Go to Top

BSR TV: Brandon Barker na NAC-MVV (1-2)

BSR TV: Brandon Barker na NAC-MVV (1-2)

Man City-huurling Brandon Barker maakte vanavond zijn debuut. In de voorbereiding op het seizoen mocht hij meedraaien bij het eerste van City en speelde hij mee in de oefenwedstrijd tegen Bayern München. Er werd daarom veel van hem verwacht. Hij kon het duel nog niet beslissen, maar Barker liet vanavond bij vlagen wel zien over veel kwaliteit te beschikken. Wij spraken hem na afloop.

Bron: B-Side Rats

129 Reacties op "BSR TV: Brandon Barker na NAC-MVV (1-2)"

 • NOAD1912
  20 augustus, 2016 - 01:07

  Dit wordt een hele goeie!!

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  20 augustus, 2016 - 01:09

  Goede speler. Maar Juup voetbal vraagt ook mannelijkheid en stevige mannen. Die hebben we vrijwel niet. Dit wordt nog een jaartje Juup hierna,

  0

  0
 • Uit je Naaht
  20 augustus, 2016 - 01:11

  Op het uitstekende Engels van de interviewer na is dit interview niet zo gek opzienbarend. Hij zegt niet veel gekke dingen maar reageert prima.

  Het spel van deze gast… dat is wél opzienbarend. Brandon Barker is écht goed. Wat een controle aan de bal en wat een dreiging met de bal. Die gaat ons heel vrolijk maken het komende jaar!

  0

  0
 • HenkTank ©
  20 augustus, 2016 - 01:20

  Barker, you’re the man! Make us proud! Let the crowd go wild and let them shout!

  BARKER BARKER BARKER!!!!!

  0

  0
 • Arie
  20 augustus, 2016 - 01:22

  Ja hij was zo goed, liet regelmatig zijn man lopen en ging de duels niet aan.
  Net als Agyepong.
  Dat kan Danny Verbeek ook.

  0

  0
 • Arie
  20 augustus, 2016 - 01:25

  Daar gelaten dat zonder de grootste blunder van de wedstrijd, Rommens tegen Verheijen, en we hadden mee moeten gaan in et zuigen en aannaaien we deze wedstrijd gewoon gewonnen hadden.
  Kopie van MVV vorig jaar thuis dit. Maaskant had wel ff met Marinus mogen drinken.

  0

  0
 • Hertog Jan
  20 augustus, 2016 - 01:27

  Met dit veredelde jeugdteam gaan wij dit jaar niet meedraaien in de top 5.
  Het was vanavond de jongetjes tegen de mannen waarbij we met vlagen gewoon werden weggespeeld. MVV was gewoonweg veel slimmer. In potentie hebben we wel zeer goede voetballers, maar ze moeten echt nog heul veul leren.

  0

  0
 • wolfmanjack
  20 augustus, 2016 - 01:42

  Die jongen moet er natuurlijk altijd instaan. Bodi, leuke jongen, maar die is toch echt te licht voor het eerste.

  0

  0
 • Uit je Naaht
  20 augustus, 2016 - 01:49

  Tja, Arie, buitenspelers zijn nou eenmaal meer dan vooruitgeschoven backs. Uiteraard hebben ze verdedigende taken, maar als je met een man minder staat is het niet onlogisch dat de tegenstander de vrije man gemakkelijker kan vinden dan je zou willen. Een notoire verzaker heb ik niet in hem gezien die 30 minuten, wel een technisch pareltje. Heb je ook comments over hoe hij aan de bal was?

  0

  0
 • JK
  20 augustus, 2016 - 02:35

  Goede speler maar mag er soms wel wat feller in gaan! Gold trouwens vanavond voor meer spelers. Onder andere Jeff Stans.

  Op naar maandag!

  0

  0
 • Arie
  20 augustus, 2016 - 03:47

  Uit je naaht

  Aan de bal vaardig, doch met oogkleppen op af en toe, zo liep ie tegen et einde een bal blind over de achterlijn zonder datie wist waar die lijn was.

  0

  0
 • De Rechter
  20 augustus, 2016 - 03:50

  Het is pas de derde serieuze wedstrijd. Het team is bijna compleet vernieuwd. Ik denk dat ze gewoon nog niet op elkaar zijn ingespeeld. Ik zag veel miscommunicatie tegen MVV.

  0

  0
 • HenkTank ©
  20 augustus, 2016 - 04:11

  Eens met d’n rechter. Er zit zoveel meer in dit team dan we vandaag (of gisteren zo onderhand)hebben gezien. We zijn afhankelijk van wat Marinus er mee gaat doen. Dat is nu mijn grootste zorg. Kwaliteit is er, ongetwijfeld, aan Marinus de taak de puzzelstukjes op de juiste plaats te krijgen.

  0

  0
 • Enjoy
  20 augustus, 2016 - 07:40

  Allemaal leuk en aardig , sleutelwoord blijft
  routine en ervaring vooral achterin.
  In mijn optiek mist NAC een leider op de centrale
  positie , zaalvoetballers hebben we nu wel genoeg .
  Een beetje fysiek mag ook wel.

  0

  0
 • Tummus2433
  20 augustus, 2016 - 07:44

  Nac nac nac wat is het toch jammer krijgen we een echt jupiler elftal tegen en zakt het als een kaartenhuis in elkaar nu veel andere spelers en het is toch hetzelfde als alle andere jaren,wat is dat toch ,zo jammer

  Eén keer is voldoende

  0

  0
 • GeelZwartHart
  20 augustus, 2016 - 07:48

  We missen twee echte mannen centraal achterin. Ik vond Bradon angstig en onrustig spelen. We zien allemaal dat hij potentie heeft. Dessers gaat zijn basisplaats kwijt raken. Nijholt viel me positief op en Robbie H. gaat straks steeds minder mee kunnen. Onze Ashley speelde tweede helft heerlijk. Zet Jeff nou eens op de juiste plaats. Ik verwacht gewoon plaats 1 t/m 3 mits 2 centrale verdedigers erbij. MC zal inzien dat het goed voor hun boys is dat NAC body mist (de Fransman van MC is een echte man). Hup NAC.

  0

  0
 • Waddinxveen
  20 augustus, 2016 - 08:02

  Deze wedstrijd was teleurstellend, maar wel meteen een erg nuttig leermoment.

