Go to Top

Agyepong keert terug met visum op zak

Agyepong keert terug met visum op zak

Het duurt meestal veel te lang bij onze club, werkvergunningen en visums. Maar of het aan TD Hans Smulders of aan Manchester City ligt, Thomas Agyepong heeft zijn visum na anderhalve week binnen. Hierdoor gaat NAC er vanuit dat de Ghanees aanstaande vrijdag in Groesbeek kan spelen.

Dat zou kunnen omdat de snelle buitenspeler tijdens zijn verblijf zijn conditie op peil heeft gehouden bij club waar Manchester City hem vandaan heeft gehaald, de Right to Dream Academy. Marinus Dijkhuizen wil dat Agyepong snel inzetbaar is omdat Verbeek er afgelopen vrijdag, in het gewonnen duel met Jong FC Utrecht, met een hamstring blessure naar de kant ging. Ook is Giovanni Korte nog niet volledig fit na zijn liesblessure.

Bron: B-Side Rats, BN deStem

53 Reacties op "Agyepong keert terug met visum op zak"

 • Chris
  9 augustus, 2016 - 10:11

  Laten we hopen dat deze jongen succesvol wordt. We hebben met 4-3-3 een aantal goede buitenspelers nodig. Succes kerel!!!

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  9 augustus, 2016 - 10:29

  Komt inderdaad op het juiste moment. Ben benieuwd naar deze jongen.
  Hoe zit het met de andere huurlingen van Manchester? Was volgens Dijkhuizen vorige week al rond. Maar ik lees nu weer heel andere dingen.
  Vandaag in de krant onheilspellend stuk dat NAC dit seizoen een verlies gaat draaien van een half miljoen.
  Dit kan dit seizoen nog worden opgevangen door reserves, maar vanaf volgend seizoen niet meer.
  Of we verkopen de aandelen aan een schatrijk figuur of we verdwijnen voor eeuwig in de krochten van de 1e en 2e divisie ben ik bang.

  0

  0
 • Boevenvanger
  9 augustus, 2016 - 10:32

  Mooi! En nu maar hopen dat die Verbeek niet meer opgesteld wordt!

  0

  0
 • Uit je Naaht
  9 augustus, 2016 - 10:41

  Dat NAC verlies draait dit seizoen is al geruime tijd bekend, ingecalculeerd en opgevangen. Dat NAC te hoge lasten heeft voor een structureel verblijf in de Juup is ook al lang duidelijk.

  Maar er wordt wel eindelijk voorzichtig gedaan. Er is heel behoudend begroot wat betreft seizoenkaarten en recettes, bijvoorbeeld. Categorie 2 is weer ruim gehaald. En er liggen steeds scenario’s klaar (zoals bijvoorbeeld dat een tekort dit seizoen deels kan worden opgevangen uit de recette-meevaller van vorig seizoen). Een beetje paniek lopen zaaien heeft dus niet zo veel zin.

  Goed dat Agyepong er bij is. Ben heel benieuwd naar hem en denk dat NAC er goed aan doet om met buitenspelers te spelen in de Juup. Creativiteit op de flanken kun je namelijk goed gebruiken tegen tegenstanders die inzakken.

  De nieuwe huurlingen van City (Barker en Bryan) verwacht ik nog steeds, de duiding van de situatie die bij De Rat wordt gegeven lijkt me de meest realistische en op basis daarvan denk ik dat ze deze week gewoon toegevoegd worden aan de selectie.

  0

  0
 • HenkTank ©
  9 augustus, 2016 - 10:50

  Top! Maar heel even offT. Dit is toch onze huis communist?

  BREDA – Joost Blaauwhof (25) uit Breda doet mee aan het online programma Road to Robinson, Expeditie Robinson, maar dan voor vloggers.

  Via een Facebook-pagina van het RTL-programma Expeditie Robinson zag hij de oproep voor kandidaten voor een nieuw programma: Road to Robinson, een survivalprogramma met vloggers. Hij besloot de gok te wagen.

