Go to Top

Breda Loco’s: 15 januari omwisselcombi

Breda Loco’s: 15 januari omwisselcombi

In burgemeesterland loopt het iedereen dit seizoen dun door de broek, want er is een horde schuimbekkende, losgeslagen Bredanaars in de Jupiler League neergestreken. Daarom worden we om de oren geslagen met de ene na de andere onzinnige beperkende maatregel bij uitwedstrijden. Wij zijn de maatregelen kotsbeu en gelukkig zijn wij niet de enigen. De Breda Loco’s nemen de handschoen op en organiseren op 15 januari de omwisselcombi. Lees hieronder meer:

Het lijkt zo’n mooie baan: Burgemeester. De hele dag met een scheepsketting om je nek, al lintjes knippend, door de straten paraderen. Lekker rustig. Je kust zo nu en dan een baby en als je écht geluk hebt dan komt zelfs de goedheiligman in jouw stad aan, zodat je 2 uur kan gaan staan blauwbekken aan een kleine haven omringd door geschminkte kinderen.

Bij ons rijst de vraag; hoe kom je aan zo’n baan? Laten we voor de duidelijkheid een voorbeeld nemen. De burgemeester van Volendam, Willem van Beek!

Allereerst komt de commissaris van de koning naar het palingdorp. Hij gaat in overleg met de gemeenteraad. De gemeenteraad stelt een profiel op, waaraan de nieuwe burgemeester moet voldoen. Vervolgens loopt de sollicitatieprocedure via de commissaris van de koning. De gemeenteraad beveelt één van de kandidaten aan, de aanbevolen kandidaat spreekt met de minister van BZK, daarna nog met de koning en uiteindelijk krijgt hij die rare ketting om (incl. gratis hernia). Het leven zal door de ketting echt niet makkelijker worden. Last van je nek, hoofdpijn en eigenlijk loop je gigantisch voor lul, omdat je eruitziet als een Amerikaanse rapper uit de jaren 80 die geen goud kon betalen en daarom maar voor zilver koos.

En net, als je denkt dat de kerstdagen eraan komen, word je door de plaatselijke politiechef om de tafel geroepen. Je stad zal worden overspoeld door criminelen. Uit het diepe zuiden, uit Breda! Doorgesnoven, dronken hooligans, tot de tanden bewapend. Alles moet kapot. 10 punten voor een raam, 20 punten voor een barkruk en 100 punten voor de ketting van de burgemeester. De ‘voetbalsupporters’ uit Breda laten het hele seizoen een spoor van vernieling na. Overal waar zij komen breekt de pleuris uit.

Maar dat is op te lossen.We naaien ze gewoon een combi aan hun broek. Dan moeten ze ergens op een verlaten parkeerplaats midden in het land, op een kut tijd, het éne kaartje omwisselen voor het andere, dat zal ze leren!

De Breda Loco’s zijn klaar met dit angsthazenbeleid. De normalisatie is ver te zoeken. De een na de andere combi wordt ons aangenaaid en we kunnen nooit meer op vrij vervoer onze club steunen. Bij iedere burgemeester loopt het dun door de broek wanneer ze horen dat er supporters uit Breda naar de plaatselijke FC komen. Het is nergens op gebaseerd, de tegenpartij lijdt schade, omdat het uitvak niet vol komt en de veiligheid komt mogelijk in het geding, omdat supporters op een andere wijze de wedstrijd gaan bezoeken. Wij (de Bredase aanhang) willen gewoon gezellig een biertje drinken en onze club aanmoedigen, zoals het hoort. Daarom organiseren de Breda Loco’s een alternatieve combi; de omwisselcombi!

Wij roepen iedereen op om 15 januari met ons een feest te bouwen op de dijk in Volendam. Met je autocombikaart kun je in Volendam in een bus van de Breda Loco’s stappen, die je naar het omwisselpunt en weer terug naar de kroeg brengt. Zijn de autocombikaarten op? Je kan altijd in een Volendamse kroeg blijven kijken. Heb je al een hotelkamer geboekt? Alle toeristen zijn welkom bij de wedstrijd FC Volendam – NAC Breda. En laat de Bredase koekhapvereniging dat weekend net een uitje hebben…

Beste Burgemeester van Beek, U en uw wethouders komen toch ook gezellig een biertje doen? Dan kunnen we u gelijk een gelukkig 2016 wensen!

Ook in het nieuwe jaar staan wij voor onze club, onze supporters en onze waarden! Laten we in het begin van de middag massaal neerstrijken in Volendam, zodat we kunnen aantonen dat de combiregelingen nergens op slaan. Meer informatie volgt snel!

