Wij gaan niet opzij

BSR TV: Hans Smulders na de presentatie van Mitchell van der Gaag

Vandaag presenteerde NAC Mitchell van der Gaag als nieuwe hoofdtrainer. Na afloop van de persconferentie spraken wij technisch directeur Hans Smulders over nieuwe aanwinst.
[youtube_video] r6yWq1kmLg4 [/youtube_video]

Bron: B-Side Rats

29 Reacties
0   0  
Nac bredaa

Is de persconferentie ergens terug te zien?

0   0  
Ric

Voor alle zeurpieten over Smulders. Spelers en trainers zijn allemaal positief over het beeld van de club. De speicialisten die er werken, de faciliteiten etc. Wellicht dat er eens iets minder aan de stoelpoten van Smulders gezaagd kan worden. Zelden tot nooit zo’n heerlijke en positieve vibe rondom ons clubje gehad!
Ben trots!!!

0   0  
Kinderkaartje

Goed bezig mannen! Zowel bij BSR als bij NAC.

Er hangt een heerlijke rust om NAC heen. Financieel gezond, half mei veilig en een nieuwe trainer. Als ik dan Smulders hoor zeggen dat er half juni in grote lijnen al een elftal moet staan, dan kan ik alleen maar complimenten maken.

Nu lekker door selecteren, paar gerichte versterkingen erbij (mannen die een pot over de streep kunnen trekken) aangevuld met wat "eye candy" uit Manchester en op naar weer een heerlijk seizoen vol Avondjes NAC.

Nu al zin in!

0   0  
Manoe Karsia

Stanley Elbers (transfervrij na einde contract Excelsior) gaat het pad van zijn trainer volgen, verneem ik uit zeer betrouwbare bron..

0   0  
Biemans

Smulders en van der Gaag... De vriendjes hebben elkaar weer gevonden hoor. Waar blijft de tijd dat we gewoon 1 individu hebben als trainer/technisch directeur...

We Love You MAASKANT We Do!!!!

0   0  
3 Hoefijzers

"We hebben dit jaar goed gepresteerd". Dat zal bij Vreven de wenkbrauwen doen fronsen. Niet alleen zijn overhemdboordje knelt hier.

0   0  
Kinderkaartje

Biemans

Laten we hem dan ook meteen commercieel directeur maken. Volgens mij is Jan van Halst nog beschikbaar.
Garantie op succes, kijk maar naar Twente!

0   0  
AA

En hopelijk gaat Jelle ook weg, die heeft echt gefaald dit seizoen, ga maar de jeugd trainen.

0   0  
Breda-mike

@ nac bredaa.

NAC heeft het op facebook gezet

0   0  
Chris W.M.

Ik wordt wel een beetje moe van die "vriendjes" roepers hoor pfffft.

Smulders houdt contact met zo'n beetje alle mensen met wie hij ooit samengewerkt heeft, dat heet een netwerk, dus ook van der Gaag.

Van der Gaag stond er al behoorlijk goed op toen hij door Smulders naar Nederland heeft gehaald, hij had al wat gepresteerd he. Doet het goed met Eindhoven, doet het goed bij Excelsior, iedereen verwacht dat hij de stap hoger naar Heerenveen of de kampioen van Australie gaat maken...in plaats daarvan gaat hij naar NAC en dat zou dan enkel en alleen op basis van een zogenaamde vriendschap met Smulders zijn??

Haal je nu een trainer als Lijnders van NEC, of bij wijze van Hofland van Fortuna binnen (dus zonder enige aanwijsbare ervaring) dan zeg ik ja; dat is een vriendendienst. Maar dit is gewoon een zeer ervaren trainer, die zijn elftal naar de eigen mogelijkheden laat voetballen, spelers neerzet op de plekken waar ze het beste tot hun recht komen en jonge spelers beter maakt.

Laten we nu gewoon in onze handjes knijpen met deze trainer, we kunnen nu in ieder geval verder met het samenstellen van de selectie. En Faber komt nu niet, ook wel een felicitatie waard.

0   0  
Boxer

@Chris
Volledig met je eens. Als een TD geen netwerk heeft is het geen goede TD, maakt hij gebruik van zijn netwerk (vriendjes) is het ook niet goed.
Kan iemand mij van de vriendjes roepers nu eens uitleggen wat hij nou bedoeld

0   0  
van Flieger

Smulders heeft karrevrachten verkeerde spelers gehaald en verloor de concurrentie van City. Om over de 3 hopeloze keepers nog maar te zwijgen, dat had je zo de kop kunnen kosten.

0   0  
Chris W.M.

@van Flieger

"en verloor de concurrentie van City"

Die snap ik even niet, leg eens uit.

0   0  
Kerelman

@ Biemans

Ga is lekker Playstationen knulleke!

0   0  
WW

Ric en Chris W.M. zeggen exact wat ik ook denk.

Niet iedere speler die je haalt kan een voltreffer zijn. Het enige onverantwoorde risico vond ik het aan de competitie beginnen met onervaren keepers, maar uiteindelijk hebben we het ook daarmee gered.

Waar het om gaat is dit:

NAC staat er gewoon echt een stuk beter op dan een jaar geleden, op alle vlakken: sportief en financieel.

Ik heb veel zin in het nieuwe seizoen!

0   0  
Kinderkaartje

He, ons Alpen Orakel komt ook nog even in zijn eigen nest schijten. Leuk!

