Go to Top

Bart Vos (D66) ook al boos over berichtgeving in De Stem

Bart Vos (D66) ook al boos over berichtgeving in De Stem

Nou, Berry van der Heijden (poging-tot-journalist bij de Stem) heeft het weer gedaan. Heeft ie een mooi stukje geschreven over geld dat de gemeente wel en niet aan NAC wil uitgeven, is zowel NAC als de gemeenteraad boos op hem. Want zijn verhaal klopt niet. Hè? Een verhaal van Berry dat niet klopt? Onmogelijk, horen we u denken. Maar toch is het zo.

‘Witheet’ is raadslid Bart Vos (D66) over het lek naar de media over NAC. Het nieuws dat de gemeente 2,2 miljoen wil betalen voor veiligheidsmaatregelen bij NAC werd bekend na een besloten vergadering van het college en de gemeenteraad. “Het is een gênante vertoning”, oordeelt Klaas Dijkhoff van de VVD. “Het is al slecht dat het gelekt wordt, maar het staat ook nog eens helemaal verkeerd in de krant.” Wat er in fout in de krant staat, wil Dijkhoff niet uitleggen. “Het is niet aan mij om de fout recht te zetten.”

De vergadering vond plaats op initiatief van de gemeenteraad die het college uitnodigde om te praten over NAC. “Wij hebben er voor gekozen dat de bijeenkomst vertrouwelijk was”, zegt Vos. “Het is dan ook uiterst vervelend dat binnen 12 uur de media op de hoogte zijn.” Vos ziet graag ‘dat het lek in de openbaarheid treedt’. Wij durven te beweren dat dat niet gaat gebeuren.

Bron: B-side Rats, Breda Vandaag, nacfan

7 Reacties op "Bart Vos (D66) ook al boos over berichtgeving in De Stem"

 • since1912
  7 juli, 2010 - 18:26

  Ik vind het eigenlijk wel grappig

  0

  0
 • zus
  7 juli, 2010 - 18:37

  zoveelste NAC gerelateerde soap

  0

  0
 • Joop NAC
  7 juli, 2010 - 19:49

  Het lek zal die spekkers wel zijn, die vertelde alles toch zo graag door…

  0

  0
 • die ne gast
  7 juli, 2010 - 22:46

  Zo… als onze gekozen volksvertegenwoordigers al geen openheid van zaken willen geven over NAC, dan ben ik bang dat wij vanuit de NAC-burelen al helemaal geen openheid en transparantie mogen verwachten.

  De onderste steen blijft voorlopig nog lekker in de bodemloze NAC-put liggen.

  0

  0
 • Gewoon F3
  7 juli, 2010 - 23:07

  Waarom laat BNdeStem die Berry van der Heijden nog redactionele stukken schrijven? Zodra die man wat schrijft is het pure onzin.

  0

  0
 • scouting nederland
  8 juli, 2010 - 11:07

  Ze zijn kwader over het feit dat er gelekt is dan over het feit dat er weer geld bij moet.

  0

  0
 • Mafkees
  8 juli, 2010 - 12:33

  Jawel, en daarom zal er helaas ook niet snel iets veranderen.

  0

  0