Bron: B-Side Rats, Breda Loco’s

50 Reacties op "Breda Loco’s: 15 januari omwisselcombi"

 • Lamington
  24 december, 2015 - 13:44

  Di’s niet echt een combi of ludieke maatregel eej..
  Dit is simpelweg oproepen om in de speelstad te gaan zuipen met zijn allen en een hoop lui die niet bij de wedstrijd binnenkomen om wat voor redden dan ook in de stad te laten hangen. Ik ben ook volledig tegen die kutcombi’s, maar of dit dan een wijze stap is om te zetten..

  0

  0
 • Jan
  24 december, 2015 - 14:14

  Ik lees hier dat supporters het alleen maar hebben over zuipen en dergelijke.Maar wat ik nog meer lees is dat Sparta Magnus Karlson(ex Jong Ajax)binnenhaalt,en misschien met nog een versterking bezig zijn.
  NAC moet echt wat doen op de transfermarkt,want die vrije val van Sparta waarover sommige het hebben,die moet ik nog zien.Actie!!!!!!!

  0

  0
 • Eddy W
  24 december, 2015 - 14:25

  Beste Jan,

  Ten eerste gaat dit topic hier niet over.
  Ten tweede, wij zijn een NAC supporters site dus dat Sparta een jonge uit de A1 van Ajax binnen haalt die nog geen toegevoegde waarde had in jong Ajax binnenhaalt is niet relevant. (Daarnaast huren ze hem voor 2,5 jaar dus is dit vooral gericht op de toekomst).
  Ten derde, NAC heeft geen geld. Behalve als jij een paar ton in wilt brengen kan Smulders niks op de transfermarkt doen.

  0

  0
 • Joris
  24 december, 2015 - 15:08

  @Lamington: Mensen hebben hun reisje al gepland, hotel of huisje al in Volendam of omgeving geboekt. Zonder zo’n bus zouden die mensen juist tijdens de wedstrijd in de binnenstad moeten blijven hangen, nu komen ze het stadion in; de plek waar zowel de burgemeester als de politie ze het liefste heeft. Mensen die het stadion al niet in hadden gemogen hebben ook niks aan de ‘omwisselcombi’. Ofwel: supporters ruimen de rommel op die de ‘driehoek’ in Volendam maakt.

  0

  0
 • Dekamps
  24 december, 2015 - 15:25

  Aanwezig met man of 8

  0

  0
 • scheppioni
  24 december, 2015 - 16:39

  Goud waard deze mannen van de BREDA LOCO’S !!
  Geen angsthazenbeleid, niet op het veld bij ons NAC en niet bij de desbetreffende burgervaders, wij zijn NAC gvd en gaan nooit opzij !!! HUP NAC, HUP DE LOCO’S !!!

  0

  0
 • Arie
  24 december, 2015 - 16:50

  Palingvissersbootcombi zag ik voorbij komen, dat klinkt toch fantastisch.

  0

  0
 • D
  24 december, 2015 - 17:28

  Beste manier om een statement te maken, ga zo door! Nu maar hopen dat het wel netjes blijft en er niks wordt afgebroken want dan krijgt de burgemeester nog zijn gelijk ook…

  0

  0
 • 0161 loco
  24 december, 2015 - 17:42

  belachelijk, iedere wedstrijd hetzelfde gezeik, tijd voor actie !!

  0

  0
 • SP1
  24 december, 2015 - 19:49

  Politie inzet kost geld… Geld wat de gemeente moet ophoesten.
  Niks makkelijker dan overal beperkingen op te leggen en te kiezen voor de weg met de minste weerstand.
  NAC laat weer eens als vanouds niks van zichzelf horen en knikt overal instemmend mee in.

  0

  0
 • Peer11
  24 december, 2015 - 21:17

  Leuk initiatief! Vrees alleen een vitesse uit scenario waar de m.e. onnodig en hard optrad tegen de vele Naccers op het terras.

  0

  0
 • Combiispoep
  24 december, 2015 - 21:28

  Kees Luijckx vandaag zelf gespot in Breda. Misschien was hij hier voor een gesprek. Kunnen hem goed gebruiken nu denk ik!

