Go to Top

Brandts heeft het ook zonder werk naar zijn zin in Iran

Brandts heeft het ook zonder werk naar zijn zin in Iran

Ex-NAC-trainer Ernie Brandts zit nog altijd in Iran. De oefenmeester werd in december op non-actief gesteld door zijn club Rah-Ahan. Ook zonder werk heeft Brandts het prima naar zijn zin in Iran. Omdat hij formeel nog niet ontslagen is, zou hij het land niet uit mogen, maar volgens Brandts zit hij uit vrije wil in Teheran.

Brandts: “Ik bezoek hier heel veel wedstrijden en bekijk veel spelers. (…) Verder bezoeken we regelmatig feesten en partijen op de Nederlandse ambassade. Ik lees boeken en je hebt hier ook fantastische bazaars. Kortom, je hoort mij niet klagen.

Voor een uitreisvisum zou een formeel ontslag nodig zijn. Zonder ontslagpapieren zou Brandts niet weg mogen. Volgens de oefenmeester is dat onzin: “Ik wil benadrukken dat wij hier uit vrije wil zitten, we zitten niet gevangen hier. Onzin! Ik kan elk moment vertrekken als ik dat wil.”

Wel wacht Brandts nog op zijn centjes, maar ook dat wordt volgens de coach binnenkort rechtgezet: “Een deel van mijn geld heb ik gekregen. Nu de rest nog. Alleen zijn de betalingen hier verlaat, maar dat wordt rechtgetrokken.

5 Reacties op "Brandts heeft het ook zonder werk naar zijn zin in Iran"

 • dun diee
  18 maart, 2010 - 04:37

  Wat een held.

  0

  0
 • bredaa
  18 maart, 2010 - 08:18

  Nu mag hij zorgen dat wij de Iraanse Honda in ons team krijgen!

  0

  0
 • Ivo
  18 maart, 2010 - 09:19

  Deze man zou echt aan de slag moeten als coach, heb een x een stuk gelezen over zijn scout periode en welke spelers van wereld formaat hij al op 16 jarige leeftijd top vond. Maarja bij NAC zien we hem nooit meer na zo'n belachelijk ontslag.

  0

  0
 • ijpelaar
  18 maart, 2010 - 15:11

  Van mij mag ie morgen weer beginnen bij NAC

  0

  0
 • Martijn
  18 maart, 2010 - 17:21

  Scout voor NAC?????????? (misschien wel talenten daar!)

  0

  0