Go to Top

Brands en Go Ahead vinden elkaar lief?

Brands en Go Ahead vinden elkaar lief?

Ja, dat is dan weer zo’n bericht dat je zomaar eens ergens hoort. En dan duiken we er eens in en dan lijkt het toch een serieuze alarmbel te worden: van normaliter betrouwbare bron begrijpen wij dat er iets zou spelen tussen Kevin Brands en Go Ahead Eagles.

Deze ontluikende liefde zou dan een apotheose moeten krijgen in de komende winterstop.
Gezien de huidige situatie van Brands zou het niet geheel vreemd zijn als hij eens om zich heen kijkt. De man laat keer op keer zien goed te zijn voor doelpunten, maar heeft vooralsnog geen basisplaats bij NAC. Bij Go Ahead kunnen ze stiekem nog wel wat scorend vermogen gebruiken. 1 + 1 = 2 Zou je kunnen zeggen.

Zo simpel ligt het uiteraard niet. Waar rook is is vuur zeggen we graag, maar navraag bij NAC leert ons dat er geen contact met Go Ahead Eagles zou zijn over een overgang. Ook niet met andere clubs trouwens, zo wordt ons verteld. Wel is er met de speler over zijn rol en toekomst bij NAC gesproken.

Net als met de aangekondigde overgang van Erik Falkenburg eind vorig seizoen, is het een sterk gerucht dat we jullie niet wilden onthouden. Bij deze dus.

Bron: B-side Rats

72 Reacties op "Brands en Go Ahead vinden elkaar lief?"

 • HupNac
  14 december, 2015 - 21:05

  Pfff… Brands verdiend een basisplek, zou het team verder helpen aan “makkelijker” voetballen.

  Wat kunnen mij die roddels over Brands schelen, als hij maar presteert!!

  0

  0
 • F4
  14 december, 2015 - 21:06

  Zou een blunder zijn om een directe concurrent te versterken. Al is Brands verre van fit en oogt ie een plonske te zwaar, nog steeds een prima toevoeging aan alle teams in onze League.

  0

  0
 • Henri
  14 december, 2015 - 21:06

  Dijkhuizen moet gewoon 4-4-2 spelen. Internationaal wordt er negens 4-3-3 gespeeld. Ars met wisselend naast zich Brands en Seuntjens. Tegenstanders houden nooit van veel wisselende posities in het centrum. Bovendien is het rendement van de vleugelspelers bij NAC, Verbeek en Hooi zeer laag. Een speler die in de tweede seizoenshelft goed is voor 10 goals zet je niet op de bank en laat je zeker niet naar de concurrent vertrekken.

  0

  0
 • Naccie
  14 december, 2015 - 21:07

  Als (en ik herhaal als) het maar niet zo is dat NAC Brands dan weer transfervrij laat gaan, zo breed is de selectie niet en hij komt heus van pas! Maar hij moet meer inzet gaan tonen om er te komen.

  0

  0
 • Jor-D
  14 december, 2015 - 21:08

  Geef Brands geen ongelijk mocht dit waar zijn. Net als vele anderen met mij (wat je zo nu en dan hoort op de tribune) snap ik nog steeds niet waarom hij niet in de basis staat.

  Er zal heus wel wat achter zit aangezien Dijkhuizen net als zijn voorgangers Brands nog steeds niet in de basis zet. Maar ik kan de vinger niet op de zere plek leggen. Mocht ie weg gaan, dan hoop ik niet naar de concurrentie. Maar uiteraard, Brands moet blijven! en hoort wat mij betreft in de basis.

  0

  0
 • Henk
  14 december, 2015 - 21:09

  Je ziet toch dattie zwaar goed functioneert met Ars!!!! Kappuh met die kut-transfers.

  0

  0
 • ikke
  14 december, 2015 - 21:13

  Zou zomaar kunnen idd en ook aan seuntjes zou getrokken worden oa twente en utrecht en nac zou dan weer intresse hebben in hemmen.we gaanhet de komende weken weer wel mee maken.