  0

  0
 • Mafkees
  24 december, 2015 - 22:38

  Ja, SP1, totdat de weerstand wel komt. Dan kost het ineens meer geld. Je zou daar godver uit principe gewoon ineens met 1000 man moeten staan. Dan kunnen ze een paar dingen doen: volle sjas ME halen om het dorp leeg te vegen (kost veel geld en inzet uit andere dorpen) of een toch al lege tribune openstellen (uiteraard tegen betaling door de bezoekers).. Dat geeft geen gezeik en wal wat extra inkomsten coor Volendam.

  OF: je haalt van tevoren al een grote politiemacht bij elkaar om de mogelijke komst van Bredanaars tegen te gaan. Dan schiet je je doel als burgemeester voorbij en sta je serieus voor lul.

  0

  0
 • Henk
  24 december, 2015 - 23:21

  Aanwezig!

  0

  0
 • hup nac
  24 december, 2015 - 23:58

  Aanwezig met een man of zeven

  0

  0
 • Peer11
  25 december, 2015 - 00:10

  @ Mafkees

  Ben het met je eens, maar rechtsom of linksom de wouten zullen er alles aan doen om te voorkomen dat er een grote groep Naccers het dorp ingaat. Ze willen ons niet bij de wedstrijd, laat staan als loslopend wild in het dorp.

  Ps. de duimpjes werken weer niet mobiel, kunnen jullie dit weer fixen?

  0

  0
 • harm
  25 december, 2015 - 00:49

  Aanwezig met 5 man

  0

  0
 • 076 NOAD
  25 december, 2015 - 01:00

  Ik ben bang dat we het alleen maar erger gaan maken voor ons zelf….

  0

  0
 • bergse hein
  25 december, 2015 - 09:03

  Wij zijn erbij op de dijk.
  Met een groep van 20 man

  0

  0
 • RaRa
  25 december, 2015 - 09:44

  De burgemeester krijgt advies van politie (driehoek) dat er combi moet komen, en dan is het lastig voor burgemeester te zeggen ‘nou doe toch maar niet’.
  De politie deugt al jaren voor geen meter en heeft geen zin/geld zich hiervoor in te zetten en wil met zo min mogelijk inzet/inspanning hun werk doen. Burgemeester voor het blok, politie kan/wil niet meer en burgers zijn de dupe. Iedereen genaaid dus. Leve de politiek!

  0

  0
 • Je weet toch
  25 december, 2015 - 09:52

  Ook aanwezig met man of 15 . Er moet een einde komen aan deze droevige besluitvorming! Zonder fatsoenlijke reden onnodige beperkingen opleggen aan voetbalsupporters. Tuurlijk zijn wij natuurlijk allemaal uitschot en zorgen we overal voor problemen. Maar dit is gewoon een vorm van vrijheidsbeperking. Kansloos! Angsthanzen!

  0

  0
 • Gm
  25 december, 2015 - 11:12

  Puik plan om met een grote groep te gaan, maar regel het dan a.u.b. wel zo dat alle rotte appeltjes thuisblijven. Ik kan me goed voorstellen dat een grote zingende, aangeschoten groep supporters intimiderend kan overkomen.
  Houd het netjes zoals altijd, anders zijn we voor de komende 10 jaar klaar!

  0

  0
 • zwampie
  25 december, 2015 - 11:38

  Un statement maak je alleen maar als je zorgt met veel mensen aanwezig te zijn zonder dat er maar een enkel smetje te betreuren valt. Dus niet provocerend richting de politie,tegen de mensen die er rond lopen, en je eigen te gedragen in de kroegen. En dit zal toch voor verschillende een probleem worden als men een halve dag in de kroeg gehangen heeft en niet onder wil doen voor elkaar en popie jopie wil gaan spelen.

  Kun je dit tewerkstellen zonder je eigen te min te voelen,dan ben je pas een vent en laat je zien dat de lokale driehoek ongelijk heeft,eerder helaas niet.

  0

  0
 • Nicky
  25 december, 2015 - 11:49

  Is een barkruk door het raam dan 30 punten of telt alleen de hoogste score van 20?

  Voor de serieuze 👲glapje…..

  @Baldy zijn we erbij?

  0

  0
 • jef
  25 december, 2015 - 13:13

  Wij ook met 12 man aanwezig op de dijk. Ga niet in een bus terug om kaarten om te gaan wisselen. Kijken wel of we binnen kunnen en anders blijven we lekker zuipen in het cafe.

  0

  0
 • AMK
  25 december, 2015 - 14:15

  Punten reglement klopt niet bside rats ;)

  0

  0
 • HoogeveenseNACcer
  25 december, 2015 - 14:18

  2 man aanwezig.
  Klaar met die nutteloze combi’s
  Al vrij van werk.

