Go to Top

Brondeel: “Was direct gecharmeerd van NAC”

Brondeel: “Was direct gecharmeerd van NAC”

NAC versterkte zich vandaag met Jorn Brondeel. De doelman komt op huurbasis over van het Belgische Lierse SK. Brondeel is erg blij met zijn tijdelijke overgang naar Breda.

Brondeel: “Toen ik hoorde van de interesse van NAC was ik direct gecharmeerd. Allereerst vanwege de uitdaging om NAC terug te brengen naar de Eredivisie, maar ook omdat ik voel dat deze stap goed is voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik kan dan ook niet wachten om 23 juli op de Open Dag mijn eerste wedstrijd in het Rat Verlegh Stadion te spelen.”

Technisch directeur Hans Smulders is tevreden met het feit dat NAC een opvolger voor Jelle ten Rouwelaar heeft weten te strikken: “Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Jorn al flink wat ervaring onder de lat in het Belgisch betaald voetbal. Hij heeft bij Antwerp en Lierse bewezen dat hij een betrouwbare en zeer getalenteerde goalie is. Bij beide clubs wist hij heel snel het vertrouwen te winnen van de technische staf en betaalde hij dit dubbel en dwars terug. Ik weet zeker dat hij bij NAC de volgende stap kan zetten en ook in deze entourage kan excelleren.”

Bron: B-Side Rats, NAC

27 Reacties op "Brondeel: “Was direct gecharmeerd van NAC”"

 • Dun Diee
  7 juli, 2016 - 10:35

  Het fijne van Smulders is niet alleen zijn netwerk, en zijn naar het lijkt zorgvuldige scouting. Maar ik krijg bij hem ook het idee dat die man echt goed kan onderhandelen. De afgelopen 10 jaar voelde ik me altijd keihard voor lul staan met die TD’s die we gehad hebben. En altijd weer dat smoesje dat er geen geld is, waarna veel spelers gratis de deur uit liepen en het niveau van spelers dat kwam maar daalde en daalde. Nee, onderhandelen is een kunst en met de spelers die nu gehaald zijn en de constructie met MC blijkt dat Hans daat behoorlijk goed in is.

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  7 juli, 2016 - 10:39

  Keeper huren ben ik nooit zo kapot van. Hopelijk is het een goede keeper. In ieder geval ben ik ervoor dat Noppert een eerlijke kans krijgt. In die jongen zit veel potentie. Bovendien is hij zo gek als een deur en dat zal de NAC supporters aanspreken.
  Nu nog 2 verdedigers, 2 spitsen en 2 buitenspelers. Minstens!

  0

  0
 • 7Hills
  7 juli, 2016 - 10:52

  Dit is een een-tweetje met Jelle geweest, huren een keeper voor 2 jaar zodat Jelle in alle rust Noppert kan trainen en hem op het beoogde niveau kan krijgen, mocht Jelle vinden dat Noppert er klaar voor is dan is het makkelijker om een gehuurde keeper op de bank te zetten ivm kapitaalvernietiging. Over 2 jaar heb je dan je eigen basis keeper al in huis.

  Nu aan Noppert en Jelle de taak om dit ook daadwerkelijk voor elkaar te krijgen.

  0

  0
 • Sjorsnac
  7 juli, 2016 - 11:06

  Een echte vervanger van jelle is gewoon lastig, verder maakt het me niet zoveel uit wie er in het doelstaat als hij die ballen maar tegenhoud…

  Ik baal nog steeds dat ars weg is, een spits die er 20 inschiet is lastig te vinden.

  0

  0
 • Vaque Geej
  7 juli, 2016 - 11:10

  Goed gezien 7hills, dit denk ik namelijk ook. Deze keuze is echt zo gek nog niet. Het enige waar je je vraagtekens bij mag zetten is wat de achterliggende gedachte is van Lierse SK met deze constructie.

  0

  0
 • Jf
  7 juli, 2016 - 11:11

  daar gaan we weer met zeuren. Las net een reactie over slechte keepers die Belgen. Daarom staan daar Courtois en Mignolet bij topclubs en zijn onze Hollanders Cillissen en Zoet nog gewoon keeper bij respectivelijk Ajax en PSV.

  We weten niet of het een goede keeper is maar dat beoordelen we wel over een wedstrijd of vijf.
  Welkom en veel succes bij de mooiste club van Nederland.

