Go to Top

Schuld 3.2 miljoen, financiers woest

Schuld 3.2 miljoen, financiers woest

De schuld van NAC bedraagt 3.2 miljoen euro, zo laat Jan Hoppen vanavond in BN/De Stem weten. NAC heeft in een gesprek met de geldschieters de financiele situatie toegelicht en die ziet er niet rooskleurig uit. De financiers zijn dan ook woest, zo meldt Jan Hoppen desgevraagd.

Hoppen: “Bij NAC moet een frisse wind gaan waaien om het zwaar geschonden vertrouwen te herstellen. Het was een donderslag bij heldere hemel, ook voor de gemeente. We hebben er zeven jaar voor gevochten om NAC financieel op orde te krijgen. Ik en andere belanghebbenden hebben hun nek uitgestoken met ongelofelijk veel geld.”

De voornaamste schuldige in het geheel is Theo Mommers, zo vindt Hoppen: “We hebben met Mommers afspraken gemaakt dat niet wordt uitgegeven wat er niet is. Zeven jaar heeft hij alle touwtjes aan elkaar geknoopt. Nu heeft hij op eigen houtje spelers als Ferne Snoyl en Leonardo hoge salarissen en tekengelden verstrekt. Ook de verbouwing is fout gelopen, door een slechte voorbereiding. Met Mommers is het wat mij betreft einde oefening.

NAC heeft nog niet via de officiele kanalen gereageerd. De club komt 1 juni met meer informatie. Of er voor die tijd gecommuniceerd zal worden, is de vraag. Feit is wel dat er heel wat uit te leggen valt. Hoppen zal de bedragen namelijk niet uit zijn duim zuigen en ook de genoemde constructies met spelers komen niet zomaar uit de lucht vallen.

Bron: B-Side Rats, BN/De Stem

49 Reacties op "Schuld 3.2 miljoen, financiers woest"

 • Nacbredahb
  28 mei, 2010 - 23:47

  Wat mij betreft mag hij ook vertrekken… HOUDOE!

  0

  0
 • Dippo
  28 mei, 2010 - 23:55

  Oh oh, wat een triest nieuws, ik ben het roerend eens dat er een frisse wind moet gaan waaien bij Nac, maar hoe kan het nou zijn dat alleen Mommers hier de schuld van krijgt? Ligt de rest dan te pitten als hij dat geld uitgeeft ?? En hoe kan je een paar maanden geleden verkondigen dat Nac een van de gezondste clubs van Nederland is. vragen,vragen en nog eens vragen. Ik hoop dat Nac na Mommers eindelijk is iemand kan strikken met gezond verstand en clubliefde. Wat een drama weer zeg… Let mar op, spelertje kopen bij Nac van de zomer ? jahoor, die kan weer voor bijna niets vertrekken omdat we moeten bezuinigen. KUTZOOI!!

  0

  0
 • nacbreda1912.nl
  28 mei, 2010 - 23:58

  Mommers is/was de eindverantwoordelijke, maar het gehele bestuur is hier inderdaad gewoon debet aan … Tijd voor een hele frisse wind in ieder geval ….

  0

  0
 • Realist
  28 mei, 2010 - 23:58

  Ongelofelijk dat er nog steeds zo'n wanbeleid gevoerd wordt, we is er de dupe van inderdaad de supporters!!
  Voor mij gaat de lol eraf, om de 2-3 jaar dat financiele gezeik.
  Het wordt dat dat er mensen aan het bewind komen die verstand van zaken hebben en liefde hebben voor de club ofwel geen eenheidsworsten!!
  Als ik Hoppen was zou ik zeggen: of jullie eruit of wij eruit en zoek het maar uit met dat wanbeleid. Er is ons blijkbaar de laatste jaren een flinke worst voor gehouden maar die is ondertussen helemaal opgegeten door Theo.
  Voor mij is het simpel beginnen met een schone lei (wat niet meevalt) maar dan met mensen met een NAC hart en geen mensen die zichzelf willen profileren boven NAC!

  Het wordt tijd voor de mensen met een clubhart!

  0

  0
 • Viswater
  28 mei, 2010 - 23:59

  Ik geef Jan Hoppen groot gelijk! Die man heeft zoveel in de club gestoken en is, zoals het er naar uitziet, flink voorgelogen.