  0

  0
 • Oldskool
  14 december, 2015 - 21:15

  NAC speelt 4-3-3 met Ars als spits. Voor wie zou Brands dan moeten spelen? Ik roep al jaaaaaren dat 4-3-3 geen systeem is voor NAC (mede daarom vond ik Van As geen goede TD).
  MAAR: dat was wel toen NAC in de ere speelde en ruimte kreeg (en weggaf). Als in de juup de tegenstander zich ingraaft kun je bijna niet zonder buitenspelers….

  Brands wegdoen aan een directe concurrent is natuurlijk het andere uiterste. Dat lijkt me niet handig.

  0

  0
 • kopspion
  14 december, 2015 - 21:15

  ruilen tegen de kogel dan maar !?
  en als mats vertrekt, ralf aan trekken, dan wordt het mogelijk zonder mats, met ralf :)

  0

  0
 • Molenschot loco
  14 december, 2015 - 21:16

  wonden likken na het verlies tegen go away eikels en dan dit…..typisch NAC…Never de Nooit rustig!!!!

  0

  0
 • De Lange
  14 december, 2015 - 21:22

  Contract tot 7-2017,dus onbespreekbaar zou ik zeggen als Nac zijnde. Wel een signaal als er iets waar van is. Dus eerst moet je deze jongen weer tot 100%motivatie zien te krijgen,weet niet als het waar is wie er wil,Brands of Kowet. Maar MD moet hem wel gaan gebruiken inderdaad,want never change a winning team,telt niet meer. En Falkenburg betreft zie ik die het liefst degraderen met W2, had hem,en meerdere gesierd om te zeggen,wij zijn verantwoordelijk,wij brengen Nac terug, nee met de staart tussen de benen vertrekken

  0

  0
 • die ne gast
  14 december, 2015 - 21:54

  Met 9 punten achterstand op Sparta zullen er wel meer spelers om zich heen gaan kijken…

  0

  0
 • Mul
  14 december, 2015 - 21:59

  Niet laten gaan. Ars heeft vaak pijntjes, zul je zien dat als je Brands laat gaan, Ars een blessure krijgt en je zonder spits zit.

  0

  0
 • Martijn
  14 december, 2015 - 22:18

  4-4-2 meer goals voor en minder goals tegen . Simpel !

  0

  0
 • TpT
  14 december, 2015 - 22:40

  Mooie kans voor Hans Smulders om aan te tonen dat hij beschikt over zijn volle verstand.

  Je gaat je concurrent niet versterken omdat er iemand niet speelt en daardoor misschien ontevreden is. Kevin Brands is belangrijk en is er net een half jaar. Go Ahead zoekt maar lekker een ander en Kevin Brands moet zich terug in de basis knokken. We kunnen moeilijk iedereen weg doen buiten de basiself om.

  0

  0
 • Blof
  14 december, 2015 - 22:53

  Los van het feit dat je idd je concurrenten niet moet versterken, Ben ik een vd weinigen die Brands geen teamspeler vindt, de kantjes er tijdens de wedstrijd vanaf loopt en als aanvallende middenvelder wel een heel beperkt overzicht heeft waardoor ik de keuze vd bank heel begrijpelijk vindt.

  0

  0
 • Kowetter
  14 december, 2015 - 22:59

  Een relatief dure speler met een onprofessionele houding wiens (niet geringe) contract door ons wordt afgekocht om ons te versterken, terwijl wij het vaak zat van een goede teamgeest moeten hebben (zie afgelopen vrijdag).

  Ja, nee, echt, match made in heaven.

  0

  0
 • Jb
  15 december, 2015 - 00:11

  Ik denk dat stam en Brands niet door een deur kunnen. Daar lig het probleem en stam wil niet van positie wisselen maar ook stam komt nog steeds veel tekort voor een middenvelder want hij kan niet alles belopen .en wilt spelers om hem heen hebben die mee verdedigen en dat doet Brands minder want dat is een spits vandaar..

