Go to Top

Blessure Brondeel valt mee

Blessure Brondeel valt mee

Jorn Brondeel viel vanavond in de met 2-1 gewonnen uitwedstrijd bij FC Dordrecht in de eerste helft uit met een blessure. Andries Noppert nam zijn plaats in, omdat Brondeel niet verder kon. Zijn blessure lijkt echter mee te vallen.

Brondeel moest zich laten vervangen met een dijbeenblessure. De doelman ondervond vanavond veel last, maar hij zal vermoedelijk geen wedstrijden hoeven missen. NAC liet onze mannen ter plaatse na afloop weten dat het allemaal niet zo erg is. Goed nieuws dus.

Bron: B-Side Rats

31 Reacties op "Blessure Brondeel valt mee"

 • Maarten
  22 augustus, 2016 - 23:26

  Prima invalbeurt voor Andries!
  Geeft vertrouwen voor de toekomst.

  0

  0
 • Dirk
  22 augustus, 2016 - 23:28

  Noppert viel goed in, heb ik iets meer vertrouwen in dan in Brondeel

  0

  0
 • j.ae
  22 augustus, 2016 - 23:30

  Gelukkig valt het mee. Maar op een of andere manier hoop ik nogsteeds dat Noppert de nr 1 word. Loopt toch al een aantal jaar mee hier en toch laat ie zien heel wat talent te hebben. We gaan t zien !

  0

  0
 • Henri
  22 augustus, 2016 - 23:43

  Noppert is goed ingevallen. Laat hem voorlopig maar staan want Brondeel heeft tot nu toe niet veel indruk gemaakt en is op het ogenblik zeker niet veel beter.

  0

  0
 • Pincho
  22 augustus, 2016 - 23:44

  Van de 3 punten vanavond heeft Andries toch een behoorlijk aandeel in gehad. Wat een wereld redding met 1 hand. Grote klasse! Viel goed in!

  0

  0
 • NacBeest
  23 augustus, 2016 - 00:03

  Goede zaak dat de keepers allebei nu minuten maken, maak het dijkhuizen maar moeilijk. Uiteraard heb ik liever minuten voor de tweede keeper zonder blessures van andere spelers

  0

  0
 • die ne gast
  23 augustus, 2016 - 07:26

  Brondeel en Noppert zijn volgens mij redelijk gelijkwaardig: pakken niet vaak (extra) punten voor het team, maar maken ook geen grote blunders.

  De wedstrijd tegen Dordrecht bewees maar weer: de (centrale) verdediging is nog te zwak en te onzeker als je mee wil doen met de bovenste plaatsen. Als je dan voorin ook nog eens veel kansen nodig hebt voordat je er eentje maakt, dan lijkt het een lang en frustrerend seizoen te gaan worden.
  Ik hoop echt dat er deze week nog een fysiek, sterke centrale, verdediger bij komt. Als we wat vaker / gemakkelijker de nul kunnen houden, pak je tenminste nog minstens een punt. En met een beetje mazzel prik je er zelf wél één in en neem je de drie punten mee.

  0

  0
 • Wanny
  23 augustus, 2016 - 08:30

  De verdediging bestaat dan ook uit gasten die en nooit samen hebben gespeeld en er deels een tijd uit hebben gelegen. Sporkslede afgelopen seizoen weinig gevoetbald. Van Diermen een hele tijd eruit geweest en pas net voor de start van de competitie fit. Plek links achterin staat steeds iemand anders. En Smith-Brown is ook pas laat gekomen. Dat breekt je op.

