Go to Top

Brandon Robinson naar FC Den Bosch

Brandon Robinson naar FC Den Bosch

We worden er zojuist fijntjes op gewezen dat Brandon Robinson naar FC Den Bosch is vertrokken. Het eeuwige talent kreeg bij NAC nooit echt een kans en daarom werd zijn contract niet verlengd.

Wij wisten van niks, @WijZijnVoetbal duidelijk wel. Even zoeken op internet levert ook niets op, behalve een kleine sneaky vermelding op Google:

Screenshot002Nou, dan wensen we Brandon daar in ieder geval veel succes…

Bron: B-side Rats, @WijZijnVoetbal

34 Reacties op "Brandon Robinson naar FC Den Bosch"

 • buikje
  23 juni, 2016 - 12:52

  Was te verwachten. Paar keer met hem gesproken en kwam over als een beleefde en rustige jongen. Daar lag dan misschien ook wel het probleem. Talent zat maar mist pit en agressie in zijn spel.

  0

  0
 • Rijen
  23 juni, 2016 - 12:57

  Pffff ik dacht nu krijgen juist deze gasten de kans om zich te bewijzen. De ervaren spelers met een ruim salaris moeten eruit en dan laat je zo’n jongen gaan dat snap ik niet..

  0

  0
 • Bredaaaa
  23 juni, 2016 - 13:04

  Op dit moment kwam hij zeker te kort volgens dijkhuizen en smulders. Tja. Accepteren en Robinson veel succes wensen bij fcdb.

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  23 juni, 2016 - 13:17

  dood, maar dan ook echt doodzonde! Die jongen scoorde er in de eerste seizoenshelft lustig op los in het tweede. Heb hem meermaals zien spelen en was echt een geweldige speler. Soms wat egoïstisch, maar absoluut een talent in de dop. Je zou zeggen, past bij de ambities en beloftes van dhr Smulders, toch? Maar nee, Robinson is niet goed genoeg. Wat denk je nou eigenlijk Smulders? Dat de beloftes van Barcelona hier komen voetballen? Deze jongen had je er echt meer dan goed bij kunnen hebben! Af en tie een keer invallen en kijken hoe hij zich verder ontwikkeld. Slimme zet van Den-Bosch. De zoveelste mispeer van de BVO NAC. Het is om gek van te worden.

  Intussen halen we, geheel tegen de uitspraken van Smulders in, alleen maar oude rotten binnen. Haeamhouts. Begrijp mij niet verkeerd, leuke voetballer, technisch uitstekend, maar die kerel is ook gewoon al 30+ En verder nog niets, nakkes, nada. Diba, ook zo’n naam. Dat kan toch niet serieus zijn? En Stans, zou leuk zijn, maar die komt toch niet.

  Al met al is het gewoon bedroevend. Zou mij niets verbazen dat ik volgend jaar halverwege het seizoen af moet haken. Alcoholproblemen, weet u wel. AA meetings. Dit wordt een seizoen lang verdriet wegzuipen. Als je dat nu nog niet ziet, kan je beter in de politiek aan de slag gaan. Zijn ook allemaal van die wegkijkers.

  0

  0
 • Theo
  23 juni, 2016 - 13:21

  Die jongen krijgt wel een goede trainer! Anthony Lurling spitsentrainer bij Fc.Den.Bosch.

  0

  0
 • Theo
  23 juni, 2016 - 13:22

  Was op advies van Lurling dat Den Bosch hem haalt!

  0

  0
 • ouwespionkop
  23 juni, 2016 - 13:22

  Zucht. Nog maar 7 man over voor de training maandag. Als je dit aan een buitenstaander vertelt lacht tie zich dood. Wat een chaos.

  0

  0
 • S.HB.NAC
  23 juni, 2016 - 13:30

  Raakte geen enkele knikker in het eerste dus missen we niks aan. Was alleen leuk geweest voor het tweede maar vooral in dat elftal moet je ook doorselecteren zodat er weer andere spelers komen die eventueel wel goed genoeg gaan zijn voor het eerste.

