorlopig laat staan. Maar al 4 weken op rij de slechtste speler volgens de VI met een dramatische 4 tegen Helmond Sport. En ja jongens ik weet het cijfertjes zijn maar cijfertjes.

  0

  0
 • Braze
  4 februari, 2016 - 19:25

  Alle posities dubbel bezet, dus een compleet elftal zit op de bank of de tribune ..Helemaal niet erg zolang ze hun salaris ontvangen en er op de training keihard voor werken.
  Alleen spelers met de klasse van Messi mogen een basisplaats eisen.

  0

  0
 • Balletje
  4 februari, 2016 - 19:36

  Dat was wat NAC miste, een trainer met ballen! En wanneer je werkelijk het beste voor je team wilt…… dan zeik je niet op de bank maar sta je achter je teamleden!

  0

  0
 • Fred
  4 februari, 2016 - 19:45

  Maar de keiharde cijfers liegen nooit heksenketel , ik snap niet dat er nog mensen zijn waar dat mannetje zoveel krediet van krijgt , hij presteert niks, en al helemaal hiet naar zijn voetballende vermogen .
  Dat krediet houdt een keer op , het is week in week uit spelen op 10 % van zijn kunnen , en blijkbaar met frisse tegenzin, als je dan daarentegen wekelijks zijn broer ziet acteren dat is dan toch een wereld van verschil.
  Benieuwd hoe lang Marinus dit allemaal laat gebeuren want voetbal hoor je toch echt met elf te spelen .
  En als je klaar bent met Dingsdag ( wat overigens terecht is ) dan moet je toch zeker klaar zijn met een speler die helemaal geen klap uitvoert en de boel tegenwerkt .
  De meesten zijn ook klaar met Seuntjens denk ik en hij is ook gewoon klaar bij NAC en dat zal hij echt de komende wedstrijden weer wel laten zien . ( helaas )

  0

  0
 • bert
  4 februari, 2016 - 19:51

  4-4-2 gaan voetballen pannekoek, brands en ars voorin en heel gauw seuntjes naar de bank verwijzen. Ongeintresseerde voetballer die denkt nu al vedette gedrag te kunnen vertonen.en hij wilt wss zn contract toch niet verlengen nog een reden voor de bank.

  0

  0
 • Donadoni
  4 februari, 2016 - 19:53

  Op zich logische keuzes, maar wat ik me afvraag, kan een van Diermen zich binnen eenbhalve week dus dusdanig bewijzen dat je meteen basisspeler kunt zijn. Kan je met een dergelijk wedstrijdritme er meteen staan.. Ik ben benieuwd…

  0

  0
 • chrisje
  4 februari, 2016 - 19:56

  Die van diermen is dolgelukkig met nac , staat te springen om voor nac te spelen en roemt de nacfans ( zie filmpje omroep Brabant ) ik ken v diermen niet maar ik neem aan dat dijkhuizen weet wat hij aan hem heeft , en zoals sjef de gevulde al eens zei dingsdag zat ‘ gewoon te appen ‘ toen nac een gelijkmaker scoorde tegen oss , ik had ook wel wat meer van dingsdag verwacht .

  0

  0
 • Rattenkop
  4 februari, 2016 - 19:59

  Jaaaa, laten we Seuntjens nog maar eens bashen! Zin an!
  Dat snorretje ook he? En die kuif! En dat meisje waar ie mee loopt. manmanman. En zijn huis, heb je zijn huis wel is gezien? Echt, kan echt niet. En de manier waarop hij in het veld zijn tegenstanders voorbij gaat en een voorzet geeft slaat echt op niks. Soms komt die pass gewoon aan. Doe normaal, dat past alleen bij je als je jezelf het touwt*fus werkt! Dus dat moet hij echt snel laten. En scoren moet hij ook gewoon overlaten aan de spitsen. Wie denkt hij wel dat hij is? Lambal. Ik denk serieus dat door hem Kevin Brands nou op de bank zit. Onterecht natuurlijk want die heeft er al 10 gescoord en rent zich echt heel de wedstrijd uit de naad. En dat taaltje, kan echt niet. Alleen al daarom moet je hem niet meer opstellen.
  Nu jij weer Fred! Lachen dit. Zin in. Als jij nou zegt dat hij veel te lang is en te blond ook! Tof! Zal hem leren. Wie zijn hier nou de kenners. Toch? FREDJEFREDJEFREDJEFREDJE. Je kunt het, komaan!

