Go to Top

BSR TV: Andries Noppert na NAC-Almere CIty (1-1)

BSR TV: Andries Noppert na NAC-Almere CIty (1-1)

Andries Noppert maakte vanavond zijn debuut. Tot de 85e minuut leek het een debuut uit het boekje. Een tegendoelpunt gooide echter roet in het eten. En dus stond hij met gemengde gevoelens voor onze camera.

Bron: B-Side Rats

34 Reacties op "BSR TV: Andries Noppert na NAC-Almere CIty (1-1)"

 • Jim
  22 april, 2016 - 22:55

  Maar goed

  0

  0
 • Rattata
  22 april, 2016 - 23:06

  Ik had niet veel van hem verwacht, toch heeft hij het heel redelijk gedaan. Leuk voor hem dat hij het mee mocht maken.

  Sterkte Jelle met je zieke moeder!!!

  0

  0
 • Ron
  22 april, 2016 - 23:11

  Voor mij is ie de man van de wedstrijd. Hij heeft het gewoon goed gedaan. Foutloos. Doelpunt geen schuld aan. De rest heeft het wederom af laten weten. Op een gegeven moment heb je het hele stadion achter je, je maakt de 1-0, en daarna kakken ze in, gaan achteruit voetballen, en ja hoor; je voelde het gewoon aankomen en het gebeurde ook: De 1-1.
  Overigens begrijp ik ook de keuze van Dijkhuizen niet helemaal. Je kiest voor Noppert, terwijl je hem hebt laten weten dat ie weg moet bij NAC. En de doelman( vd Maat en ) die wél een contract krijg en volgend seizoen reservedoelman is, die zet je er naast. Vreemd…. Maar Andries heeft laten zien dat ie geen podiumvrees had, en heeft prima gekeept. Ik hoop echt voor ‘m dat hij bij een leuke club terecht komt.

  0

  0
 • NAC4EVER!
  22 april, 2016 - 23:17

  Heb gehoord dat de moeder van Ten Rouwelaar is overleden.
  Als dit waar is, gecondoleerd Jelle!

  0

  0
 • Jan
  22 april, 2016 - 23:43

  De vorige keer gaf ik al aan dat NAC een uiterst labiele selectie heeft,en dat is vanavond wederom bevestigt.Dat gaat een heel moeilijk verhaal worden in de NC.Wekelijks zie ik Dijkhuizen spioneren bij eredivisieclubs die hij mogelijk tegen kan komen,terwijl de club zich toch eerst zal moeten ontdoen van een(precies)club gelijk Almere City.Aangezien ze daar al de grootste moeite mee hebben,zie ik niet in waarop het vertrouwen van de meeste supporters(die niet verder komen als:come on NAC)gebaseerd is.
  Duimpjes naar beneden?

  0

  0
 • arsunal
  23 april, 2016 - 00:07

  Tutututu Andries Noppert
  Tutututu Andries Noppert!
  Nog 1 wedstrijd en dan zijn we misschien wel voorgoed af van die klote toto-divisie!

  HUP NAC!

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  23 april, 2016 - 01:00

  Jelle is een NAC held sorry onder deze topic te plaatsten. Maar wij als NAC supporter hebben de laatste 25 jaar maar een paar helden en daar is Jelle absolute nummer 1 van. Wat hij doet voor de club en uitstraald Jelle je bent mijn NAC speler voor altijd

  0

  0
 • RaraNAC
  23 april, 2016 - 01:31

  los van wat er met Jelle is, of goalie Noppie.

  Maakt niet uit wat of wie er staat; we krijgen wel heel makkelijk en veel doelpunten tegen. Ik heb echt veel vertrouwen in de nacompetitie, Alleen de nul houden blijkt lastig. Hoe simpel wij doelpunten hebben weggegeven… Die verdediging van ons is en blijft een moeilijk verhaal..

  0

  0
 • nac1
  23 april, 2016 - 05:05

  Ja wat je er ook neer zet ze blijven erin vliegen. Het heeft voor 90% te maken met de verdediging. Die is gewoon matig. Voor jup begrippen prima maar voor de eredivisie ondermaats. Ik maak me toch wel een beetje zorgen voor volgend jaar als we promoveren. De verdediging zal toch echt vetsterkt moeten worden.

  0

  0
 • wanny
  23 april, 2016 - 08:48

  Uitstekende uitslag. Nu weet je dat je 3e wordt. Je ontloopt Go Ahead die ik gevaarlijker acht dan Eindhoven. En Graafschap moet je ook niet hebben, die zitten in een goede flow.

  Ik reken er ook op dat NAC uit een ander vaatje gaat tappen dan de nietszeggende potjes van de laatste tijd.