  0

  0
 • korneev
  29 mei, 2010 - 00:17

  Vandaag op bredavandaag.nl…

  "Deutsche Bank mogelijk naar Breda"

  Harry b.d. alias Hans Deelen dan toch naar NAC?? Is dit de frisse wind van Hoppen??

  0

  0
 • Helsie
  29 mei, 2010 - 00:31

  Wat heeft bd met Deutsche Bank te maken? Zijn Zwitsers nu ineens Duitsers?

  0

  0
 • BreDaN
  29 mei, 2010 - 00:32

  … En nog steeds wacht ik af, want deze bouwmeneer is ook niet de meest eerlijke van t stel. Hij kan hetnieuws dat voor hem slecht uitvalt ook opblazen. Goed ist niet, maar kom maar met officieel nieuws!

  0

  0
 • Stijno
  29 mei, 2010 - 00:58

  Mvv is de eerste ………..

  voetbalprimeur meldt dat zij 3 punten in mindering krijgen voor volgend seizoen omdat ze de salarissen niet op tijd betaald hebbe

  DAT IS 1……….WIE IS DE VOLGENDE VOOR BONDSFUHRER KESSLER !!!

  0

  0
 • bas
  29 mei, 2010 - 01:08

  Tja, ik zou zeggen succes met het creëren van draagvlak… bij ons in Tilburg is dat gelukt. vraag me af of het bredaase publiek wederom het mismanagement van jullie club vergeeft. Ach een paar weken terug trapten jullie nog tegen ons, hoewel we knock out op de grand lagen… succes met het behoudt jongens! ik kijk alweer uit naar de derby!

  0

  0
 • RHCP
  29 mei, 2010 - 02:38

  Wat is het toch met de club NAC wat ervoor zorgt dat er geen fatsoenlijke bestuurders zijn?

  Ik heb veel lof voor de jaren waarin Mommers de schuld heeft weggewerkt, maar dit afgelopen jaar blijkt een regelrechte ramp te zijn.

  Wat doen mensen toch met m'n cluppie..

  0

  0
 • raraNAC
  29 mei, 2010 - 02:39

  Als NAC 3punten in mindering krijgt, dan toch zeker ook feyenoort en ajaks? Ook veel schulden!
  Maar, let maar op, de kleine clubs worden gepakt.

  En ja, wij verdienen het ook zeker. Maar het gaat me om het maten met meerdere gingen…

  Wordt vervolgd.

  0

  0
 • Da Pope
  29 mei, 2010 - 07:50

  Hoppen heeft natuurlijk een tijd geleden geprobeerd te club te kopen. Ben benieuwd of hij dat nu weer probeert.

  Ook ben ik erg benieuwd wie de vervangers moeten worden, wanneer iedereen nu (gedwongen) vertrekt. Je kunt natuurlijk moeilijk een tijdje zonder directie en bestuur functioneren.

  0

  0
 • papaedje
  29 mei, 2010 - 07:59

  @ Da Pope Jorin vd Herik mag van mij wel komen.

  0

  0
 • Helsie
  29 mei, 2010 - 09:13

  @korneev

  Ok, thanks, helder. Ik liep achter dus.:)

  0

  0
 • Gilze
  29 mei, 2010 - 09:17

  Nou daar gaan we dan de spreekwoordelijke boot in. Ongelofelijk hoe mensen zelf beslissingen kunnen nemen zonder met andere belanghebbenden te overleggen. Je kan geen investeringen doen zonder geld,dus trek je conclusie. NAC wordt door de knvb gestraf met punten in mindering evenals (waarschijnlijk) willem2,mvv,veendam. Ongelofelijk dat je zo de club naar de grond werkt .

  0

  0
 • the naccer
  29 mei, 2010 - 09:23

  Mommers De Saneerder. Hij heeft het deze keer wel erg lettelijk genomen!!!

  0

  0
 • michel
  29 mei, 2010 - 09:49

  mommers krijgt alleen de schukd volgens mij zijn zijn ze allemaal schuldig tot aan maaskant toe die wilde toch kost wat het kost leo hebben !

  denk dat echt de veger door het stadion moet en openheid moet komen
  want wij als supporters hebben het recht om te weten wat er met onze club gebeurd en niet zo als nu dat alles achter gesloten deuren wordt geregeld afkoopsom enz enz niets melden ze bij NAC ook vind ik het als supporter schandalig dat NAC op hun eigen website zwijgt en dat je op andere site dingen moet lezen !!!!!

  openheid en bestuur aftreden aub !!!!!!!!