  Casting
  Uiteindelijk werd Blaauwhof, opgegroeid in Hoeven, gevraagd voor de castingdag. “En binnen twee weken had ik tickets voor de reis naar de Filippijnen. Tien dagen voor vertrek hoorde ik dat ik mee mocht.” Hij wist vooraf van niets. “Ik wist alleen hoe laat ik op Schiphol verwacht werd. Niet waar we naartoe gingen of wie er meeging. De paklijst met wat er allemaal mee mocht kreeg ik één dag voor vertrek.”

  Vloggen
  “Omdat je van niets weet, is voorbereiden niet echt mogelijk. Ik heb er alleen voor gezorgd dat ik fit bleef, deze zomer.” Op Schiphol ontmoette hij zijn medekandidaten, vier bekende vloggers en nog een andere winnaar uit de casting. “Maar ik kende die mensen niet, ik kijk geen vlogs en had tot dit avontuur nog nooit gevlogd.”

  Intens
  Over het avontuur zelf mag hij niet veel zeggen. “Maar het was echt heel bijzonder, intens. Soms ook emotioneel. Het is loodzwaar. Maar ik was met zulke gave mensen, op zulke gave plekken. De mooiste plekken ter wereld. Daar weegt niets tegenop.”

  Hoelang Blaauwhof in het programma blijft, moet voor de kijkers nog blijken. Elke dinsdag en donderdag om 21.00 uur is Road to Robinson online te volgen, via alle kanalen van Expeditie Robinson en het nieuwe YouTube-kanaal RTL Basecamp.

  Donderdagavond was de eerste aflevering. Blaauwhof zit in team groen.

  0

  0
 • HenkTank ©
  9 augustus, 2016 - 10:54

  Columnist

  0

  0
 • zagge
  9 augustus, 2016 - 11:04

  Thomas Agyepong gaat al die verdedigers in de Juup het stront voor de ogen lopen :-)
  miep miep zoef!

  0

  0
 • Semsi
  9 augustus, 2016 - 11:08

  Is er iemand op de trainingen geweest? Welke spelers van MC trainen er momenteel mee (buiten Brown-Smith of Agyepong natuurlijk)?

  0

  0
 • nb
  9 augustus, 2016 - 11:26

  @henktank Dat klopt helemaal !

  0

  0
 • Kinderkaartje
  9 augustus, 2016 - 11:41

  Barker en Bryan trainde ook al mee!

  0

  0
 • buurman
  9 augustus, 2016 - 11:43

  Met NAC komt het definitief goed mits……………….. we dit seizoen promoveren.
  Beste Ouwe Spionkop,
  “Of we verkopen de aandelen aan een schatrijk figuur of …..”…. of we ondernemen zelf actie !!

  0

  0
 • Kinderkaartje
  9 augustus, 2016 - 11:45

  @Kinderkaartje 11:41 (de Neppe)

  Verzin zelf een nickname, mafklapper.

  0

  0
 • Reflektor
  9 augustus, 2016 - 12:38

  Mag allemaal kinderkaartje, behalve als je iets over Willem 2 zegt, want owee dan halen ze je post van de site, bah bah.

  0

  0
 • scheppioni
  9 augustus, 2016 - 12:46

  Ben benieuwd naar deze speler, maar wisselen vanwege een blessure prima zoals nou Verbeek, maar niet omdat hij van city is, ieder moet zich bewijzen bij ons NAC !!
  Ik ben zo argwanend dat we vrijdag weer veel te afwachtend beginnen, het zal toch niet …… !! COME ON NAC !

  0

  0
 • Rattata
  9 augustus, 2016 - 13:19

  Is een registreer-optie niets voor deze site? Dus dat je de keus hebt je naam + wachtwoord te registreren zodat niemand anders deze kan gebruiken. Zo valt dat probleem weg en hoeven mensen die eenmalig willen reageren niet helemaal een account aan te maken.

  0

  0
 • Kinderkaartje
  9 augustus, 2016 - 13:23

  @Rattata

  Ik vind het een prima idee. Er wordt te vaak onder de nick van een ander gepost, vind ik.

  Niet altijd per definitie vervelende reacties, maar het schept wel verwarring en leidt tot irritatie (zie reactie nachoreca, gisteren)

  0

  0
 • RV
  9 augustus, 2016 - 13:24

  Het is echt nog veel te vroeg om conclusies te trekken maar hoop van harte dat buitenspelers als Korte, Verbeek en Agyepong het gaan laten zien. We hebben namelijk echt stootkracht voorin nodig.