  0

  0
 • Svt076
  23 juni, 2016 - 13:34

  “Alleen maar oude rotten ” , er is 1 speler gepresenteerd, geen 11 opa’s. Denk je echt dat een team goed kan draaien zonder ook maar iemand met ervaring ? En Diba? Is slechts een gerucht. T enige wat je doet is onrust zaaien wat bovendien nog nergens op is gebaseerd ook. Volgens mij heb je al alcoholproblemen ;)

  0

  0
 • NOAD
  23 juni, 2016 - 13:46

  En daar komt Los Pollos Hermanos weer met zn gebral zonder enige juistheid. Ik heb deze jongen ook een paar keer zien spelen, nou als je dit een geweldige speler vindt is er echt iets niet goed met je ogen. Zo’n slechte eerste aanname, mist de techniek om een goede spits te zijn.

  En ja we halen alleeeen maar oude spelers, preices 1 droeftoeter. Denk dat je nu al last hebt van alcoholproblemen want de dingen die jij hier steeds roept raken kant nog wat. Zoals je eerder in de week vol trots meldde dat je 100% zeker wist dat N’Toko naar De Graafschap zou gaan.

  Ga fietsen en niet zo negatief doen, er is nog tijd zat om een goed elftal te vormen dat klaar zal staan voor de eerste wedstrijd. Hup NAC

  0

  0
 • Jf
  23 juni, 2016 - 14:12

  Zelfs met deze topic zijn er nog azijnzeikers. Robinson is gewoon nog niet klaar voor het grote werk en kan in Den Bosch zich ontwikkelen.

  Maar dan nog zijn er die denken dat we de nieuwe Van Hooijdonk laten gaan. Wat moet je leven dan saai en duister zijn.

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  23 juni, 2016 - 14:17

  Voor alle zeikers ik ben gewoon opgelucht, kan geen suk etc meer zien na die jaren ben blij op straks 11 frisse nieuwe krachten waar je weer met frisse moed na ga kijken. Was er ook helemaal klaar mee wat een ellende hebben wij gezien zeg de afgelopen jaren. Nee vertrouwen in Smulders heb ik zeker en Marinus ook hup NAC

  0

  0
 • Karel
  23 juni, 2016 - 15:01

  Keeper Heemskerk van DB ws naar ons NAC!

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  23 juni, 2016 - 15:04

  We zullen zien heren, we zullen zien. Dat jullie hier allemaal rondhuppelen met de Emiel Ratelband-tjakka-mentaliteit, dat moeten jullie zelf weten. Dat siert jullie enerzijds, anderzijds krijg je de deksel zo nu en dan flink op de poffer, mij dunkt.

  Maar ik ben zo positief niet. Noem het pessimistisch, noem het realistisch, whatever. En meneer NOAD, is dat vermelden van “droeftoeter” nou echt nodig? Dat je het ergens niet mee eens bent, is natuurlijk prima. Maar om dan dat soort teksten neer te zetten, lijkt mij niet de manier om een punt te maken. Afin, we hebben gewoon een wat andere manier van communiceren en normen en waarden, denk ik. Dat kan. Mij is geleerd om, in welke situatie dan ook, altijd met fatsoen te praten. Wellicht heeft u wat andere grenzen/opvattingen meegekregen vanuit huis. Dat vind ik jammer om te moeten constateren, maar wijsheid komt met de jaren, zullen we maar zeggen. No hard feelings. Vermeld u er trouwens ook bij, dat toen iedereen al riep dat Ntoko zou komen, uw Los Pollos al zei dat hij voor een andere club ging kiezen? Nee hé… dat is u de eer te na. Afin, genoeg van al dit. No hard feelings verder. Ik wens u het allerbeste.