  0

  0
 • Breda1912
  29 mei, 2010 - 09:52

  @raraNAC,

  nee feyenerd en ajakkes krijgen geen punten in mindering, dat weet iedereen wel, snap alleen niet dat ze 3 verdedigers gehaald hebben en geen een scorende speler

  0

  0
 • Dippo
  29 mei, 2010 - 09:57

  Maar wat ik nou nog niet helemaal begrijp, bedraagt die 3,2 miljoen het begrotingstekort, of staan we gewoon 3,2 miljoen in het rood ????

  0

  0
 • ehoven
  29 mei, 2010 - 10:10

  Mensen,

  Laten we nu eens eerlijk zijn met zijn allen.

  Zijn we nu niet met zijn allen voor de gek gehouden?

  0

  0
 • Wanny
  29 mei, 2010 - 10:12

  3,2 miljoen is het tekort over het afgelopen seizoen. Er is dus 3,2 mln meer uitgegeven dan wat er is binnengekomen.

  Aangezien NAC niet de beschikking had/heeft over flinke reserves, zal de schuld wel zo'n beetje hetzelfde bedrag zijn.

  0

  0
 • seuter
  29 mei, 2010 - 10:16

  Financiers woest,wat dacht je van de supporters?
  We(NAC)hebben wel meer in zwaar weer gezeten en ik moest gelijk
  terugdenken aan seizoen 1986-1987.
  Het hele verhaal is te lezen in het boek 90 jaar NAC pagina 154.
  Toen hadden we Frans Derks,wie staat er nu op?
  Toen moesten er ook spelers verkocht worden.
  Ik ga ervan uit dat velen onder u dit boek hebben.
  We zijn NAC en ben er NOG steeds trots op.
  Sterkte gewenst vanuit s-Gravendeel.

  0

  0
 • WallieNAC
  29 mei, 2010 - 10:17

  @ Dippo

  NAC staat 3.2 miljoen in het schuld, of te wel geen centjes meer uit te geven. Dat betekent dat NAC spelers MOET gaan verkopen. Dit houd in dat Stewart naar az zal gaan voor een x bedrag en dat ik verder geen versterkingen meer zie komen. Ook Klavan niet!

  Ik snap Hoppen ook wel, en ik hoop dat hij dit zooitje zo onder druk zet dat er heel wat gaat veranderen

  Ik snap ook niet dat Snoyl een hoog salaris heeft…wat heeft hij gepresteerd behalve 2x uit de selectie zijn gezet.

  Ik verwacht een leegloop komende transferperiode…Gorter, Schilder, en misschien ook wel Leo. Dus NAC ga voor de jeugd, er schijnt een goede spits te lopen!

  0

  0
 • the naccer
  29 mei, 2010 - 10:57

  Kennen ze bij NAC niet zoiets als een procuratieregeling?? Net wat je zegt, je kan geen dingen betalen als je geen geld hebt. Als ik iets moet betalen aan een Crediteur heb ik een krabbel nodig van diegene die geprocureerd is om voor een x bedrag te tekenen. In het geval van NAC is Mommers dan echt niet de enige schuldige. Ook hij wordt gecontroleerd, als het goed is. Dus de boekhouding laat veel te wensen over. Als je een goede financiële besturing hebt, kun je snel genoeg aan de bel trekken mocht het verkeerd gaan. Ik snap alleen één ding niet helemaal: voordat het hele verbouwingsplan aan de order was, had NAC gewoon nog schuld. Deze schuld was toen al redelijkerwijs ingelopen door een voorheen opgezet saneringsplan, opgezet door meerdere partijen waaronder de gemeente Breda. Door de verkoop van de grond rondom het stadion had NAC ineens een EV van om en nabij 500.000, dus geen schuld meer. We praten hierover een tijdsspan van ongeveer één jaar. Dus als je nu ineens weer praat over 3,2 milj schuld, waar is dat dan in godsnaam aan opgemaakt?? Verbouwing wordt door de gemeente betaald en wordt middels de huur doorbelast. Onvoorziene omstandigheden, zoals bijv. de meerkosten aan het uitvak, brandveiligheid lijken mij mijns inziens dan gewoon mee begroot te worden en niet apart aan NAC gefactureerd. Die 11 miljoen is toch nog niet op?? Dan de verbouwing maar versoberen en daar aanpassingen verrichten waar echt nodig. Oké de kosten m.b.t uitkopen van T. van Eenenaam snap ik, maar dat zijn geen miljoene. Tekengelden voor Snoyl en Leonardo, waar hebben we het dan over?? Snoyl kwam van RKC, daar hadden ze al geen cent te makken. Dus ik geloog nooit dat hij zoveel gekost heeft. Nee, er heeft hier iemand flink wat geld achetover gedrukt, maar wie???

