Go to Top

B-elftal onderuit tegen Waasland Beveren

B-elftal onderuit tegen Waasland Beveren

Met een B-elftal, aangevuld met enkele A-junioren, is NAC vanmiddag onderuit gegaan bij Waasland Beveren. Alleen Michael Dingsdag gaf namens de A-selectie acte de presence.

Ook in België heeft de waanzin rond supporters toegeslagen. Daardoor werd de wedstrijd op last van d elokale politie achter gesloten deuren afgewerkt. Zelfs ouders van de NAC-spelers waren niet welkom op het complex om de wedstrijd bij te wonen.

NAC kwam in eerste aanleg nog op voorsprong door een kopbal van Divine Naah in de 31e minuut, maar werd vervolgens oor de Belgen voorbij gegaan door doelpunten van Caufriez (40e minuut), Gano (45.) en Moulin (78). Elson Hooi mocht daarna namens NAC nog wat tegenwerken en scoorde de 3-2 in de 84e minuut, maar daar bleef het ook bij.

Opstelling NAC:

Noppert;
Meijers, Van Bezooijen, Dingsdag, Kazinci;
Naah, Damen (78. El Bahraoui), De Graauw (78. Sprangers);
Hooi, Borahsasar en Wesdorp (46. Glim).

Bron: B-side Rats, Stem

 

17 Reacties op "B-elftal onderuit tegen Waasland Beveren"

 • Kinderkaartje
  13 januari, 2016 - 01:33

  Nou. Benieuwd wat voor zeik reacties hier weer op gaan komen.

  Vrijdag, dan moeten ze er staan. Maakt me niet uit wie en hoe, maar winnen van de Palingen, hugodver!

  0

  0
 • D.kocx
  13 januari, 2016 - 02:48

  Jammer van het verlies maar ja zoals de tekst al zegt er stond een B-elftal. Maar ik lees ook dat Hooi weer mee deed. Hij is dus afgetest in Engeland maar niet goed bevonden? Anders laat je hem niet terug gaan en spelen met NAC toch? Lopen ze alleen maar risico dat hij geblesseerd kan raken. Maar goed we horen wel hoe het afloopt. Op naar vrijdag en hopen dat we er minimaal 1 meer binnen schieten als de Volendammers.

  0

  0
 • H.K.
  13 januari, 2016 - 06:25

  Ik ben nog steeds niet gecharmeerd van Marinus. Maar laat ik nu eens positief denken en ervan uit gaan dat ze tijdens de training in Roosendaal verschillende systemen hebben geprobeerd. Want wat heeft een oefenpot tegen wbe voor zin als je met een b-elftal komt. Ik ga er dan ook van uit dat er vrijdag een A-elftal staat. NAC 3.0 dat Bredanaars weer trots laat zijn op hun spelers. Spelers die samenwerken en vol voor de 18 overwinningen gaan.

  Vrijdag eten we paling!
  Maandag doen wij de lampen uit!

  FORZA NAC BREDA…

  0

  0
 • brutes
  13 januari, 2016 - 07:16

  Bossahar weg?
  De kamps weg
  Hooi weg ?
  Ik dacht dat er niemand weg mocht en deze selectie moest promoveren?

  0

  0
 • Lotje
  13 januari, 2016 - 07:51

  Denk dat Marnus met een heel nieuwe combinatie komt vrijdag en vraag mij af of dat hem wel gaat worden maar ja we gaan het zien

  0

  0
 • nachopper
  13 januari, 2016 - 07:56

  Hooi mocht weg
  Naah afgebrand
  Hooi scoort
  Naah scoort
  De tactiek van Marinus werkt……..

  0

  0
 • ome cor
  13 januari, 2016 - 08:08

  Ik lees op verschillende plaatsen kritiek op de opstelling. Ik denk juist dat het een goede zaak is dat de trainer spelers uit jong NAC en de A wil testen.

  Regelmatig roepen mensen een naam die volgens hen best een kans zou mogen krijgen. Marinus bekijkt en test die gasten gewoon zelf. Prima toch?

