Go to Top

Verbeek en Brands in de basis bij NAC

Verbeek en Brands in de basis bij NAC

Dat zou zo maar eens kunnen ja! Met het oog op de play-offs en verschillende kleine kwetsuren kunnen we morgen best wel eens beide bovenstaande heren vanaf de aftrap op het veld zien.

Verbeek zal morgen (voor het eerst sinds twee maanden) in Deventer tegen Go Ahead Eagles in de basis starten in plaats van Mats Seuntjens. Mats is de eerste wedstrijd in de play-offs geschorst. Dat heeft hij aan zichzelf te danken na aanleiding van zijn rode kaart is de wedstrijd tegen Roda JC vorig jaar. Het zou goed kunnen dat Verbeek op 13 mei dan ook in het veld start in plaats van Seuntjens. Eerst was er nog sprake van dat dit Duarte zou zijn, maar die lijkt ondertussen de plek van Michael Dingsdag in te nemen.

En dan Kevin Brands. Die lijkt ook in de basis te starten. Dat is niet zo zeer met het oog op de play-offs (Kevin is in de voorbereidingen daarop in vergelijking met andere spelers nog maar weinig in real life actie getest) maar vanwege kleine pijntjes bij zowel Ars als Ünal. “Ze zijn niet okselfris en zullen daarom niet allebei starten. In de loop van wedstrijd zal ik ze tegen elkaar weg wisselen,” aldus Marinus Dijkhuizen tegenover BN DeStem. NAC is uitgespeeld als het gaat om de ranglijst en kan deze wedstrijd dus prima aangrijpen om naar hartelust uit te proberen.

Kevin van Diermen en Divine Naah zullen we ook nog niet terugzien en werken beide nog aan hun herstel. Net als vorige week zijn Pedro en Suk hun vervangers. De verwachting is dat beide geblesseerde heren wél inzetbaar zullen zijn over twee weken voor het treffen met FC Eindhoven. Ronnie Stam zien we ook nog niet terug en werkt zichzelf een slag in de rondte middels een indiviueel trainingsprogramma om op tijd fit te zijn. Ronnie zal 5 tot en met 8 mei ook niet meegaan naar Manchester voor het speciale trainingskamp bij Manchester City.

En ondanks het treurig overlijden van zijn Moeder toont Jelle zich sterk en lijkt morgen onder de lat plaats te nemen in plaats van Noppert. Zo krijgen we voor morgen de volgende opstelling:

Ten Rouwelaar
Lazic-Pedro-Van der Weg-Gorter
Suk-Duarte-Matic-Verbeek
Ars/Ünal-Brands

De laatste pot voor de play-offs. Laat het een goede zijn. De heren Mafkees en routinier Da Pope verzorgen het live verslag. Volgen dus! Hup NAC!

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

 

 

25 Reacties op "Verbeek en Brands in de basis bij NAC"

 • HenkTank ©
  28 april, 2016 - 20:55

  Zet hem op Jelle, we zijn trots op je!

  0

  0
 • mf3
  28 april, 2016 - 22:01

  Jelle held die je bent!

  Hup Jelle hup NAC

  0

  0
 • Bredafun
  28 april, 2016 - 22:16

  Respect voor Jelle!!!
  Alle lof voor jou namens alle supporters.
  .
  .
  Tevens een kans voor Brands om te laten zien dat je erbij hoort.
  resultaat heeft geen gevolgen dus n mooie gelegenheid om te testen voordat de afvalrace ga beginnen richting de ERE!

  0

  0
 • wolfmanjack
  28 april, 2016 - 22:41

  Verbeek verdient dit na zijn zeer goede invalbeurt van afgelopen week. Brands mag zich laten zien, was tegen Almere niet best.

  0

  0
 • Rattata
  28 april, 2016 - 22:59

  Dit is dus een behoorlijk B-team als je het mij vraagt.
  Winnen we, dan weet je dat je altijd nog een sterke bank hebt.

  0

  0
 • Eredivisie
  28 april, 2016 - 23:22

  Jelle je bent een held!

  Morgen winnen! En dan gaan we eindelijk beginnen de play-offs.
  Ik kan niet wachten!

  0

  0
 • Jurgen
  28 april, 2016 - 23:38

  Waarom Stam niet naar Manchester?

  0

  0
 • Nac-fan
  29 april, 2016 - 00:03

  Omdat van Gaal het echt niet ziet zitten in hem!

  0

  0
 • Bertus-89
  29 april, 2016 - 00:24

  Hebben ze bij MCFC geen faciliteiten voor de revalidatie van stam?

  0

  0
 • Judge M.
  29 april, 2016 - 00:30

  Ik weet de exacte statistieken niet maar volgens mij heeft Brands dit seizoen de minste kansen/minuten nodig gehad per doelpunt. OK, daar zaten een paar penalties bij maar voor mijn gevoel schiet Kevin met scherp zodra hij de bal rond de zestien krijgt en iets zegt me dat we daar in de playoffs optimaal gebruik van moeten maken!

  Zet even voor die laatste paar wedstrijden alles ego’s en vetes opzij (zowel Brands als Dijkhuizen) en knal er een paar in van buiten de zestien. Is het seizoen ook weer goed en kunnen beide partijen met opgeheven hoofd elk huns weegs gaan..

  Wa denkte gullie ervan Kevin en Marinus? Onthoud 1 ding: IT’S FOR NAC!!!

