Go to Top

Boukhari wacht de ontwikkelingen af

Boukhari wacht de ontwikkelingen af

Nourdin Boukhari keert normaliter aan het einde van deze week terug naar Kasimpasa. De aanvaller traint momenteel mee bij NAC, dat hem graag een jaar van de Turkse club zou huren. Boukhari weet dat hij in Turkije voorlopig niet op speeltijd hoeft te rekenen, maar is niet zomaar van plan zijn contract te laten verscheuren.

Boukhari: “De nieuwe trainer heeft zijn keuze gemaakt. Ik behoor niet tot zijn eerste kern. Toen de ploeg twee weken geleden voor een trainingskamp naar Hoenderloo vertrok, was ik veroordeeld tot het trainen met het tweede elftal in Turkije. Gelukkig kreeg ik van de clubleiding toestemming om een stage af te werken bij NAC Breda.

Of die stage leidt tot een hernieuwde samenwerking is nog niet duidelijk. Boukhari: “Ik sta onder contract bij Kasimpasa. Het leven in Turkije is goed. Ik kom niet aan spelen toe, maar ik heb nog twee seizoenen te gaan. Dat geef ik niet op.

Bron: B-Side Rats, AD, NACfan

23 Reacties op "Boukhari wacht de ontwikkelingen af"

 • rich-d
  27 juli, 2010 - 10:43

  Boukhari niet per se halen, buitenspelers zijn al dubbel bezet:

  Lurling
  Kolkka
  Leonardo
  Bayram
  Groter (eventueel)

  Laat Bayram maar is doorgroeien! Heb liever een goede goaltjesdief! Feyenoord heeft geen geld en wilt koevermans halen, ik denk dat feyenoord meer schuld heeft dan nac?? Dus kunnen wij koevermans niet halen??

  0

  0
 • flappy
  27 juli, 2010 - 10:52

  @ Rich D

  Sommige mensen halen echt alle cijfers door elkaar. Feyenoord heeft nog altijd een hogere begroting met meer budget, dus dat staat los van de hoogte van de schuld. Koevermans is voor NAC echt niet te betalen. Het is niet voor niks dat men bij NAC niet weet hoe snel genoeg ze van Leo af willen.

  NAC moet het voorbeeld van Feyenoord volgen. Van voor af aan beginnen. Doe Leo weg en haal jongens die bij Ajax, Twente, Feyenoord of PSV net buiten de boot vallen. Probeer eventueel te huren met optie tot koop en probeer deze jongens langer aan je te binden als je beter in de slappe was zit. Ik geloof echt wel dat NAC met de uitbreiding van het stadion meer inkomsten kan genereren. Het gaat alleen wat trager door geblunder met de bouw .

  0

  0
 • die ne gast
  27 juli, 2010 - 10:53

  @ Rich-d
  NAC heeft weinig geld en moet dus slim zijn. Met Amoah, Leonardo, Fouad en zelfs Lurling is de centrumspits positie niet onze prioriteit.
  Zelf zou ik liever zien dat er nog een goede centrale verdediger bij komt die ook op rechtsback uit de voeten kan, want Feher wil ik niet meer als rechtsback zien. Jansse moet het nog maar zien waar te maken en de fitheid / gezondheid van Loran moet nog maar blijken.
  En Penders speelt helaas ook nooit een compleet seizoen en met Luijckx en zeker ook Kwakman heb je wel goede voetballers, maar geen topverdedigers.
  Maaskant ziet in Gudelj blijkbaar meer een middenvelder dan een verdediger, dus dan hou je weinig over.
  Dus wat mij betreft eerder achterin naar versterking kijken dan voorin.

  0

  0
 • rich-d
  27 juli, 2010 - 10:55

  @ flappy

  Oke heb je een punt haha maar je bent het dus mee eens dat boukhari geen versterking is?