  Als NAC nou nog weet te investeren in een centrale verdediger en een spits dan behoort 4-4-2 naar mijn mening nog meer tot de mogelijkheden. Meer scorend vermogen voorin (mits er een echte spits komt) en Rommens naar het middenveld. Dan heb je toch een prachtig middenveld met Stans, Haemhouts, Rommens en Nijholt. Maar goed, dat is allemaal misschien iets te voorbarig.

  Heb mijn rekenvermogen nog maar eens aangesproken maar als je kijkt naar het budget van 1,6 miljoen en de huidige staat van de selectie (met gratis huurlingen en een groot aantal spelers met een jeugd / prestatie contract) dan kan het toch niet anders dan dat Smulders nog genoeg budget over heeft voor 1 of 2 (iets meer ervaren) aankopen.

  Eerst vrijdag maar eens afwachten, ben benieuwd waar we staan en ik verwacht eerlijk gezegd een heel lastige wedstrijd.

  0

  0
 • RNL
  9 augustus, 2016 - 13:33

  @RV Waar ga je die buitenspelers laten met die 4-4-2 opstelling?

  Ik denk overigens ook dat NAC nog iets haalt, afhankelijk van wat er beschikbaar komt. Misschien zijn daar zelfs al wel contacten over. Vallen altijd spelers buiten de boot eind augustus, die prima bruikbaar kunnen zijn.

  0

  0
 • Uit je Naaht
  9 augustus, 2016 - 13:39

  @RV

  Ik verwacht ook geen walk-over. Vorig jaar werd met 1-2 gewoon en miste Achilles in blessuretijd een strafschop. Dat was in dat seizoen dat NAC kampioenskandidaat nummer 1 was…

  Toch hoop ik wel op een wedstrijd als tegen Jong FC Utrecht. Ik denk dat dit NAC zich beter dan voorheem oplaadt voor (ambiance-arme) uitwedstrijden tegen een zwakkere tegenstander. Een gretig NAC dat vroeg druk zet en de bal afjaagt moet overtuigend kunnen winnen.

  1-4, met één goal van Agyepong.

  0

  0
 • Molenschot loco
  9 augustus, 2016 - 13:43

  Niks tegen tegen treffer……0-5……..

  0

  0
 • F7 on tour
  9 augustus, 2016 - 13:55

  Ik hoop op zakelijke overwinningen bij uitwedstrijden. Voor het NAC van vorig seizoen voelde het altijd als een loterij.

  0

  0
 • nachoreca
  9 augustus, 2016 - 13:56

  Goed idee! Ben ik eindelijk van die nepper af onder mijn naam.

  0

  0
 • harm
  9 augustus, 2016 - 14:04

  Hoe zit dat nou onderhand met die barker?

  0

  0
 • G00Ser
  9 augustus, 2016 - 14:08

  @Uit je Naaht,

  Mag ik zo vrij zijn om je te wijzen op onderstaande uitspraak van ene mr. Uit je Naaht, met betrekking op je bovenstaande voorspelling van 1-4 tegen Achilles?

  Quote
  Uit je Naaht
  5 augustus, 2016 – 10:50
  “…Blijft echter staan dat onderschatting onhandig is – wat jij beaamt. Ook denk ik dat de meeste ‘oprollen’-comments komen van mensen die (net als ik) geen idee hebben….”
  Un-quote

  Maar zonder gekheid, ook Achilles moet inderdaad geen lastig obstakel zijn voor dit NAC, en dat zeg ik op basis van afgelopen vrijdagavond.