Zal wel weer jaloers zijn dat hij weer niet is gevraagd voor de RvC. En oh, oh, oh wat zal hij balen dat NAC handhaaft, in Categorie 3 zit , leuke oefenpotten gaat spelen en een (voor NAC begrippen) top trainer binnehaalt.

En dat allemaal in ene tijdsbestek van nog geen drie weken.

De druiven zijn zuur in Zwitserland op dit moment.

0   0  
Elektrische vanFliegermepper.

Bij de Kruidvat zijn de scheermesjes in de aanbieding Hans.

0   0  
Sia

Onze Smullie heeft volgens mij zelf nog nooit tegen een bal geschopt maar ik ben erg blij dat we hem aan boord hebben bij ons goeie, ouwe NAC. Hup NAC, hup Mitchell!

0   0  
Ibio

Pfff, man man man

Beste NAC, Stuur deze Harvey Weinstein lookalike eens snel op mediatraining. Lekker slissend alle open deuren intrappen. Afgelopen zondag werd hij bij de tafel van kees op fox belachelijk gemaakt om zijn matige voorkomen.

0   0  
Martinus

Ik vind Vd Gaag juist erg goed overkomen op camera. Dat wordt zelfs als een van zijn vele kwaliteiten gezien.

Maar inderdaad. Stuur hem op mediatraining...

0   0  
am

Smulders is gewoon heel goed bezig, eindelijk eens iemand met een lange termijn visie. Hij laat zich niet van zijn pad brengen door een enkele azijnzeiker. Over 3- 4 jaar mag hij worden afgerekend op zijn beleid.

0   0  
Wanny

Smulders heeft in psv 1 gevoetbald. Dus die kon best een balleke trappen. Was wel 50 kilo geleden schat ik.

0   0  
Bommetje

Volgens Smullie kan hij nu een kijkje in de keuken kijken bij de wereldtop. Maar daar komt nog bij dat hij ook kan zie hoe het bij city gaat. Die hebben ook hun eigen methodes en een aardig niveau

0   0  
H.V.M.

Hopelijk pakt het goed uit met van der Gaag.
Smulders heeft sinds hij in Breda is het nodige geluk gehad.
Prima, daar hebben wij ook profijt van gehad!
Helaas staat er sindsdien een (eigen) selectie die nog amper geld heeft opgebracht.
Ook deze komende transferperiode zal er amper geld binnenkomen.
De zilvervloot zal in ieder geval niet binnenvaren.
De pareltjes die er waren kwamen van City.
Voor het komende seizoen heb ik er echter wel vertrouwen in dat we niet in direct degradatiegevaar gaan komen.
Vreven heeft het goed gedaan en dat mogen we óók van van/der Gaag verwachten.
Als Smulders dan eindelijk ook nog eens voor de broodnodige ervaring gaat zorgen, is de kans groot dat we een stabiel seizoen gaan draaien.
Vooralsnog eerst even afwachten wat er daadwerkelijk bij gaat komen.

0   0  
scheppioni

Ik kan in deze Smulders volledig volgen, mijn complimenten voor de keuze en nogmaals eens een keer niet op basis van emotie !!! Ik ben happy !

0   0  
Breda

@ H.V.M.

Smulders heeft inderdaad geen betaalbare ervaren afbouwers gehaald.


Gelukkig!!


Laat ze maar lekker wegblijven ook. Gewoon frisse en jonge gasten die zich het snot voor de ogen werken.
Beter dan niet-presterende vedettes die decennia bij NAC langs zijn gekomen. Heb je geen zak aan.

0   0  
Ad B uit Roosendaal

Alle waardering voor het management van NAC.

Het management is al een lange tijd goed bezig en dan kun je blijkbaar zo'n goede trainer binnen halen als Mitchel.

Daarnaast zijn er ook meer sponsors en .......volle tribunes bij alle thuiswedstrijden, ook veel supporters bij uitwedstrijden.

We verlaten het " rechter rijtje net boven de streep" en schuiven nu op naar de middenmoot.

0   0  
Dutchbird

Smulders goed gedaan jongen, je hebt wel een nieuw jasje verdiend.

0   0  
Heksenketel

Jullie weten het waarschijnlijk, maar ik ben niet zo'n fan van Smulders. Alleen dit interview is helemaal prima! En het binnenhalen van Mitchell lijkt me een hele goede stap. Complimenten!

Overigens de reden dat ik niet zo'n fan ben, wil niet zeggen dat ik de positieve dingen niet zie: hij werkt hard, heeft een visie, heeft een netwerk, is standvastig, laat zich niet snel afleiden etc...

Het heeft te maken met dat naar mijn mening de kwaliteit van het management in zijn algemeenheid niet voldoende is om NAC een structurele Eredivisie-club te maken, die mee kan doen voor de play-offs om Europees voetbal. Daarvoor is een groter netwerk nodig, moet er financieel meer uit het merk NAC gehaald worden, moet de visie/richting overtuigender zijn en moet het management toonaangevender zijn in voetballend Nederland.

En dat laat niet onverlet dat er mooie prestaties geleverd worden, maar met name de RvC moet het lef hebben vooruit te denken. Maar goed, die lopen ook niet over van kwaliteiten. Wat mij betreft doen Goetzee en Smulders voor nu goed werk! Nog even doorbouwen en dan over een paar jaar het stokje overgeven zou ik zeggen.

Laad alle berichten na dit bericht in