Go to Top

9700 SCC’s verkocht

9700 SCC’s verkocht

Tot noch toe gingen er 9700 Seizoenskaarten over de toonbank. Dat is iets minder na de open dag dan vooraf gedacht werd, maar niettemin een aantal waar menig Nederlands betaald voetbalclub de vingers bij aflikt.

NAC wil ook dit seizoen de grens van 10.000 vaste verkochte plaatsen proberen te overschrijden.

Bron: B-side Rats, NAC

50 Reacties op "9700 SCC’s verkocht"

 • Maarten
  27 juli, 2016 - 08:55

  Toch een stuk minder dan vorig jaar. Ik denk een vertrouwenkwestie. Die is er minder.

  0

  0
 • enaaceebreda
  27 juli, 2016 - 08:56

  Volgens mij liggen we ‘gewoon’ nog voor op vorig jaar hoor..

  0

  0
 • heksenketel
  27 juli, 2016 - 08:56

  Ik heb het al vaker gezegd…vorig jaar vond ik het aantal seizoenskaarten niet zo bijzonder, maar nu vind ik het geweldig. Hoezeer we ook kunnen zeuren en zeiken….dit zegt alles over de hondstrouwe aanhang, die we hebben! Op naar voorlopig het laatste jaar Juup!

  0

  0
 • Teddels
  27 juli, 2016 - 08:59

  Super aantal!!

  Is dat zo Maarten? Volgens mij kwamen we vorig jaar zo rond de 12.000 maar wel met halve seizoenkaarten.

  Mocht NAC goed starten verwacht ik nog wel een boost en staat NAC rond de winterstop nog in de top dan zullen de halve seizoenkaarten ook weer goed lopen denk ik.

  0

  0
 • Sander P
  27 juli, 2016 - 08:59

  Op hoeveel verkochte scc stond de teller vorig jaar na de opendag?

  Als de eerste 2 competitie eedst t ijden overtuigend gewonnen worden, dan verwacht ik er zo een paar honderd erbij.

  Blijf het belachelijk vinden dat de competitie midden in de vakantie start. Het zou beter zijn om 1 of 2 bekerrondes op een zaterdag te plannen en pas met de competitie in september aan te vangen.

  0

  0
 • rnl
  27 juli, 2016 - 09:02

  @Maarten Blijft mooi he, dingen roepen en net doen alsof ze kloppen. Zijn er meer als vorig jaar op deze dag. En ja, dat komt vast door de verlengactie m.b.t. de play offs. Maar dan zijn het er nog steeds meer.

  0

  0
 • ome cor
  27 juli, 2016 - 09:17

  Hoe kun je hier nou over zeiken ?
  Dit is gewoon geweldig voor een club als NAC.

  NAC heeft afgelopen jaar niet bepaald aan klantenbinding gedaan en toch zijn er 9700 gekken met een geelzwart hart die gewoon achter hun club blijven staan.
  Je hebt altijd weglopers, maar dat zijn vaak niet de die hard supporters, maar meer de fans die op een glorieus moment binnenkwamen en vertrekken omdat NAC niet elk jaar in de top 3 van de ere blijkt te eindigen.

  Er zijn ook weglopers die gedwongen worden door financiële situatie, ziekte of andere redenen.
  En dan zijn er natuurlijk nog de trage beslissers die vlak voor de eerste wedstrijd toch maar ja zeggen.
  Mocht NAC een leuke eerste seizoenshelft spelen dan vliegen de halve scc’s er komende winter ook uit alsof ze gratis worden weggegeven.

  Hoeveel heeft dat gedrocht van een stiefzusje uit het Oosten er al verkocht ?

  0

  0
 • Judge M.
  27 juli, 2016 - 09:43

  Ik heb de mijne gisteren besteld. Vorig jaar bewust overgeslagen (wel redelijk wat wedstrijden op losse kaartjes gezien + uitwedstrijden) omdat ik er helemaal klaar mee was hoe ik de afgelopen 10 jaar ben voorgelogen en belazerd en bedonderd door alles wat er bij NAC aan het roer gestaan heeft. De grote bezem die er nu eindelijk doorheen gegaan is die had er al veel eerder doorheen moeten gaan en in tegenstelling tot Maarten heb ik er voor het eerst in heel veel seizoenen eindelijk eens een keer WEL vertrouwen in.

  En schijt aan hoeveel kaarten de kruiken verkocht hebben. Ook al hebben ze er een miljoen, het is en blijft een sneue kutclub waar we gewoon geen aandacht aan moeten besteden. COME ON NAC!!