  0

  0
 • Uit je Naaht
  9 augustus, 2016 - 14:22

  Scherp, G00ser! Toch was Jong FC Utrecht een nieuwe ploeg in de Juup en waren zij mijns inziens een onvoorspelbaarder team (gezien zij een Jong-afdeling van een andere BVO zijn) dan Achilles is. Ik verwijs ook niet voor niks naar vorig jaar en verwacht (wederom) geen walk-over. Een overtuigende overwinning, daar hoop ik dan weer wel op :)

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  9 augustus, 2016 - 15:02

  Fox zend nog maar 1 juup wedstrijd uit elke week. Ze gaan dan uit van de nummer 1. Nu staat de graafschap op naam 1ste geen NAC dus wat een kut zender. Ik zot zelf in Goesbeek vrijdag. Maar om uitwedstrijd van NAC op tv te zien dit jaar zal niet mee gaan vallen en dat is toch wel triest zeg

  0

  0
 • harm
  9 augustus, 2016 - 15:09

  Geen gezeur nac-mvv word uitgezonden en Dordrecht -nac ook

  0

  0
 • F7 on tour
  9 augustus, 2016 - 15:23

  Van alle City stagiairs is alleen Faupala nog in Nederland. O’Brien en Horsfield zijn inmiddels terug naar Manchester. #NACpraat #NAC

  Ook Barker en Bryan zijn terug naar Manchester, tijdelijk. #NAC gaat er vanuit dat het duo zich woensdag of donderdag weer meldt. #NACpraat

  Voor alle duidelijkheid: #NAC en Man. City zijn eruit over aanvaller Barker en verdediger Bryan. Spelers staan er zelf ook positief in.

  0

  0
 • Semsi
  9 augustus, 2016 - 15:36

  @ F7 on tour

  Dat van Barker en Bryan wordt geschreven door Blanco, dat neem ik dus maar met een korreltje zout.

  Allemaal aannames van die gast!!

  0

  0
 • nachoreca
  9 augustus, 2016 - 16:43

  Reken gewoon nergens op dan kan het ook niet tegenvallen!

  0

  0
 • Sjorsnac
  9 augustus, 2016 - 17:57

  Wordt helemaal depressief van dat verhaal over de financien in de stem, als je dat zo leest hebben we nog maar een paar jaar te gaan, wat een drama zeg

  0

  0
 • johan o
  9 augustus, 2016 - 18:34

  @sjorsnac

  Dit is oud nieuws wat weer eens opgerakeld wordt door bndestem om weer eens wat onrust te zaaien. Het beleid wat nu gevoerd wordt zowel financieel als sportief. is erop gericht om deze situatie te verbeteren. Ik heb hier alle vertrouwen in dat dat goedkomen. En we moeten ons niet in paniek laten raken door dit soort berichten.

  Hup NAC

  0

  0
 • JohnFe
  9 augustus, 2016 - 18:44

  @Sjorsnac

  Het is weer een typisch bndestem artikel, hoe komen ze op dat bedrag?, ik lees toch echt overal dat N.A.C. 900.000,- per jaar betaald en dat gaat in 2018 weer terug naar 1,2 millioen? (Excl. de onderhoudskosten die de gemeente voor zich zou nemen..)
  Zoals johan o stelt het is letterlijk STEMmingsmakerij, niet vergeten, maar geen paniek.

  uhh ik breek mijn hoofd over een lied voor Thomas Agyepong … pfewww

  0

  0
 • Klentje
  9 augustus, 2016 - 18:47

  Hoe vol zal het uitvak zitten vrijdag? Komen we aan de 250, of zullen we zelfs richting 300 gaan?

  Ondanks de troosteloze ambiance van vorig jaar toch maar weer een kaartje aangeschaft.

  0

  0
 • nachoreca
  9 augustus, 2016 - 19:02

  Erg origineel! En vooral super overzichtelijk….ik zit met kantoor aan de stadionstraat….toch eens kennis maken van de week dan. Je bent welkom.

  0

  0
 • Edkroket
  9 augustus, 2016 - 19:10

  Onze main target Tosin moeilijke achternaam is niet door ome pep in de Squad voor de CL opgenomen, niet dat het heel veel zegt maar misschien wel n klein btje…

  0

  0
 • Molenschot loco
  9 augustus, 2016 - 19:17

  @edkroket…Geef dat ff door aan Smullie…..nee….die zal dat heus wel gehoord hebben…..

