Go to Top

Almere City-NAC: Ongeveer 100 kaarten verkocht

Almere City-NAC: Ongeveer 100 kaarten verkocht

Een grote teleurstelling, een mokerslag, of (zoals Joey Suk na afloop zei) gewoon kut. De nederlaag tegen Go Ahead Eagles kwam afgelopen vrijdag onverwacht en zorgde voor een nogal terneergeslagen stemming in Breda. Dat blijkt ook uit de voorverkoopcijfers voor Almere City-uit, want echt storm loopt het nog niet. Nu zijn wij niet van het opgeven, maar meer van het altijd doorzetten. De mannen van Dijkhuizen hebben ook vrijdag jullie steun nodig en dus: Almere City-uit, waarom niet?

Op het moment van schrijven zijn er om en nabij de 100 kaarten verkocht: 80 voor de auto en nog geen hele bus. Dat kan beter en daarom geven wij je enkele mogelijke redenen om alsnog een kaartje te kopen.

Ben getuige van een historische gebeurtenis

Je bent aanstaande vrijdag getuige van een historisch moment als om 20:00u voor de eerste keer afgetrapt wordt. Nog nooit zagen NAC-supporters voor jou een competitiewedstrijd tussen Almere City en NAC. Als je later oud en versleten in het bejaardentehuis zit, hangen de kleinkinderen toch maar mooi ademloos aan je lippen!

NAC won tot op heden alle wedstrijden in Almere

Ok, ok, ok, helemaal de eerste keer is het niet. NAC speelde in het seizoen 2008/2009 namelijk al een keer een bekerwedstrijd in Almere. Destijds heette de club nog FC Omniworld (nu Almere City FC), waren de clubkleuren nog geel en paars (nu rood en wit) en was het stadion nog vernoemd naar een producent van vorkheftrucks (nu iets met dieselmotoren). NAC won die wedstrijd met 1-0 (doelpunt Matthew Amoah) en bekerde door. NAC won daarom tot op heden 100% van de wedstrijden in Almere, een statistiek die toch wat vertrouwen moet geven.

U waardeert uw huis en gezin plots meer

Die bekerwedstrijd uit 2008 was, op zijn zachtst gezegd, niet erg goed. Het bleef erg lang 0-0 en een verlenging dreigde. De supporters zongen daarom grote delen van de tweede helft dat ze naar huis wilden. Toen Amoah de bevrijdende 0-1 scoorde, leidde dit dan ook tot welhaast extatische taferelen in het uitvak:

Sjoerd Ars scoort altijd tegen zijn oude club

NAC-spits Sjoerd Ars speelde één seizoen voor de club uit Almere. Sinds zijn vertrek speelde hij met vier verschillende Jupiler League-clubs tegen FC Omniworld / Almere City. Zowel in dienst van Go Ahead Eagles, RBC Roosendaal, FC Zwolle als NEC scoorde hij tegen zijn oude club. De kans is daarom groot dat de spits, na een paar moeilijke wedstrijden, vrijdag het doel weer vindt.

De verdediging is een gatenkaas

Almere City incasseerde dit seizoen al 40 tegengoals in 17 wedstrijden. NAC-keeper Jelle ten Rouwelaar hoefde pas 18 keer te vissen in 17 potjes. De kans is dus groot dat het vrijdag 1,05 – 2,35 wordt = winst voor NAC.

Wij zijn de beste supporters van het land

NAC heeft het niet makkelijk op dit moment. Almere City-uit moet op papier te doen zijn, maar dat zegt bij NAC over het algemeen niet zoveel. De club kan daarom alle steun gebruiken, want één ding is zeker: als we allemaal de moed opgeven, gaat het sowieso niet lukken. Laat je club daarom niet in de steek en koop gewoon een kaartje: NACtickets.nl

Bron: B-Side Rats, RobertP

21 Reacties op "Almere City-NAC: Ongeveer 100 kaarten verkocht"

 • /-/
  14 december, 2015 - 12:33

  Er zullen wel veel NAC supporters op de thuistribunes zitten aangezien je heel makkelijk kaarten kunt halen voor een goedkope prijs via ticket veiling.

  0

  0
 • Almere036
  14 december, 2015 - 12:43

  Pas wel op met kaartjes via ticketveiling, hier in Almere houden ze er soms van om supporters te controleren bij de kassa en zelfs weg te sturen. Gebeurd echter niet al te vaak.

  Vorig seizoen zelf naar NAC – Cambuur geweest, mooie club. Succes vrijdag, al hebben wij dat meer nodig.

  0

  0
 • scheppioni
  14 december, 2015 - 12:57

  Heel goed Da Pope dat je dit even goed aanhaalt, lees even mee heren spelers van ons NAC !!
  De verdediging van almere is gatenkaas !! Dus wat moeten we dan doen als NAC zijnde, juist vol druk op hun verdediging, wat er afgelopen vrijdag niet inging(hoe onvoorstelbaar ook) gaat er vrijdag natuurlijk wel in, want dit dwing je gewoon zelf af !! Dus geen wolluk uit praktijken, drie punten is een must, want sparta gaat niet winnen vrijdag ! HUP NAC, we follow !

  0

  0
 • Chefke
  14 december, 2015 - 13:00

  Afgelopen weekend 4 kaarten voor de autocombi besteld. Had wel verwacht dat er meer man mee zou gaan..

  0

  0
 • Combi-ontduiker
  14 december, 2015 - 13:07

  Dan leen ik jouw ID wel even

  0

  0
 • Tvb
  14 december, 2015 - 13:31

  ‘ we winnen daar wel eventjes’ ..
  Jaja dat kennen we,..