  Rommens tegen die stukadoor/spits was een misser, maar direct Verschueren erin zetten had misschien ook geen top alternatief geweest.
  Dessers moest bijna de hele wedstrijd zijn eigen kansen creëren vanuit die nutteloze diepe ballen die geen zin hadden bij de handbal verdediging van MVV. Ook dit geval kan ik me voorstellen dat Dijkhuizen niet direct Barker in de basis wilde zetten, maar achteraf gezien hadden we dan wel meer ons eigen spel kunnen maken. Brusselers komt er wel maar is tegen dit soort teams nog te licht. En Agyepong heeft een prima techniek maar schoot vervolgens zijn voorzetten in de eerste helft alle drie te hard.

  Speciale complimenten voor Smith-Brown met zijn inzicht en rust en Nijholt die net als Lurling begreep dat er af en toe even fel ingegrepen moest worden om het team en stadion op scherp te krijgen.

  Zaak om het nodige te doen met de fouten uit deze wedstrijd en maandag laten zien dat je er als team snel weer bovenop kunt komen.

  0

  0
 • pema
  20 augustus, 2016 - 08:27

  Helaas, met dit onrustige, onervaren, en kwetsbaar elftal ga je niet bij de eerste 10 eindigen.
  Dit was de eerste volledige wedstrijd die ik weer eens kon zien. Was ff schrikken…zo slecht zeg.
  Zit totaal geen visie achter lijkt het wel. Dat heeft die Martinus nog niet echt over kunnen brengen.
  Komt misschien nog, maar dan ben je wel een 3 kwart jaar verder. En dan gaan de ingehuurde spelers weer bijna terug of zoiets dergelijks. Jammer….maar zeer waarschijnlijk (hoop dat ik het mis heb) een verloren jaar !
  Zoals NAC gisteren zich gisteren vertoonde, leg je het tegen ieder voetballend elftal af.

  0

  0
 • Breda
  20 augustus, 2016 - 08:47

  Ik heb pema hier nog nooit gezien maarja na
  Een verlies is het makkelijk om je azijn te spuwen. Natuurlijk was het niet slim van Dijkhuizen om Rommens erin te zetten maar Verschueren erin zetten was net zo slecht. Dit team moet tijd krijgen en groeien. Je moet niet na 1 verliespotje heel het team af gaan zeiken. Waar ik mij het meest zorgen om maak bij NAC zijn de supporters. Bij een 1-0 achterstand vroeger gingen we erachter staan. Nu met dat ‘voetballen, voetballen’ daar hebben de spelers helemaal niets aan.

  Op naar Maandag ons herpakken!!

  Nog een centrale verdediger erbij.

  Hup NAC!!

  0

  0
 • Klentje
  20 augustus, 2016 - 08:47

  Negatieve reacties weer allemaal. We moeten niet verwachten dat een compleet nieuw team alles op z’n dooie akkertje wint. Het zal helaas nog wel een wedstrijd if 5 /6 duren voordat men op elkaar is ingespeeld. Jammer dat we thuis van MVV verliezen, op papier niet nodig, maar wel een goede les en even weer met beide beentjes op de grond. Oké, misschien was de tactiek van Dijkhuizen niet goed om met Rommens achterin te starten. Maar Rommens was de 1e 2 wedstrijden wel de beste man van het veld. Nu pakt het helaas niet goed uit en zeer tactisch gespeeld van MVV, want hoe graag Van Diermen ook in de dekking van Verheydt wilde spelen, ze kregen het niet voor elkaar. Heb er alle vetrouwen in dat we op het einde van de rit staan waar we thuis horen, gewoon in de top 3 en wie weet wel met z’n allen op de grote markt!

  Hup NAC!

  0

  0
 • Reflektor
  20 augustus, 2016 - 08:49

  Teleurstelling zeg en slecht van nac.

  0

  0
 • magnesiumslikker
  20 augustus, 2016 - 08:51

  Kunnen we ook niet een trainer van City krijgen. Marinus heeft lang genoeg mogen aanmodderen. Elftal is een weerspiegeling van onze trainer. Laf, ongeïnteresseerd en geen enkele uitstraling.

  0

  0
 • Oosterhout3
  20 augustus, 2016 - 08:57

  Breda, dat voetballen, voetballen, voetballen…. was na de 384e blessurebehandeling van weer een mvv’er….

  Raakte verschueren de aanvaller van mvv wel?

  0

  0
 • Gilze
  20 augustus, 2016 - 08:58

  Zeer teleurstellend resultaat. Ten eerste welke onbenul zet Rommens op die Verheidt? En dan zeggen dat je ze vooraf goed bestudeerd hebt. En als dat zo is dan was het de fout van van Diermen want dan zou Rommens niet eens in duel met die vent hoeven komen .
  Daarbij vallen mij Stans en Nijholt enorm tegen elke wedstrijd, deze jongens (zeker Stans) zou er met kop en schouders uit moeten steken.

  0

  0
 • Theo
  20 augustus, 2016 - 09:10

  Vitesse2-Nac 1-2…Net de wedstrijd nog even terug gekeken maar wat is het slecht zeg,had gewoon 1-3…1-4 kunnen zijn.Dit gaat het niet worden met dit vreemdelingenlegioen…zelfde als bij Vitesse daar wordt het ook nooit niks.

  0

  0
 • Waddinxveen
  20 augustus, 2016 - 09:17

  Sorry Gilze, maar onder Nijholt zit je echt fout. Die verricht, misschien niet altijd even opvallend, enorm veel nuttig werk op het middenveld. Stans blonk gisteren inderdaad niet uit maar gaat volgens mij zijn rol in dit team nog krijgen.

  Ik vond zelf Haemhouts gisteren tegenvallen, hij probeerde aanvallende impulsen te geven maar dat is niet zijn kwaliteit. Opbouwen en coachen wel. Over coachen gesproken: goed ik te zien dat Verschueren dat al een aantal keer deed bij Sporkslede.

  0

  0
 • Waddinxveen
  20 augustus, 2016 - 09:20

  @ Theo

  Ga jij lekker naar je eigen stilburgse fansite. Jullie hebben daar zelf genoeg gedonder om lekker over te kunnen zeuren ;-)

  0

  0
 • Gilze
  20 augustus, 2016 - 09:44

  @ Waddinxveen

  Nijholt was idd wel nuttig maar persoonlijk vond ik hem na een gestokte aanval, vaak niet snel genoeg omschakelen waardoor er achterin mensen uit moesten gaan stappen. Stans kan en moet beter, heeft wel een enorm goede trap.
  Haemouts was idd veel bezig met praten maar oogde zeer ongeconcentreerd in zijn passing.