  0

  0
 • G00ser
  27 juli, 2016 - 09:49

  Bijna 10.000 SCC is gewoon fantastisch, zeker als je nagaat dat het NAC publiek niet echt verwend is afgelopen seizoen(en).

  Wat ik in mijn eigen omgeving zie en hoor, is dat mensen niet verlengen maar van plan zijn losse kaarten te kopen. Dit, omdat ze niet van plan zijn naar de maandagavondwedstrijden te gaan en daardoor weinig voordeel hebben bij een seizoenkaart, vanuitgaande dat je sowieso een aantal wedstrijden mist door bijv vakantie.

  Ik denk dat het stadion gemiddeld nog steeds met 13.000-15.000 mensen gevuld is, wat een prachtig aantal is.

  0

  0
 • Azijnpisser
  27 juli, 2016 - 09:49

  Er is ook heel wat negativiteit omtrent NAC ontstaan ivm de verwachtingen voor het komende seizoen zoals;

  Spelers van MC komen heel laat en als ze komen zijn er ook nog geblesseerde bij
  De uitlatingen van onze trainer
  De ontzettend slechte voorbereiding op het nieuwe seizoen
  Gebrekkige communicatie

  Wellicht wachten nog een aantal supporters eerst de ontwikkelingen eerst af voor ze een besluit voor wel of niet een seizoenskaart nemen.

  0

  0
 • Ric
  27 juli, 2016 - 09:49

  De eerste wedstrijden van het seizoen zijn cruciaal. Zowel voor het vertrouwen van de ploeg als voor het vertrouwen van de twijfelende supporter. Indien er in de maand augustus veel punten worden behaald, zal dit de twijfelende supporter echt wel over de streep trekken. Ik denk dat er toch nogal wat supporters wat afwachtend zijn omdat men niet in kan schatten wat het niveau van de huidige ploeg zal zijn. Matige tegenstanders in de voorbereiding, onbekend welke spelers er vanuit City komen en het (nog) niet echt overtuigende spel.

  Mijn zal het allemaal mijn reet roesten want ik bestel mijn kaart toch gewoon elk jaar. NO MATTER WHAT!!!
  COME ON NAC!!!!

  0

  0
 • nb
  27 juli, 2016 - 09:51

  @ome cor
  Momenteel staat de teller bij onze zielige oosterburen op 8529, zoals altijd hebben ze ook dit jaar weer problemen om mensen dat theater in te krijgen. Wat eigenlijk nog leuker om te lezen is, zijn de reacties.
  http://www.tilbo.com/bestel-nu-je-scc-2016-2017/

  Overigens vindt ik het aantal bij ons ook tegenvallen, maar dat ligt ook puur aan de selectie in inderdaad de eerste wedstrijden. Ik verwacht dat we dit seizoen ook wel weer de 12.000 gaan halen maar geef het even de tijd.

  0

  0
 • Judge M.
  27 juli, 2016 - 10:12

  Wat betreft die MC-spelers trouwens: Laat ze lekker daar en denken dat ze ooit grote vedetten gaan worden. Als het zo allemaal moet dan heb ik liever dat NAC een keer de beurs trekt en Menno Koch haalt voor centraal achterin. Kweek je ook een boel meer transferwaarde mee op die manier en je hebt iemand aan boord die wel gemotiveerd is.

  0

  0
 • Oldskool
  27 juli, 2016 - 10:16

  Ik ga meer dan 40 jaar naar NAC en vorig seizoen was echt 1 van de slechtste seizoenen ooit. Met een aantal schandalige wedstrijden er tussen. Dan moet je behoorlijk fanatiek zijn om weer te verlengen. Dat zijn er zo’n 10000. Maar draait NAC mee in top dan zitten er zo weer zo’n 14000 op de tribune.

  0

  0
 • buurman
  27 juli, 2016 - 10:16

  Gezien de omstandigheden een heel mooi aantal !

  Maar het kwartje kan twee kanten opvallen m.i.
  Draait NAC mee in de top komend seizoen dan komt het wel goed. Maar spelen we voor minder dan zullen er financieel harde klappen gaan vallen.
  Niet promoveren EN de weg omlaag verder inzettend, zal volgend seizoen de seizoenkaarten verkopen drastisch doen dalen. (En daar hoef je geen profeet voor te zijn, kijk er de statistieken maar op na van gedegradeerde clubs waaronder ons NAC.)

  0

  0
 • Balletje
  27 juli, 2016 - 10:25

  @oldskool.

  Vorig jaar was slecht door de spelers, niet hoe ze speelde maar door hun houding. Want ik weet zeker dat wanneer ze afgelopen seizoen de vonken eraf hadden gespeeld maar wel hetzelfde resultaat dan hadden we nu nergens over zeurden!