  0

  0
 • Relevante informatie! Uhh, of toch niet!?
  25 december, 2015 - 15:57

  Gemiddelde toeschouwersaantallen BENELUX (eredivisie, jupiler league, jupiler pro league, proximus league, bgl ligue) eerste seizoenshelft:

  Ajax Amsterdam ArenA 48.243
  Feyenoord Stadion Feijenoord 47.500
  PSV Philips Stadion 33.388
  FC Twente De Grolsch Veste 25.425
  Club Brugge Jan Breydelstadion 25.416
  SC Heerenveen Abe Lenstra Stadion 23.674
  Standard de Liège Stade Maurice Dufrasne 23.413
  FC Groningen Euroborg 20.729
  RSC Anderlecht Stade Constant Vanden Stock 20.003
  KAA Gent GHELAMCO-arena 19.894
  KRC Genk Cristal Arena 17.160
  Vitesse GelreDome 16.297
  FC Utrecht Stadion Galgenwaard 15.937
  AZ AFAS Stadion 14.717
  NAC Breda Rat Verlegh Stadion 14.307
  Roda JC Kerkrade Parkstad Limburg Stadion 14.204
  Willem II Koning Willem II Stadion 12.251
  PEC Zwolle IJsseldelta Stadion 12.146
  ADO Den Haag Kyocera Stadion 11.843
  Heracles Almelo Polman Stadion 11.485
  NEC Goffertstadion 11.336
  Antwerp FC Bosuilstadion 10.583
  De Graafschap Stadion De Vijverberg 9.972
  STVV Stayen 9.846
  SC Cambuur Cambuurstadion 9.765
  KV Mechelen AFAS-stadion Achter de Kazerne 9.716
  Royal Charleroi SC Stade du Pays de Charleroi 9.382
  Go Ahead Eagles De Adelaarshorst 8.817
  Zulte-Waregem Regenboogstadion 8.435
  KSC Lokeren Daknamstadion 8.068
  KV Kortrijk Guldensporenstadion 7.865
  OH Leuven Stadion Den Dreef 7.618
  Sparta Rotterdam Sparta-Stadion Het Kasteel 7.070
  KV Oostende Albertparkstadion 6.676
  KVC Westerlo Het Kuipje 6.200
  Waasland-Beveren Freethiel-Stadion 5.023
  MVV Maastricht De Geusselt 4.442
  Cercle Brugge Jan Breydelstadion 4.411
  FC Volendam Kras Stadion 4.183
  Lierse SK Herman Vanderpoortenstadion 4.156
  VVV-Venlo Seacon Stadion – De Koel – 3.828
  Excelsior Stadion Woudestein 3.559
  FC Emmen JenS Vesting Stadion 3.504
  FC Den Bosch Timmermans Infra De Vliert 3.049
  Mouscroun-Péruwelz Stade Le Canonnier 2.981
  FC Eindhoven Jan Louwers Stadion 2.597
  RKC Waalwijk Mandemakers Stadion 2.511
  Union Saint-Gilloise Stade Joseph Marien 2.275
  FC Dordrecht Riwal Hoogwerkers Stadion 2.255
  Helmond Sport Lavans Stadion 2.189
  Fortuna Sittard Offermans Joosten Stadion 2.112
  AS Eupen Stadion am Kehrweg 1.962
  Telstar Telstar Stadion 1.877
  Lommel United Soevereinstadion 1.847
  Achilles’29 Sportpark De Heikant 1.686
  FC Oss Frans Heesen Stadion 1.675
  AFC Tubize Stade Leburton 1.472
  ASV Geel Stadion De Leunen 1.323
  KVV Coxyde Henri Houtsaegerstadion 1.238
  KMSK Deinze Burgemeester Van De Wiele Stadion 1.190
  SV Roeselare Stadion Schiervelde 1.164
  Excelsior Virton Stade Yvan Georges 1.148
  Almere City FC Yanmar Stadion 1.144
  Dessel Sport Armand Melis Stadion 1.098
  Patro Eisden Patro Stadion 1.090
  RFC Seraing Stade du Pairay 1.058
  AS la Jeunesse d’Esch Stade de la Frontière 1.050
  KSK Heist Gemeentelijk Sportcentrum 1.045
  FC Differdange 03 Stade Parc des Sports 908
  Jong PSV De Herdgang/Philips Stadion/Jan Louwers Stadion 793
  FC Progrès Niedercorn Stade Jos Haupert 649
  F91 Dudelange Stade Jos Nosbaum 616
  Jong Ajax Sportpark De Toekomst 550
  White Star Bruxelles Edmond Machtens-Stadion 511
  UNA Strassen Complexe Sportif Jean Wirtz 440
  Racing Union Luxembourg Stade Achille Hammerel 429
  RM Hamm Benfica Terrain de Football Cents 402
  Mondorf-les-Bains Stade John Grün 402
  FC Wiltz 71 Stade Geitz 392
  CS Fola Esch Stade Émile Mayrisch 388
  CS Grevenmacher Stade op Flohr 357
  FC Victoria Rosport VictoriArena 357
  FC Etzella Ettelbrück Centre Sportif du Deich 329
  US Rumelange Stade Municipal 319