  0

  0
 • de muzikant
  20 augustus, 2016 - 10:14

  De hand van onze tobtrainer is duidelijk zichtbaar, en alle positivo’s vragen om geduld voor de trainer en zijn elftal. Vaak dezelfde mensen die Maaskant verguisden en vonden dat ie weg moest (al tijdens de eerste periode). Waarom geduld voor Dijkhuizen? Hij heeft vorig jaar niets gebracht, er zijn 18 spelers gaan lopen of, ondanks doorlopende contracten, gratis mogen vertrekken. Dat is niet voor niets! De doelstelling is bij de eerste 5……… GVD NAC, de grootste van de juup! We moeten direct voor het kampioenschap gaan, maar ik ben bang dat we de eerste 5 bij lange na niet gaan halen. Past dit bij NAC? Lekker blijven beschermen deze trainer! We staan gewoon voor lul. de media schrijven nu al meer over jong psv, jong ajax etc. dan over NAC, voetballend zijn we voorbij gestreefd door clubs als MVV en Almere. Is dit het niveau waarmee de NAC supporter wilt identificeren? Geduld houden want ooit komt het goed en gaan we meedoen om een periodetitel?
  De mensen die een lossen kaart kopen zullen in rap tempo af gaan nemen, want dit elftal gaat het op zeker niet redden. De sfeer is erg hard achteruit aan het gaan, NAC is NAC niet meer. En dat is kloten, maar de trainer……. die blijven we beschermen toch? Geef hem krediet, we zijn nog aan t groeien……
  Nee mensen, deze trainer mag van mij nu al vertrekken (heb destijds al gezegd dat hij niet geschikt was voor NAC). Heeft ook geen uitstraling, ik heb liever iemand met meer bravoure. Iemand die overkomt als NAC’er en niet als een medewerker van de Dela.

  0

  0
 • Badeend
  20 augustus, 2016 - 10:17

  Er waren er gisteren weinig die positief opvielen. Stans speelde ver onder zijn niveau, en van Brondeel werd ik gisteren héél zenuwachtig. De grootste onzin was Rommens-Verheydt en Van Diermen-Güvenc. Dat deden ze gewoon écht fout. Ben benieuwd wat het idee daarachter was – zonedekking? Echt heel slecht, dat verzinnen wij in de 7e klasse zaal nog niet eens.

  Barker viel veelbelovend in en er waren er bij NAC een aantal die het echt wel probeerden. Ik vond Dessert helemaal niet zo slecht, hij werkte heel hard kreeg alleen maar onmogelijke ballen en had continu 3 man om zich heen. Nee, die blijft gewoon -terecht- in de basis.

  0

  0
 • Badeend
  20 augustus, 2016 - 10:17

  DesserS

  0

  0
 • NAC4EVER!
  20 augustus, 2016 - 10:41

  Het eerste halfuur vond ik heel slecht.
  Het laatste uur vond ik beter, maar nog steeds slecht.
  Toch krijgen we nog kansen om de winnen.

  Na de 1-1 geloofde ik nog zelfs in de winst, tot de rode kaart en de 1-2.

  Over Barker:
  Ik vind dat je kunt zien dat hij echt kan voetballen. Hij heeft bijvoorbeeld een goede actie in huis.

  Echter vind ik dat hij twee groote minpunten heeft.
  -Hij gaat de duels niet of maar half aan.
  Dit leek angst of gewening en ik denk dat dat nog wel goed komt.

  -Hij verdedigd niet/nauwelijks mee.
  Ik denk dat we dit moeten acepteren.
  Maar dan moet hij wel belangrijk voor NAC gaan worden (goals maken/assist geven.
  Adje verdedigden ook (bijna) niet mee.

  Geloof dat het helemaal nog wel goed komt, mist het team (veel) leert van deze wedstrijd.

  Ik heb nu al weer zin in komende maandag.
  Hup NAC!

  0

  0
 • NAC4EVER!
  20 augustus, 2016 - 10:50

  Ja hoor de eerst verliespartij is geleden en de trainer moet alweer weg.

  Oke die was er vorig jaar ook al, maar dat was met ongeveer 25 eenlingen.
  Dit is een team!
  Laten we nou nog in ieder geval deze periode afwachten.

  Nog even iets anders.
  Fijn om te zien dat ze elkaar zelfs bij een nederlaag niet af zeiken.

  0

  0
 • buurman
  20 augustus, 2016 - 10:54

  Je zag aan enkele acties dat Barker het verschil kan maken. Maar………. ik kreeg de indruk dat hij bang in de duels is ? Over gehouden van een blessure? Of moet hij gewoon nog wennen?

  Ben me verder kapot geschrokken gisteren. Aanvang seizoen was ik sceptisch ,maar zoals bij heel veel mede supporters, groeide iedere week mijn enthousiasme een stap meer. Ik geloofde nog niet direct in een kampioenschap maar zag ons wel in de top Juup mee kunnen draaien met leuk voetbal. Daar twijfel ik nu echt over.

  Gisteren speelden we zoals de eerste 15 minuten tegen jong psv. Ik schat mvv in linkerrij Juup. En we konden voetballend niet tegen deze ploeg op. Die lilliputter van mvv op het middenveld demonstreerde constant hoe je een gevaarlijke steekbal geeft. We stonden gewoon voor lul als hij de bal had.
  Stans speelde een schandalig zwakke wedstrijd en hij was niet de enige. Dessers eveneens erg slecht, al kreeg hij geen enkele fatsoenlijke bal. Die hoge ballen hebben alleen zin als er aansluiting is, Dessers stond op een eilandje. Wat me tevens opviel is dat hij geen ballen door kan koppen, verschillende malen kopte hij de bal verticaal omhoog. Het leek wel koppen van Flipper de Dolfijn. MVV kon het met twee vingers in de neus de boel dicht houden. Brondeel is minder dan Jelle tot heden, had ik niet verwacht.

  Enig lichtpuntje gisteren waren enkele balaannames van Barker.

  Ik walg dat ik dit stukje schrijf want hoe kan het positieve gevoel zo snel kantelen ? Daarom wacht ik dordrecht uit af. Na die wedstrijd mag je een (voorzichtige) conclusie trekken. Winnen we daar dan hebben we een redelijk goede start gemaakt. Verspelen we daar weer punten dat is onze start matig/slecht. Zo dicht ligt het bij elkaar in het voetbal.