  Vorig jaar was slecht door de sfeer en de houding, en heel stiekem hoop ik dat de veroorzakers van die sfeer bij hun nieuwe club loeihard op hun bek gaan!

  0

  0
 • Ratje
  27 juli, 2016 - 10:38

  @judge M.
  Welke beurs moet NAC opentrekken? Als je Ronaldo haalt krik je de transferwaarde ook op, maar dat zit er niet in helaas;)

  0

  0
 • Pinteman
  27 juli, 2016 - 10:43

  Tis ook meer dan FC Utrecht, Vitesse, NEC, Hearcles en AZ…

  0

  0
 • Overal
  27 juli, 2016 - 10:47

  Zeer mooi aantal! Ik zal eerlijk bekennen dat ik zelf dit seizoen geen seizoenskaart neem om het feit dat ik de wedstrijden tegen het grootste deel van de JL clubs, alles tussen plaats 9-19 ongeveer, echt met moeite door ben gekomen. Al zal dit ook te maken hebben gehad met de dramatische selectie van vorig jaar.

  Dit seizoen kies ik ervoor om losse tickets te kopen voor de leuke wedstrijden en de potjes tegen Achilles, Fortuna sittard etc aan me voorbij te laten gaan.

  Wel zal ik alle wedstrijden uiteraard op de voet volgen. De eerste paar wedstrijden kunnen er misschien nog wat opstartproblemen zijn, maar er zit visie achter het huidige beleid van NAC en dat hebben we jaren gemist.

  0

  0
 • JK
  27 juli, 2016 - 10:50

  Veel mensen zijn met vakantie en wellicht dat een fors deel daarvan verlengt als ze terug zijn? In januari gaan de halve SCCs ook weer over de toonbank: staan we er dan goed voor dan zal daarvoor veel animo zijn.

  0

  0
 • Karel
  27 juli, 2016 - 10:55

  Nog best veel als je beseft dat het de laatste jaren alleen maar bergafwaarts is gegaan. Dit geeft ook maar weer eens aan dat ons NAC in het dna/bloed zit van veel supporters. Nac is meer dan een voetbalclub alleen……. Zelfs wanbeleid heeft daar weinig grip op! De supporters die voorlopig vanwege het wanbeleid thuis blijven, zullen iedere wedstrijd op afstand volgen en keren zeker terug als de club beter geleid wordt….. Een succevol NAC trekt per wedstrijd zeker 20.000 supporters!!!

  0

  0
 • Wim
  27 juli, 2016 - 10:58

  Met Karel eens! Het aantal supporters op de tribune geeft de waardering aan voor de beleidsmakers. Momenteel is toch een belangrijk deel afgehaakt…

  0

  0
 • Karel
  27 juli, 2016 - 11:02

  Dus Goetzee:

  Waardering voor jou is terug te zien op de tribune!

  0

  0
 • Erna
  27 juli, 2016 - 11:03

  Dus Justin Goetzee:

  De waardering voor jouw beleid is terug te zien op de tribune!!!

  0

  0
 • Karel
  27 juli, 2016 - 11:06

  Haha, Erna! Je kan wel zien dat wij vriendjes zijn!

  0

  0
 • Oosterhout3
  27 juli, 2016 - 11:16

  Oja, goetzee kopte de bal uit de hoekschop naast?
  Goetzee schoot de voorzet van stam naast het doel in de 93e minuut?

  Nac heeft geen actie gedaan om nieuwe aan te trekken dit seizoen…of heb ik wat gemist?

  Ik denk dat we thuis tegen de graafschap of cambuur weer records gaan breken, afhankelijk hoe hoog we staan!!

  0

  0
 • sjaak
  27 juli, 2016 - 11:20

  Beste Overal,

  kun jij mij uitleggen waarom je naar NAC gaat voorheen.
  Waarom ga je niet naar wedstrijden waarvan je op voorhand al bijna weet dat ze winnen. Dat zijn toch juist de leukste wedstrijden. en als het wedstrijdniveau niet hoog is dan vermaak je toch wel met je vrienden?
  Probeer de nieuwe selectie nog 1 kans te geven en koop een kaart, je gaat er geen spijt van krijgen?

  0

  0
 • Nacgaatnooitverloren
  27 juli, 2016 - 11:27

  Geweldig aantal!! En inderdaad als we een aanvallend en echt team gaan zien zitten we binnen no-time weer rond een volle bak thuis. Eerste wedstrijden zijn daarin wel cruciaal. Daar moet de toon gezet gaan worden.