  0

  0
 • Walter
  15 december, 2015 - 00:12

  Teamgeest, ik denk eerder heel erg veel mazzel en een scheidsrechter uit de buurt.

  0

  0
 • De Rechter
  15 december, 2015 - 02:29

  @jb Stam valt vaak niet zo op maar vrijdag speelde hij weer een prima wedstrijd.

  0

  0
 • chrisje
  15 december, 2015 - 05:15

  Hij had moeten scoren vrijdag !!!!

  0

  0
 • NAC!
  15 december, 2015 - 07:07

  Haal Verbeek er is ook uit en brands erin. Andere speelwijze. Met Verbeek speel je gewoon met 10. Die paar dingen dat hij soms al goed doet op een wedstrijd is al minimaal. Verbeek kan dit niveau nog niet aan. De slechtste uit heel de selectie. Is voor een verdediger gewoon een lekkere avond om. Tegen Verbeek te mogen spelen.. Lekker niks doen…

  0

  0
 • badeend
  15 december, 2015 - 07:40

  Ah, geinig – go ahead doet een maaskantje (“we hebben interesse in een stuk of vier spelers van de tegenstander”) alleen is de timing wat vreemd. Mastermind Maaskant zou dit gewoon vóór de wedstrijd doen. Ach, blijkbaar hadden ze het niet nodig.

  Serieus – wat er aan de hand is met Brands, ik weet het niet. Maar dát er iets speelt, met 3 verschillende trainers die het niet écht in hem zien zitten (en een totaal gebrek aan interesse na vorig seizoen), dat is toch wel duidelijk. Het is – vermoed ik – aan Brands zelf om nu te laten zien dat hij het wel kan en wil. Ik ben benieuwd hoe hij de winterstop uitkomt.

  0

  0
 • Oldskool
  15 december, 2015 - 08:30

  @ jb

  Als Stam in de stad gesignaleerd wordt is dat met zijn maatje …….. Brands

  0

  0
 • nachoreca
  15 december, 2015 - 08:53

  Lekker belangrijk, houdoe! Ik zal hem niet missen en ben er bijna van overtuigd dat hemmen zal komen inderdaad!

  0

  0
 • JM
  15 december, 2015 - 08:59

  Brands heeft deze zomer in volle verstand zijn contract getekend, dus daar moet hij zich ook maar aan houden. We gaan toch zeker geen directe concurrent versterken?!

  0

  0
 • De muzikant
  15 december, 2015 - 09:12

  Geen punt als hij meer wilt spelen. Of zorgen dat je in de basis komt of verhuren voor een half jaar. …..Aan fortuna of achilles. Maar nooit aan je directe concurrent.

  0

  0
 • jan-dorstig
  15 december, 2015 - 09:27

  Het kan natuurlijk, Dijkhuizen heeft gezegd dat hij er een echte spits erbij wil halen in de winterstop, dan wordt Brands overbodig natuurlijk, want voor op het middenveld komt hij te kort.

  0

  0
 • RV
  15 december, 2015 - 09:33

  4-4-2 is met de juiste opvatting zelfs een veel aanvallender systeem.
  Dat geeft in verdedigend opzicht iets meer ruimte aan de backs van de tegenstander, maar die kunnen er niks van. Alle voetballers staan op het middenveld bij die tegenstanders.

  Ik zie geen reden waarom NAC 4-3-3 moet spelen omdat Ars in de spits zou staan.
  Seuntjens wordt misbruikt als rechtsbuiten terwijl hij nooit buitenom gaat en Seuntjens wisselt ook regelmatig van positie met Verbeek waardoor ook Verbeek zelden buitenom gaat. Verbeek gaat 1 keer per wedstrijd zijn man voorbij en dat lukt alleen tegen een tegenstander die zijn passeertruc nog niet kent.