  Dat we een aantal jaren Juup gaan spelen had ik me al bij neergelegd. Maar als dat is met het voetbal van gisterenavond dan worden het verplichte nummers waarvan enkele ook nog op maandagavond.

  Ik ben benieuwd naar komende maandag, gaat ons NAC zich herpakken ?

  0

  0
 • jvt
  20 augustus, 2016 - 10:55

  We hebben een ex-international als trainer nodig. Deze beste man straalt niets uit en maakt ook vorig jaar fout op fout. Wie zet nu een kop kleinere voorstopper op een boomlange, sterke spits? David en Goliat waren er niks bij. Maar ook in de beslissende wedstrijden op periodekampioenschap laat onze Marinus het afweten. Ik kan me niet voorstellen dat dit contract verlengd wordt. Alleen jammer dat we dan weer een seizoen in de middenmoot Juup moetne meedraaien. Verder zie je heel weinig spelers met body in het veld, allemaal schriele ventjes en zoals Van der Gijp steeds zegt, daar wordt je als tegenstander nu ook niet warm of koud van.
  Snel een paar zwaargewichten erbij en Marinus voordat de wedstrijd begint op z’n vingers tikken met verkeerde opstellingen.

  0

  0
 • La Pelota
  20 augustus, 2016 - 11:04

  Hierboven veel opmerkingen over de leeftijd van ons team. Gemiddelde leeftijd NAC was gisteren 22.1 en van MVV 22.9……… Heeft dus niet veel te betekenen.

  0

  0
 • La Pelota
  20 augustus, 2016 - 11:07

  Wat ik wel zorgwekkend vind is dat volgens de aanwezigen ons middenveld werd overlopen. Daar staan nu juist onze meest ervaren spelers. Haemhouts, Stans en Nijholt brengen nog niet wat ze kunnen. Speelde MVV 4-4-2? Dat zou een verklaring kunnen zijn voor het overval van MVV.

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  20 augustus, 2016 - 11:11

  Middenveld ? Waar waren die gister ? En die lange ballen bah. Nee werk aan de winkel. Keepertje is wel goed. Smith Brown ook zeker voldoende. De rest ver onder maat met het middenveld als dieptepunt komt echt helemaal niks uit pakken ook geen ballen af.

  0

  0
 • Ritchey
  20 augustus, 2016 - 11:13

  Belangrijkste is om iedere wedstrijd ballen te tonen, het mes tussen je tanden te steken en vooral te vechten om elke 2e bal die vrij komt te liggen. Doe je dat niet dan verlies je het tegen 8 van de 10 teams. En dan maakt leeftijd niets uit. Alleen zal die moraal bij de spelers wel naar boven moeten worden gebracht of bij moeten worden gebracht door de staf. Top 5 is dan gewoon mogelijk. Je moet ’t alleen wel iedere wedstrijd doen!!

  0

  0
 • harm
  20 augustus, 2016 - 11:14

  Wie naast van diermen maandag?

  0

  0
 • Die ne gast
  20 augustus, 2016 - 11:36

  MVV heeft gewoon verdiend gewonnen. Ze waren slimmer en fysiek sterker. Volgens mij hebben we geen enkel kopduel gewonnen en toch bleven we lange ballen spelen…
  We hebben duidelijk nog een fysiek sterke centrale verdediger nodig.
  Smith-Brown en Barker hebben mij positief verrast.
  Hopen dat de spelers hiervan geleerd hebben en de volgende keer wel weten hoe ze een fysiek sterkere tegenstander kunnen verslaan.
  Seizoen is nog lang. Degene die de eerste periode wint, wordt bijna nooit kampioen. We moeten ons richten op een plaats bij de eerste 5. VVV en De Graafschap zijn verder dan wij.

  0

  0
 • Jf
  20 augustus, 2016 - 11:53

  Zeker verdient verloren maar dat komt niet door een jeugdig elftal. Ik vind namelijk dat de routiniers het laten liggen. Van Diermen had moeten ruilen met Rommens ( Dijkhuizen) hoe kan je nou verzinnen dat een kerel van 2 m tegen een verdediger cq middenvelder staat van 1,60 m. Van Diermen heeft daarin ook geen leiding gepakt. Ik vond alleen Haemhouts solide op het middenveld die ze daardoor te vaak oversloegen. Dessers kreeg weinig fatsoenlijke ballen dus dat gejank dat hij zijn plaats kwijtraakt gaat nergens over. Barker is een geschenk wat een finesse. Agyepong dreigend maar kramp na 60 min moet niet kunnen.

  NAC had zich de tweede helft redelijk herpakt tot het moment dat Arno aan de noodrem moet trekken.

  Al met al ben ik nog steeds positief over dit Nieuwe team maar moeten de ervaren spelers wel hun rol pakken.

  0

  0
 • Gvd
  20 augustus, 2016 - 11:56

  @harm
  Niet zo moeilijk, dezelfde achterhoede als tegen Mechelen in de voorbereiding.
  Alleen Ashley speelde toen niet. Met Ashley zijn we trouwens niet slechter geworden.

  0

  0
 • nachoreca1
  20 augustus, 2016 - 12:01

  Met een zwakke tactische trainer en staf en bijna alleen jeugd uit alle hoeken van de wereld op het veld zullen we niet dikwijls gaan genieten ben ik bang…. maar wat ik gisteren al typte…Hier moeten we het mee doen. Erg gênant dat wel tegenwoordig Door Mvv in eigen huis worden weg getikt af en toe….geeft je te denken….

  0

  0
 • buurman
  20 augustus, 2016 - 12:10

  Beste die ne gast,
  Gisteren bleek , het eveneens jeugdige mvv, ook een stuk verder. Daarom maak ik me heel druk. Het zag er echt niet uit wat NAC gisteren liet zien. Barker inderdaad een lichtpunt (je?)

  De rode kaart zat ik precies in de breedte op te kijken. De gast van mvv speelde de bal veel te ver voor zich uit. Die had Brondeel altijd gehad, hij zat er ruim op tijd bij. Er was niks aan de hand Het duwtje kwam toen het helemaal niet meer nodig was. Onnodig maar toch wel terecht rood. Maar goed zoiets kan gebeuren in het heetst van de strijd.

  NAC grossierde in verkeerde keuze’s maken. En dat tegen een ploeg met eveneens jonge spelers. Hoe kan dit? In mijn optiek was de wil om hard te werken bij de NAC spelers er best, maar veul erger ; dit had met kwaliteit te maken vrees ik.