  0

  0
 • Molenschot loco
  23 april, 2016 - 09:33

  Los van de trieste situatie voor de familie van Jelle……ik vond Andries goed keepen…heeft lengte…een lange reach…..komt zeer nuchter over voor de camera maar zijn contract wordt niet verlengd. Zeer vreemd dit..dan had hij helemaal niet moeten keepen maar een van die andere keepers die vergeleken bij Andries als tuinkabouters bij liepen….Begrijp dus Marinus in deze niet.Ik vond Andries gisteren echt goed keepen,en daar ik zelf een bescheiden keeper ben geweest heb ik de gehele wedstrijd op hem gelet…..en hij deed het voor de eerste keer gewoon goed……ik zou nog maar eens goed achter mijn oren krabben…sterker nog…ik zou, ondanks ik denk dat Jelle weer wil keepen tegen Go Away Eikels….nog eenmaal Andries aan het werk willen zien…..maar ja…wie ben ik……..

  0

  0
 • oosterhout3
  23 april, 2016 - 10:18

  uuhm dat noppert keepte was misschien wel omdat hij dan meteen afscheid neemt van het publiek??
  toch ruim 2 jaar de 2e keeper achter jelle… 1 (afscheids)wedstrijd is dan wel op zijn plaats toch?!

  0

  0
 • NOAD1912
  23 april, 2016 - 10:19

  Volgend maar ETAMADI HALEN!! Transfervrij
  Wat een keeper is dat zeg

  0

  0
 • oosterhout3
  23 april, 2016 - 10:21

  ik denk dat jelle volgend seizoen zijn laatste is, dus al volgend seizoen moet je een vervanger klaar hebben die het niveau aan kan en punten voor je club pakt.

  0

  0
 • wanny
  23 april, 2016 - 10:36

  Noppert heeft 3 ballen gehad, waarvan 1 er in ging, 1 goede redding en 1 makkelijke vangbal. Op die basis kun je niks zeggen over zijn kwaliteiten.

  De technische mensen hebben hem 2 jaar gezien. Die zullen het wel weten.

  0

  0
 • JM
  23 april, 2016 - 11:04

  Ja goed, hij heeft het op zich heel aardig gedaan gisteren.Maar ja goed, krijg je toch nog een goal tegen, maar ja goed, die was natuurlijk wel buitenspel, maar ja goed, daar doe je nu niks meer aan. Ja goed, al met al toch goed gedaan. En ja goed, tof dat het stadion hem zo aanmoedigde. Het ga je (maar ja) goed de rest van je carrière Andries!

  0

  0
 • scheppioni
  23 april, 2016 - 12:38

  Van Ars was geen buitenspel en de goal van almere volgens mij ook niet volgens mij heft Gorter op links het op, maar goed, het feit is dat er de laatste 30 jaar nauwelijks een jonge keeper door breekt en gezien vorig seizoen was dat een heel vreemd gegeven, van de andere kant heeft NAC altijd wel stabiele lang keepende keepers gehad, vd Merwe, van Eenenaam, Karelse, Ten Rouwelaar om zomaar een paar te noemen ook niet verkeerd natuurlijk, dus voor jonge keepers die komen bij NAC een lastig gegeven zo lijkt het ! het ga hem goed die Noppert !

  0

  0
 • arsunal
  23 april, 2016 - 13:48

  De goal was wel offside en we hadden minstens 1 keer een penalty moeten krijgen
  Sjoerd Ars werd super vaak in de 16 onderuit getrokken met shirt en al

  0

  0
 • arsunal
  23 april, 2016 - 13:49

  De 1-1 bedoelde ik die van Ars duidelijk niet idd

  0

  0
 • arsunal
  23 april, 2016 - 13:51

  En dat Almere city is echt een typisch voorbeeld van hoe je club niet moet noemen het is net alsof ze in Engeland spelen qua naam

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  23 april, 2016 - 16:20

  Ik wil het eens van een andere kant bekijken. NAC heeft de meeste goals gemaakt in het betaalde voetbal en bijna de minste tegen in de Juup League. Almere had van de laatste 7 uitwedstrijden en 6 gewonnen. Gister is het doelpunt van Ars geheel ten onrechte afgekeurd en de goal van Almere ten onrechte goedgekeurd. Valt me steeds meer op dat veel NAC supporters grote azijnzeikers aan het worden zijn.

  0

  0
 • ome cor
  24 april, 2016 - 09:58

  Ja goed, gelukkig heeft ie geen last van een stopwoordje hahaha
  Lijkt me een toffe gozer, als keeper helaas te weinig van kunnen zien.

  Succes Andries

  0

  0
 • Badeend
  24 april, 2016 - 10:03

  Dat iedereen nog steeds denkt dat de goal van Almere buitenspel was, daar snap ik helemaal niets van. Als je gewoon de samenvatting kijkt, dan zie je toch dat Gorter het buitenspel gewoon opheft?

  http://www.foxsports.nl/video/doelpunt-soufyan-ahannach-nac-breda-almere-city/

  Je zou best kunnen discussiëren over 5 cm meer of minder, maar het was ZEKER GEEN ‘duidelijk buitenspel’.