  0

  0
 • Tom Smits
  9 augustus, 2016 - 20:13

  Wat een niveau zeg, ik neem dezelfde naam aan van iemand die hier al jaren onder schrijft. De zomers vallen tegen dan moet hectisch ergens druk mee bezig houden. Wat ik van BSR ook niet begrijp dat ze dit hier allemaal toelaten dan moeten jullie toch ook kunnen zien? Hou het gezellig onder elkaar en gooi die na-aper er vanaf. Anders ga een extra supporters forum beginnen jeugbisiderats er lopen er hier genoeg rond die daar dan op lekker kunnen galbakken

  0

  0
 • buurman
  9 augustus, 2016 - 20:26

  Ik ben reuze benieuwd naar vrijdag. Dan weten we aardig waar we staan. In de spits heb ik best vertrouwen in Dessers. Ik vond hem vrijdag j.l. goed spelen. Op de flanken is wel een speler nodig. Dan verbeterd de aanvoer naar Dessers ook. Middenveld prima. Achterhoede durf ik niet te zeggen, vrijdag was er geen enkele druk.
  Ik vond NAC een verademing vrijdag om naar te kijken en ik hoop natuurlijk dat dit zo blijft.
  (Beste mede supporters we gaan het elkaar toch niet lastig maken middels dubbele nicknames ? Een keertje als geintje is leuk, maar , net als met alle (on)gein, niet aan de gang blijven. Haal deze mooie site niet omlaag.)

  0

  0
 • Karel
  9 augustus, 2016 - 20:35

  Rommens als enige Naccer in het elftal van de week van VI!

  0

  0
 • Semsi
  9 augustus, 2016 - 20:40

  Heeft Fisayo Adarabioyo al getekend?

  0

  0
 • edm
  9 augustus, 2016 - 20:46

  Royston Drenthe

  0

  0
 • die ne gast
  9 augustus, 2016 - 21:12

  @buurman
  Ik ben ook benieuwd naar vrijdag, maar Achilles is natuurlijk nog steeds onderkant Juup League, dus dat is nog steeds geen goede graadmeter voor waar we staan. Of je moet bedoelen dat als we deze winnen, we alvast kunnen concluderen dat we dit jaar niet in de onderste regionen zullen eindigen? ;-)
  Hopelijk krijgen we al wel een eerste indicatie of dit team zich ook voor uitwedstrijden op kunstgras in een trieste ambiance kan opladen, een manco van onze spelersgroep vorig jaar.
  Daarnaast is de transfermarkt nog bijna drie weken open, dus ik mag hopen dat onze selectie momenteel nog niet compleet is.
  Op 23 september, De Graafschap thuis, hebben we pas een echte graadmeter. Dan is de volledige selectie drie weken bij elkaar geweest en spelen we tegen de eerste kampioenskandidaat / top-5 favoriet. Daarvoor (MVV, Den Bosch, Dordrecht, RKC, Jong PSV) zijn het in principe toch plaats 8 of lager kandidaten. En tuurlijk zullen we niet alles winnen, daar blijft het Jupiler League voor, maar echte graadmeters zijn het ook niet.

  0

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  9 augustus, 2016 - 21:53

  De eerste wedstrijden tegen “niet de sterkste tegenstanders” allemaal winnen. In de tussentijd als team te groeien en sterker te worden om daarna de slag aan te kunnen gaan met de grote concurrenten.

  0

  0
 • nachoreca1
  9 augustus, 2016 - 23:13

  @ Tom Smits… wijze woorden maat. En wat betreft nac Breda en hoe we er voor staan….inderdaad 22-9 tegen de graafschap is een super belangrijke graadmeter. Verheug me er al op. Heb ze afgelopen weekend zien spelen….wordt pittig denk ik.

  0

  0
 • Rbull
  10 augustus, 2016 - 07:01

  Maar met de huurlingen zijn het er dus 4 dit jaar of komen er nog 2 bij?

  0

  0
 • Barry
  10 augustus, 2016 - 07:43

  En de eerste verplichte buscombi is weer een feit uit. Dordrecht uit, 1100 levensgevaarlijke gekken.