  0

  0
 • Waddinxveen
  23 augustus, 2016 - 08:40

  Ik denk dat we de verdediging van gisteren (Sporkslede, v Diermen, Demon/Verschueren, Smith-Brown) nu juist moeten laten staan, zodat ze aan elkaar gewend raken. Dordt zorgde gisteren juist vaak voor gevaar omdat het middenveld de bal niet vast/voorin leek te kunnen houden. Van Diermen zei in zijn interview met BSR wel iets opvallends: hij voelt zich lekkerder op de rechter CV plek dan op de linker. Roept bij mij nogmaals de vraag op waarom Rommens dan tegen MVV als rechter CV stond, nota bene tegen die stukadoor/spits. Leerpuntje…

  0

  0
 • Oosterhout3
  23 augustus, 2016 - 08:52

  Eigenlijk gister gewoon een goede maandag gehad!
  Vvv, cambuur, de graafschap verliezen allemaal punten!

  Nac staat gewoon tweede na een paar wedstrijden waarin de ervaren spelers nog niet in vorm zijn(stans haemouts, van diermen)

  Als de rest het zo goed blijf oppakken, de 3 ervaren mensen in vorm komen, en het een team blijft…. zie ik nac nog ver komen!

  Van diermen straks met verschueren naast hem, dat kan nog een goed koppel worden
  Verschueren speelde in belgie bij jong belgie achterin, en daar kom je niet zomaar!

  Vrijdag den bosch,
  Als nac een beetje goed in balbezit is winnen ze gewoon!

  0

  0
 • Jamie
  23 augustus, 2016 - 08:52

  Geeft maar weer aan wat een KEI van een sportman Jelle is geweest door zo ontzettend veel wedstrijden achter elkaar te kunnen spelen.. Ga uiteraard niet suggereren dat Brondeel zich aanstelt ofzo, maar moest er gisteren wel even aan terugdenken.. Als je als keeper met dit soort botsingen te maken hebt en je keept 5 seizoenen lang IEDERE wedstrijd.. Wauw!

  Verder viel Noppert goed in en heb ik momenteel meer vertrouwen in die jongen dan in Brondeel..

  0

  0
 • Maarten
  23 augustus, 2016 - 09:19

  Andries vind ik momenteel beter dan Brondeel. Brondeel valt eigenlijk best tegen.

  0

  0
 • Maarten
  23 augustus, 2016 - 09:21

  Het was gisteren weer bar en boos. Er lijkt wel een vloek die heerst over NAC. Met dit voetbal mag je blij zijn dat je play-offs haalt. Nee, het is niet veel.

  0

  0
 • Braze
  23 augustus, 2016 - 09:22

  Brondeel liet zich wel erg makkelijk vervangen. Jelle was gegarandeerd blijven staan. Positief is dat we nu weten dat Noppert er staat als het moet.

  0

  0
 • NAC kenner
  23 augustus, 2016 - 09:43

  Ik zeg maak Noppert de 1e keeper. Die jongen is van NAC zelf, laat hem maar flink ervaring opdoen.
  Brondeel is gehuurd en prima voor achter de hand. Daarbuiten is Noppert een fijne gekke kerel. Vraag maar aan de mensen die wel eens in het supportershome komen ;-)

  0

  0
 • Chapuisat
  23 augustus, 2016 - 09:47

  uh beste “NAC kenner” ……….Noppert is overgenomen van Heerenveen…

  0

  0
 • RNL
  23 augustus, 2016 - 09:52

  @Chapuisat: Hij bedoelt dat-ie niet gehuurd is. Dus “van NAC zelf”.

  @Braze: rare opmerking. Hoe kun je nou bepalen of iemand wel of niet door kan spelen? Heb je de botsing gezien? Vond de wissel niet vreemd. Of moet-ie dan met pijn blijven staan en op het laatste een bal doorlaten omdat het eigenlijk niet meer gaat? Maar wel stoer blijven staan hoor.