  A. Te oud.
  B. Genoeg buitenspelers.

  De laatste alinea is nac al mee bezig met jong nac, maar dan moet maaskant die jongens ook de kans geven. Ik zit nog op 1 versterking te wachten en dat is de gene die nummer 9 gaat dragen volgend seizoen!!

  0

  0
 • rich-d
  27 juli, 2010 - 10:58

  @door die ne gast

  verdedigend zijn we sterk genoeg! We hebben rechtsback: Feher, Loran en Janse. zijn gewoon 3 goede verdedigers spreek maar vertrouwen uit!
  Centraal kwakman, luijkx, penders, gudelj en loran of te wel ook allemaal dubbel bezet. En links back schilder en snoyl.

  Verder weet je zelf ook dat leo en lurling geen centrumspitsen zijn die de doelputenten moeten gaan maken en dan heb je weer zoon kaboutervoorhoede!! En Fouad is nog niet echt nac waardig (als hij bij rkc op de bank zit) dus vandaar een extra scorende sputs.

  0

  0
 • Fransje
  27 juli, 2010 - 11:00

  In het kader van nac management en op valreep sluiten transfermarkt zal dan wel een Bruggink komen.

  0

  0
 • flappy
  27 juli, 2010 - 11:15

  @ Rich D

  Ik ben met je eens dat men Boukhari niet moet halen. Ten eerste omdat je zijn loon beter kan betalen aan een jongeling en ten tweede omdat je bij voorbaad al we’ll in had kunnen schatten dat die turken hem niet laten gaan. Schalken had ik nog we’ll begrepen al is hij ook al 27 jr. Mijn voorkeur zou voor Dissels zijn, dat is ook iemand die iets kan forceren. Hij is alleen wat jonger en zal minder kosten. Poepon kan ook. Luigi Bruins moest weg bij Feyenoord, die zou ik ook interessant vinden. Zou zo’n jongen nu meer verdienen dan Boukhari? Dat is middenvelder, maar dan kan je Luijkx en Kwakman opschuiven.

  0

  0
 • rich-d
  27 juli, 2010 - 11:19

  @ flappy

  Spelers die je nu opnoemt zijn weer middenvelders en daar hebben we er al zoveel van?

  Ik zou meer een centrum spits zoeken, spelers die niet aan bod komen bij een grotere club dan nac. Desnoods huren we een spits met optie tot koop.

  Hier en daar lopen er wel leuke centrumspitsen rond denk ik zo?

  0

  0
 • Dun Nakkenist
  27 juli, 2010 - 11:25

  @rich-d
  Volgens mij was het probleem van Feyenoord dat PSV Koevermans niet wil laten gaan omdat Reis nog niet 100% terug is.

  In dat geval zou NAC met genoeg geld ook bot vangen dus.

  0

  0
 • Sjors
  27 juli, 2010 - 11:26

  Powel misschien?????

  0

  0
 • rich-d
  27 juli, 2010 - 11:27

  @ Dun Nakkenist

  okee ik dacht dat Reis al bij PSV zat en na het aantrekken van Marcus Berg. Maar goed dan ben je beter op de hoogte dan mij hahaha. Maar ik hoop wel dat iedereen het mee eens is dat we geen nieuwe verdeigers of middenvelders moeten aantrekken!

  0

  0
 • rich-d
  27 juli, 2010 - 11:27

  @Sjors

  Powel heeft zich aangeboden bij de Graafschap!

  0

  0
 • johan
  27 juli, 2010 - 11:51

  Als NAC net zo gaat spelen als de 1e helft tegen die Turken afgelopen zaterdag dan zie ik dit seizoen vol vertrouwen tegemoet. Lekker aanvallend, verzorgd voetbal. Daar was niks mee. Het probleem is dat de selectie zo smal is. Tegen Plymouth werd Penders vervangen en meteen was het een chaos achterin. Je hebt gewoon te weing achter de hand. Maar dat is nou eenmaal zo komend seizoen. Dus niet zeiken en gewoon met zn allen achter de club blijven staan, ook na een nederlaag. Mensen die dat niet kunnen opbrengen blijven maar lekker huis. Hup NAC.

