Go to Top

Almere uit: De laatste van 2015

Almere uit: De laatste van 2015

We hebben eerst nog jong PSV uit en Go Ahead thuis in het vooruitzicht, maar gaan het ook alvast over de laatste uitwedstrijd voor de winterstop hebben: uit naar Almere City. Hiervan is namelijk vandaag de voorverkoop gestart.

Op vrijdag 18 december speelt NAC in Almere haar laatste officiële wedstrijd dit seizoen. Op het moment van typen staat Almere op de 19de plek. We hebben in het recente verleden ook een tegenstander gehad die op die plaats verbleef en we weten allemaal hoe de wedstrijd daartegen is verlopen. Dijkhuizen moet er dus vurig op gebrand zijn om zijn mannen te motiveren en Almere allesbehalve te onderschatten. Zorg dat we positief de winterstop ingaan!

Gezellig in de naderende winterkou kunnen in totaal 350 NACCERS deze wedstrijd bezoeken. Van die 350 kaarten zijn er 180 voor een autocombi en 170 met de bus (#DiepeZucht). Kaarten voor de buscombi zijn verkrijgbaar via de Supportersvereniging, waarover op dit moment nog geen informatie beschikbaar is. Kaarten voor de autocombi zijn sinds vanochtend beschikbaar voor de UKP-ers. Morgen krijgen de Club van 1912-Leden de mogelijkheid om een kaart voor de autocombi te bestellen en als er dan nog kaarten over zijn, gaan deze zondag 6 december in de reguliere verkoop.

UKP-ers betalen €11,50 voor een autocombikaart. Eenieder ander betaalt €13,50. Via ticketbox naai je jezelf het welbekende oor van €3,50 extra aan. Op de voorrangsregelingen na, loopt de verkoop via internet tot en met woensdag 16 december. Via de S&I desk en ticketbox kan tot de zeventiende een kaartje worden gehaald. Het lijkt mooi, zo voor de Kerstvakantie een pre-Kerstborrel te doen, efkes de laatste NAC wedstrijd meepakken en daarna post-Kerstborrelen. Klinkt als een goeie avond! Almere uit is de laatste kans om NAC officieel te zien spelen en de rommelige start van het seizoen halverwege goed af te sluiten. Steun NAC en haal je kaart via NACtickets of rijd even in de middag langs de S&I.

Bron: B-Side Rats, NAC

 

14 Reacties op "Almere uit: De laatste van 2015"

 • scheppioni
  4 december, 2015 - 12:35

  2015 maar goed afsluiten dan, want we begonnen in zwolle dramatisch dit jaar ! NAC, is de glorie !

  0

  0
 • Barry
  4 december, 2015 - 12:40

  Weet je nog…toen vrij vervoer nog bestond.

  0

  0
 • die ne gast
  4 december, 2015 - 12:55

  Zucht. Het wordt de NAC-supporter met studenten Ov-kaart in de Randstad ook niet makkelijk gemaakt om uitwedstrijden te bezoeken.
  Ik heb mijn hoop gevestigd op Volendam-uit, maar Go Ahead moest daar ook al met een buscombi heen.
  Welke burgemeester in Nederland gaat ons wel met vrij vervoer laten komen???

  0

  0
 • Fonzy
  4 december, 2015 - 13:04

  Laatste wedstrijd cab het seizoen al?

  0

  0
 • Bierdrinken
  4 december, 2015 - 13:17

  Via ticketveiling.nl kan je tickets voor het thuisvak halen. Al eerder voor een paar euro bij Oss en RKC op tribune gezeten.

  0

  0
 • Dave
  4 december, 2015 - 13:24

  Dat was het dan mensen. Met Jong PSV en Almere zelfs niet combivrij gaat het niet gebeuren dit seizoen. Sparta zal de enige zijn. Dieptriest.

  0

  0
 • Ouwe Jos
  4 december, 2015 - 13:32

  Gewoon je tickets kopen via de site van Almere en je Brabantse accent thuis laten ;-)

  Volledig van de gekke dat zelfs hier een combi wordt opgelegd. Waarom? Kan iemand dat uitleggen?

  0

  0
 • RaraNAC
  4 december, 2015 - 13:35

  Combi… Het is echt niet te geloven.
  Ik dacht dat NAC er mee bezig was…

  0

  0
 • Mafkees
  4 december, 2015 - 13:57

  @Ouwe Jos, dit zal wel als smoes gebruikt worden:

  Telstar wordt op het matje geroepen door de KNVB vanwege de supportersrellen tijdens het bekerduel met NAC Breda (0-1).
  De Jupiler League-club moet voor donderdagochtend 10:00 een reactie geven aan de KNVB over de ongeregeldheden. De club uit Breda is ook verplicht te reageren, zo schrijft RTV Noord-Holland. Aan de hand van die rapporten, bekijkt de aanklager of er een straf komt.

  Na het doelpunt van Kees Luijckx braken ongeregeldheden uit op de zuid-tribune. Volgens de politie mengden fans uit Breda en van Almere City FC zich tussen de fanatieke aanhang van Telstar. Enkele provocaties leidden tot confrontaties.

  Steef Hammerstein, commercieel manager van de club, is niet bang voor een straf. “De KNVB kan ons straffen maar ik weet niet waarom. We hebben naar onze mogelijkheden gehandeld. Voor de wedstrijd hebben we al een groep NAC-supporters onderschept en als we dit wisten hadden we ook deze groep geëlimineerd.”

  0

  0
 • Ratboy
  4 december, 2015 - 15:14

  Ongeloofelijk kan mij nog herineren dat we in 2008 voor de beker, vrij vervoer hadden en de hele korte zijde kregen. Normalisatie heet dat

  0

  0
 • oosterhout3
  4 december, 2015 - 19:23

  de vorige keer……..

  NAC is er dit keer op tijd bij met de voorverkoopinformatie voor het bekerduel omniworld – NAC. In eerste instantie werd gevreesd dat we maar 170 kaarten zouden krijgen, maar dit blijkt gelukkig niet zo te zijn. Er zijn 750 kaartjes beschikbaar en de prijs per kaartje is slechts 10 euro. Bij ticketbox moet er wel fee van 2,80 betaald worden. De vvk start zaterdagochtend 25 oktober bij ticketbox en maandag 27 oktober om 13.00 uur bij de S&I-desk. Beide verkooppunten geven wel omwisselbiljetten uit, maar deze kunnen in Almere bij het stadion omgewisseld worden.

  Kortom, alles naar Almere om NAC naar de volgende ronde te schreeuwen!

  waarom toen wel 750!! kaarten en nu de helft minder?????

  0

  0
 • Dr. Z
  4 december, 2015 - 21:54

  Tijd voor een statement! Boycotten die handel. Almere City kan in 1x meer losse kaarten verkopen dan in een heel seizoen gebeurt. Maar nee, de lokale driehoek steekt er weer een stokje voor!

  Gewoon is lekker niet gaan met zn alle. Misschien dat ze dan is wakker worden!

  0

  0
 • ECG
  4 december, 2015 - 22:29

  Nog drie keer winnen en dan als supersub (achter Sparta) de winterstop in!

  0

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  4 december, 2015 - 22:56

  Drie finales voor de winterstop en dan dient NAC op de 2e plaats te staan. Overigens mooi meegenomen dat de concurrentie punten laat liggen.

  0

  0