  0

  0
 • Jf
  7 juli, 2016 - 11:16

  Ik vond het wel bijzonder dat de eerste keeper van Lierse uit 1999 komt.

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  7 juli, 2016 - 11:24

  Ik heb deze keeper een keer of 6/7 “live” aan het werk gezien. Is echt wel een talent in de dop hoor. Hij is wel redelijk zenuwachtig bij hoge ballen. Hij stompt heel veel weg, wat hij eigenlijk gewoon klem moet pakken.Hierdoor ontstaan vaak hachelijke situaties. Ik weet dat ze bij Lierse hebben gewerkt aan het vastpakken en plukken van hoge ballen. Is echt een aandachtspunt bij deze jongen.

  Bij Antwerpen was dit overigens erger dan bij Lierse, maar dat stompen is wel iets wat echt opvalt bij deze jonge keeper. Hij keept het liefst redelijk ver voor z’n doel, de reden daarvoor laat zich raden ;-) Logisch gevolg. Bij lange ballen vliegt hij eruit. Hij is ook heel snel voor een keeper, heeft goede reflexen. Voor NAC is dot gewoon een meer dan prima keeper. Maar houd hem in de gaten bij Corners en hoge indraaiende ballen. Dat wil nog weleens misgaan.

  Ik heb voor mijn werk 4 maanden in Lierse gezeten en zodoende heb ik hem redelijk vaak kunnen bekijken.

  Hup NAC

  0

  0
 • Naamloos
  7 juli, 2016 - 12:16

  Brondeel is on fire, your striker is terrified

  0

  0
 • H.V.M.
  7 juli, 2016 - 12:18

  We hebben er weer eentje bij voor op de ‘jaarlijkse’ foto.
  Welkom!

  0

  0
 • de kamps fan
  7 juli, 2016 - 12:40

  @los pollos

  we zijn Jelle gewend bij corners die komt niet of sloeg mis. er zijn maar weinig keepers zoals babos in zijn nac tijd ‘baas in zijn eigen 5’

  0

  0
 • Wanny
  7 juli, 2016 - 12:43

  @ Los Pollos Hermanos

  Wel mooi dat je ff bent gaan scouten! NAC fans zitten ook overal. Heb jij Smulders getipt?

  0

  0
 • scheppioni
  7 juli, 2016 - 12:58

  Ik laat me graag verrassen, maar wel raar van de ene kant waarom Lierse hem zomaar verhuurd ??
  Maar goed, we gaan het zien en wie is er niet gecharmeerd van ons NAC ?
  Ik in ieder geval al ruim 35 jaar en sommige zeggen, naar mate je ouder wordt dat het minder wordt, ik kan het niet echt zeggen, want ons NAC zit in je bloed !! Dus nu graag weer een herkenbaar NAC en maakt niks uit wie de poppetjes zijn ! HUP NAC

  0

  0
 • Breda
  7 juli, 2016 - 13:16

  Deze komt nu eens niet uit netwerk Smulders maar op voordracht van Jelle

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  7 juli, 2016 - 13:30

  Jorn bordeel gaat boven sauna Diana wonen heb ik begrepen. Is ook lekker dicht bij zunderello.

  0

  0
 • Braze
  7 juli, 2016 - 13:47

  Wanneer komt die Belze spits nou eindelijk, je weet wel die van Lokeren?

  0

  0
 • die ne gast
  7 juli, 2016 - 15:44

  Brondeel is 22 jaar en kan als eerste keeper optreden.
  Noppert is ook 22 jaar en is blijkbaar nog niet klaar voor eerste doelman?
  Hadden we Noppert dan wel een contract moeten geven?

  Ik hoop maar dat Brondeel de nare smaak van Davy Schollen kan wegspoelen.

  0

  0
 • Fred
  7 juli, 2016 - 17:58

  Ik heb Brondeel ook een aantal keer zien keepen , Los Pollos Hermanos heeft voor een groot deel gelijk , maar zonder gekheid denk ik dat je beter af bent met een keeper die ballen stompt dan met een keeper ( ten Rouwelaar ) die continu op zijn lijn blijft staan en er nooit uit durft te komen bij corners .
  Corners en spelhervattingen is al jaren een groot struikelblok voor ons .
  Afgaande op mijn eigen waarnemingen denk ik dat we er goed op vooruit gaan , sterker nog als deze keeper 2 seizoenen geleden had gekeept hadden we een goede kans gehad om niet te degraderen .
  Ben overigens wel verbaast dat hij naar NAC komt , had ik niet verwacht eerlijk gezegd , knap van Hans !