  Ik maak mij gewoon ernstige zorgen over de BVO NAC. Ik kom hier al 22 jaar, onafgebroken. De laatste seizoenen heb ik enkel wat uitwedstrijden gemist, maar dat heeft te maken met het feit dat ik een zeer druk zakelijk bestaan heb. Nooit heb ik mij meer gedistantieerd gevoeld van mijn club, als de afgelopen 4 jaar. Er is geen enkele binding meer tussen publiek en spelersgroep. Dat merk je ook op de tribunes. Ik heb altijd op de B-side gestaan met een groepje vrienden uit Dorst en Teteringen, maar ben sinds vorig jaar getrokken. Het lijkt er wel een speeltuin vol met kinderkaartjes. De sfeer is ronduit waardeloos. Mijn NAC is niet meer het NAC zoals ik het graag zie, in alle facetten van de club. Nu komt dhr. Smulders. De zoveelste pion die bij NAC naar voren wordt geschoven en die alles weleens anders zal gaan doen. Wat is er tot op heden gebeurd? Juist ja, geen éne mallemoer. Alle spelers zijn uit vrije wil vertrokken. Er wordt hier nog verbaasd opgekeken dat zelfs van der Steen kiest voor Heerenveen i.p.v. NAC. Want hier had hij zich onsterfelijk kunnen maken etc etc.. Men vergeet dat hij in Friesland het dubbele verdiend en de faciliteiten in Heerenveen 10x beter zijn, dan hier in Breda. Hij leeft daar in een top-sport klimaat. In Breda heerst een bitterballencultuur. punt.

  Er is nog niets gepresenteerd, behalve Haeamhouts. En laat die nou net totaal NIET passen in de eerder gepresenteerde plannen van onze Hans. Verder, niets. Helemaal 0. Maandag begint de eerste training. Het is huilen met de pet op.

  Wanneer ik ongelijk ga krijgen, zal ik de eerste zijn die hier, huilend van geluk, zijn fout zal erkennen. Maar de tijd zal het leren. De BVO NAC is naar mijn idee door en door verrot. En daar veranderd dhr Haemhouts geen klote aan.

  Hup NAC!

  0

  0
 • Enjoy
  23 juni, 2016 - 15:47

  @ Los Pollos Hermanos
  Helemaal met je eens ik kom er al vanaf 1953
  Als kind achter het doel van o a Peter v d Merwe
  Ik heb NAC nooit kunnen betrappen op
  Commercieel beleid waar je het nog niet over hebt
  Voor mij is het nog steeds wie een doelpunt maakt
  kon een ijstaart ophalen bij Piet schraven.
  Ik zal niet zeggen dat ik het beter kan en weet
  maar ik zal je wel verklappen dat ik ben uitgelachen
  toen ik met een bedrijf aankwam die wereldwijd miljarden omzet hebben .
  Toen zakte mijn broek af.
  En ben nooit meer geweest , gek he .
  Dat is NAC ten voeten uit, dat zal nooit veranderen
  en misschien is dat het beste voor hun , maar niet voor mij.

  0

  0
 • Karel
  23 juni, 2016 - 15:56

  Ons NAC schreeuwt om een grote omwenteling/ revolutie of overname!

  Weg met die amateurs in de clubleiding!

  0

  0
 • Steef
  23 juni, 2016 - 16:47

  @ los Pollos,

  Ondanks dat ik het niet volledig eens ben met de mening die je hierboven in schitterende volzinnen hebt weggezet wil ik je wel een pluim geven. Een goed onderbouwde mening en geen onnodige verwijten als ‘droeftoeter’ etc. erin.

  Hoe we het ook wenden of keren we krijgen een van de meest zware jaren van de afgelopen tijd voor onze kiezen. Misschien wel een seizoen wat cruciaal is voor de B.V.O. NAC. Promoveren we wederom niet naar de Eredivisie zal zal er weer gesneden moeten worden in het budget, onder andere de huur van het stadion is dan wellicht een molensteen aan de nek van ons bestuur.

  Wat betreft de sfeer op de B-side ben ik het met Pollos eens, het is allang niet meer het roemruchte vak wat het ooit geweest is. Of dat de jongere garde te verwijten is, geen idee. Deze jonge gasten komen niet voor niets naar NAC en een groot deel zal net zo besmet zijn met het virus als dat de oudere garde is. Zelf sta ik komend jaar voor het derde seizoen op vak-G, op de een of andere manier voor mij een vak wat veel meer bij me past dan de huidige B-side.