  0

  0
 • enjoy
  10 augustus, 2016 - 08:49

  Het is toch te gek voor woorden, Fc Twente pikt de beste huurlingen weg
  op welke manier dan ook, sturen een afgeteste speler deze kant op
  t.w.Agyepong, Nac wordt er zenuwachtig van i.z. zijn visum.
  En over de rest maar niet te spreken, d.w.z. volgens HS de pareltjes,
  die er aan zitten te komen, wanneer ??
  Wanneer, ?? als het nest leeg gevist is, denk dan zo maar aan Koch.

  0

  0
 • Uit je Naaht
  10 augustus, 2016 - 10:48

  Respect voor elke minuut die BSR steekt in het up-to-date houden van ons als supporters. Hoe jullie het ook doen: thanks.

  Desalniettemin zag ik iemand reageren dat BSR wel erg zuur schrijft over de samenwerking met City en ook mij valt dat op. Eén (positief geformuleerde!) tweet van Smulders die oud nieuws herinterpretabel maakte wordt gevolgd door een negatief ingestoken bericht met de ondertoon “oh, het staat ineens weer op losse schroeven”. Dit terwijl het interview van Dijkhuizen (dat door de crew volledig genegeerd werd) glashelder is over hoe de samenwerking verloopt: goed. Ook legt hij uit dat er drie partijen zijn. Allemaal heel duidelijk.

  Blanco lijkt in dezen vrij goed geïnformeerd en zei gisteren dat het allemaal in orde komt (zoals we allemaal konden verwachten), maar dat is wellicht geen voldoende betrouwbare bron? Verzint hij dan gewoon dat de spelers er positief in staan? Zelf krijg ik meer de indruk dat er selectief gewinkeld wordt uit het nieuws. Overigens constateert Blanco ook een feit: dat de snuffelaars weg zijn. Hun komst werd hier met veel cynisme aangekondigd, maar nu het volgens planning afgelopen is: geen woord.

  Het is jullie site. Jullie kiezen de toon en jullie kiezen wat nieuws is. Jullie goed recht, al zouden jullie berichten plaatsen waarin Mommers wordt opgehemeld: helemaal aan jullie. Thanks voor de tomeloze inzet! Maar feedback geven kan nooit kwaad. Dus zeg ik: dit kan beter.

  0

  0
 • G00Ser
  10 augustus, 2016 - 11:57

  Voor de Cas Peters-fans onder ons, hij heeft een 4 jarig contract getekend bij FC Emmen.

  0

  0
 • bundy geeren noord
  10 augustus, 2016 - 11:58

  Wil de echte nachoreca opstaan haha.
  En graadmeter gewoon 3 punten pakken.

  0

  0
 • RV
  10 augustus, 2016 - 12:02

  Ik denk dat de constructie tot op heden prima is met City.
  De afspraken zijn waarschijnlijk intern bij NAC duidelijk en iedereen zal beseffen dat we niet de eerste garnituur spelers krijgen van City. Toch pakken we een 4-tal gratis spelers mee en dat betekent dat we kwalitatief die salarissen ook kunnen besteden aan meer volwaardige spelers en amateur / prestatiecontracten voor jeugdspelers of talenten die tekort komen voor de top (zoals een Rommens) maar misschien voor NAC wel interessant kunnen zijn. Bovendien beviel een Smith Brown me wel en eigenlijk vond ik het in 1 wedstrijd al prettiger om naar te kijken dan naar Gorter (met alle respect). Niet meer dat zenuwachtige gedoe, gewoon lekker rustig aan de bal, aannemen, inspelen…

  Ben heel benieuwd naar hoe zich elftal zich tegen Achilles gaat houden maar vooral ook heel benieuwd wat er nog bij gaat komen.

  Smulders heeft echt nog verrassingen in petto verwacht ik want ik kan me met alle gratis huurlingen en amateur / jeugd / prestatiecontracten echt niet voorstellen dat we al op 1.6 miljoen zitten van dat spelersbudget. Dat kan gewoon niet, tenzij een Haemhouts en Stans (om er even 2 te noemen) zwaar boven gemiddeld verdienen maar ook dat kan ik me niet voorstellen.

  Of zou die Borahsasar nog voor een belachelijk bedrag op de loonlijst staan?

  0

  0
 • buurman
  10 augustus, 2016 - 13:54

  Helemaal gelijk die ne gast.

  0

  0