  Maar goed, ik wacht maandag af.

  0

  0
 • Kipiani
  20 augustus, 2016 - 12:19

  Wat losse opmerkingen die met elkaar te maken hebben. Zo snel mogelijk naar Barker en Korte op de vleugels. Zijn veruit het best op die posities. Best renderende / scorende spits erin. Brusselers is talentvol maar is nog veel te licht. We hebben te veel spelers. Ook zo snel mogelijk vast elftal. Dan maar een aantal teleurstellingen in de spelersgroep. Twijfel aan Marinus neemt toe. Vastigheid is alles. We moeten geduld hebben. Maar met een duidelijk en vast team komen we het verst, dat hoeft nu geen maanden meer te duren. Op 1 oktober weten we wat het eerste rapport van Hans Smulders en Marinus is. Mocht dat onvoldoende of matig zijn, geen paniek. Maar 1 oktober is wel een duidelijke peildatum om te weten waar we echt na de grote zomer schoonmaak staan en wat we dit seizoen kunnen of moeten verwachten. Hup NAC !!!!!

  0

  0
 • heksenketel
  20 augustus, 2016 - 12:29

  Zo wij staan ook weer met beide benen op de grond. Het zou ook te mooi voor woorden zijn als een jong en nieuw team al zo op elkaar is ingespeeld, dat ze alle clubs in de Juup oprollen. En het is trouwens ook voor alle tegenstanders duidelijk geworden hoe je NAC aan moet pakken….maak er een fysieke wedstrijd van!

  Maar ik blijf positief en heb gisteren weer hele mooie dingen gezien. Ik heb er vertrouwen in, dit gaat goedkomen! Ik blijf vraagtekens houden bij onze trainer. Nogmaals, ik heb geen idee hoe hij op de trainingen is, maar hij stond er gisteren weer als een zoutzak bij. Als je team het moeilijk heeft en er niemand het voortouw neemt, dan moet je er als trainer staan!

  En verder….precies zoals Barker zegt…op naar maandag!

  0

  0
 • Jf
  20 augustus, 2016 - 12:33

  Dat vind ik wel jammer van veel reacties na een verlies wedstrijd is het ineens niets meer en maken we ons allen zorgen maar ja dat is kennelijk de hedendaagse supporters in een samenleving waar iedereen wat te vinden heeft.

  Vaak is het wel onrealistisch en zijn we net zo veranderlijk als het weer. Laten we vooral niet overdrijven over mvv dat ze zo verschrikkelijk sterk speelde. MVV heeft gebruik gemaakt van de zwaktes van NAC ( let wel op dit moment)
  Vorige week was Rommens de parel die zelfs door sommige al betiteld werd als de nieuwe Lokhoff. Nu is hij de slemiel omdat hij verdedigend niets goed deed.

  Nogmaals het zal allemaal wel loslopen en het blijven dezelfde jonge gretige talentvolle jongens maar die leren met vallen en opstaan. Maandag rug recht en naar Dordt als we die weer winnen zullen vele weer spreken van de kampioen!

  0

  0
 • GeelZwartHart
  20 augustus, 2016 - 12:37

  Verbaas me zeer dat bijna iedereen Barker goed vond invallen. Ik vond geen enkele NOAD in de duels. Kop intrekken, dito met benen. Potentie zeer zeker, goede invalbeurt wat mij betreft niet. Geef mij onze fransoos in de spits maar, won veel duel speelt slim (en daar zit het probleem, van ons NAC). Slim spelen, hard zuiver inpassen en elkaar begrijpen mbt spellijnen etc. Probleem is dat niet iedereen daar in mee kan beginnend bij de captain.

  0

  0
 • jvt
  20 augustus, 2016 - 12:44

  Met deze trainer wordt het niks, straat geen bevlogenheid, bezieling uit en heeft geen tactisch inzicht.
  Daar zullen ze in Manchester ook niet blij van worden. Hij maakt geen speler beter, ja een ventje van 16!
  Weer verkeerde keuze Goetzee, wat kost die man ons geld! Accountmanager is hoog genoeg voor deze jongen.

  0

  0
 • Tom Smits
  20 augustus, 2016 - 12:52

  Opstelling maandag

  Brondeel
  Sporkslede
  Van Diermen
  Nijholt
  Smith Brown

  Agyepong
  Barker
  Stans
  Damen

  Faupala
  Dessers

  0

  0
 • Meneer Martens
  20 augustus, 2016 - 13:04

  Wat een kromme poten heeft die Engelsman. Hij geeft alleen maar bananenballen. Dan gaan ze altijd achter. Niet zo vreemd. Kortom: je hebt er drie keer niks aan.

  0

  0
 • Jf
  20 augustus, 2016 - 13:06

  Beste Tom met alle respect maar wat een draak van een opstelling. Haemhouts is een van de weinige die zich staande houdt op het midden.

  Brondeel
  Sporkslede Demon v Diermen Smith Brown
  El Alouchi Haemhouts Stans
  Agyepong Dessers Barker

  0

  0
 • Otjes
  20 augustus, 2016 - 13:46

  Mark my words Barker gaat ons nog vaak redden. De klasse straalt er vanaf. Technish, zeer snel, ziet veel. Nu nog ingespeeld raken. Klasbak..

  0

  0
 • Peer11
  20 augustus, 2016 - 13:54

  Deze nederlaag is 100% de schuld van Dijkhuizen. Deze trainer heeft niks geleerd van afgelopen seizoen. Tactisch onbenul. Hebben ze mvv wel bekeken vantevoren? Ja we hebben jonge onervaren spelers, maar je moet ze op zn minst goed wegzetten. De technische staf moet zeer snel worden aangevuld met een ervaren trainer/coach. Dijkhuizen teert nog steeds op 1 goed seizoen bij excelsior. Graag tijdig ingrijpen en niet wachten tot het weer te laat is.

  0

  0
 • scheppioni
  20 augustus, 2016 - 14:19

  Mee eens Peer11, maar ja ons NAC kennende gaat dit nog wel twee maanden duren en deze Barker mag dan nog een lichtpuntje zijn, maar vorig seizoen duurde het nog drie maanden nadat Dijkhuizen er was en speler steeds meer lusteloos gingen voetballen, gezien gisteren het eerste half uur begint dit nu al weer met nieuwe spelers !! We kunnen ons hart vast houden maandag, een niet voetballend lusteloos NAC staat na een kwartier om 20.15u al denigrerend met 2 of 3 – 0 achter of een type als Barker gaat voorlopig ons NAC en Dijkhuizen voorlopig nog kwakkelend redden !