  0

  0
 • ome cor
  4 februari, 2016 - 20:00

  Zonder de spelers af te vallen die nu gepasseerd worden, de trainer is de baas.
  Hij heeft een opdracht meegekregen en hij wordt afgerekend op het slagen of niet slagen van zijn missie.
  Lijkt me niet meer dan logisch dat hij dan ook de 11 moet opstellen die HIJ het beste acht om zijn opdracht in het veld uit te voeren.

  Wij kunnen mooi lullen wie we er in of er uit willen hebben, maar een heleboel van ons komen elke wedstrijd kijken. Zaadpot of aantrekkelijke pot, eredivisie of Jupiler League. We brommen wat, roepen kut en genieten vooral van het bier, maar hebben geen enkele zeggenschap over de basis 11, net zo min dat WIJ afgerekend worden op het falen van spelers die wij vooraf noemde. Sterker nog: wij juichen nu voor deze 11 poppetjes, 10 jaar geleden voor de 11 poppetjes van toen en over 10 van voor de 11 poppetjes van dat moment.

  Dus gun ik Marinus in al zijn wijsheid de credits en heb ik er nog steeds alle vertrouwen in.

  HUP NAC

  0

  0
 • heksenketel
  4 februari, 2016 - 20:11

  @Rattenkop

  Ik bash Seuntjens niet. Ik zeg alleen dat het een leuke mogelijk volgende casus is. NAC is klaarblijkelijk niet in staat om het beste in hem naar boven te halen. En ja daar heeft Seuntjens zelf ook een rol in.

  Het is toch gewoon kut dat we met zijn allen onze in potentie beste speler niet op een constant hoog niveau kunnen krijgen?

  0

  0
 • Rattenkop
  4 februari, 2016 - 20:16

  Ik zeg nergens heksenketel. Ik heb het over de heer Flintstone.

  0

  0
 • De Lange
  4 februari, 2016 - 20:26

  Ben benieuwd wat voor carnavalskostuum Jelle heeft geregeld voor Marinus dun maandag

  0

  0
 • am
  4 februari, 2016 - 20:42

  Ik vind Marinus zeer professioneel overkomen. Met de nieuwe aanwinsten gaat hij toewerken naar zijn ideale elftal op dit moment. Het is duidelijk dat niemand zeker is van zijn plek en zo hoort het ook. De nieuwe jongen zullen de anderen ook scherper maken
  Ik hoop dat we aan het eind van het seizoen op zijn sterkst zijn.

  0

  0
 • brutes
  4 februari, 2016 - 20:45

  Dit gaat de verkeerde kant op
  Er zijn 2 verschillende kampen nou in het team Ben benieuwd hoe dit gaat aflopen
  Na het seizoen gaat de berenput open denk

  0

  0
 • RV
  4 februari, 2016 - 20:59

  Haha brutes je kunt ook overdrijven he. Gewoon een stel niet al te intelligente pubers die niet gedreven genoeg zijn om een kampioensteam te worden. Daar moet je honderd procent voor zijn. En er zijn er gewoon heel veel die ook met 85 procent het denken te kunnen redden.

  Geen 2 kampen maar gewoon 15 aparte BV’s in het team, dat wel vrees ik.
  Seuntjens is met een transfer bezig, Stam loopt gefrustreerd rond, ten Rouwelaar zal alles wel relativeren, hetzelfde geldt voor Ars, Brands denkt ook al aan een vertrek, Suk weet dat dit zijn plafond is en heeft een lekker wijf op de bank, etc. Ik heb het idee dat de enige die wilen en niet verzaken Matic en Kenny zijn. Notabene een Rotterdammer en een Oost Europeaan.