  De reacties op Smulders vind ik overdreven en nergens op gebaseerd. Omdat hij nog geen tien spelers heeft gehaald is het een ‘praatjesmaker’ en omdat hij 1 oudere speler met ervaring haalt die de jonge jongens kan gaan coachen op het veld ‘rammelt’ zijn beleid. Volgens mij is het echt niet zo extreem als een aantal personen hier vaak proberen te schetsen.

  Smulders heeft te dealen met het feit dat veel spelers afwachten wat er gaat gebeuren in de eredivisie. Dan gaat vanzelf het balletje rollen. De namen die ik hier voorbij zie komen vind ik hoopgevend, niet meer de ‘vedettes’ maar jongens die goed kunnen voetballen en een nuchtere ‘no nonsens uitstraling hebben. Aangevuld met ervaren spelers, want ook die heb je nodig en de nodige talenten hoop ik een fris maar vooral strijdend elftal te zien. Verliezen kan op zijn tijd, maar wel met de nodige NOAD hugodver!

  De eerste training is over een paar dagen en we hebben nog geen elftal zien we vaak voorbij komen op deze site. Ik zou zeggen: de perfecte mogelijkheid voor Dijkhuizen om de jeugd goed in beeld te krijgen. Vergeet niet dat de transfermarkt nog erg lang open is. Liever tegen het einde van de periode een goede en weldoordachte selectie dan nu meteen toehappen en hopen dat je een aardige spelersgroep bij elkaar kunt hebt geraapt. Veroordeel/beoordeel Smulders aan het einde van het seizoen, zolang is hij nog niet bezig. Waren we een tijd terug niet blij met de nuchtere Smulders in plaats van de ietwat arrogante Maaskant?

  Spannende tijden voor ons mooie en bijzondere clubje.. Meer dan hopen op een goede afloop en onze ploeg wederom voor de volle 110% steunen zit er voor ons niet in. Al moeten we het vloeken en het pilske drinken natuurlijk niet vergeten!

  0

  0
 • Breaking Bad
  23 juni, 2016 - 16:49

  @Los pollos hermanos

  Smulders is Walter White! In the end he beats your smart ass.

  Zonder gekheid: de laatste 4 jaar moet NAC mee breken en dat is goed ingezet. Doorgaan met dat beleid (en nog wel even daarvoor ook) kon niet.
  Geduld dus nog even.

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  23 juni, 2016 - 17:02

  @ Enjoy

  Mooi dat er hier mensen zijn die al 60 jaar bij NAC komen. Mijn respect is voor u. Dik 60 jaar NAC-supporter. U moet wel 10x zijn opgenomen voor hartkwalen. Dat kan haast niet anders.

  U heeft natuurlijk helemaal gelijk wanneer u mij erop wijst dat ik niets heb gezegd m.b.t. het financieel beleid binnen deze BVO. Maar meneer Enjoy, financieel beleid is er niet en is er nooit geweest, zoals u meer dan terecht opmerkt. Kijk, ik begrijp dat het merendeel van de supporters hier tussen de 16 en zeg 30 jaar oud is. Meer als “We willen NOAD zien” en “Echte supporters staan altijd achter hun club” en wat andere dooddoeners, komt er dan niet uit. Maakt niets uit, zo was ik vroeger ook. Als we maar leut hebben en lekker kunnen zingen en feesten en meer lawaai maken dan de overkant. Het kan mij inmiddels allemaal gestolen worden.

  Gelukkig gaat Hans Smulders hier nu een cultuurshock van hier tot aan Cuba teweegbrengen. Gelooft u het zelf? Ik al lang niet meer. NAC is echt een onprofessionele bende. Zoals aangegeven, ben ik zakelijk een druk bezet man. Niet erg, ik leef voor mijn bedrijf, mijn vrouw en 2 kinderen. En voor NAC. Maar als ik dergelijke fouten maak, die de BVO NAC al 50 jaar maakt, binnen de zakelijke omgevingen waar ik over de vloer kom,sta ik de volgende dag op straat. Zonder pardon. In Breda blijft men lekker aanmodderen en men komt er mee weg. Tot nu…… Tot 2016.