  NAC heeft best een goede tweede helft gespeeld, maar in de nacompetitie gaat dat wel aan de magere kant zijn. Hopelijk krijgt Dijkhuizen iedereen ervan doordrongen dat het nu of nooit is.

  Verder over Noppert – die valt totaal niet te beoordelen op deze wedstrijd, heeft bijna niets te doen gehad. Hij is lang ja, maar dat lijkt me geen criterium voor een contractverlenging. Technische staf heeft hem 2 jaar aan het werk gezien en beoordeelt hem “niet goed genoeg”, dan zal dat ook wel zo zijn. Succes, Noppert, waar je verder heen gaat!

  Opvallend dat Seuntjens trouwens totaal afwezig was.

  0

  0
 • Bredafun
  24 april, 2016 - 11:12

  BREDA – Met nog één speelronde tot het einde van de competitie is het nu zeker dat NAC als derde eindigt in de eerste divisie. Door het gelijkspel tegen Almere City en de zege van VVV op FC Emmen is de achterstand op de Venlonaren gegroeid tot vijf punten.
  NAC start de nacompetitie op vrijdag 13 mei met een dubbel tegen FC Eindhoven, de nummer vier van de competitie. De return van het tweeluik is op maandag 16 mei (Pinksteren) in Breda. De winnaar plaatst zich voor de finale op donderdag 19 mei en zondag 22 mei.

  0

  0
 • Cor Taxi
  25 april, 2016 - 15:28

  Ik zit klaar voor de felicitaties als Rotterdammer!!!!!Stelletje Bokhonden.Kom maar op Mafkees!!

  0

  0
 • ome cor
  25 april, 2016 - 17:43

  @Cor Taxi
  Hèhè eindelijk hebben die knuppels uit Rotterdam ook eens wat gewonnen hoor.
  Noemen zich nog altijd topclub, maar de top is de KNVB-beker.
  Nu een paar potjes over de grens spelen tot dat wat doorgesnoven aanhangers weer dingen vernielen en dan mogen ze helemaal nergens meer komen.

  Maar alle Rotterdamse taxichauffeurs die Cor heten: van harte gefeliciteerd !

  0

  0
 • Cor Taxi
  25 april, 2016 - 17:54

  Dank je wel Ome Cor!Er is er maar 1 zonder nonsens.Dat ben ik dus!.Naam ,telefoon nummer,adres is allemaal bekend toch?

  0

  0
 • Cor Taxi
  25 april, 2016 - 18:32

  Bij promotie van Nac ben ik gewoon aanwezig op de grote markt in Breda.Ehhh ja.Gewoon met mijn Rotterdamse accent .

  0

  0
 • scheppioni
  25 april, 2016 - 18:46

  @ Correke taxi
  Het boeit me werkelijk helemaal niks, maar niet alleen je naamgenoot die je feliciteert, van mij kant uit geniet er maar van, want het kan zo weer pas 2024 zijn voor de volgende prijsje, geef mij maar Woutje Poels !!
  HUP NAC, op naar de adelaarshorst en dan moeten we er staan heren NAC spelers, op naar de ere !

  0

  0
 • Bredafun
  25 april, 2016 - 19:58

  Proficiat taximan! Verdiend gewonnen gisteren! Zo, nu weer volle bak achter NAC gaan staan Cor 😉👍🏻👍🏻

  0

  0
 • Molenschot loco
  25 april, 2016 - 19:59

  Cor Taxi…….ook in de fontein gesprongen?

  0

  0
 • arsunal
  25 april, 2016 - 20:05

  Dat feyenoord weer iets wint na bijna 9 jaar alweer genoeg.
  Lekker een plein vol met chloorsnuivers die naar de verkrachten versie van YNWA luisteren.

  Vrijdag maar even kijken wat NAC daar gaat doen in het mooiste stadion van NL ja sorry,
  Maar ik vind dat wij ook we de beatrixstraat hadden mogen blijven ze hadden het gewoon moeten renoveren wat ze in Deventer hebben gedaan afgelopen zomer.
  Dan stond de B-Side gewoon nog aan de juiste kant

  Want waarom kunnen ze in Deventer en Leeuwarden het wel behouden een stadion in een wijk en hier in Breda niet?

  Het was krakkemikkig maar ze hadden het toch gewoon kunnen renoveren?
  Op de B-Side een nieuw dak kunnen maken en dan achter het doel overdekken.
  En de dubbeldektribune was toch gewoon een mooi stukje werk!
  Het avondje NAC is sinds dat we uit de beatrixstraat zijn gewoon een beetje gestorven.

  0

  0