  0

  0
 • kees4
  27 juli, 2016 - 11:32

  Ik kijk fox sports

  0

  0
 • Kees Jonkaap
  27 juli, 2016 - 11:39

  @ Kees4

  Blijf dat vooral doen Kees

  0

  0
 • Kees Jonkaap
  27 juli, 2016 - 11:41

  Deze Kees gaat gewoon weer met 10 maten bier drinken en NAC naar zoveel mogelijk overwinningen schreeuwen. Met af een toe een keer kut roepen.

  0

  0
 • Overal
  27 juli, 2016 - 11:44

  @sjaak

  Dat wil ik je best uitleggen. Dat komt doordat dat type tegenstanders naar Breda komt met het idee om 90 minuten lang te irriteren en antivoetbal te spelen. En je kan het ze niet eens kwalijk nemen, want ook die teams willen resultaat boeken. Mijn steun aan NAC wordt er niet minder door, maar ik kon er richting het einde van vorig seizoen echt niet meer naar kijken.

  Het jammere eraan is dat het qua entertainmentwaarde 0,0 is en dat is toch de reden waarom sport überhaupt bekeken wordt. Het komt toch vooral voort uit de aftakeling van het Nederlandse voetbal waarin het geld steeds meer alleen nog bij de grote clubs zit, waardoor de kwaliteit op provinciaal niveau sterk is afgenomen.

  Voor mij is dat voor nu reden om er niet meer om de 2 weken speciaal voor naar het stadion te gaan, maar liever voor de tv of in de kroeg NAC ga volgen en de leuke wedstrijden in het stadion kom bekijken. Ik hoop zelf ook dat de drang om elke wedstrijd weer in het stadion te zien snel weer terugkomt. We gaan het meemaken.

  0

  0
 • F4
  27 juli, 2016 - 12:04

  Met alle respect, maar tv of café komt totaal niet in de buurt van de beleving, saamhorigheid en meeslependheid van de wedstrijd in het stadion. Ik heb weinig begrip voor mensen die na een jaar Jupiler League afhaken. Mensen die dat gedwongen zijn vanwege de speeltijden daargelaten. NAC is nou eenmaal geen topclub. Er is zeker in financiële onzekerheid niet gek dat er eens in de vijftien jaar eens afgedaald wordt. Ook al hoor je er eigenlijk niet thuis. Ben blij dat er straks elke twee weken minstens 10.000 man wel uit liefde voor de club komen en niet voor de tegenstander.

  0

  0
 • die ne gast
  27 juli, 2016 - 12:37

  @Overal heeft wel deels gelijk.
  Ik ben vorig jaar in de tweede seizoenshelft ook minder gegaan, omdat ik telkens gefrustreerd op de tribune zat dat NAC het anti-voetbal van de tegenstander niet wist af te straffen.
  Daarbij was vanaf februari / maart al duidelijk dat het NACompetitie zou worden, dus stond er ook geen enkele spanning meer op de wedstrijden. Winnen of verliezen maakte eigenlijk niet zoveel uit.
  Ik hoop daarom dat NAC dit jaar lang serieus mee kan doen om het kampioenschap (max. vijf punten achterstand), zodat elke wedstrijd belangrijk blijft. Dat zal de sfeer in het stadion ook ten goede komen.

  Het competitieschema werkt trouwens ook niet mee voor de SCC-verkoop: twee keer op maandag én op de daarop volgende vrijdag thuis spelen is natuurlijk van den zotte.
  Vrijdag is al niet ideaal, maar door dergelijke maandagavond planningen wordt de supporter echt door de KNVB in de bek gescheten…

  Als… Als…
  Als ik iets geleerd heb bij NAC dan is het wel dat je bij NAC nooit een zin moet beginnen met ‘Als’…
  Als je uitspreekt: “Als NAC de eerste wedstrijden wint, dan verkopen we daarna makkelijk veel extra SCC’s”, dan weet je dus nu al dat NAC na de eerste drie wedstrijden ergens onderaan bungelt met één schamel puntje…
  Het best case scenario wordt per definitie nooit gehaald bij NAC en het worst case scenario blijkt altijd nog vele malen erger te kunnen dan je dacht….
  En daarom hou ik van die club: Diepe dalen, hoge pieken, nooit vlak. Samen lijden, samen feestvieren.
  Ook dit jaar weer.

  0

  0
 • DVAKG
  27 juli, 2016 - 12:39

  Ik hou van mijn club en ookal eindigen we volgend seizoen laatste sta ik er het jaar erop weer. Breda till I die!