  0

  0
 • Maarten
  20 augustus, 2016 - 15:21

  We verliezen een wedatrijd en gelijk moet de trainer op de brandstapel. Vorig jaar heeft hij t maximale eruit geperst met dat zootje ongeregeld. Nu staat er een jong en nieuw elftal. Alleen schrok ik wel dat NAC onder de ondergrens is gezakt. Stans, Haemhouts, V Diermen mogen dan best eens in de spiegel kijken. Met hun ervaring en kwaliteiten is dat zeer verontrustend.

  0

  0
 • de muzikant
  20 augustus, 2016 - 15:42

  @maarten, “het maximale eruit geperst”…….pppppfffff . Hij heeft er niets van gebakken! Warrig wisselbeleid, slechte tactiek, spelers niet weten te motiveren en De Kamps, nota bene een van de beste spelers met de meeste noad, op de bank laten zitten en in de winterstop mede gedeeld dat ie’ waarschijnlijk geen gebruik van hem ging maken, waardoor De Kamps terecht gebruik maakte van zijn vertrekoptie. Niet voor niets zijn er 18 spelers vertrokken, De vorige trainer kreeg niet zo veel krediet, en die moest het ook met tweederde selectie van zijn voorganger doen. Deze man brengt ons niets, maar gaat ons veel supporters, sponsoren en aanzien kosten!

  0

  0
 • scheppioni
  20 augustus, 2016 - 15:49

  @ de muzikant
  Ik kan me er zeker in vinden, alleen werd de trainer hiervoor door zijn eigen spelers en collega staf gruwelijk genaaid, gaat nog wel een hele tijd duren wanneer NAC NAC weer gaat zijn !
  Hans Smulders prima, spelers nu prima, nu nog de olie van het team een fatsoenlijk uitstralend iemand voor de spelersgroep, alleen zal het pas oktober zijn voordat het kwartje weer eens gaat vallen bij ons NAC !
  NU op naar maandag, waar hoop is is leven !!

  0

  0
 • scheppioni
  20 augustus, 2016 - 16:07

  Oh ja en tis te hopen dat we maandag in dordt toch plots drie punten pakken, want vrijdag a.s. tegen den bosch is het 32 graden en dat met NAC samen is al helemaal een gezapig toneel normaal gesproken NAC kennende !

  0

  0
 • Tom
  20 augustus, 2016 - 16:09

  Aanvallende coach is een must in de Juup. 4-2-4 of een zeer aanvallende 4-3-3. Dijkhuizen snapt er weinig van, tactisch echt heel matig. Volledig met Schep eens. Ik vrees ook een beetje voor Vd Looij die nu de topaankoop Lachman bij ons doet en de speelstijl ook al naar verdedigender omzet. Dat moet je niet willen. Aanvallende speelstijl mes op de keel bij tegenstander daar begint het in Nederland. Helemaal thuis. Dat moet zo’n Dijkhuizen bij jullie toch kunnen overbrengen. Vorig jaar die 1-1 kregen jullie nog 100 kansen. Nu was MVV gevaarlijker, mag en kan gewoon niet

  0

  0
 • KNVB
  20 augustus, 2016 - 16:20

  Wat ik vreemd vindt is dat we de scouts eruit hebben gegooid voor een analyst, die analyst zou alle tegenstanders per speler analyseren en ik een systeem zetten om te kijken welke NAC speler daar het beste tegen gewapend is, hoe is het dan in hemelsnaam mogelijk dat met alle respect Rommens tegen die dikkop van MVV wordt weggezet ?

  0

  0
 • TpT
  20 augustus, 2016 - 16:25

  Het was niet best, maar wel te verklaren en ook geen reden tot paniek.

  Je komt in de problemen door die grote trol van mvv waar uitgerekend Rommens tegen komt te staan. Dit had niet mogen gebeuren. Daarna wordt t gewoon een kutwedstrijd door het gedrag van mvv en een scheidsrechter die alles heeft toegelaten, geen geel trekt en maar 3 minuten bijgeeft. Hier moet je mee dealen, maar het maakt goed voetballen wel echt moeilijk.

  Wat betreft Barker; Kunnen we echt wel plezier aan beleven. Komt goed over in het interview. Fysiek en conditioneel nog niet top denk ik, maar dat komt wel met meer wedstrijdritme.

  0

  0
 • am
  20 augustus, 2016 - 16:26

  Aan de vele negatieve reacties hier zie je dat er zich veel nepsupporters onder ons bevinden. Kortzichtige reacties! Vorige week werden we kampioen en nu is het weer niks. Barker moet het nu gaan doen (in zijn eentje zeker). Wat verwacht je dan met een volledig nieuwe spelersgroep? Gemiddelde leeftijd nog geen 22 jaar. Het is een proces waar we inzitten en het zal tijd nodig hebben. Geen enkele trainer zal dit proces versnellen! Ik heb er vertrouwen in!

  0

  0
 • Braze
  20 augustus, 2016 - 16:40

  NAC was helemaal niet voorbereid op deze wedstrijd. Je gaat toch niet voetbalgolfen als je net de laatste selectiespelers binnen hebt. Trainen op wedstrijdsituaties die je te verwachten hebt op basis van de analyse van je tegenstander. Geklets over een “proces “dat gaande is snel vergeten. Iedere wedstrijd zijn er 3 punten te verliezen en dat mag niet.
  Maandag tegen Dordt wordt weer moeilijk en weer kan zo,n match 3 punten kosten .
  Geen excuses meer, niet lullen(achteraf) maar voetballen.
  Dijkhuizen moet eindelijk eens laten zien dat hij een trainer met kwaliteit is. Anders snel exit!

  0

  0
 • NAC4EVER!
  20 augustus, 2016 - 16:52

  Op vi staat dat verschueren 1 wedstrijd schorsing krijgt.
  Hij is maandag dus geschorst.

  0

  0
 • oldius
  20 augustus, 2016 - 17:02

  Barker is a very talented player. At City, he was recognised as one of the best talents to emerge and expected to make a real contribution at first team level. He is fast, skillful, direct and can score goals. The mental side of the game is not his strength and it needs first team experience to develop.

  I am sorry for the MVV loss but I hope things improve very soon with a win.

