Go to Top

Amoah scoort voor ‘Appiah elftal’

Amoah scoort voor ‘Appiah elftal’

Matthew Amoah is het scoren nog niet verleerd. De aanvaller, die zeker lijkt van een plaats in de definitieve selectie van Ghana, scoorde gisteren in een trainingspot van het Ghanese elftal. Bondscoach Milovan Rajevac stelde uit zijn selectie twee elftallen samen: Gyan XI en Appiah XI. Amoah speelde aan de zijde van Appiah mee en wist het net te vinden. Zijn elftal verloor met 4-3 van het team van Asamoah Gyan.

Voor NAC zou een goed WK van Amoah niet verkeerd uitkomen. De Parel van het Zuiden kan een mooie transfersom voor de Ghanees op dit moment namelijk goed gebruiken.

Ghana speelt de komende dagen nog officiële oefeninterlands tegen Argentinië (morgen) en Nederland (1 juni).

Bron: B-Side Rats, GhanaFA

21 Reacties op "Amoah scoort voor ‘Appiah elftal’"

 • TAP
  28 mei, 2010 - 00:55

  Ondanks dat een mooie transfersom voor Amoah NAC goed uit zou komen, zie ik onze Matthew toch liever blijven.
  Stewart schat ik nog wel dusdanig hoog in dat hij een waardige vervanger zal vinden voor Amoah maar ik vrees dat Van As met types van het niveau Jupiler League op de proppen zal komen.
  En ja, ik weet dat de overgang van Stewart naar AZ nog niet officieel bekend is gemaakt maar ik twijfel er niet aan dat Earnest deze zomer ons mooie NAC gaat verlaten.

  Daarbij moet gezegd worden dat ik Amoah een stap hoger absoluut niet misgun en dat ik het mooi voor die jongen vind dat hij zijn binnen het Ghanese elftal begint te vinden.

  Come on NAC!

  0

  0
 • TAP
  28 mei, 2010 - 00:56

  @Mijzelf hierboven…

  Zijn 'draai' binnen het Ghanese elftal….

  0

  0
 • Kees
  28 mei, 2010 - 01:00

  Allemaal in het uitvak 1 juni!!!

  0

  0
 • nm
  28 mei, 2010 - 06:47

  het is zo erg dat zelfs een transfer van Amoah de gaten niet gaat vullen. Dik 3mlj. schuld waarvan het grootste deel belasting

  0

  0
 • BreDaN
  28 mei, 2010 - 07:31

  Ben jij de club-boekhouder mm? Zo ja: geef eens complete uitleg dan en zo nee: wacht dan 1 juni af in plaats van dot gezever zonder dit allemaal zeker te weten..

  0

  0
 • Eljé
  28 mei, 2010 - 07:48

  Inderdaad BreDaN, het begint een beetje sneu te worden.

  Amoah, succes! Knal er maar eens 4 in tijdens het WK!!

  0

  0
 • nm
  28 mei, 2010 - 08:05

  Je zult met wel horen, ik kan niet alle details in 1 keer geven omdat ik dan mijn bron in gevaar breng. Als je al mijn reacties leest heb je een compleet beeld.

  Vergeet niet dat ik maanden geleden als eerste de financieele problemen aangaf op deze site.

  0

  0
 • The Cosmic Gate
  28 mei, 2010 - 08:19

  GVD nok nu gewoon eens met dat gezeur over de € enz.Ik ben bang voor het ergeste maar dat gespeculeer te hele tijd.Ik zit hier ook met knikkende knieen mbt het € plaatje bij NAC, vooral als het + zal zijn hoeft het niet zo lang te duren.
  Maar laten we gewoon kappen met dat gissen en afwachten.
  On Topic: zal mooi zijn als matthew en een paar in zal schoppen en zo een mooi bedrag op zal leveren zodat we hiervan een jong tallent kunnen halen.Alleen ben ik bang dat dat niet zal gebeuren .MA is een goede spits dat is zeker en was de laatste tijd behoorlijk afwezig want heb hem niet veel goeds zien doen eigenlijk ?

  0

  0
 • de scherpe
  28 mei, 2010 - 08:27

  Ik geloof niet dat Dortmund bij dit nieuwe contract van Amoah nog steeds recht heeft op een deel van de eventuele transfersom. Amoah's eerste contract loopt volgende maand af en elke club had hem kunnen ophalen transfervrij. Als zij hem vervolgens zouden verkopen zouden ze ook niks hoeven af te dragen aan Dortmund mag ik aannemen. Waarom NAC dan nu wel? Dat was alleen bij het vorige contract van toepassing.