  Inmiddels hebben we een punt bereikt waarin NAC aan de rand van de afgrond staat. De situatie is schrijnend, het uitzicht op betere tijden, lijkt verder weg dan ooit tevoren. Wat ons nog kan redden is een aantal kapitaalkrachtige ondernemers/investeerders. Dan moet je, zover deze er nog is, de identiteit van de club proberen te behouden en dit zooitje ongeregeld, want dat is het, eens gaan leiden als een echt bedrijf.

  Volgend jaar zal ik er gewoon weer bij zijn hoor, jazeker. Maar ik heb zelden zo weinig vertrouwen gehad in de afloop van een goed seizoen, als nu. Laten we in vredesnaam hopen dat ik ernaast zit. Maar ik denk het niet.

  Hup NAC!

  0

  0
 • HenkTank ©
  23 juni, 2016 - 17:34

  Als je leest hoe de supporters elkaar tegenwoordig verbaal te lijf gaan, kan je wel raden hoe het momenteel gesteld is met NAC. Onrust gecreëerd door zorgen van de supporters. Wat niemand ons overigens kwalijk kan nemen. Want waar staan we over pak em beet 5 jaar?
  Had die vraag 5 jaar geleden ook gesteld en niemand had ons de huidige situatie kunnen schetsen.

  Waar zijn de good old days gebleven.

  Vragen rijzen de pan uit.

  Hoe kan het dat een vvv het financieel breder heeft?

  Voelt Mommers zich schuldig? En waarom word een Musterman financieel gevorderd en een Mommers niet?
  Door zijn toedoen verkeren we immers in de huidige situatie. Waarom eisen wij de tonnen niet terug die hij heeft verdiend om onze club te slopen.
  Tonnen die nu het verschil kunnen maken tussen middenmoot of kampioenschap!

  Ook nog vragen als hoeveel houd je van je club als je een wereld dj bent met meer als 100 miljoen op de bank en je laat je club zo afglijden?

  Hoe kan het dat NAC mij zo aangrijpt? Heb ik geen leven? Jazeker wel! Een geweldige zoon familie en vrienden. Maar waarom maak ik me dan toch elke dag weer zo druk om een Voetbal club? Ik snap er zelf eigenlijk geen bal van. Als je het weet MOET je het me zeggen!

  0

  0
 • Enjoy
  23 juni, 2016 - 18:57

  @ L P Hermanos
  U merkt juist op NAC dus moet geleid worden op een manier die overeenkomt als zakelijk zonder sentimenten want die kosten geld.
  Wat ik onbegrijpelijk vind is dat de z g geldstrooiers
  aan de zijkant staan te kijken hoe het geld verdampt.
  Heb al wel begrepen dat er enkele lees bijna allemaal van hun papiertje af willen.
  Waar blijft de veelzeidiheid des persoon d w z
  Ik als oudere zegt nu was verantwoordelijk voor 21 gezinnen deed alles op com. gebied en beleid liep dagelijks mee in een stofjas. En nu o a bij NAC heb je voor elke uitspatting en interessante move een mannetje lopen .
  Een idee zou kunnen zijn net als ik gedaan heb
  8 man eruit en wat bleek meer omzet.
  Ik zou het wel weten klinkt het betweterig
  maar heb er geen tijd voor ben nog bezig , houd me van de straat .

