BSR TV: Bart Meijers na PEC Zwolle-NAC (1-0)

NAC verloor vanavond met 1-0 van PEC Zwolle. De mannen van gelegenheidstrainer Rob Penders zagen Zwolle binnen twee minuten scoren. Dat bleek meteen de eindstand. We spraken verdediger Bart Meijers na afloop.

pierre

is een lange reis in mineur naar breda, hopelijk kunen we komende week weer juichen voor een overwinning

0   0
Altijd zo

Kom nou toch.
Wie had er 2 jaar geleden nog van pek gehoord.
Dit betekent dat NAC stil staat in haar ontwikkeling en dat anderen het beter doen.
Tijd voor wisseling van de wacht.

0   0
Harrie

Jij hebt zeker lang onder een steen gelegen? PEC heeft ons al best een lange tijd geleden allang ingehaald op alle niveaus. We krabbelen langzaam terug, maar moeten zorgen dat we niet vallen

0   0
Mem akkermans

Schop die Australische pannekoek buiten; door hem vliegen we er straks uit: heeft al 7 punten gekost!!!!!

0   0
Altijd zo

Dat bedoel ik maar Harry.
Die hebben echt door ontwikkelt.
Alleen vind ik wel dat alle plastic velden in de eredivisie verboden moeten worden.
Dus alle juup clubs die promoveren verplicht echte grasvelden aanleggen.

0   0
de muzikant

Gooi die vette kampbewoner van een smulders maar buiten, per direct.

0   0
Ben

Nac staat niet stil, maar is met Goetzee en Smulders in verval!

0   0
De Scout

3 punten tegen vvv, come on NAC!

0   0
Henri

"Soms moet je sommige jongens wakker maken!"
Hebben we het hier over professioneel voetbal in een topsportklimaat?

0   0
Robert

Meijers blijft overigens wel dezelfde fouten maken Achteruit lopen en geen druk zetten. Penders, is daar wat aan te doen? Of komt Meijers toch (nog) tekort voor de eredivisie.
Ik ben bang, dat het voorllopig voor hem blijft bij een jaar in de eredivisie.
Met onze keepers en het gebrek aan doelpunten overleef je ook de nacompetitie niet.

0   0
Arie

Als we vandaag een keeper hadden opgesteld was het gewoon een wedstrijd geworden. Nu loop je ja 90 seconden 90 minuten achter de feiten aan.

0   0
Jon

Super gespeeld Bart! Ga zo door jongen, kritisch op jezelf blijven en keihard blijven trainen. Je gaat onze nieuwe Penders worden!

0   0
gvd

Wie geeft e nu toch in hemelsnaam duimpjes omhoog aan Robert alias JF. Wat een onzin..

0   0
Ad B uit Roosendaal

Een echte prof!!! Bart wordt nog belangrijker voor NAC

0   0
ome cor

Luister naar Bart !
Die is veel realistischer dan de meeste primitief reagerende supporters hier die niet verder komen dan de keeper en Smulders af te zeiken.

Bartje is een stuk wijzer dan de aanhang !

0   0
ome cor

@de muzikant
Wat ben jij een ongelofelijke trieste lul zeg. Bah bah.

0   0
scheppioni

Bart is prima voor NAC, maar dit is nou echt NAC meteen weer eens een goed resultaat te verkloten en ja keepers en NAC dit seizoen is dramatisch en dat mag smulders en ook Jelle dit toch wel aanrekenen !!! Zo gaat het tegen vvv het ook niet worden !! Vreven en NAC lijkt toch einde verhaal !! NAC is veel te apatisch !!!