Go to Top

A-jeugd blijft in de eredivisie

A-jeugd blijft in de eredivisie

De A1 heeft zich weten te handhaven in de eredivisie voor A-elftallen. Een 0-0 gelijkspel tegen Sparta was hier voldoende voor.

Doordat Willem IIRKC met 4-1 op de kloten kreeg van Feyenoord en Roda JC met 2-1 wist te winnen van Utrecht, is Willem IIRKC gedegradeerd. Roda JC gaat de nacompetitie in. Volendam was al gedegradeerd.

De C1 blijft na een overwinning op FC Utrecht ook op het hoogste niveau spelen. De B1 was al gedegradeerd en kreeg ook vandaag klop, met maar liefst 5-1 in Den Haag van ADO.

,

7 Reacties op "A-jeugd blijft in de eredivisie"

 • M
  1 mei, 2010 - 17:52

  Feyenoord A1 kampioen

  0

  0
 • Nick
  1 mei, 2010 - 18:01

  Jong Willem II/RKC ten koste van NAC gedegradeerd.

  De ironie..

  0

  0
 • Swam
  1 mei, 2010 - 18:13

  Toch wel apart dat NAC het weer voor elkaar krijgt om zich tegen te spreken. Eerst stellen ze in het topic over belangrijke wedstrijden voor de A op NAC.nl dat: In de Eredivisie landelijke A-jeugd degradeert de nummer laatst (14) rechtsreeks. Nummer 12 en 13 bepalen middels een beslissingswedstrijd wie er ook rechtsreeks degradeert en wie er terecht komt in de nacompetitie.

  Vervolgens zeggen ze in het topic met de uitslagen van vandaag dat de nummer 13 rechtstreeks degradeert en de nummer 12 de nacompetitie.

  Nou ja, het zal wel. NAC A speelt volgend jaar in elk geval eredivisie (het voornaamste) en W2/RKC is fucked, want ze zijn gedegradeerd of ze spelen nacompetitie.

  0

  0
 • guuske
  1 mei, 2010 - 18:14

  STILLEM RKC gedegradeerd, snel die paar talentjes wegplukken en we hebben weer een prima " a jeugd" en beloften team zonder fussie!!

  0

  0
 • Swam
  1 mei, 2010 - 18:21

  Nu we toch weer aan het bomen zijn over de jeugd kunnen we onderhand net zo goed weer die hele VAB discussie gaan voeren :p
  Ik krijg toch hoe langer hoe meer het idee dat die VAB niet zo´n goed idee is. RKC heeft al financiele problemen en Willem II ook, daarbij is volgens mij net als het 1e van die laatste club ook de jeugdopleiding achteruit aan het gaan. Dat de NAC jeugdopleiding beter kan en moet lijkt me duidelijk, maar ik ben toch bang dat we straks met die VAB een jeugdopleiding hebben die misschien kwalitatief wat beter is, maar niet echt veel besparing oplevert en de clubcultuur te grabbel gooit.

  0

  0
 • Leur Noord
  1 mei, 2010 - 19:03

  Die kk Kruiken presteren dus niets !!
  NEVER RED WHITE OR BLUE !!!!!!!!

  hoop dat die kruiken degraderen!
  En wie nie springt die degradeerd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  0

  0
 • snake
  1 mei, 2010 - 21:52

  Ben wezen kijken.
  Die Elson is een goed rechtsbuiten.

  0

  0