  0

  0
 • RV
  20 augustus, 2016 - 17:06

  Oh ja hoor de zin wordt alweer genoemd: we zitten in een proces. Zo moe wordt ik er van die positivo’s. Ik sta altijd achter mijn club maar ik vind dat we ook kritiek mogen hebben, en daarbij is geen ruimte voor het feit dat we in een proces zitten. Misschien bij Eindhoven en Excelsior maar niet bij NAC.

  NAC moet er staan dit jaar anders dan zijn de rapen gaar, is een overname of een faillissement dichterbij dan ooit. Maar dat besef is er niet lijkt het wel. Als dat er wel is dan was er toch gewoon geïnvesteerd in een spits met garantie voor goals en een ervaren centrale verdediger? Keeper idem dito.

  Niks excuses, we hebben denk ik nog steeds een van de hoogste budgetten hoor (Cambuur denk hoger, de Graafschap nagenoeg gelijk).

  1.6 miljoen met een heel groot deel gratis huurlingen en een nog groter deel spelers onder amateur / prestatiecontract. Vraag me hardop af of er geen grootverdieners zijn (Stans bv.) die buiten proportioneel verdienen. Ik weet het niet hoor, maar met de huidige selectie lijkt het me onmogelijk dat we op dat budget zitten.

  0

  0
 • G00ser
  20 augustus, 2016 - 18:05

  De kritiek hier is over het algemeen volkomen tereht en begrijpelijk na een dergelijke nederlaag. Waar ik echter wel moeite mee heb is het afzeiken van alles wat NAC is, waaronder de trainer. Als we gisteren hadden gewonnen was Dijkhuizen weer de held, maar nee..we hebben verloren, dus we moeten een zondebok zoeken.

  Zoals ik het zie, en misschien zit ik er volkomen naast, heeft NAC een compleet nieuw team, en dat heeft tijd nodig. Individueel zie ik goede spelers en denk ik dat we een prima selectie hebben. Is het goed genoeg voor promotie?…dat zullen we nog wel zien, we hebben in ieder geval nog genoeg kansen/wedstrijden.

  0

  0
 • scheppioni
  20 augustus, 2016 - 18:11

  Idd RV, maar dit wisten we al van te voren, dat dit ging komen, we zitten in een proces en we moeten nog aan mekaar wennen !!? pff, het eerste half uur had met dit alles helemaal niks te maken, je laat je eigen gewoon op karakter je eigen volkomen afbluffen en je speelt oliedom de tegenstander precies in de kaart met die spits van mvv geval !!! NAC is de kampioen de laatste jaren van achter de feiten aanlopen !!
  Mijn argwaan is dat we nog vaker funest zo’n labiele eerste half uurtjes te zien gaan krijgen en dat is gewoon kinderlijk pupillen voetbal, waar elke tegenstander (zoals Fred zegt) makkelijk rekening mee gaat houden en is het NAC weer vaker de ideale speeltuin !!
  Er zal ook best wel weer eens een prima wedstrijd tussen gaan zitten, maar het euvel blijft loeren om de hoek !
  Dus maar ene echte oplossing !

  0

  0
 • scheppioni
  20 augustus, 2016 - 18:18

  @ G00ser
  Het gaat er helemaal niet om dat we een wedstrijd verliezen, als je bij meerdere terecht leest, dan gaat het er veel belangrijker om hoe je als NAC zijnde met name het eerste half uur gruwelijk te kijk laat zetten en dan een trainer die het ziet achter zelf zeggend, maar niet direct in weet te grijpen en er maar gelaten bij staan te kijken !
  Zoals het eerste half uur komen de tegenstanders met veel minder angst naar het Rat Verlegh, terwijl wij als twaalfde man juist zo enorm killend kan zijn !!
  Dan hoor je als NAC speler zoals NAC kennende in het verleden er echt te staan en dan mag je slecht voetballen, maar gvd wel het gras opvreten !!

  0

  0
 • Maarten
  20 augustus, 2016 - 19:28

  @ oldius,

  The game was very poor. In the minutes that Barker played was ok. Thanks for visiting this fansite.

  0

  0
 • oldius
  20 augustus, 2016 - 20:54

  Thank you Martin.

  I will try and watch your next game. Good luck.

  0

  0
 • Tom Smits
  20 augustus, 2016 - 21:26

  Wij willen Noad zien en dat er iets fout kan gaan in een jonge ploeg heeft geen een nac supporter problemen mee. Wat ik ze wel kwalijk neem is dat hoe MVV begon dat is Noad en zo wil ik dat we de resterende 17 thuiswedstrijden beginnen en dan krijg je een kolkend Rat Verlegh stadion. Maandag van de partij en wil ik graag 9 uit 4 hebben.

  0

  0
 • Semsi
  20 augustus, 2016 - 21:52

  Er is momenteel maar 1 presterende speler die bij ons vertrokken is na afgelopen seizoen en dat is Uros. De rest bakt er niets van, houdt de bank warm of heeft niet eens een nieuwe club gevonden. Ook Kenny zit op de bank in Schotland.

  0

  0
 • buurman
  20 augustus, 2016 - 22:33

  Ik begrijp de supporters best die zeggen het gaat hier van het ene uiterste in het andere uiterste gaat. Maar ik denk niet dat supporters er problemen mee hebben dat NAC verliest. Is niet leuk natuurlijk maar gebeurt gewoon. Als NAC supporters zijn we verliezen wel gewend. Het is de manier waarop. We hadden verdomme geen schijn van kans , en mvv kun je toch moeilijk top noemen.
  mvv was wel de eerste redelijke tegenstander, dat wel.

  Waar ik moedeloos van word is dat we steeds over een “proces” spreken met een jonge ploeg. mvv had ook een jonge ploeg.

  Ik was aanvankelijk sceptisch maar mijn enthousiasme was na de eerste twee wedstrijden flink gegroeid. Ook al waren de eerste twee tegenstanders zwakke broeders.
  Maar na gisteren is de twijfel toch wel flink toegeslagen, noem het nog liever zorg. Het spel van NAC was niet om aan te zien. Zo verliezen is anders dat als je verliest met redelijk spel en een dosis pech.

  Maar goed laten we hopen dat we tegen dordrecht winnen.

