Go to Top

BSR TV: Andries Noppert na NAC – VVV (0-2)

BSR TV: Andries Noppert na NAC – VVV (0-2)

Andries Noppert mag vanavond wel de enige uitblinker aan de zijde van NAC genoemd worden. Zonder onze (normaal reserve) doelman hadden we met enige zekerheid meer dan 4 of 5 doelpunten tegen gehad. Dus ondanks de zeperd heeft Noppert zich prima kunnen etaleren tegenover een ook steeds sterker keepende Brondeel. Zijn reactie na de wedstrijd:

 

15 Reacties op "BSR TV: Andries Noppert na NAC – VVV (0-2)"

 • Kinderkaartje
  21 september, 2016 - 00:26

  Man van de wedstrijd.
  Da’s geen compliment aan zijn teamgenoten als je verloren hebt.

  Sprokslede wat mij betreft nog een 6- en de rest diep onvoldoende.

  0

  0
 • F7 Gekkelijke
  21 september, 2016 - 00:35

  Noppert. Dan Sporkslede, Rommens en beetje Agyepong. En dan idd heeeeeeel lang niks.

  En even langs de IKEA om 3 heeeeele grote spiegels te kopen voor Verbeek, Nijholt en Van Diermen.

  Oi oi oi…

  En Marinus mag zichzelf ook afvragen waarom hij deze dra-ma-tische keuze heeft gemaakt!

  0

  0
 • F7 Gekkelijke
  21 september, 2016 - 00:36

  Korte wisselen en Verbeek laten staan… Dan heb je echt een groot gapend gat in je harses!

  0

  0
 • HK
  21 september, 2016 - 00:44

  Je ziet aan Noppert zijn reactie dat het niet doorgaan in de beker hem niet zoveel doet. Zou dit vantevoren al afgesproken zijn? Zo van bekijk het maar met de beker alles op de competitie?

  Goed gekeept deze wedstrijd. Goede stand in voor Brondeel.

  0

  0
 • Daan
  21 september, 2016 - 00:52

  Het is dat Noppert een puike wedstrijd speelde en NAC voor een nog grotere afgang behoedde. De rest ongelofelijk slecht vandaag. Geen passie, geen voetbal idee. Verliezen kan maar op deze wijze ronduit teleurstellend .

  0

  0
 • The Cosmic Gate
  21 september, 2016 - 01:16

  Ik ben toch zo benieuwd wat een Marinus nu denkt en zal zeggen tegen “zijn” team .Hij moet zich toch kapot schamen, het lijkt erop dat alleen het “team” dit niet doet en het geen eene moer lijkt te interesseren. Wat Is van Diermen als aanvoerder door de mand gevallen, waarom staat er geen team te zeiken bij de scheidsrechter als er (weer) een verkeerde beslissing genomen wordt. Waarom staat er niemand binnen het “team” op tov zijn (/haar) teamgenoten om eens flink de waarheid te zeggen ook tijden’s de wedstrijd. Waarom pept niemand elkaar op ?

  En oh ja, hoe zal mevrouw Verbeek zich nu voelen na zijn huzarenstukje? Hij had het verschil met zijn ervaring moeten maken, en wat doe je dan …….dit (staat gelijk aan NIKS)
  Geen enkele kans ik 90 min Is het is toch TE triest voor woorden. Wat moet eens trainer als Steyn zich toch rot lachen met zo’n NAC

  Neee Marinus je neemt veel te veel domme beslissingen en brengt het vuur niet in het elftal (wat in de opbouw zit =gelul) je gaat de kerst wat mijn betreft niet halen, hebt zoals heel veel in het team veul te weinig laten zien, en brengt zware teleurstellingen naar de supporters.
  Hoe kun je verdomme THUIS gewoon een lachertje zijn voor de tegenstanders. En dat met zoveel supporters
  SCHAAM JE KAPOT

  0

  0
 • NAC!!
  21 september, 2016 - 04:33

  Noppert, sproklede en Rommens al de rest was echt heel heel heel slecht. Hebben zelfs geen kans gehad. VVV had net zo goed zonder keeper kunnen komen.
  Dacht vorig jaar al slechte wedstrijden gezien te hebben maar dit was toch nog het toppunt. Verbeek nog is met je vrouw praten? Dat je nog eens veruit de slechtste bent, ook dat moet je kunnen als 80% zo slecht is. Wat was me dat een kut wedstrijd.

  0

  0
 • Frankie
  21 september, 2016 - 07:37

  Zeldzaam slecht!
  Alle linies waren van een beschamend niveau.
  Keeper uitgezonderd.
  Laten we positief blijven want vrijdag kan alles weer anders zijn en dan lopen we net als afgelopen vrijdag weer de polonaise .

  0

  0
 • 076
  21 september, 2016 - 08:43

  Ik vind Noppert super goed keepen maar denk wel dat Brondeel de 1e goal had gehad. Rommens vond ikgisteren heel zwak hoor. Alles vertragen breed en terug. Soort slechte wedstrijd van Gilissen

  0

  0
 • F7 Gekkelijke
  21 september, 2016 - 09:06

  @076

  Rommens heeft zich “gek geprobeerd”… dat lukt alleen niet, als er NUL beweging is om je heen. Kijk naar de ingooi momenten. 4/5 momenten dat er niet ingegooid kon worden omdat er gewoon niemand vrij stond / liep. Nooit eerder vertoond.

  0

  0
 • Pakje
  21 september, 2016 - 09:51

  Noppert keept met veel overtuiging in tegen stelling tot Brondeel! Ik zou kiezen voor deze jonge god!

  0

  0
 • Marti
  21 september, 2016 - 12:25

  Mij valt op dat NAC Breda het alleen in uitweedstrijden tot op heden redelijk tot goed heeft gedaan , heerst er mischien voor bepaalde spelers thuisangst ,ik heb nog weinig spektakel gezien thuis alleen ellende, marinus doe er wat aan ,

  0

  0
 • Buck
  21 september, 2016 - 15:00

  Puike wedstrijd?! Kom op zeg Brondeel is wel een niveautje hoger dan deze jongen

  0

  0
 • E
  21 september, 2016 - 16:20

  Waar haal je het vandaan dat rommens nog enigzins okee speelde. Wat was die man slecht gisteren. Ja hij probeerde misschien nog wat maar iedereen om hem heen moest naast zn eigen domme fouten ook nog die van hem corrigeren. En zn hadden hun handen al vol aan hun eigen… elke neiging naar cohesie in t spel voor zover aanweIg werd door deze man teniet gedaan.

  Hopelijk vergeet niemand deze wedstrijd snel en wordt dit nu voor de spelers en trainers een voorbeeld van hoe het niet moet. Schouders eronder en volle bak tegenaan en dit niet meer laten gebeuren!

  0

  0
 • scheppioni
  21 september, 2016 - 21:06

  Prima keeper voor NAC, maar het valt me op de wat gelatenheid en dat zie je bij meer NAC spelers en dat zegt genoeg, tenminste als je zelf lange tijd zelf hebt gevoetbald dan weet je nu hoe laat het is, dit tij gaat onder deze staf niet meer gekeerd worden, hoogstens over zes wedstrijden weer eens een redelijke acceptabele wedstrijd waarin er wel wat duels gewonnen wordt want daar begint alles mee !! Vreselijk, hier spraken ze me vandaag ook terecht van een schandalig NAC, kortom een kutdag !!

  0

  0