  Eigenlijk erg vreemd dat we jaren geen echte spits hebben gehad en geen echte buitenspelers, maar toch gewoon met 4-4-3 willen spelen. Komt dat dan vanwege dat cultuurhandvest? Dat we persé 4-3-3 moeten spelen.

  Brands en Ars in de spits.
  Seuntjens er achter.
  Suk of Naah, vanaf rechts op het middenveld.
  Matic, vanaf links op het middenveld.

  Zo’n systeem biedt ook veel meer ruimte aan opkomende backs en misschien geeft dat Gorter ook wat meer vleugels, want laten we eerlijk zijn dat is op dit moment topklasse niveau. Ook een Lazic zou je dan perfect als back kunnen inzetten. Dan komen die voorzetten op Ars en Brands vanzelf hoor.

  Dat jarenlang misbruiken van creatieve middenvelders (Hadouir, Sarpong, Seuntjens) heb ik overigens nooit begrepen.

  0

  0
 • keers
  15 december, 2015 - 09:36

  Mensen die beweren dat Nac 4-3-3 spelen zien het volgens mij toch niet goed. Op papier staat het misschien zo, maar in werkelijkheid is het heel anders. Op het middenveld speelt Stam als meest verdedigende middenvelder, is Matic de pendelaar tussen verdediging en aanval en is Suk de meest aanvallende pion.
  In balbezit kwam Lazic ook steeds in het middenveld. Verder heeft Seuntjes de vrijheid om vanaf de rechterkant naar binnen te komen en op de 10 positie uit te komen. Seuntjes is natuurlijk geen echte vleugelspeler met krijt aan de schoenen.

  0

  0
 • RaraNAC
  15 december, 2015 - 09:56

  Je gaat a) de concurrentie niet versterken en B) juist de slag de tweede seizoenshelft winnen door de brede selectie.

  0

  0
 • Bredafun
  15 december, 2015 - 10:10

  Wat is nou de reden dat ie geen basisplek heeft?? Scorend vermogen en toch bankzitter?

  0

  0
 • Ray
  15 december, 2015 - 10:14

  Gelijk strik erom en weg ermee. Ik snap niet wat mensen in deze gast zien. Heeft een paar doelpunten gemaakt maar zijn inzet is echt een drama en daarnaast totaal geen teamspeler, heeft totaal geen overzicht als hij op het veld staat wat er om zich heen gebeurd. Als hij niet speelt gaat hij vervelend lopen doen. Ik heb veel meer met een speler als Joey Suk. Is een zeer beperkte voetballer maar als je het presteert om na zoveel jaar NAC zonder uitzicht op een basisplaats toch te blijven knokken en het uiteindelijk toch voor elkaar te krijgen heb je pas echt karakter. Heeft wellicht ook met het steeds minder wordende niveau van het team te maken dat Suk zich er nu wel inspeelt maar hij geeft tenminste niet op.Respect.

  0

  0
 • oosterhout3
  15 december, 2015 - 10:18

  nooit laten gaan idd!!

  352 spelen met de welbekende hoekjes op het veld(ala utrecht dus)

  dan kun je straks vol druk zetten op de tegenstanders, die dan alleen de lange bal hanteren

  dan zou je ongeveer deze opstelling krijgen gok ik
  jelle
  pedro dingsdag v/d weg
  lazic stam matic
  brands suk
  seuntjes ars

  matic en suk voor de restverdediging, opjagen, gaten inlopen

  is 1 van de 2 moe? dan alle 2 eraf, wisselen voor naah en de kamps
  mede omdat ook de kamps fel is en naah ook altijd wat extra heeft.

  wil je aanvallend nog meer? dan hooi brengen voor het loopvermogen(ook vanaf het middenveld)

  0

  0
 • Overal
  15 december, 2015 - 10:33

  Ik blijf het knap vinden hoe we dit als NAC toch weer voor mekaar hebben gekregen. In de zomer halen we 50+ doelpunten van vorig seizoen in de JL binnen in de vorm van Brands en Ars.