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  7 juli, 2016 - 20:12

  Nee, heb deze jongen niet voorgedragen ;-) maar, zoals aangegeven, ben ik een kleine 4 maanden in Lierse geweest i.v.m. mijn werk. Zodoende heb ik wel een redelijk beeld van deze jonge keeper.

  Laten we hopen dat hij zichzelf goed ontwikkeld bij ons NAC. Volgens mij loopt na zijn huurperiode ook direct zijn contract af, maar dat weet ik niet 100% zeker en ben te lui om het uit te zoeken.

  Zou al met al een goede zet zijn van ome Hans.

  0

  0
 • scheppioni
  7 juli, 2016 - 20:22

  Lees ik toch niet echt graag Fredje, weer eens rust in de verdediging is wel gewenst met name met hoge ballen weer eens, dit geeft ook vanzelfsprekend meer vertrouwen aan de ‘jonge’ verdediging !
  Ik hoop met je mee LPH !!

  0

  0
 • scheppioni
  7 juli, 2016 - 20:24

  Voor de duidelijkheid, op de lijn blijven staan is helemaal uit den boze, maar constant ballen wegstompen is ook niet helemaal ideaal, maar waar hoop is is leven !!

  0

  0
 • Fred
  7 juli, 2016 - 20:40

  @ Scheppioni, geloof me, maak je niet ongerust , als je de JTR van de laatste 3 jaar gewend bent dan is dit een absolute verademing .
  Beter een bal wegboksen dan blijven staan , dit geeft de verdedigers ook veel meer lucht en zo kunnen ze er ook eerder uitstappen .
  Overigens is er met stompen niks mis hoor, hoeveel keepers zie je tegenwoordig nog een voorzet of een corner pakken dat is in het hedendaagse voetbal bijna niet meer aan de orde.
  Geloof me ik heb deze jongen een aantal keer bij Antwerp gezien en dat was steeds solide en dat stompen was wel met verstand hoor , geen risico, hij probeert geen ballen te pakken die niet vast te pakken zijn .
  Het wordt door LPH wellicht onbedoeld als een negatief aspect gebracht maar het is absoluut een pluspunt !
  Ik ben er erg blij mee.

  0

  0
 • scheppioni
  7 juli, 2016 - 20:49

  Fredje ik geloof je !

  0

  0
 • ome cor
  7 juli, 2016 - 22:28

  Gelukkig! Heman Haenen vindt m goed, dus is ie goed.

  Laten we hopen van wel.
  Succes man

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  8 juli, 2016 - 08:29

  Fred,

  Jij zegt hem te hebben gezien bij Antwerpen. Ik niet. Maar ook daar blijkt hij dat vele stompen dus al gedaan te hebben. Dat maak ik althans op uit jouw tekst.

  Jij ziet het boksen als een pluspunt, daar ben ik het deels mee eens. Zoals aangegeven, hij stompt ook véél ballen die hij klem moet pakken/moet plukken. Bij Lierse is hier expliciet op gehamerd. Talentvolle keeper? Jazeker. Maar dat baart mij wel een beetje zorgen.

  0

  0
 • karel1
  8 juli, 2016 - 11:46

  Ballen klem vast pakken is niet zoveel meer aan de orde, met het heden daagse voetbal.
  gezien de effecten en draaiingen van de ballen.
  Het belangrijkste is het doel schoonhouden,laat ons graag verrassen.
  Er wordt niet stil gezeten komt goed met de Hr Smulders.
  Zekerheid heeft niemand met aankopen ,bij NAC zijn er verschillende gelukt die elders er niks van bakten.
  Moet houden dan komt t goed met ons NAC.

  0

  0
 • Rotterdam SYC
  8 juli, 2016 - 13:33

  Keepers huren ben ik nooit zo fan van. Investeren voor anderen noem ik dat. Jonge keepers maken fouten, maar als ze dat stadium voorbij zijn, mogen ze weer terug naar hun club…

  0

  0