Go to Top

Borahsasar is alsnog weg

Borahsasar is alsnog weg

Eerder meldden wij hier en hier al dat Hakim Borahsasar mocht vertrekken bij NAC. Vandaag bericht BN deStem dat club en speler het met elkaar eens geworden zijn over de ontbinding van het contract van de spits.

Borahsasar, het talent dat ooit op basis van videobeelden door Graeme Rutjes naar Breda werd gehaald, heeft in 13 officiële wedstrijden voor NAC twee basisplaatsen en geen doelpunten weten te maken. Of het contract is ontbonden met wederzijdse goedkeuring of dat NAC een afkoopsom of een deel van zijn salaris doorbetaalt, zoals in het verleden regelmatig het geval was, is niet bekend.

Trainer Marinus Dijkhuizen geeft aan dat de selectie dan afgemaakt gaat worden met de huidige 28 spelers. “Alles wat we nodig hebben, is in huis. Er komt niks meer bij”, aldus de trainer.

Bron: B-Side Rats, BN deStem

32 Reacties op "Borahsasar is alsnog weg"

 • Nacnacnacnacnac
  6 september, 2016 - 08:51

  Deze jongen heeft veel te weinig kansen gehad, is echt een groot talent als je hem de kans geeft. Hij scoorde niet voor niets 2 keer tegen Jong Fortuna. Kijk er niet vanop als deze jongen over een paar jaar bij Feyenoord speelt net zoals het Kramer vergaan is!

  0

  0
 • DeezRats
  6 september, 2016 - 08:57

  @nacnacnacnacnac

  Precies wat ik dacht. Heeft in een periode moeten presteren waarbij het team nog niet compleet was. Toen kwam Sjoerd Ars en heeft @Hakimbora geen echte kans meer gehad. Eeuwig zonde, deze jongen schiet er makkelijk 20+ in als je hem een seizoen laat staan en vertrouwen geeft.

  0

  0
 • Ritchey
  6 september, 2016 - 08:58

  Heb ook ’t idee dat hier veel meer in zat en ’t meer stukje gebrek aan handige begeleiding is geweest. Maar goed we kennen Hakim op de trainingen en in de selectie ook niet. Jammer, had er best vertrouwen in eerlijk gezegd.

  0

  0
 • nachoreca1
  6 september, 2016 - 08:59

  Wens hem succes. Vrees overigens dat cambuur als beste uit de bus gaat komen qua transfers. Had die spelers graag zien komen. Mijn gevoel zegt dat wij een elftal hebben voor maximaal een 5e plek. Hoop dat ik er gruwelijk naast zit.

  0

  0
 • Chefke
  6 september, 2016 - 09:00

  Haha ik moet echt lachen om bovenstaande reacties. Hakim kwam bij een Belgische derde klasser waar hij op proef was zelfs te kort. Een goeie jongen, maar te weinig kwaliteiten om het te gaan maken bij NAC.

  0

  0
 • Jf
  6 september, 2016 - 09:01

  Hoe is het om als Hakim te reageren op deze site?
  Met al die nieuwe namen in Posts die het jammer vinden.

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  6 september, 2016 - 09:05

  Heb deze jongen vaak op trainingen gezien, en is gewoon een prima spits voor dit NAC. Sterk aan de bal, zeker niet traag en een neusje voor de goal. Geef die jongen wat vertrouwen en hij schiet er meer in dan Dessers daar ben ik van overtuigd!

  0

  0
 • 1010
  6 september, 2016 - 09:10

  @ouwe spionkop

  Nee

  0

  0
 • Kees Kroket
  6 september, 2016 - 09:27

  Houdoe en bedankt!! Blij dat die lambal weg is.

  0

  0
 • Geeltje
  6 september, 2016 - 09:36

  Plezier en gretigheid straalde er echt vanaf als hij in mocht vallen…

  0

  0
 • Oosterhout3
  6 september, 2016 - 09:44

  Mooie assist had ie wel, vorig seizoen…. voor eindhoven…. in een nac shirt…is dat wat ouwe spionkop bedoelt met neusje voor de goal?