  0

  0
 • Youssef
  27 juli, 2010 - 12:16

  NAC kan zich alleen richten op transfervrije spelers, want transfergeld is er niet (sommigen zijn hiervan nog steeds niet doordrongen), en huurspelers zijn alleen in nood een optie!!!!
  BV. Bruggink, Zijler, Said Boutahar, Christophe Grégoire, Cedric van der Gun etc.

  Hoe zit het eigenlijk met Mads Junker ?!?

  0

  0
 • rich-d
  27 juli, 2010 - 12:24

  @Youssef

  waarom bijna alleen maar ex kruiken? Alleen zijler is een goede van dat rijtje! maar dat is weer geen centrum spits!

  0

  0
 • scheppioni
  27 juli, 2010 - 12:27

  Ik ben bang dat ons NAC ook afwacht, dat er geen andere keus is !

  0

  0
 • 7Hills
  27 juli, 2010 - 13:17

  Lees nu eens de laatste zin:

  Boukhari: “Ik sta onder contract bij Kasimpasa. Het leven in Turkije is goed. Ik kom niet aan spelen toe, maar ik heb nog twee seizoenen te gaan. Dat geef ik niet op.”

  Dan wil hij toch helemaal niet naar NAC komen.

  0

  0
 • Tim
  27 juli, 2010 - 13:37

  Als die gast nu nog naar Breda komt sta je toch bijna op het punt je seizoenkaart weg te gooien. Hij wil voor het geld, niet naar NAC en heeft er duidelijk geen zin in terug te keren naar Nederland
  Dus laat hem lekker daar blijven!

  0

  0
 • Hoi
  27 juli, 2010 - 13:46

  @ 7Hills

  Nee, hij zegt hier dat hij niet de zekerheid van dat 2-jarig contract weg gooit, om een onzekere toekomst van 1 jaar bij NAC tegemoet te gaan.
  En laat ik eerlijk zijn: als ik weer in Turkije kon gaan wonen en werken was ik ook alweer weg hier.

  0

  0
 • kees
  27 juli, 2010 - 17:29

  lijkt me misschien beter om die klavan proberen te huren van az inplaats van caluwe en boukhari middenvelders zat!

  gillissen,luijckx,bouwman,gorter,schilder

  en evt kwakman,feher,gudelj,snoyl! misschien mis ik nog wel 1??

  0

  0
 • joosst
  27 juli, 2010 - 17:44

  tja ik vind toch wel dat nac de basis aardig heeft staan dit zal ongeveer de opstelling zijn vermoed ik moet je er nog wel 2 wegdenken!

  t.rouwelaar,(Janse)loran,penders,kwakman,snoyl,(luijckx)gillissen,gorter,schilder,leo,amoah,lurling!

  maar de bankbezetting moet nog wat aangevult worden heb je alleen feher,v.fessem,kolkka en 2 spelers van de opstelling weg halen hierboven, als echt eredivisie waardig maar ik ben toch ook wel benieuwd of gudelj,bouwman,bayram,idabdelhay het gaan laten zien dus die manne de kans geven gwn lekker veel in laten vallen in plaats van telkens maar feher en kolkka inbrengen!

  0

  0
 • d.kocx
  28 juli, 2010 - 14:13

  Ik blijf erbij nac huur koevermans!
  ! Die komt niet of weinig aan spelen toe bij psv berg en tiovone worden de vasten spitsen daar psv zal hem denk ik ook wel graag willen verhuren ipv hem op de bank te zetten

  0

  0
 • Hans
  30 juli, 2010 - 23:01

  Laat geldwolf Boukhari maar lekker bij de Turkjes wegkwijnen. Hij wete goed waarom hij er heen is gegaan dan moet ie niet voor de 3e keer komen janken bij NAC en hopen dat ie hier mag spelen.
  Opzouten! aan geldwolven hebben we niks, alleen aan spelers die WILLEN

  0

  0