  0

  0
 • joep
  14 december, 2015 - 14:01

  Sodemieter toch op, veel publiek oke, maar verder nix, excelsior enz hebben gewoon voetballers

  0

  0
 • De Lange
  14 december, 2015 - 14:06

  @ Kees 4 nee dat hadden we zeker niet verwacht van jou,ook voor jou is er nog een plekje op het Margriet forum waar je met andere gefrustreerde,menstruerende wijven kunt gaan janken hoe je een tampon in moet brengen . Vrijdag 3 punten ophalen in Almere ,alles is mogelijk in deze bier competitie . Sparta heeft al meerdere jaren goed gedraaid en dan toch als middenmoter geëindigd. Zie Roda vorig jaar,geen periodetitel toch gepromoveerd. Zie Willem 2 enkele jaren terug,alleen via periode titel gepromoveerd(stonden 8e,dacht ik) nee als iedereen zo snel opgeeft lukt niks, doorgaan gvd.

  0

  0
 • Dave
  14 december, 2015 - 15:10

  Was een mooi avondje toen tegen Omniworld. Het was koud, NAC stond eerste in de ere, Omniworld laatste in de Juup maar de beste kansen waren voor de thuisploeg. Ik mis m’n trein, ik wil naar huis, “paarse harde kern”, 20 gastjes uit Amsterdam met van die AZ klappertjes, hele korte zijde voor NAC, combivrij. Toen nog wel…

  0

  0
 • Theo
  14 december, 2015 - 15:15

  Daar gaan we weer.We gaan daar wel eventjes winnen!

  0

  0
 • Bsidefan
  14 december, 2015 - 15:32

  Ik weet niet wat jullie lopen te scheiten , maar we gaan gewoon winnen

  0

  0
 • F4
  14 december, 2015 - 15:37

  Ars zal het vast moeilijk hebben, maar hij heeft vrijdag gewoon een uitstekende goal gemaakt. Dat de grensjager de boel vervolgens verstiert doet daar niks aan af. Kan er nog steeds kwaad om worden. Het is voetbal, maar ook gewoon een schande dat arbitrage een wedstrijd dusdanig kan beïnvloeden.

  0

  0
 • Karel
  14 december, 2015 - 15:48

  Als NAC denkt dat ze daar wel eventjes winnen, dan kan het weer goed mislopen…….

  0

  0
 • VakGee
  14 december, 2015 - 16:23

  Dus iedereen die een grote bek had over de eagles die ‘maar’met 200 man kwamen, waar the fuck zijn jullie a.s vrijdag????
  Niet met lulverhalen komen als : almere is ver, almere uit is saai, duur,combi en dat soort bullshit.

  Autocombi, laatste voor de winterstop, NAC1.5 maand missen, vrijdagavond en NOAD zijn de redenen om juist wel te gaan.
  Lachen omdat eagles met 200-250 kwamen, nu mag heel nederland ons uitlachen dan..

  0

  0
 • Fred
  14 december, 2015 - 16:51

  Ik ben er weer bang voor , ze zullen het waarschijnlijk wel weer op 50% willen doen , als dat zo is zou ik zeggen exit en nooit meer in de basis !

  0

  0
 • De Lange
  14 december, 2015 - 17:51

  Heeft kees4 ook al een ban omdat ie verwijderd is

  0

  0
 • HoogeveenseNACcer
  14 december, 2015 - 18:49

  Als het weer massaal gepromoot.
  Via alle kanalen
  promotie bij uitwedstrijden blijft minimaal.
  Terwijl vorig seizoen is gebleken wat er gebeurd als het wel word ‘gehyped’
  Mensen jutten elkaar op en gaan met die banaan!

  0

  0
 • die ne gast
  14 december, 2015 - 21:58

  Net als bij Jong PSV: thuisvakken zijn populairder dan het uitvak.
  En dat ging prima zonder gezeik of ellende. Nu in Almere weer netjes gedragen en dan snappen de burgemeesters hopelijk dat een combi opleggen echt onzin is.

  0

  0
 • Ron
  14 december, 2015 - 22:26

  Ben vaste bezoeker van alle thuis wedstrijden en een week of wat geleden ook mee geweest naar Waalwijk naar die bewuste kutwedstrijd.
  Als de spelers voortaan ook eens wat meer respect en begrip tonen na afloop van een wedstrijd ipv een mager applausje vanuit de middencirkel van slechts enkele spelers ( ook jl vrijdag weer tegen GAE ), misschien wil ik er dan nog eens over nadenken om mee te reizen naar een droevige plek zoals bijvoorbeeld Almere. Supporter zijn van NAC is momenteel geen lolletje. Dat moet de spelersgroep eens goed beseffen.
  Telkens maar weer vrij nemen en geld uitgeven tbv NAC om weer naar een winderige uithoek te reizen gaat steeds meer mensen tegenstaan als er niet snel verbetering komt.

  0

  0
 • combiispoep
  14 december, 2015 - 23:15

  Heb ook een ticketveiling weten te bemachtigen gisteren. Staat wel op dat het niet voor supporters van de bezoekende club is en dat je je legitimatiebewijs moet hebben voor het omwisselen. Hebben meerdere mensen kaartjes via ticketveiling en hoe doen jullie dit? Toch lullig als je weg gestuurd wordt..

  0

  0
 • HoogeveenseNACcer
  16 december, 2015 - 21:02

  Is van een paar dagen terug.
  Ga maar lekker weer naar Tilburg….10.000 man in de eredivisie….enough said

  0

  0