  Nu op bijna de helft van de competitie zit Brands wekelijks op de bank en lijkt volledig kapot gemaakt (of dit aan hem zelf of aan NAC ligt laat ik in het midden) en is Ars geen schim van de speler die hij vorig seizoen was. We spelen een 4-3-3 systeem waarin Ars vooral dient als aanspeelpunt. Hij wordt met zijn rug naar de goal aangespeeld en geeft hem door. Maak je het jezelf niet veel te moeilijk met zo’n technisch begaafde tactiek waar een hoge mate van afstemming binnen het team voor nodig is. Gevolg van deze tactiek is dat Ars elke wedstrijd door 2-3 verdedigers gedekt wordt, wat gewoon nog kan ook omdat hij de enige speler is die direct gevaar vormt.

  We hebben de kwaliteit, waarom spelen we geen 4-4-2.
  Ten Rouwelaar

  Lazic Pedro Dingsdag Gorter

  Seuntjens Stam Matic Verbeek

  Brands Ars

  Als tegenstander moet je ineens rekening houden met 2 serieuze dreigingen voor je defensie in plaats van 1 en moet je ook nog eens denken aan 2 snelle buitenspelers die er vanaf het middenveld overheen komen in plaats van al voorin staan. Met 4-4-2 creer je zoveel meer diepgang dan met 4-3-3 en vermoord je je eigen aanvalslinie niet door ze tegen een overmacht van verdedigers te zetten. Maar dit is slechts mijn bescheiden mening.

  0

  0
 • gerrit39w
  15 december, 2015 - 10:39

  Nou die is weg in de winterstop goed bezig tenische staf en het restje.

  0

  0
 • kees4
  15 december, 2015 - 11:19

  dat vind ik niks gek hoor als hij weg zou gaan en gelijk heeft hij hoor.
  want ook van deze trainer krijgt hij geen enkele kans.
  terwijl hij heel goed is maar ze moeten het je gunnen

  0

  0
 • kees4
  15 december, 2015 - 11:23

  chrisje
  dat had je ook van ars kunnen zeggen die bakte er niks van

  0

  0
 • scheppioni
  15 december, 2015 - 12:19

  Ik zou het jammer vinden, want in mijn ogen kan men met Ars en Brands in de aanval en zelfs nog met Mats heel gevaarlijk zijn als ploeg, alleen moet je dan in mijn ogen geen type Naah er achter zetten, maar juist Suk, Stam en de Kamps er achter zetten om het vulie werk op te knappen, het gaat om het teambelang, maar goed ik ben er van overtuigt dat Marinus geen onzekere is zoals we het laatste jaar voor de groep hebben gehad en van afgelopen vrijdag, zo’n wedstrijden zitten er tussen dat werkelijk alles tegen zit terwijl we tenminste weer eens kansen in overvloed, maar zo doorgaan dan komt het goed, dit dwing je dan zeker af, geen kansen creeeren is vele malen erger, al was het wel echt zuur vrijdag ! Come on NAC BREDA !!

  0

  0
 • chrisje
  15 december, 2015 - 12:35

  Ja maar kees het gaat toch over brands

  0

  0
 • bsidefanatics
  15 december, 2015 - 12:49

  En dan zul je zien dat Brands de sterren van de hemel speelt in Deventer en ze kampioen worden….

  Falkenburg speelt helaas ook best prima in Stilburg.. -.-

  0

  0
 • kees4
  15 december, 2015 - 13:33

  en ik over ars is geen haar beter als brands hoor.

  0

  0
 • Marti
  15 december, 2015 - 13:46

  Nu maar evens Kijken hoe de nieuw even TD dit polo stalls dit bericht klopt ,Niet Iets on over even nacht ijs te gaan,!!