  0

  0
 • Van 'taajlaand
  29 mei, 2010 - 11:14

  Hoe tegendraads wil je nu nog als club zijn????
  En wij supporters 'pikken' ook maar alles.
  Bierprijzen omhoog, seizoenskaarten duurder en waarom.
  Voor een sterk uitgedunde en veel mindere selectie met (wederom)de kans op degradatievoetbal?
  Ga nu al weer 16 jaar als seizoenskaarthouder naar mijn club NAC, maar deze shitzooi, het went nooit!
  Het verliezen (vroeger voor mijn seizoenskaarttijd), het kutvoetbal wat je regelmatig zag, het vaak slechte weer in de Beatrixstraat, en het vaste geouwehoer, daar moet je als NAC supporter mee leren leven.
  Maar anno 2010 mag je toch wel hopen dat een voetbalbedrijf (zo moet je het helaas noemen tegenwoordig) door professionals bustuurd en gemanaged wordt……

  0

  0
 • wolfmanjack
  29 mei, 2010 - 11:21

  verschrikkelijk, onze club wordt onder onze ogen kapot gemaakt. dit doet zeer.

  0

  0
 • since1912
  29 mei, 2010 - 11:39

  amoah weg, blessureleo weg, BigmacSnoyl weg. Allemaal overbodige salarissen. Geef de jeugd een kans en zorg dat wij de komende 10 jaar ook nog naar onze club kunnen kijken.

  0

  0
 • I Kiss Football
  29 mei, 2010 - 12:05

  Die kutverbouwing ook; veel te ruim begroot. Maak op de B-Side en/ of Vak G, ipv al die onzin, gewoon alleen maar staantribunes. Meer mensen, weinig kosten en minder gezeik !!!

  0

  0
 • The Cosmic gate
  29 mei, 2010 - 12:27

  Nou TM dat word de portefeuille trekken!Het is is GVD godsgeklaagd dat nu niet NAC naar Dhr Hoppen dit naar buiten moet brengen !Maar let maar op als straks NAC nog ooit naar buiten gaat komen met dit nieuws dan zal het allemaal een stuk minder zijn (sure) .Maar het zal toch wel erg slecht zijn om zoals hierboven aangegeven om allemaal spelers te gaan verkopen etc dan verkoop je ook kapitaal wat op het veld staat en de supporters (ik oa) komen toch voor mensen zoals Leo / Gorter naar het stadion.Ik zal nu kunnen leven met het verkopen van Leo dat wel maar Gorter / Schilder zal ik EEUWIG zonde en vooral panniek managment !
  NAC dit is een GROVE SCHANDE tov de TROUWE supporters!
  MOMMERS FLIKKER OP EN WEL NU , en de rest vh bestuur ook SCHAMEN MOETEN jullie je wel we heeeeeeeeeel diep!
  Kan mijn frustaties niet genoeg kwijt , zo baal ik hiervan
  Liegen en bedriegen dat kunnen jullie als de beste !

  0

  0
 • Brightest Star
  29 mei, 2010 - 12:56

  Ik heb het al vaker aangegeven!! ´Gratis spelers´bestaan er niet. Ook transfervrije spelers kosten klauwen met geld. Nogmaals, tekengelden van ruwweg twee ton zijn voor modale clubs,of moet ik zeggen ´armlastige clubs´ zoals NAC héél normaal.Infeite heeft NAC nog nooit een speler ´gratis´ binnengehaald! Mijn grootste bezwaar is dan ook J.van As.Deze kerel heeft ons inmiddels onder toeziend oog van Mommers en Stewart kapitalen gekost.Nooit ook maar één talent opgespoord waaraan we een dik transferbedrag hadden kunnen verdienen.Slechts, oude, zogenaamd gratis spelers binnengehaald.In feb.2009 konden we in een interview in De stem lezen hoe goed van As zichzelf vond.Stapels met veren stopte hij zichzelf in zijn reet. Nu zitten we helaas met een selektie die amper nog enkele euri waard is!! Hondsbrutaal is dat ze de incapabele van As mogelijk ook nog TD. willen maken. Het begin van het einde van NAC!!! Het blunderende bestuur en uiteraard directie, mogen zichzelf een brevet van onvermogen afgeven.Dit geldt uiteraard niet alléén als het om van As gaat.Over de verbouwing,of wat daar uiteindelijk nog van over blijft zal ik het nu maar niet meer over hebben.Wie de hoofdschuldige van het zoveelste NAC-drama is doet er amper toe. Indeze hebben er velen gefaald!