  Inderdaad goed dat Noppert het laat zien. Interview op OB zegt ook wel wat. Klinkt misschien soms wat lomp zoals hij het zegt, maar ik snap hem wel. Als dit de manier is om je kans te pakken, dan maar op deze manier. Want eerlijk is eerlijk: als een eerste keeper geen hele rare blunders maakt, dan wissel je die niet zo maar. Zelfs Lamprou staat er nog steeds in bij W2, ik bedoel maar…

  0

  0
 • Bart
  23 augustus, 2016 - 09:55

  Andries is echt een prima keeper en pakt met z’n lengte elke voorzet eruit. Straalt rust en vertrouwen uit! Laat m maar lekker staan

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  23 augustus, 2016 - 10:34

  Kevin van diermen zegt gister voor de camera dat de team spirit vorig jaar ver te zoeken was en nu 10 keer beter is. Zegt genoeg over de mensen van vorig jaar. Het is nog lang niet goed genoeg dat is duidelijk. Maar deze spelers geven alles buiten het feit dat de kwaliteit misschien minder is. De mentaliteit is veel beter. Wat zijn we vorig jaar voor de gek gehouden door onze nep vedette

  0

  0
 • D van Geene @donvangeene
  23 augustus, 2016 - 11:12

  Noppert was TOP tegen de schapekoppen !

  0

  0
 • A
  23 augustus, 2016 - 11:16

  Kevin van Diermen vindt de teamspirit nu veel beter dan vorig jaar, jammer dat hij er niet beter van is gaan spelen. Ook vorig jaar was er in het begin een Hosannasfeer maar bij mindere prestaties slaat dat gauw om!
  Vorig seizoen is NAC als derde geeindigd, moet ik dit jaar nog zien.
  Een geluk is dat we in het begin de wat mindere goden hebben gehad en hopelijk ingespeeld zijn als de wat betere teams komen. Overigens hadden we moeite genoeg tegen de teams die we nu gehad hebben.
  Negatief ? nee meer realistisch. Maar hoop doet leven!!

  0

  0
 • JK
  23 augustus, 2016 - 11:36

  Ik vind beide keepers een betrouwbare indruk maken. Een verademing om te zien hoe Brondeel zijn doel uit komt om gevaar af te wenden ivm zijn voorganger die als een standbeeld op zijn lijn bleef staan zelfs bij hoge ballen.

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  23 augustus, 2016 - 11:53

  Brondeel heeft de eerste wedstrijden gewoon uitstekend gekeept

  0

  0
 • Nacir
  23 augustus, 2016 - 11:59

  Noppert was echt steengoed, ook die bal die uiteindelijk werd afgefloten voor buitenspel waar die zich moest strekken was echt briljant. En inderdaad die met de katachtige op de doellijn. Kortom: zeer puike wedstrijd! Meer indruk dan Brondeel die ik toch nogal onzeker en chaotisch vond.

  0

  0
 • Semsi
  23 augustus, 2016 - 12:10

  Noppert speelde een solide partij, kwam zelfverzekerd over.
  Ik vindt dat Brondeel ook prima heeft gekeept in de competitie, aan de tegendoelpunten kon hij weinig doen.
  Brondeel keept gedurfd, komt van zijn lijn af en speelt het spel goed mee. Wat dat betreft een verademing t.o.v. JtR.
  Laat deze 2 keepers elkaar maar lekker scherp houden: goede concurrentie maakt ze allebei beter!

  0

  0
 • Barry
  23 augustus, 2016 - 13:17

  Het voetbal is gewoon nog net zo slecht als vorig jaar. Maar omdat je een compleet nieuwe selectie hebt moeten we Dijkhuizen de kans geven om dit team te laten groeien. Tot nu toe is het echter heel herkenbaar; als de tegenstander druk zet komen we daar voetballend niet onderuit, worden we op het middenveld overlopen en komen we niet meer van de eigen 16 meter af. En dat is nu al bijna 2 jaar zo. Ik ben heel blij met de 9 punten tot nu toe. Maar dit was toch al weer de 4e wedstrijd en het moet echt snel beter.

  0

  0
 • Uit je Naaht
  23 augustus, 2016 - 14:30

  Ik hoor sommigen zeggen dat de selectie helemaal niet beter is dan vorig jaar. Stel (stel!) dat dat zo is, dan kun je nog wijzen naar het hele idee ‘spelvreugde en toewijding’, wat het een stuk leuker maakt om naar te kijken.