  0

  0
 • wolfmanjack
  15 december, 2015 - 16:40

  alle ophef over een gerucht. De kop stoort me veel meer: Goahead en Brands vinden elkaar lief. Popie jopie gedoe.

  0

  0
 • JohnFe
  15 december, 2015 - 16:46

  Begrijp ik het goed, dat je benieuwd bent hoe Smulders dit gaat oplossen, als het waar is Marti?
  Volgens mij heb je gelijk hoor , het is te hopen dat er weer niet te impulsief gehandeld wordt.

  0

  0
 • Eddy W
  15 december, 2015 - 16:47

  @wolfmanjack
  De bron die wij hebben achten wij zo betrouwbaar dat het meer is dan een gerucht, anders zouden we dit niet plaatsen.
  Daarnaast hoef je de kop niet te lezen als je je eraan stoort, al waarderen we het natuurlijk wel als je onze artikelen leest en erop reageert.

  0

  0
 • pierre
  15 december, 2015 - 16:51

  Vertrouwen krijg je alleen als je speelt en zonodig doelpunten maakt. Met invalbeurten krijg je m.i. dit niet. Dus brands gewoon in de basis en zeker niet van de hand doen

  0

  0
 • bsidegekte
  15 december, 2015 - 17:13

  Mij lijkt dat het een onruststoker is inde groep mischien
  ??

  0

  0
 • leeuw
  15 december, 2015 - 17:29

  @bsidegekte,

  Het lijkt jou dat het een onruststoker is in de groep misschien, nou deze reactie geeft mij géén rustig gevoel en is zeker!

  0

  0
 • ome cor
  15 december, 2015 - 17:55

  Als elke reserve speler denkt te goed te zijn voor de bank en weg wil dan heb je aan een selectie van 11+3 spelers genoeg. Pfffff.
  Dien je contract maar uit en vecht je maar terug de basis in tenzij je een echte verbetering kunt krijgen.
  Maar go ahead is gelijkwaardig, niet minder, maar zeker ook niet beter.

  0

  0
 • Bredafun
  15 december, 2015 - 18:06

  Beste NAC, al jaren zien we goede spelers vertrekken en staat er na n stop weer een nieuw team wst weer de nodige tijd modig heeft tot t weer als n echt team draai. Probeer dit team nou eens bij elkaar te houden, nu hebben we teminste een scorend team. Laat nuttige spelers niet onnodig gaan aub!

  0

  0
 • Cor Taxi
  15 december, 2015 - 18:15

  Brands en Ars???? Moeten altijd spelen.Daar moet je het team aan aanpassen.Het is allemaal zo simpel.Of ben je soms blind?

  0

  0
 • Guy de Leeuw
  15 december, 2015 - 18:38

  Brands verdient gewoon een basisplaats.
  Steuntjes eruit.
  Want dat vind ik de zwakste schakel.
  Ik snap überhaupt niet waarom hij er in staat.
  Het is een moment speler.
  En pikt af en toe een doelpuntje mee.
  Maar verder vind ik hem geen meerwaarde hebben.
  Alles waar NAC voor staat.
  Zit niet in hem.

  Dus kortom :
  MARINUS DIJKHUIZEN GOOI STEUNTJES ERUIT,
  EN BRANDS ERIN.
  ANDERS ZIJN WE HEM KWIJT.

  0

  0
 • henk
  15 december, 2015 - 20:38

  @Guy

  Wie is die Steuntjes, die zogenaamd niks toevoegd?

  Ps.I: Laat die capslock achterwege.
  Ps.II: Zorg dat je een speler kent voordat je hem afzeikt.
  Ps.III:Brands zijn we niet zomaar kwijt. Hij heeft een doorlopend contract en moet zichzelf maar gewoon terugknokken.

  0

  0
 • RV
  15 december, 2015 - 20:42

  Seuntjens is qua karakter geen voortrekker maar is de enige die een passeeractie heeft, constant twee man bezig houdt en ook nog eens scoort. Er zijn wedstrijden waarin hij minder ia en het lijkt dat hij weinig werklust heeft maar dat is nu eenmaal bij een flegmatieke speler, het oogt niet als hard werken maar ook niet iedereen ia daar voor gemaakt.