  0

  0
 • nm
  28 mei, 2010 - 08:27

  @The Cosmic Gate

  Speculeer?? Dit zijn harde feiten, NAC zit diep in de shit. Denk je echt dat wanneer NAC mjn euro aan een transfer overhoud dat ze dit kunnen investeren in spelers? Nee dan komen de schuldeisers het geld opeisen.

  Het maakt me niet uit dat je mijn info niet vertrouwd en dat zou ik waarschijnlijk ook niet doen maar geloof me nu maar gewoon dat ik er niet ver naast zit… Ik zal nog 1 voorspelling doen… minimaal 2 bestuursleden treden na dit weekend af incl vdH

  0

  0
 • Eljé
  28 mei, 2010 - 08:30

  Becherovka, het eerste contract na Borussia is uitgediend waarbij een deel van de opbrengst naar Dordmund zou gaan. Ik mag toch aannemen dat dat geen voorwaarde in het nieuwe contract is…

  NM, als je nou zo spannend wil blijven doen, hou het dan bij de talloze topics die er al over gaan. Er zijn hier ook mensen die ieder dag (eigen gemaakte) geruchten neerplempen over spelers die allemaal naar NAC komen. Als er dan ééntje van komt, lees je ook van die bijdehante reacties als 'zie je wel, dat wist ik al maanden te melden.'
  Dit bericht gaat over Amoah en zijn voorbereiding op het WK.

  0

  0
 • Nijlpaard
  28 mei, 2010 - 09:16

  Als je enkele van je spelers die een markwaarde hebben verkoopt is het gevolg dat je na afloop van het seizoen zeker 1e divisie speelt. NAC zit in een heel moeilijk situatie.
  Hoe is het toch telkens weer mogelijk? En dat ook andere clubs financiële problemen hebben is een schrale troost een heel schrale!!! Na al die hosanna verhalen van de ontwikkeling van het stadionkwartier en renovatie van het stadion. Het blijken luchtkastelen.

  0

  0
 • Jon
  28 mei, 2010 - 09:25

  @nm

  Mooie ziener ben jij! VdH is al interim directeur en loopt tegen de 70 dus dat hij in die functie zal bliven en dus niet als bestuurslid terugkeert lijkt logisch. Daarnaast zijn er meer bestuursleden eind 60 of in de race voor een andere functie bij NAC (Lips).

  De kans dat je gelijk krigt is erg groot en heeft neits te maken met interne kennis van zaken.

  0

  0
 • Granada CF
  28 mei, 2010 - 09:51

  Zonder Essien wordt het lastig voor Ghana. Toch denk ik dat ze een goed toernooi gaan draaien en dan maakt het voor Amoah weinig uit of hij scoort. Als je op je cv hebt staan dat je het tot de kwart- of semifinales hebt geschopt met je land, dan is het makkelijk onderhandelen voor een zaakwaarnemer.

  Hup NAC en hala Bred

  0

  0
 • Granada CF
  28 mei, 2010 - 10:11

  en hala Breda…

  0

  0
 • nm
  28 mei, 2010 - 10:18

  @Jon

  hahahhaha

  Lips en VdH kunnen niet dezelfde funtie uitoefenen.

  0

  0
 • Becherovka
  28 mei, 2010 - 11:10

  @eljé

  Die voorwaarde is door beide clubs overeengekomen en staat daarin vrij van Amoah’s contract. Wanneer je afspreekt dat bij een transfer een x bedrag naar hen wordt overgemaakt, dan staat het helemaal los van het contract. Dat is voor zover ik weet overeengekomen.

  0

  0
 • Da Pope
  28 mei, 2010 - 11:13

  @Becherovka

  Het is natuurlijk vreemd wanneer Dortmund tot het einde der tijden recht heeft op een percentage van de transfersom.

  Amoah's eerste verbintenis is verstreken. Het lijkt me sterk dat een doorverkooppercentage ook op volgende contracten van toepassing is. Overigens is het percentage maar 20/25% en niet de door jou genoemde 50%.

  0

  0
 • since1912
  28 mei, 2010 - 16:39

  Amoah! schiet er eens een paar in en word topscorer van het WK!!! Nac blij! Jij blij!! kunnen wij naar een potje voetbal kijke met een worstebroodje en een biertje zonder ons zorgen te hoven maken over de financien van onze club.

  0

  0
 • Lyle & Scott
  28 mei, 2010 - 19:41

  Ghana zie ik persoonlijk als 1 van de kanshebbers.. Verklaar me voor gek maar het is echt zo!

  0

  0
 • jan uit G
  28 mei, 2010 - 20:19

  ik hoop dat tie dr 100 scoort strik erom en op sturen, en nog wat geld beure er zijn veel betere voor minder op dit moment.wat tie bij een ander doet verzaakt tie bij ons

  0

  0