Go to Top

Blank fluit NAC-Jong PSV

Blank fluit NAC-Jong PSV

Aanstaande vrijdag zal er opnieuw een wedstrijd van NAC gefloten worden door een jonge, onervaren scheidsrechter. De wedstrijd tegen Jong PSV wordt geleid door de 27-jarige Erwin Blank.

Na Kooij bij de wedstrijd tegen RKC krijgt NAC dus nu opnieuw een scheidsrechter, die het allemaal nog moet leren. Blank debuteerde weliswaar anderhalf jaar geleden in de Jupiler League, maar fluit ook dit seizoen nog wedstrijden in de Topklasse. Blank wordt geassisteerd door mannen met vlag heten Lapar en Koopman. Man met de bordjes is de heer Van den Elzen.

Bron: B-Side Rats

 

7 Reacties op "Blank fluit NAC-Jong PSV"

 • Mike
  12 april, 2016 - 12:54

  Niet bezorgd deze scheidsrechter heeft al heel wat eerste divisie wedstrijden gefloten
  Is een reuze aardige kerel die weet wat hij doet.

  0

  0
 • nacman
  12 april, 2016 - 12:55

  weer een met veel dwalingen nog niet klaar voor dit nivo

  0

  0
 • Mike
  12 april, 2016 - 13:21

  Nacman zie boven

  0

  0
 • Captain Haddock
  12 april, 2016 - 13:24

  Hoop dat deze scheids niet voor ieder wissewasje fluit. Werd vrijdag gek van dat gefluit voor “geblesseerde spelers” van RKC. Bij verwondingen aan het hoofd hoor je te fluiten, bij iedere andere blessure laat je doorvoetballen tot een team de bal buiten schiet. Feit is wel dat bij de zoveelste onderbreking, het stadion zich massaal tegen de scheids keerde. Dit was alleen maar in het voordeel van NAC want prompt viel de eerste rode kaart en de 1-1. Kortom: weer massaal achter de ploeg (zoals in de laatste tien minuten) en deze gast overstemmen zodat hij zijn eigen fluit niet meer kan horen.

  0

  0
 • Ouwe spionkop
  12 april, 2016 - 16:15

  RKC kwam alleen om te schoppen, tijd te rekken en ballen weg te rausen en zo 1 puntje te halen .
  Ik verwacht dat Jong PSV wel gaat voetballen, Dus een aantrekkelijker duel.

  0

  0
 • Braze
  12 april, 2016 - 20:22

  Voor de scheids ben ik niet bang. Wel voor ons eigen team dat er in de eerste helft tegen Telstar weer weinig van bakte .Hopelijk beseffen ze dat ze tegen Jong PSV van het begin af als team keihard moeten knokken voor de punten. Alle sterallures zijn misplaatst omdat het gewone “werkvoetballers”zijn.

  0

  0
 • Dutchbird
  13 april, 2016 - 02:19

  Tijd bijtellen vanwege tijd rekken kan iedereen. Dat deed die kleuter van vrijdag ook en zelfs heel ruim in de tweede helft. Maar daarmee maak je er nog steeds geen mooie wedstrijd van.
  Als je echter zo’n tijdrekkende keeper als die van RKC na de derde keer al geel geeft met vooruitzicht op rood dan maak je een eind aan die vorm van tijdrekken. Als je vervolgens een “stervende zwaan” naar de zijlijn dirigeert om daar verder te worden geholpen en je vergeet “per ongeluk” drie minuten lang de speler weer te laten terug keren binnen de lijnen, dan neemt het aantal “stervende zwanen” heel snel af.
  Dergelijke effectieve acties ter bestrijding van tijdrekken mis ik bij veel scheidsrechters, vaak vooral bij de scheidsrechter onder de dertig jaar.

  0

  0