  NETHERLANDS 11.110
  BELGIUM 6.826
  LUXEMBOURG 503

  Average by competition
  EREDIVISIE 19.026
  JUPILER PRO LEAGUE 11.731
  JUPILER LEAGUE 3.610
  PROXIMUS LEAGUE 2.210
  BGL LIGUE 503

  Total by provinces
  Noord-Brabant 72.760
  Zuid-Holland 72.227
  Noord-Holland 69.570
  Overijssel 57.873
  West-Vlaanderen 55.205
  Gelderland 39.291
  Oost-Vlaanderen 34.175
  Antwerpen 34.121
  Fryslân/Friesland 33.439
  Limburg (Belgium) 29.943
  Liège 26.433
  Limburg (The Neth.) 24.586
  Brussels-Capital Reg. 22.789
  Groningen 20.729
  Utrecht 15.937
  Hainaut 12.363
  Vlaams-Brabant 7.618
  Luxembourg (Lux.) 5.201
  Drenthe 3.504
  Brabant wallon 1.472
  Luxembourg (Bel.) 1.148
  Flevoland 1.144
  Grevenmacher 1.116
  Diekirch 721
  Namur 0
  Zeeland 0

  0

  0
 • KeesF7
  25 december, 2015 - 23:40

  Krijgen bij US Rumelange alle supporters een hand van de voorzitter? Wat een triestheid!

  0

  0
 • Jurgen
  26 december, 2015 - 00:47

  Heb geen auto en woon ook nog in stilburg met wie kan ik carpoolen ?

  0

  0
 • Barry B
  26 december, 2015 - 08:45

  @combiispoep

  Luijckx heeft nog een apartement in breda. Hij vertelde van de week het goed naar zijn zin te hebben in Denemarken en speelt regelmatig bij de nummer 5. Competitie daar ook even stil dus daarom was hij weer even ‘thuis ‘ zal dus denk ik niet zo snel terugkeren

  Leuk initiatief ben benieuwd of de burgervader nog iets nieuws verzint om dat gajes uit breda e.o. tegen te houden.

  0

  0
 • Barry hughesn
  26 december, 2015 - 09:48

  Vroeger werd er begonnen om het verhaal van NAC naar boven te halen in zo’n verhaal.

  Ik wil graag horen:

  – waarom heeft Volendam besloten een combi op te leggen.
  – hoe hard is NAC hier tegenin gegaan.

  Ik snap dat NAC machteloos lijkt. Maar omdat er 150 man altijd bij wil zijn, wil dat niet zeggen dat je niet een keer kan zeggen als club: dit pikken wij niet langer en we komen op voor die groep die alleen normaal en menselijk naar een wedstrijd willen gaan. Dan brengt de club naar buiten in de pers dat Volendam een kut gemeente is en dat NAC daarom geen supporters meeneemt. Vervolgens mag Volendam zelf op lossen hoe ze die NACers van andere tribunes gaan weren.

  Maar goed, er is een groep die altijd gaat en daar moeten we veel respect voor hebben. Maar omdat die het altijd goed vinden doet er geen flikker aan heb ik het idee.

  0

  0
 • Barry hughesn
  26 december, 2015 - 09:49

  Doet NAC er geen flikker aan.

  0

  0
 • Mf3
  26 december, 2015 - 10:11

  Klinkt top allemaal! Nu hopen dat het in de toekomst ook iets op gaat leveren. Wij gaan gewoon op eigen vervoer en daar de toerist uithangen en de wedstrijd op het thuisvak bekijken.

  Even iets anders.. Vorig jaar heb ik lang getwijfeld om het Umbro shirt met camouflage te gaan halen. Toen niet gedaan en natuurlijk super veel spijt van nu. Weet iemand een plek (winkel/persoon) waar dit shirt nog te krijgen is?? Ik ben benieuwd!