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  23 juni, 2016 - 19:58

  Beslissingen o.b.v. emoties zijn nauwelijks serieus te nemen. Heden ten dagen hebben we te stellen met organisaties die zichzelf laten leiden door cijfers. Een goede ontwikkeling. Deze liegen namelijk niet, tenzij je uit Enschede komt. We noemen dat “big data” NAC zou zichzelf hierin eens moeten verdiepen. Iemand op de hoogte van de winstmarges in de NAC-horeca? Ik wel. Nagenoeg 0. Onbegrijpelijk voor mij. Dan doe je iets verschrikkelijk verkeerd. Ze hebben die kudt pasjes ingevoerd, dan doe gvd iets met de data die je daarmee inwint. Analyseer het koopgedrag en acteer daar naar. NAC zou dik moeten verdienen op de drankomzet in het rat verlegh stadion. want wat de meeste wel weten, is dat er per bezoeker in Breda, het meeste bier wordt genuttigd van ALLE, ik herhaal, ALLE betaald voetbalclubs. Zo maar even een weetje over de BVO NAC. Maar zo zijn er nog talloze zaken waar niet tot nauwelijks naar wordt omgekeken. Onbegrijpelijk.

  Waarom investeerders niet in NAC stappen, hoor ik u vragen? Omdat NAC geen beleid heeft. 0 commerciële visie. Het is ouwe jongens krentenbrood. Lekker een biertje op de vergadering, weet je wat, we nemen er een bitterballetje bij, we zijn er toch.

  Ik heb ooit eens het “voorrecht” gehad om een dergelijke vergadering bij te wonen. Ik wist echt niet wat ik meemaakte. In die tijd zat er nog, voor de insiders, een grote bouwclub uit de regio met geld in het bestuur. Inmiddels zijn ze vertrokken. Er zullen er nog velen volgen. Mijn vrienden vragen mij weleens waarom ik zelf niet een steentje extra bijdraag en eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik dit gewoon verdom. Als je op deze manier denkt een bvo te moeten leiden, kan ik er moreel niet achterstaan om hier geld in te steken. Dat gaat in tegen mijn principes.

  Ik hou van NAC. Het oude NAC. Geen hoogvliegers, nooit geweest. Dat hoeft ook niet. Maar wel bevlogen, gek van het spelletje en alles ademde voetbal. Die tijd is lang vervlogen en dat merk je, en dat doet pijn, in alle facetten van deze zover afgegleden club. Het is een pijnlijke conclusie, maar iets anders kan ik er niet van maken.

  Zoals sjoerd zo mooi verwoord in het boek “avondje nac” NAC is als een zieke vriend. Je gaat er toch heen, ondanks dat je weet dat het tegen gaat vallen. Maar je gaat. Want dat doe je. Dat geldt voor mij niet anders. Maar het is gewoon bijna ondraaglijk om te zien hoe onze mooie club compleet naar de klote wordt geholpen door een stel incapabele bitterballen-bakkers welke binnen elke commerciële organisatie met winstoogmerk, want dat zijn wij!!, al lang de deur uit waren gebonjourd.

  Fijne avond gewenst,

  Hup NAC!

  0

  0
 • Badeend
  23 juni, 2016 - 20:26

  @ kippenbroers

  Je refereert aan het tijdperk-Hoppen en meent daarbij te kunnen roepen dat NAC op dit moment ‘dus’ amateuristisch geleid wordt. Terwijl het juist die grote schoonmaak is die waarschijnlijk net op tijd is ingezet. Er zitten eindelijk mensen met hart voor NAC in de leiding, met binding met de regio MAAR zonder alleen maar vriendjespolitiek te voeren. En op voetbaltechnisch gebied is het nu wellicht weer op een zelfde niveau aan het komen als waar met Ten Cate naar toe gewerkt werd.

  Daarnaast heb je het over ‘cultuurshocks van hier tot Cuba’ terwijl, en dat moet jij zelf ook weten, het grootste gevaar juist zit in die rare grootheidswaan. NAC moet dicht bij haar achterban blijven, bij haar raison d’être. Breda, Brabant, België, Zeeland. NAC is gewoon geen grote landelijke club, zit nu onder haar niveau en kan zeker groeien, maar wel verantwoord. Daar kun je onmogelijk anders over denken.