  Maar dan. Zelfs als je plezier niet belangrijk vindt (wat curieus zou zijn, maar dat terzijde) sta je er met deze ploeg nog drie keer beter voor omdat die (1) veel goedkoper is, de spelersbegroting is namelijk omlaag getuimeld, (2) jonger is en dus meer transferwaarde vertegenwoordigt en (3) niet op van die belachelijke contracten gebaseerd is en dus opgebouwde transferwaarde ook te gelde kan maken.

  En dat dus als je aanneemt dat dit team niet beter is dan vorig jaar – wat ik sterk betwijfel. Ik denk dat deze ploeg:
  – zich overtuigender in de top-3 speelt dan vorig jaar;
  – ons leukere wedstrijden bezorgt;
  – minder kost en meer kan opleveren.

  Daarbij reken ik overigens nog wel op één versterking: een CV die een serieuze kandidaat is voor een basisplek. Dat die komt lijkt me nodig en het zou mij zeer verbazen als die niet komt. Kean Bryan, Tosin Adarabioyo (ja, dat geef ik nog steeds een kleine kans) of een ander.

  0

  0
 • die ne gast
  23 augustus, 2016 - 15:24

  @Uit je Naaht
  Dit team is gewoon Jupiler League niveau.
  We winnen van de zwakke broeders Dordrecht, Achilles en Jong Utrecht. En alleen tegen Jong Utrecht kon je het een overtuigende overwinning noemen. MVV won verdiend van ons.
  De stand op de ranglijst vertekent momenteel. Cambuur heeft bijv. al tegen De Graafschap en VVV gespeeld.
  VVV heeft tegen Cambuur en Jong PSV gespeeld. Wij dus voornamelijk tegen zwakke broeders.

  De potentie en transferwaarde is zeker beter dan vorig jaar, maar ik geloof nog niet in een overtuigende top-3 klassering.
  Over een maand (Den Bosch, Jong PSV, RKC, Volendam, De Graafschap) hebben we tegen enkele toppers, middenmoters en laagvliegers in de Juup gespeeld. Dan kunnen we beter de balans op maken.
  Ik hoop met jou dat er nog een sterke CV bij komt, want over de verdediging maak ik mij de meeste zorgen.
  Het gemak waarmee MVV er door heen liep, was zorgwekkend.

  0

  0
 • Arie
  23 augustus, 2016 - 15:25

  Die redding die Noppert gister maakte met 1 hand was echt wereldklasse. Iedereen vindt hier Brondeel gedurfd, maar ik vind hem eerder onrustig en wat wild. Voor wat ik van ze gezien heb heeft Noppert de voorkeur, maar beiden nog weinig gekeept, dus we gaan het meemaken.

  0

  0
 • scheppioni
  23 augustus, 2016 - 21:23

  Gelukkig valt het mee, zeer belangrijk voor ons NAC, nu hebben twee keepers die elkaar lekker scherp houden, dat is ook wel weer eens een pluspunt tegenover de laatste jaren, hopelijk kijkt onze Marinus nu wel puur naar het team belang, wat hij vorig seizoen met zijn wisselbeleid wel een na liet !!
  De beste keeper die vertrouwen geeft aan de verdediging moet bij ons NAC keepen en niet waarom een keeper gehaald is ! (Vergeet niet vorig seizoen Lazic linksbuiten, alleen Marinus besloot toch steeds te individueel in mijn ogen en dat is jammer, want het gaat in aller tijden om ons NAC)

  0

  0
 • Dutchbird
  24 augustus, 2016 - 01:33

  Laat Noppert en Brondeel elkaar maar goed scherp houden onder de bezielende leiding van Jelle die moet zorgen voor automatismen in het samenspel tussen verdediging en keepers en zelfs in het samenspel met middenveld en aanval in de opbouw.

  0

  0