  Zonder Seuntjens hadden we er een stuk beroerder voorgestaan hoor als Hooi bijvoorbeeld op die positie had gestaan want onze andere buitenspeler valt helaas door de mand.

  En dan staat Seuntjens niet eens op de positie waar ik hem het beste tot zijn recht vind komen.

  Sorry Guy maar als je Seuntjens de zwakste schakel vind heb je of geen wedstrijd gezien of je hebt er weinig kijk op helaas.

  0

  0
 • Nac
  15 december, 2015 - 21:13

  Rv- Guy
  Het klopt allebei wat jullie zeggen.
  Brands hoort in de basis.
  En seuntjes is de beste speler met de beste actie maar met de slechtste inzet .

  Gewoon 442 met ars en brandstof en dan op rechts half seuntjes

  0

  0
 • Nac
  15 december, 2015 - 21:14

  Brands

  0

  0
 • oosterhout3
  16 december, 2015 - 07:14

  @bsr….

  jammer dat jullie de bronnen niet prijsgeven…

  zo weet je meteen wie het lek is in ALLE mogelijke transfers in de afgelopen jaren binnen nac
  iedereen weet alles al voordat er wat is ver of gekocht….

  dit moet opgelost worden bij de bron… het mag niet zo zijn dat de bron lekker alles rondbazuint en dan nac weer met het handen in het haar zit met de onderhandelingen over de desbetreffende speuler

  ik vindt persoonlijk dat alles wat binnen nac gebeurt met de spelers binnen nac moet blijven, aangezien dit altijd toch weer onrust veroorzaakt (vooral rondom nac)….

  diegene zou dus eens moeten weten waar die mee bezig is…. en dat is nac schade toebrengen!!
  ik weet zeker dat als de kamps weer fit is, dat ook brands weer kansen gaat krijgen in de basis!!

  0

  0
 • De Lange
  16 december, 2015 - 08:07

  @ Cor Taxi ,is je elektronische enkelband weer verwijderd, haha, welkom terug vriend

  0

  0
 • Cor Taxi.
  16 december, 2015 - 08:18

  @De Lange.Klopt…..Mijn tbs is voorbij:-))

  0

  0
 • vakg
  16 december, 2015 - 08:37

  Nou Cor, dan heb je mazzel, want zo “vriendelijk” was je niet. Ook niet tegen onze Mafkees.
  Maar goed, misschien heb je de afgelopen weken een aantal keren in de spiegel kunnen kijken, en pak je deze (zoveelste) kans nu wel aan door jezelf vanaf nu te gedragen.
  Ook als er dingen geschreven worden die eigenlijk niet in jouw straatje passen !

  Je hebt op sommige vlakken best gelijk, maar dit is niet het juiste forum om daarover uit je dak te gaan, en al helemaal niet op de manier zoals jij het deed de laatste keer.

  Hier gaat het over NAC

  0

  0
 • Oldskool
  16 december, 2015 - 08:59

  @ oosterhout3

  Lekken wordt altijd bewust gedaan. Om zaken in gang te brengen, door belanghebbenden. Is niet tegen te houden helaas.

  0

  0
 • oosterhout3
  16 december, 2015 - 09:22

  oldskool, belanghebbende bij een transfer van brands naar GAE…. dat moet toch haast brands of zijn zaakwaarnemer zijn dan….

  maargoed, zoals ik al zei… niet laten gaan…. alleen als er eentje komt uit de ere die 1 of 2mil neerteld!!