  0

  0
 • scheppioni
  6 september, 2016 - 10:05

  deze jongen heeft nooit echt de kans gekregen, hij is toch Belgisch jeugdinternational geweest dus je zou denken dat hij wel iets moet kunnen, ook scoorde hij bij de beloften in belgie veel goals. Met meer kansen had deze jongen verder kunnen komen, veel meer kansen als die spits van nu zal hij nie missen

  0

  0
 • NAC76
  6 september, 2016 - 10:14

  Heeft hij het dan wel laten zien in het 2e elftal…? Dacht het niet anders had hij zeker (meer) kansen gekregen bij het 1e elftal.

  0

  0
 • Ki Utsuri
  6 september, 2016 - 11:18

  Een paar maanden terug vond het gros dit een waardeloze speler waarvan niemand wist op basis waarvan die jongen gehaald is (http://www.bsiderats.nl/borahsasar-op-weg-naar-uitgang/) en vervolgens gaat hij uiteindelijk weg en heeft hij te weinig begeleiding en kansen gehad (anderhalf jaar). Als het om NAC gaat is het glas hier toch vaak half leeg….

  0

  0
 • Erna
  6 september, 2016 - 11:26

  Als de neerwaartse spiraal maar doorgaat, vrees ik volgend jaar een terugval in seizoenskaarten naar ongeveer 5000! Als de puinhoop dan nog zo groot is of zelfs groter, dan is de ramp niet te overzien!

  0

  0
 • Gvd
  6 september, 2016 - 11:47

  Beste Hakim, hoorde dat je regelmatig geheel apart van de groep in je eentje moest tranen. Zo krijg je nooit vertrouwen, wordt je nooit beter en krijg je geen kans. Slordig van NAC maar knap dat je dit hebt kunnen opbrengen. Veel succes bij je volgende club.

  0

  0
 • NAC4EVER!
  6 september, 2016 - 11:51

  Doei!

  0

  0
 • henk
  6 september, 2016 - 11:56

  Dat wordt al twee jaar geroepen door de bekende onheilsprofeten en doemdenkers die hier goed vertegenwoordigd zijn. Er is tot nu toe geen sterke afname van het aantal SCC’s te zien. Het is ook niet aannemelijk dat er een sterke afname komt volgend seizoen.

  Het is opportunistisch om te roepen dat Borahsasar bij een andere club misschien gaat opbloeien en NAC spijt gaat krijgen. Dat is een veilige vorm om straks ‘zie je wel’ te kunnen roepen ten nadele van NAC. Als we niks meer horen van die jongen dan wordt je niet meer geconfronteerd met de uitspraak. Bloeit hij ergens op dan kan je roepen dat NAC weer een fout heeft gemaakt en dat jij het alweer beter zag. Dat vind ik laf gedrag vanaf de zijlijn.
  Borahsasar kan er niet veel van. Het is samen met Damcevski de grootste misser van Rutjes. Hij heeft alle kansen van de wereld gehad en daarmee laten zien dat hij niet goed genoeg is. Derde klassers in België willen hem niet eens hebben. Mensen die hem beter vinden dan Dessers letten niet goed op. Zelfs al had Borahsasar kwaliteiten, dan nog zou hij het niet redden. Hij levert niet voldoende arbeid en wil er niet alles voor geven om te slagen. Dat is de tegenovergestelde houding van spelers als Dessers.

  0

  0
 • rnl
  6 september, 2016 - 11:58

  @Gvd Bankrekening maakt een hoop goed denk ik. Mensen die hier nu ineens iets in zien kan ik helaas niet serieus nemen. Kwam erg veel tekort. Kan die jongen verder ook niks aan doen, dus succes verder.

  0

  0
 • AlleballenopWannie
  6 september, 2016 - 11:59

  @Ouwe Spionkop
  Heb jij alleen de binnentrainingen gezien ?