  0

  0
 • Badeend
  23 juni, 2016 - 20:27

  Overigens, Brandon Robinson heeft nog nooit iets laten zien in het eerste elftal, en als hij zo’n talent was, dan hadden ze hem echt niet laten gaan. Gewoon afscheid nemen van de laatste ballast dus.Prima.

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  23 juni, 2016 - 20:30

  Helemaal eens. Ik dacht dat het sarcasme van mijn bericht af droop, doelende op de “cultuurshock” misschien ben ik niet duidelijk genoeg geweest, waarvoor mijn excuses.

  Maar verder, 100% eens met uw bericht.

  Fijne avond,

  Hup NAC

  0

  0
 • Edje
  23 juni, 2016 - 21:13

  Geen enkele jeugdspeler moet naar NAC, Ze beloven de spelers van alles. Maar kunnen geen spelers maken. Alleen breken.

  0

  0
 • geelzwartbrabo
  23 juni, 2016 - 21:36

  Zo zie je het verschil tussen promoveren en niet promoveren , Sparta haalt nu de ene na de andere en allemaal jeugd internationals , terwijl in potentie een grotere club zouden moeten zijn dan Sparta

  0

  0
 • Zagge
  23 juni, 2016 - 23:23

  De vraag is.. Kan NAC wel zijn broek op blijven houden? We gaan verlies draaien, meevallers door
  Transfers zie ik niet gebeuren, bezoekersaantal zal dalen, spelersbegroting daalt, kans op promotie lijkt lastiger te zijn.. Kosten blijven gelijk. Volgens mij (maar dat denk ik al drie jaar) zou ik maar eens heel snel een overnameplan voorbereiden zodat je met fatsoen naar achterban en clubcultuur met opgegeven hoofd kan zeggen “het is ons niet gelukt de afgelopen drie jaar maar de overname zal de club sprongen vooruit brengen”

  Zoas los pollos al aangeeft.. Dan moet je de club ook wel waarde geven! Big data rapporten etc helpen niet alleen conmercieel te anticiperen maar geven overnamekandidaten ook inzicht in mogelijkheden en cultuur.

  Robinson succes!

  0

  0
 • Kinderkaartje
  24 juni, 2016 - 00:27

  @Los Pollos Hermanos

  Je opmerking over big data/ business intelligence triggert me.
  Ik heb een bedrijf(je) dat zich juist daar mee bezig houdt en ik ben erg benieuwd of ik daar iets voor NAC zou kunnen betekenen.
  Als je concrete plannen of ideeen hebt op dat vlak zou ik graag met je van gedachten wisselen.

  Je kunt via de mannen van BSR mijn email adres krijgen.

  0

  0
 • Kinderkaartje
  24 juni, 2016 - 08:13

  Ik zie trouwens toch maar af van het aanbod. Het tarief wat we vragen zit wat aan de hoge kant.

  0

  0
 • Kinderkaartje
  24 juni, 2016 - 09:13

  @Los Pollos Hermanos

  Reactie die een grapjas onder mijn naam heeft geplaatst om 08:13 is niet van mij.
  Het aanbod staat dus wel degelijk.

  @Grapjas
  Ga teurg naar Tilburg man, idioot.

  0

  0
 • NOAD1912
  24 juni, 2016 - 09:33

  Let op hoor
  Robinson trapt er 12/13 in voor fc den Bosch volgend seizoen

  0

  0
 • die ne gast
  24 juni, 2016 - 09:52

  @ Los Pollos

  Volgens mij is NAC horeca door Theo Mommers verkocht / uitbesteed. NAC krijgt een jaarlijks vast bedrag en that’s it.
  Dus een lage winstmarge op NAC Horeca is niet meteen een probleem voor NAC. Of heb ik het bericht gemist dat NAC horeca weer terug in eigen beheer is genomen?

  0

  0
 • Edje
  24 juni, 2016 - 11:31

  Sparta is niet voor niks naar de eredivisie met jonge spelers. Als jonge speler krijg je geen kans om je te bewijzen. Ze halen alleen uitgerangeerde spelers. Hahahahahaaaaaaaaaa.

  0

  0