  0

  0
 • ome cor
  29 april, 2016 - 06:50

  Het voorportaal van de nacompetitie…
  Ik hoop dat alle jongens, nu in dienst van NAC, zich zo verbonden voelen met de club en aanhang dat ze er vol voor strijden.
  Vroeger was dat heel normaal toen er nog clubspelers waren. Tegenwoordig weten veel spelers dat ze toch wel weg kunnen en is het niet de wij-mentaliteit, maar de ik-mentaliteit.
  Samen degraderen is een situatie waarin het misschien een stuk moeilijker is alle neuzen dezelfde kant op te krijgen, maar met de kans om samen te promoveren zou dat toch moeten kunnen ?

  Niet de individuele held schiet zichzelf naar de eredivisie, maar de hele selectie schiet DE CLUB naar de eredivisie.
  HUP NAC !

  Hopelijk toont iedereen ook bij de generale repetitie zich 100% NAC

  0

  0
 • H.K.
  29 april, 2016 - 07:06

  Ga ervan uit dat dit een zaadpot gaat worden. Beide spelen nacompetitie en willen absoluut niet dat er blessures vallen. Dus zal er niet om iedere bal gevochten worden. En ik geef ze geen ongelijk.

  Verder Jelle YNWA…..

  En zoals hierboven omschreven is, Kevin is 1 van de weinige die van buiten de 16 gericht op de goal kan schieten. Dat gebeurd bij NAC veeeel te weinig. Klets er maar 2 in jonguh….

  0

  0
 • Arie
  29 april, 2016 - 08:23

  Fans van een club die zichzelf uitroepen tot “de beste supporters van het land” is 125 uitsupporters een beschamend aantal.

  0

  0
 • kowet
  29 april, 2016 - 08:24

  Jammer dat de wedstrijd er niet meer toe doet. Was anders een leuke spannende pot geweest. Komt er nog wel wat volk mee? Succes vanavond en in de Nacompetitie. Ik hoop nog steeds dat jullie w2 treffen en hun er uitknikkeren 👍

  0

  0
 • Van "taajlaand
  29 april, 2016 - 09:33

  Knap van Jelle om weer onder de lat te willen en kunnen staan, respect.

  Hopelijk laten de heren invallers vanavond ook al even zien dat NAC niet meer op de vrijdag moet spelen komend seizoen, en ze van hun basisplaats gebruik maken om het Marinus straks bij de allerbelangrijkste wedstrijden moeilijk te maken wie wel en wie niet aan de aftrap.
  Want laten we wel zijn, Seuntjens heeft over het hele seizoen niet laten zien dat de trainer écht niet om hem heen kan, met al zijn kwaliteiten.
  Maar laten we astemblief weer terugkeren naar de zaterdagavond, met wie op het veld maakt me niet uit.
  (hoewel ik Jelle deze promotie als speler wel extra gun….ergens heb ik een zwak voor deze gast.)

  Er is aan het begin van dit seizoen door velen geroepen dat het ‘avondje op vrijdag’ net zo gezellig als de zaterdag zou zijn, maar de enkele keren dat ik er op vrijdag wél bij kon zijn was de sfeer zowel op de tribune als voor dan wel na de wedstrijd in de Bea stukken minder dan wat we gewend waren….
  Terwijl er toch wel ontzettend veel publiek op de wedstrijden af kwam.
  NAC MOET terug!

  0

  0
 • Balletje
  29 april, 2016 - 10:45

  Brands in de basis, misschien meer motivatie om goed te spelen als wanneer hij de laatste 7 minuten mag invallen. Eigenlijk zou je in de laatste 15 minuten niet meer moeten wisselen, alleen bij blessure. Het is zo respectloos!

  0

  0
 • scheppioni
  29 april, 2016 - 12:01

  Hopelijk is het een goeie beslissing om met Jelle te starten, verder is meestal een uitgespeeld NAC vaak niet om aan te zien, laat het vanavond anders zijn en geen koningsdag in deventer zijn, dat alle NAC spelers scherp zijn om aan een belangrijk toetje te beginnen, maar nogmaals gezien de resultaten uit het verleden ….. !
  HUP NAC, toon je een waardig NAC de komende vijf wedstrijden !!!

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  29 april, 2016 - 12:18

  Wedstrijd gaat helemaal nergens meer om. Zorgen dat we geen blessures en schorsingen oplopen. Van mij mag de handrem erop. Over 2 weken dan gaat het erom! Op naar de Grote Markt!

  0

  0
 • JM
  29 april, 2016 - 12:27

  Allereerst natuurlijk respect voor Jelle en de Eagles-fans die deze actie op touw zetten (zie bericht GOOser).

  Wedstrijd gaat nergens om, lekker vrij voetballen dus en hou het heel. Goed dat ook de reserves een kans krijgen vandaag, dat helpt om de neuzen dezelfde kant op te krijgen voor de play/offs.

  0

  0
 • Dun Diëe
  29 april, 2016 - 14:56

  Brands in de basis? Ik val van m’n graat.

  En Jelle is een absolute held! Wat een kerel!

  0

  0
 • TheBeek
  29 april, 2016 - 17:22

  Deze wedstrijd…………..

  Iets met een baard en een keizer :p

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  29 april, 2016 - 17:30

  Is iedereen hier nu zo dom ? Deze 2 spelers staan vanavond voor maar 1 rede in de basis. Om ze volgend seizoen te lozen natuurlijk en zo in de kijker kunnen spelen. Wedstrijd gaat om niks dit is echt de enige rede

  0

  0
 • Peppie
  29 april, 2016 - 17:32

  Daar heb jij een punt Sjef.

  0

  0
 • TheBeek
  29 april, 2016 - 17:56

  Blij toe want brands heeft bewezen dat hij geen topsporter is en verbeek heeft buiten zijn goede invalbeurt van vorige week helemaal niks laten zien dit jaar :)

  0

  0