  0

  0
 • Eddy W
  16 december, 2015 - 09:25

  @Oosterhout3

  Bronnen prijs geven is meteen geen bron meer hebben. Daarnaast praat bijna iedereen (on)bewust wel een keer zijn/haar mond voorbij, om wat voor reden dan ook.
  Het liefst zouden we graag iemand citeren zodat het “echt nieuws” is in plaats van een hardnekkig gerucht. Maar dat doen is gewoon journalistieke zelfmoord want dan praat iemand meer met iemand.

  Omdat we het graag bevestigd zagen worden hebben wij hierover contact gehad met NAC, hier zeiden ze van niks te weten. Dus of ze verzwijgen iets of ze kunnen actie ondernemen om het gerucht te tackelen en met Kevin te gaan praten hierover. Bij beide gevallen zit er iets mis en kan het hopelijk aangepakt worden binnen NAC.

  0

  0
 • De Lange
  16 december, 2015 - 10:06

  Idd. Vakg ging daarin veel te ver,vandaar de ban .(blijven Rotterdammers he,nie happen Cor😂) kom we gaan het weer over Nac hebben

  0

  0
 • RV
  16 december, 2015 - 11:12

  Ik ga er trouwens ook niet om rouwen hoor als Brands vertrekt.
  Er was ook paniek toen Schalk vertrok naar GAE maar dat had men bij NAC ook goed gezien.

  Dijkhuizen werkt dagelijks met Brands en als we een alternatief kunnen aantrekken in de winterstop en Dijkhuizen niets in Brands ziet dan is het 1+1 = 2.

  Het liefst zou ik een echt goede buitenspeler zien komen als we toch voor 4-3-3 gaan, die kan concurreren met Verbeek en Seuntjens op de buitenposities. Want die hebben beide geen concurrentie voor die positie.

  0

  0
 • oosterhout3
  16 december, 2015 - 11:41

  @eddy W….

  klopt ook wel maarja…

  iemand die nu nog zijn mond voorbijpraat binnen nac, had ik liever ook zien vertrekken afgelopen zomer!

  nogmaals leuk voor bsiderats…. slecht voor nac als het van binnenaf komt, ook weer goed voor nac want dat probleem kan onze td wel oplossen geloof ik
  alleen… als deze persoon dus binnen nac zit… had hij ook met onze t.d direct kunnen praten toch… of heeft hans smulders geen oren&tong?

  0

  0
 • scheppioni
  16 december, 2015 - 12:36

  @ Cor taxi en De Lange
  Ach eigenlijk zijn we toch allemaal wat geel zwart ontoerekeningsvatbaar wat ons NAC betreft, 17.800 van die mafkezen, prachtig toch !

  0

  0
 • badeend
  16 december, 2015 - 18:31

  Mooi, Seuntjens verwijten dat hij zich niet inzet en dan Brands in zijn plek willen hebben. Briljant.

  0

  0
 • Breda For Ever
  16 december, 2015 - 20:18

  het verstand van een knikker om zo n brandts op de bank te zetten het zijn onnozele klootzakken bij nac,hoe gaan we naar de kloten met zo n beleid als bij nac onvoorstelbaar uidoe mooi clubje R.I.P.

  0

  0
 • Dutchbird
  17 december, 2015 - 17:29

  Brands voelt aankomen dat Smulders in de winterstop concurrentie gaat contracteren.

  0

  0
 • Jan
  27 december, 2015 - 22:31

  Bn de stem (omroep brabant)verslaggevers zijn al jaren bezig,alles wat over breda en nac gaat kapot te maken .ronald strater en paul post e.a. proberen telkens weer een wig te vormen tussen spelers en trainer,waarbij o.a. de nac-keper onbewust aan mee geholpen heeft.mede daardoor heeft robert maaskant (beste trainer,laalste jaren)het veld heeft moeten ruimen.nog steeds worden spelers die een gemakkelijke prooi zijn bv. Bankzitters.benaderd hun zegje te doen,en antwoorden in hun mond te leggen.ook een negatieve (AD.reporter en nac-supporter)draagt een betaald steentje bij.nu word brands erbij gehaald.

  0

  0