  De enige beerput die echt open zal gaan is de financiële put en gigantisch terugslag die er komt als we niet promoveren. Meer niet.

  0

  0
 • Oldskool
  4 februari, 2016 - 21:00

  Ik denk dat Dijkhuizen gaat voor gasten die er voor gaan. Elke dag. Gesteund door Smulders die niet lijkt te doen aan krasjes en deukjes uit klappers.

  (Gelukkig spreekt Dijkhuizen goed nederlands anders zouden we zo weer een jaar verliezen)

  0

  0
 • brutes
  4 februari, 2016 - 21:49

  Rv
  Daar heb je gelijk in
  Maar geloof me er is een heel hoop gezeik in de selectie dat is vanaf begin af aan wat Tot een vertrek van Maaskant heeft geleid
  Er zijn meerdere haantjes in het team dat is het probleem
  Ze denken heel goed te zijn allemaal maar vergeten dat het toch met 11 man moet gebeuren

  0

  0
 • ZNDRT-FanaticZ
  4 februari, 2016 - 21:52

  Tja, dat Dingsdag er uit gaat is natuurlijk logisch. Hopelijk kan Van Diermen opbouwend iets extra’s brengen, want Pedro moet het toch ook vooral van zijn duelkracht hebben.
  Die hele hype rondom Brands heb ik sowieso nooit begrepen. Aan die jongen straalt ook gewoon van af dat hij niet van plan is om écht alles voor de club te geven, en het enige wat dan in zijn voordeel telt zijn zijn goals. Op zich prima natuurlijk, maar ik kan me ook goed voorstellen dat je als coach andere opties prefereert.

  Anyway, laten we hopen dat iedereen gewoon het beste met onze club voor blijft hebben en dat we aan het eind van een (lang) seizoen straks met z’n allen kunnen juichen.

  HUP NAC!

  0

  0
 • VI
  4 februari, 2016 - 22:10

  Muiterij inderdaad na opmerking van de trainer dat de ervaren spelers meer moeten brengen…

  Speler 1 wilde zijn contract inleveren
  Speler 2 wilde nooit meer NAC uitkomen

  Alaaf!

  0

  0
 • Dutchbird
  5 februari, 2016 - 00:55

  Ik begrijp de keuzes van Marinus maar al te goed en Brands snapt dat ook en heeft al in de gaten dat hij via Blanco onrust kan stoken.
  .
  Actie “Hij gaat er uit, BN/DeStemdirectie mag kiezen: mijn abonnement of Yadran Blanco”.

  0

  0
 • RNL
  5 februari, 2016 - 07:04

  Ik zie dat we Van F ook deze transferperiode niet kwijt zijn geraakt helaas

  0

  0
 • badeend
  5 februari, 2016 - 07:25

  Ah, hans deelen is weer van onder zijn steen tevoorschijn gekropen en heeft zijn eigen versie van De Klapper Van Van As weer gevonden. Wellicht is het een idee voor een scheurkalender – Elke dag een neerbuigend ongefundeerd cliché van de zelfbenoemde Man Met De Virtuele Voorhamer. Vermakelijk is het wel.

  Als je met ‘vriendje van de trainer’ doelt op Van Diermen, snap ik je niet helemaal. NAC haalt – in tegenstelling tot eerdere jaren – gerichte versterkingen, die moeten bijdragen aan promotie. Waaronder een centrale verdediger aangezien daar duidelijk kwaliteit ontbreekt (Dingsdag stelt gewoon teleur, dat ziet een blinde nog). En dan zou het een optie zijn om de aanwinst NIET op te stellen? Dan begrijp je het toch niet helemaal.

  Overigens ben ik zelf een van degenen die, eind 2014, Dingsdag op een lijstje had staan met potentiële versterkingen omdat ik keek naar haalbaar centrale verdedigers, Nederlands sprekend en met ervaring. Achteraf was ik toen erg blij met Marcellis (en Koch!). Dingsdag kan/kon denk ik redelijk mee in een draaiend team. Voor dit NAC komt hij tekort. Erg jammer. Ik ben benieuwd naar Van Diermen.