  0

  0
 • Ritchey
  6 september, 2016 - 12:09

  @ King Utsuri

  Misschien dat diegene die ’t totaal niet in mijn zien zitten en daarover graag klagen zich toen wel hebben laten horen en nu de andere supporters zich laten horen die op zich wel vertrouwen in mij hadden. Zo zal ’t altijd zijn op supporterssites. Tenzij je bepaalde namen kan betrappen op dubbele meningen.

  0

  0
 • Ritchey
  6 september, 2016 - 12:10

  In mij = in hem (lekker die spellingssuggestie)

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek@ouwe spionkop
  6 september, 2016 - 12:28

  Je moet ons toch gaan vertellen hoe jij elke keer op deze site post. Of heeft jouw blindegeleidehond een typecursus gehad ?

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  6 september, 2016 - 12:34

  Bij elke hoofdklasser en topklasse hier hebben ze een betere spits lopen dan deze jongen. Als je dat niet ziet reageer dan aub nooit meer hier en kom alleen voor de gezelligheid en het bier na NAC want dan heb je echt geen reet verstand van voetbal haha wat een reacties hier boven niet te geloven

  0

  0
 • Dutchbird
  6 september, 2016 - 12:45

  Borahsasar heeft nu tijd voor een rondje golf op de Goese Golf met Graeme Rutjes

  0

  0
 • Joop Klepzeiker
  6 september, 2016 - 13:54

  Overigens is deze speler niet door Rutjes gehaald, maar door Maaskant. Kwam in de winterstop van seizoen ’14-’15, en toen stond Rutjes al fulltime op de golfbaan. Was een van de laatste aanwinsten in het rijtje Dirk Marcellis, Demy de Zeeuw, Ruben Ligeon, Menno Koch en Felitciano Zschussen.

  0

  0
 • henk
  6 september, 2016 - 16:37

  @Joop Klepzeiker
  Borahsasar tekende op 31 januari 2015. Rutjes vertrok pas op 10 februari 2015.

  Kan zijn dat hij is gehaald op voorspraak van Maaskant, maar op dat moment was Rutjes nog eindverantwoordelijk.

  0

  0
 • am
  6 september, 2016 - 18:19

  Erg makkelijk om hier nog een trap na te geven.
  Slaat nergens op. Heeft nooit een eerlijke kans gehad bij Nac. Paar keer gespeeld ging inderdaad niet geweldig maar niemand speelde toen goed. Het is lastig om in een elftal te komen dat niet draait. We gaan er niks aan missen maar hoop dat hij elders meer succes heeft

  0

  0
 • Nr. 20
  6 september, 2016 - 19:05

  Reacties worden steeds beter op deze site. Man man deze speler heeft 2 jaar tijd gehad om zich in elftal te spelen. Is gewoon niet gelukt niets meer niets minder. Echt je mag je mening hebben maar sommige reageren hier of net contract Messi is ontbonden. Hopelijk meer geluk bij andere club. Maar om nu zo dramatisch te reageren op dit vertrek vind ik echt overdreven.

  0

  0
 • scheppioni
  6 september, 2016 - 20:47

  @ nep scheppioni 10.05
  Ben je weer eens een vervelend kruikje ?!
  Heb je echt pech in deze, de echte scheppioni wijkt niet !
  @ bsr
  Jullie kunnen toch zien dat hij een ander mailadres heeft !

  0

  0
 • scheppioni
  6 september, 2016 - 20:48

  Verder mij reactie, jammer voor die jongen maar hij kwam vet te kort, maar ja rutjes wordt erbij gehaald, dat zegt genoeg !!

  0

  0
 • ome cor
  6 september, 2016 - 22:20

  Een gemiste kans klinkt misschien een beetje overdreven, maar spelers halen en ze geen serieuze kans geven is ook een verkwisting van geld.
  Waarom een speler halen (en salaris betalen) als je hem toch geen kans geeft. Van alleen maar bankzitten wordt niemand beter.

  Nu vertrekt ie met een zakgeld, had ie niks in Jong-NAC kunnen betekenen voor onze schaarse centjes ?

  0

  0