  0

  0
 • tvb
  29 mei, 2010 - 13:57

  selectie die geen euri waard is?mocht NAC een redelijk goed komend seizoen draaien en het een beetje meezit hebben we in oa leo, schilder, gorter,luijckx en evt anderen als jansse,snoyl,gudelj,klavan? spelers die geld op kunnen brengen. van alle namen hoeft er eigenlijk maar 1 heel goed te spelen tot de winterstop, en je verkoopt em voor 4miljoen(gorter bv) denk dat mommers dit afgelopen seizoen ook voor ogen had, maar dan moet alles wel meezitten en moet er een club zo gek zijn om veel geld te besteden. maarja komend seizoen hebben we dus veel jonge spelers erbij zitten dus wie weet..en als leo afgelopen seizoen niet zoveel afwezig was geweest en goed had gespeeld was hij misschien ook wel weg voor 5miljoen. en dan was het een gouden zet geweest van mommers. maar dat kan alsnog gebeuren

  0

  0
 • ZNDRT-FanaticZ
  29 mei, 2010 - 14:18

  Als je nu nog denkt dat NAC op korte of halflange termijn spelers kan verkopen voor miljoenen dan snap je het ook niet echt denk ik. NAC heeft nu niks meer te willen en dus zullen clubs voor NAC-spelers echt niet meer de hoofdprijs betalen. Leo 5 miljoen waard? Ook al voetbalt hij nog zo goed, als er een club in hem geintresseerd is weet die club ook dat NAC elke cent keihard nodig heeft en dat ze een bedrag van 1 miljoen ook niet kunnen laten schieten, laat staan voor een Gorter of zo, als je daar een half miljoen voor kunt vangen zullen ze het jammer genoeg gewoon moeten doen…

  Bedankt bestuur, ontzettende prutsers!!

  0

  0
 • Braze
  29 mei, 2010 - 15:09

  Aansprakelijkheid?

  Zijn er knappe juristen onder de supporters die uit kunnen zoeken of de falende toezichthouders en het bestuur,directeur T.M.) hoofdelijk aansprakelijk gesteld kunnen worden voor de schade die zij NAC berokkend hebben?

  0

  0
 • sjaap
  29 mei, 2010 - 16:01

  nac gaat dood ole ole ole
  nac gaat dood

  0

  0
 • marti
  29 mei, 2010 - 16:29

  zo zie je maar , alles met een NAC hart is door Mommers eruit gegooid .van Hoojdonk , lokhof ,van Enenaam .jongens die het goed voor hadden met NAC,maar deze personen wisten dat het bij NAC niet ging zo het hoort te gaan bij een volksclub , en dat kan niet bij mommers dus deze moesten weg wezen. en toen kon mommers doen zonder dat iemand tegenspraak had . van Enenaam heeft niets vreemds gedaan . kreeg wel 2ton door de rechter bepaald . lokhof trok zijn mond wel open als hij dacht dat kan niet . dit wilde mommers niet .pierre moest weg omdat mommers niet wilde dat er iemand met een groter aanzien bij NAC liep dan mommers.HAD NAC DEZE MENSEN NOG maar dan had het er nu niet zo uitgezien financieel bij NAC BREDA.Vele NAC supporters zijn hier mommers tegen deze personen gaan keren . nu is het zo wie het laatst lacht ,lacht het

  0

  0
 • Hoi
  29 mei, 2010 - 17:51

  @ marti

  Lul niet joh. Een voetbalclub kan je tegenwoordig niet meer op basis van emotie leiden.

  0

  0
 • Leur Noord
  29 mei, 2010 - 18:39

  Zoals ik dus al eerder zei:
  Kantoortje opruimen en heel snel wegwezen!!!!
  BESTUUR OPROTTEN !!

  0

  0
 • rsbnaccer
  29 mei, 2010 - 19:11

  we worden gwoon voor de gek gehouden. DAN STEWART MAAR VERKOPEN VOOR 3,2 Dan krijgen ze mommmers er gratis bij.