  Verder – @ alpenzeur: als je iemand anders dan Dingsdag bedoelt, geldt mijn verhaal hierboven natuurlijk nog steeds. Je moet dan alleen even copy-pasten met wat willekeurige namen.

  Maar dat is aan jou wel toevertrouwd.

  0

  0
 • badeend
  5 februari, 2016 - 07:27

  Hè, zie ik nu goed dat de reactie van IT-directeur (ohnee, Director) is verwijderd? Nu slaat mijn reactie weer helemaal nergens op. En dat is jammer.

  0

  0
 • Oldskool
  5 februari, 2016 - 08:50

  @ badeend

  Reacties op de IT manager slaan sowieso nergens op :-)

  0

  0
 • Bredafun
  5 februari, 2016 - 09:46

  teminste n trainer die zelf bepaald hoe en wat er moet gebeuren.
  en niet dat de spelers invloed hebben op de trainer, niet presteren of tegenwerken,dan is daar t bankje kerel!
  Werk jezelf naar n basisplaats.
  Ga zo door Mr. Dijkhuizen :)

  0

  0
 • Sjarko
  5 februari, 2016 - 09:47

  Elke keuze van de technische staf is op dit moment logisch en prima verdedigbaar.

  0

  0
 • WW
  5 februari, 2016 - 11:19

  Dit artikel en de reacties nopen me Shakespeare te citeren. Nooit gedacht op een NAC supporterssite Engeland’s befaamdste toneelschrijver te quoten.

  Much ado about nothing.

  ‘Voetballers balen van een reserverol’; met die ene zin had dit nieuwsitem afgedaan kunnen worden.

  What’s new?

  De gepasseerden doen er intussen goed aan in de spiegel te kijken. Ik vermoed dat Oldskool hierboven 100% gelijk heeft.

  0

  0
 • Van "taajlaand
  5 februari, 2016 - 11:51

  Moeilijk, moeilijk,…..om te reageren over spelers die er net nieuw bij zijn én ook voor hun kansen willen gaan. Om de trainer en het elftal te beoordelen op hun (on)kunde en of instelling als je bijna het hele seizoen je club op afstand moet volgen via een scherm en zonder live beelden. Ook helaas om (sorry dat ik dat ook nu weer even aanhaal), de ‘spelvreugde’ van Seuntjens te zien, zeker na de euforie van een winnend doelpunt bij de rest van de spelers, ook reserves!
  Jammer dat het NAC van dit seizoen (nog) geen team is, en met deze begroting, selectie en super hoge bezettingsgraad op de tribune op een relatief grote afstand staat.

  Maar, zoals altijd blijf ik hopen op…..betere tijden en op de kracht van de trainer, die het meestal niet gemakkelijk heeft in Breda.
  Wat ik wel zeker weet is dat ik aankomend weekend in ieder geval ga feesten tijdens het Carnaval met in het achterhoofd denkend aan het feit dat we met z’n allen toch wel een groot feest kunnen gaan vieren in mei mocht het dubbeltje alsnog de goede kant op vallen en de eindsprint naar succes om promotie vanavond al ingezet wordt in Dort.
  Hup NAC.

  0

  0
 • scheppioni
  5 februari, 2016 - 12:46

  Mooi verwoord Van “Taajlandeke, ook met Oldskool eens hierboven, hij verwoordt het denk ik duidelijker dan ik weer daarboven, we gaan het zien vanavond ! Voetballen NAC, zo wil Marinus en wij het zien 90 minuten vol gas en dan een lange polonaise van Kielegat noar ’t Germelaand, ik sluut an !! HUP NAC !

  0

  0
 • Van "taajlaand
  5 februari, 2016 - 13:49

  Hoi Schepp,

  Oldscool en ome cor schrijven inderdaad hier een stukje wat ook mij enorm kan bekoren.
  Ook jij weet hoe klote het is wanneer je haast niet naar NAC kan gaan kijken……
  Hoop zo ontzettend op de nodige promotie, terug naar waar NAC hoort!

  Leutige en gezellige Carnaval hè maot!

  0

  0