  0

  0
 • Kipiani
  13 januari, 2016 - 08:08

  Dit gaat zo nog wel een paar jaar door alvorens promotie wordt bewerkstelligd. Je ziet aan alles dat er enorm veel naar de kloten is geholpen de afgelopen pakweg 15 jaar en er totaal niet aan de toekomst gedacht is. Alles jarenlang in het teken van de waan van de dag. Die achterstand poets je niet in een half jaartje weg. Trek er maar gerust 5 jaar voor uit. Natuurlijk komen er dan minder mensen, maar stuk gaat deze club nooit. Maar ja, we hebben gelukkig een eigen cafe in Volendam aanstaande vrijdag. Zegt eigenlijk alles over NAC Breda anno 2016.

  0

  0
 • Nicky
  13 januari, 2016 - 08:29

  Jammer dat er steeds meer mensen zich druk maken om resultaat en divisie en uitslagen en opstellingen en bestuurlijke onmacht en communicatie en commerciële resultaten…..

  Waar zijn de tijden gebleven dat het alleen en uitsluitend ging om de instelling NOAD en bijvoorbeeld een café op de dijk veroveren… toen was het supportersleven allemaal veel simpeler…. en leuker…

  0

  0
 • enjoy.
  13 januari, 2016 - 08:38

  De enigste die kan doorgroeien en hogerop kan is volgens mij
  van Bezooijen, moet nog wat stapjes maken maar komt er wel.
  Ik vergelijk hem met v.Beek van Feyenoord.

  0

  0
 • Oldskool
  13 januari, 2016 - 09:05

  Zit Naah niet meer bij de A selectie dan? Dan is dat een blunder van Dijkhuizen

  0

  0
 • nachoreca
  13 januari, 2016 - 09:30

  wij pakken gewoon 6 punten in vier dagen tijd, maak je niet druk! of we gaan promoveren betwijfel ik ten zeerste, maar hoop en bid wekelijks vanaf nu! wat een grafcompetitie.

  0

  0
 • aa
  13 januari, 2016 - 09:46

  Spijt me, maar ik snap er niks van.
  Volgens mij probeer je in het begin van de voorbereiding zaken uit maar werk je zo snel mogelijk naar de sterkste opstelling die het moet gaan doen. Die vaste ploeg moet op elkaar ingespeeld raken en automatisme moeten worden ingeslepen. Daarnaast in het achterhoofd houden dat posities dubbel bezet dienen te zijn, dus ook wisselen krijgt een vast patroon.

  In de winterstop inventariseer je waar de ploeg tekort kwam , je probeert voor de zwakste posities andere mensen te krijgen ,dat probeer je uit, en dat is het vertrekpunt om de tweede seizoenshelft succesvol in te gaan.
  Ik concludeer dat wat nu is gedaan eigenlijk een half jaar geleden had moeten gebeuren. Of zie ik dat verkeerd?

  Maar goed tegen volendam staat er dus een op elkaar ingespeelde machine…………………?

  Mensen het is geen kritiek maar ik snap oprecht niets van deze twee oefenparty’s.

  0

  0
 • buurman
  13 januari, 2016 - 09:49

  Begint te vervelen maar aa=buurman. Mijn computer doet soms net zo vreemd als Dijkhuizen met de opstelling van NAC niet helemaal te volgen is nu.
  Maar goed na vrijdag weten we meer, ik hoop dat het goed uitpakt uiteraard.

  0

  0
 • zwampie
  13 januari, 2016 - 09:55

  oldskool
  waar staat dit dan?
  Er staat een B-elftal,meer niet en je wisselsspelers zijn als het goed is de B-keus.
  Tevens zie ik meer namen die bij de selectie zitten,wellicht heeft hij hem extra aan het werk willen zien.

  0

  0
 • scheppioni
  13 januari, 2016 - 12:45

  Idd ome cor, Marinus heeft nu de wijsheid in pacht, nu vrijdag het prima uitvoeren en willen uitvoeren van de NAC spelers !!! En geen onderschatting heer Dingsdag !!

  0

  0
 • Fokke
  13 januari, 2016 - 15:20

  Met een goed ingespeeld elftal de tweede helft van de competitie in? Er is niet met een vast elftal geoefend dus is het maar afwachten wie er opdraven. Heb me maar opgegeven voor een spoedcursus positief blijven want voor je het weet word je gerangschikt onder de noemer azijnpissers!!

  0

  0