  0

  0
 • scheppioni
  29 mei, 2010 - 19:19

  Jezus zeg, dit is echt niet te geloven, maar ik heb toch zes jaar terug echt vernomen, dat de gemeente geld in ons NAC stak, maar zelf ook de vinger in de pap zou houden, vandaar dat het ook NAC BREDA werd ! Dan deugd de gemeente dus ok nie !

  0

  0
 • NACMAN
  29 mei, 2010 - 19:35

  Zoals ik al zei is dat de Stillem IIs het al voor elkaar heeft.
  NAC veel meer problemen heeft en er nu pas aan begint te werken.
  Kan zomaar zijn dat de stekker eruit gaat of we met punten in minderen de competitie ingaan.

  0

  0
 • Mnac
  29 mei, 2010 - 19:36

  Mommers heeft de boel voorgelogen, Stewart vlucht weg en het bestuur staat/stond erbij erbij en keek er naar!!
  @I Kiss football Ik snap je punt alleen denk ik niet dat je kan stellen dat het te ruim begroot is…
  @Sjaap Rot lekker op!!!

  0

  0
 • Hoi
  29 mei, 2010 - 19:59

  @ scheppioni

  Dat heb jij dan heel verkeerd gelezen. De gemeente Breda stak geld in NAC en zou een vinger aan de pols van die inverstering houden. Die wordt ondermeer terug verdiend met de (hele hoge) huur die NAC betaalt. N waar ze middels de nieuw econstructie dus nog steeds aan voldoen.

  Het werd NAC Breda omdat de gemeente NAC gered had en NAC iets terug wilde doen.

  0

  0
 • scheppioni
  29 mei, 2010 - 20:34

  @ Hoi
  Oke, maar verbouwingen en nieuwe spelers, is dat geen soort investering dan, begrijp me niet verkeerd, want LEO vind ik waard maar had dan vorig seizoen al van ander afscheid genomen en nu bv niet zo'n constructie om met Kolkka en Feher nog een jaar te verlengen, dat scheelt ook al wat als men hiervoor talenten als Prat, Bouman en Gudelj een kans hadden gegeven, dan hadden we ernu meer profijt van gehad en was er verstandiger met het selectiebeleid omgegaan in mjn ogen !

  0

  0
 • scheppioni
  29 mei, 2010 - 20:36

  Van vorig seizoen bedoel ik sowieso Cairo, want die heeft twee seizoenen echt geld gekost, da's zeker 1 seizoen te veel !

  0

  0
 • John
  29 mei, 2010 - 21:35

  Mommers is/was de eindverantwoordelijke, maar het gehele bestuur, afdeling financiën en technische staf zijn hier inderdaad gewoon debet aan.

  "Bourgondische" Wanbeleid aanpaken en alle verantwoordelijke op staande voet ontslaan en niet met een bevriende advocaat, want anders gaat dit weer TONnen kosten…

  Is deze EUR 3,2 miljoen nog maar een begin ?
  Wat zijn de achterliggende oorzaken van deze schuld ?
  Is de begroting voor komend seizoen wel sluitend of alleen maar op papier en worden we weer voorgelogen ?
  Wat heeft Jansse voor tekengeld gekregen ?

  NAC kom eens met duidelijkheid daar worden jullie ook voor betaald !!!!

  0

  0
 • Dun Keeper
  30 mei, 2010 - 10:16

  Hee jongens,

  dit is toch allemaal de schuld van PvH en CvN toch? Ja toch? Die zijn hier toch niet voor niets jarenlang afgebrand zeker?

  Voor iedereen die al die tijd achter Theo De Authist aan is blijven lopen: ga je mond spoelen. En snel.

  Stelletje bokhonden!

  0

  0
 • Rattack
  30 mei, 2010 - 13:39

  Voor alle mensen hier die terecht kwaad zijn. Ik snap jullie HELEMAAL. Alleen hebben ze ook pecht gehad. Vlak voordat leo de eerste keer een blessure opliep was NAC zo goed als rond met CSKA moskou over een bedrag van 4.5 miljoen. Voorwaarde was dat hij fit bleef. Dit liep dus goed mis. Als je zulke gokpraktijken toepast dan kan het mislopen. Dat neemt niet weg dat er compleet compleet gefaald is. Mijn advies. Man zonder clubbinding aan de leiding die alleen naar de cijfers kijkt. MEER NIET.

  0

  0