  0

  0
 • kees4
  27 juli, 2016 - 12:57

  Ik kijk fox sports omdat ik een triest zielig ventje ben die zich voordoet als supporter maar waar nac eigenlijk helemaal niets aan heeft!

  0

  0
 • L.
  27 juli, 2016 - 13:04

  Vorig jaar zouden we kampioen worden.
  Dit jaar ergens bij de eerste 4.
  Tja, dan zijn er toch bezoekers die afhaken…

  0

  0
 • Oosterhout3
  27 juli, 2016 - 13:08

  Kees4,

  Moet je geen kpn hebben, die krijgen geen fox komend seizoen…

  FOX=KUT!!

  Zag ergens online voorbijkomen dat kpn en nog wat tvleveranciers met fox in de clinsh liggen…..
  1augustus dus wellicht geen fox op kpn

  0

  0
 • scheppioni
  27 juli, 2016 - 14:02

  Prima aantal, laat dit ons NAC de juiste boost geven vanaf 5 augustus !!

  0

  0
 • karel1
  27 juli, 2016 - 14:22

  Prima aantal zijn er veel jaloers op .
  Komen er echt wel bij nac tot op heden goed bezig,
  We kunnen van alles verzinnen maar de liefde voor nac staat voorop ,ik zeg het komt goed.
  Af geven op trainer of bestuurders heeft geen enkele zin, hebben ook alleen belang met presteren.
  De gene die het in t verleden verpest hebben zitten thuis.
  We moeten verder met veel minder geld maar kom op we zijn toch NAC!

  0

  0
 • JK
  27 juli, 2016 - 15:26

  Goetzee is een commerciele gladde jongen die je een ding niet kan verwijten: geen goed beleid voeren. Als je ziet wat een puinhoop het was na die Disney Experience en hoe we er nu voor staan. Okay we spelen JL maar goed beleid heeft even nodig om er de vruchten van te plukken. Ik zie toch veel aanwijzingen dat we de goede kant op aan het gaan zijn.

  0

  0
 • TheBeek
  27 juli, 2016 - 15:33

  Het blijft mooi maar helaas bepaald het aantal seizoenkaarten niet waar je eindigd ;)

  Dat hebben we vorig jaar wel gezien.

  0

  0
 • harm
  27 juli, 2016 - 15:42

  Morgen speelt city nog in China daarna dus komend weekend zal er meer duidelijkheid komen wie wij krijgen

  0

  0
 • j.ae
  27 juli, 2016 - 17:33

  Leuk weetje is dat onze buurmeisjes pas op de 8600 zitten… kutpubliek.

  Vollebak achter NAC

  0

  0
 • heksenketel
  27 juli, 2016 - 19:13

  @nb

  Bedankt voor je link, de reacties zijn inderdaad echt fantastisch om te lezen whahaha. En al 27 kaarten verkocht voor Heracles uit hahahaha, maar kruiken zijn late beslissers. Ik wil niet lullig zijn en waarschijnlijk krijg ik nu alle duimpjes omlaag…..maar daar hebben ze wel een punt. En niet alleen late beslissers met kaartjes kopen…met alles in Stilburg….kijk da’s nou net het verschil…. :-)

  0

  0
 • henk
  27 juli, 2016 - 19:50

  Waar zijn nu alle onheilsprofeten gebleven?

  0

  0
 • Jaap
  27 juli, 2016 - 21:44

  Maandagavond is er bij de oosterbuurtjes flink geleurd met kaarten op roze maandag!

  0

  0
 • Waddinxveen
  27 juli, 2016 - 23:50

  Enorm veel zin in dit seizoen! Om te zien hoe een compleet nieuw team op elkaar ingespeeld raakt en hopelijk ook voor elkaar waar nodig het vuile werk opknapt.

  Voor alle twijfelaars die overwegen om losse kaarten te gaan kopen: na 8 wedstrijden is een seizoenskaart al voordeliger en je bent toch niet echt van plan om 10 wedstrijden van dit splinternieuwe NAC te gaan missen?

  Wij hebben lekker tegendraads onze NAC vriendengroep op de eretribune ook dit jaar weer uitgebreid met 1 nieuw lid. Beetje ouwehoeren met vrienden, je team fel aanmoedigen tijdens de wedstrijd en achteraf een laatste biertje in de gracht onder de B-side (soms meer dan 1). Een betere start van je weekend kan ik niet bedenken!

  0

  0
 • scheppioni
  28 juli, 2016 - 12:20

  @ Waddinxveen
  Hey mede ‘verre’ NaCCer, vaker drie punten zou de ‘lange’ terugrit wel flink in korte qua gevoel !
  Maar verder kan ik er prima in vinden !

  0

  0