  Iedereen nog een prettige dag vandaag!

  Hup super NAC

  0

  0
 • nacdictive
  26 december, 2015 - 11:00

  Idd gaan allemaal en perect gedragen! Geen doorgesnoven jongetjes die zichzelf in Volendam voor lul gaan zetten maar gewoon relaxed een paar of heul veul pilskes dribken, de polonaise lopen en alle Volendammers zowel fysiek als verbaal met rust laten….

  0

  0
 • Oldskool
  26 december, 2015 - 11:02

  dit soort acties zijn keihard nodig net als een massale opkomst van mensen zonder/thuisvak kaarten. Het is de enige manier om iets gedaan te krijgen want ieder overleg leidt tot niks in NL.

  Tot de 15e iig.

  0

  0
 • Roompot
  26 december, 2015 - 15:38

  De vraag is, is die bus naar het omwissel punt wel noodzakelijk? Als we heel de middag al op de dijk zitten is het doel van de combi toch al faliekant mislukt. Als je dan met je omwissel kaart bij het uitvak staat gaan ze je dan weigeren??

  0

  0
 • oosterhout3
  27 december, 2015 - 08:36

  wat comisher zou zijn…. om massaal te willen wisselen met kaarten van het thuisvak!!

  dat zou scheve gezichten trekken daarzo zeg hahahaha!!

  0

  0
 • 7
  27 december, 2015 - 09:39

  5 man op thuisvak Volendam. Overal waar we komen!

  0

  0
 • ome cor
  27 december, 2015 - 10:53

  Vaste lied van de harde kern van US Rumelange Stade Municipal:
  Overal waar komen (overal waar we komen)
  vragen de mensen (vragen de mensen)
  WAAR wij zijn

  0

  0
 • baldy
  28 december, 2015 - 08:27

  Logeer plekje geregeld bij Volendamse vrienden. … Ze kijken altijd uit naar de gezelligheid uit Breda. … Zo komen zij ook graag met carnaval naar ons mooi breda

  0

  0
 • Henk
  29 december, 2015 - 11:36

  Goed bezig!!!!

  0

  0
 • Breda
  29 december, 2015 - 11:51

  Is er al meer info bekend loco’s, hoe jullie dit willen aanpakken?
  a.s. zaterdag begint de voorverkoop en onze groep (6 man) wilt weten hoe jullie dit gaan aanpakken.

  0

  0
 • Barry
  29 december, 2015 - 12:03

  Rijd de bus bijvoorbeeld op en neer als er meer dan 100 man op de dijk staan?

  Ik mis overigens het verhaal van NAC in deze. Wat heeft NAC hieraan gedaan om dit te voorkomen. En wat zijn de argumenten van Volendam om hier een combi van te maken?

  0

  0
 • Molenschot loco
  29 december, 2015 - 19:03

  Mail gestuurd naar de burgervader van Volendam/Edam…..heb geen kaartje voor de wedstrijd….mag ik wel een biertje komen drinken op de dijk?….Pfffff.

  0

  0
 • Molenschot loco
  29 december, 2015 - 19:07

  zou gewoon een vette fuck vinger naar KNVB Zeist zijn om daar met 1000 man lekker te gaan zuipen in Volendam op de dijk!!! samen met Kees Kwakman na afloop van de wedstrijd wat de uitslag ook mogen zijn!!!

  0

  0
 • Molenschot loco
  29 december, 2015 - 19:11

  En dan zegt Kees….Nah,,,de weersomstandigheden op de dijk zijn perfect om met 1000 naccers een lekker biertje te komen nuttigen……BRILJANT !!!!

  0

  0
 • hup nac
  29 december, 2015 - 20:07

  @molenschot de knvb heeft hier niks mee te maken en we moeten slepende honden niet wakker maken

  0

  0
 • Barry
  30 december, 2015 - 16:43

  Zoals ik al zei; de SV heeft het op twitter gewoon over een reisje naar Volendam, net als altijd. Zolang NAC en de SV zich nooit hard opstellen zal er nooit iets gebeuren. Die 150 man die gaan altijd wel. Maar NAC mag ook haar best wel eens doen voor die 500 man die niet gaan omdat er steeds een achterlijke combi wordt opgelegd. Heeft BSR al contact gezocht met de beleidsbepalers in Breda en Volendam?

  0

  0
 • Jan Smit
  31 december, 2015 - 11:26

  Aanwezig met een groep van 200

  0

  0