  0

  0
 • Dimitri
  21 augustus, 2016 - 00:12

  @buurman ea

  Volgens mij heeft mvv een team dat misschien op 2 plaatsen anders was dan vorig jaar, ik herkende in ieder geval heel veel spelers en zo speelden ze ook.
  Je kan niet verwachten van een team dat sinds 2 a 3 weken bij elkaar is ingespeeld is. Dat is een lang proces want je moet je teamgenoten leren kennen: hoe staan ze, hoe willen ze aangespeeld worden, wat zijn hun looplijnen etc. Bovendien hebben we een jonge ploeg die de klappen van de zweep nog moet leren kennen.
  2e helft was NAC trouwens heer en meester totdat rode kaart viel, die ik onterecht vond: speler zocht bewust Verschueren op, die niets kon doen.
  1e half uur was slecht, maar na rust tot rode kaart was het beter en zag je dat het team potentieel heeft maar dat zal met vallen en opstaan zijn. Kaart vond ik trouwens onterecht, speler zocht Verschueren bewust op
  Tegenvaller voor mij was het middenveld waar ervaring zit. Ze hadden bv moeten regelen dat Rommens niet meer die lange spits had..

  0

  0
 • Perica
  21 augustus, 2016 - 00:22

  City hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat die gasten te weinig minuten gaan maken. Al kende je geen 1 speler, je zag gelijk wie er van City komen… Hopelijk hebben ze daar nog een centrale verdediger rondlopen.

  0

  0
 • Hbreda076
  21 augustus, 2016 - 09:30

  Ik heb bewust 1,5 dag niet op deze site gekeken. Maar man man man, wat zakken sommige mensen de grond hier. Fijn weekend!

  0

  0
 • La Pelota
  21 augustus, 2016 - 09:35

  Rommens is als drijvende balafpakkende speler nodig op het middenveld, maar voor wie?

  0

  0
 • jvt
  21 augustus, 2016 - 09:51

  Dijkhuizen is structureel een ,loser, of ie nu een keertje wint tegen de Ajunioren of amateurs of verliest. Man straalt helaas geen onverzettelijkheid, winnersmentaliteit uit en heeft geen track record als voetballer en maakt dus niemand beter. Zoveelste verkeerde keuze van Nac helaas. Snel een nieuwe trainer voor de groep met international ervaring en die leert overspelen en vrijlopen, positiespel en de grep scherp krijgt en dat is heel moeilijk met passanten als huurlingen

  0

  0
 • De Lange
  21 augustus, 2016 - 09:58

  Opvallend is wel het intervieuw op Fox met v. Diermen,volgens hem mag het geen excuus zijn dat je met een compleet nieuw team staat,en daarna het intervieuw met Dijkhuizen,vertelt het tegenovergestelde

  0

  0
 • Erna
  21 augustus, 2016 - 10:04

  Zoveelste fout van Goetzee om Dijkhuizen aan te stellen. Goetzee grossiert in foute beslissingen!

  0

  0
 • die ne gast
  21 augustus, 2016 - 10:30

  Tuurlijk kan je Rommens niet op die 2 meter lange spits van MVV zetten, maar wie had Dijkhuizen daar dan wel op moeten zetten???
  Van Diermen is ook geen ‘slager’ en veel andere smaken hebben we achterin niet.
  Er moet dus nog een beul van een centrale verdediger bij. Ik hoop dat Smulders er nog een in zijn boekje heeft staan of dat Man City nog een grote gast over heeft en onze kant op wil sturen.
  Van Smith-Brown en Barker gaat NAC dit jaar in ieder geval nog plezier hebben.

  0

  0
 • buurman
  21 augustus, 2016 - 11:26

  Beste Dimitri,

  Ik hoop dat je gelijk hebt, dat in de eerste plaats. Maar ik ben het helaas niet met je eens.

  Het is simpel; maar er is een oefenperiode om ingespeeld te raken. Als de competitie begint moet je er staan. En we spelen geen ere, maar in de zwakke Juup. Astemblieft zeg, het niveau van de tegenstanders is al heel matig.
  Dat een elftal in de competitie verder moet groeien (!!) is inderdaad dikwijls zo. Maar zoals NAC tegen mvv speelde stonden we op het nulpunt. Dat mag toch niet gebeuren?

  Je hebt een andere wedstrijd gezien dan mij. NAC ; de eerste helft was slecht (en dan druk ik me netjes uit) en de tweede helft iets minder slecht. ” Heer en meester” ? Ik heb het niet gezien en ik vond ook de tweede helft de counters van mvv gevaarlijker. Heeft NAC buiten die goal van van Diermen een kans gehad?

  De rode kaart zat ik op te kijken. Was terecht rood maar wel onnodig. Verschueren liep die gast van mvv in zijn rug terwijl het niet meer nodig was. Iedere scheids geeft daar rood voor.

  Ik wil dolgraag enthousiast zijn over NAC, maar ik verrek het om de waarheid (inderdaad mijn waarheid, je kunt er anders over denken) geweld aan te doen. Het is toch om te janken als je ziet waar we terecht zijn gekomen.

  Ik eindig waar ik ben begonnen. Ik hoop dat ik ongelijk heb en dat de wedstrijd tegen mvv een incident was. Maar dan moeten er morgen wel punten in dordrecht worden gehaald. Want dat zogenaamde “lang proces” is wat mij betreft een dooddoener om te mogen wanpresteren. Dan gaan we mvv achterna, die spelen ook al vele jaren Juup zonder vooruitzichten op beter.

  0

  0
 • Johan o
  21 augustus, 2016 - 12:13

  Lekker doorgaan met zeiken hier over het geen wat geweest is….zal ons NAC een heel end vooruit helpen (not)….

  COME ON NAC! !!

  0

  0
 • Badeend
  21 augustus, 2016 - 12:14

  Ja mvv heeft een jong team. Maar NAC heeft een jong én nieuw team. Dat is ‘vrij’ lastig. Het enige waar we op dit moment iets over kunnen zeggen zijn inzet en potentie. Potentie is er genoeg, inzet leek wat aan de magere kant bij sommigen gisteren. Maar als ik het vergelijk met vorig seizoen, spelen we op inzetgebied nu al Champions League.

  Dat nu dezelfde (!) jankerds hier wéér beginnen te zaniken dat Dijkhuizen ‘ongeschikt’ is, was (1) gemakkelijk en (2) totaal te verwachten en ingecalculeerd. Net als de wisselvalligheid van NAC, zeker de eerste weken van het seizoen.

  Hup NAC!

  0

  0
 • De Lange
  21 augustus, 2016 - 13:08

  Geheel off top. Maar Unal maakt toch ff 2 heerlijke goaltjes

  0

  0
 • Tukker
  21 augustus, 2016 - 13:10

  Bij Twente loopt een leuke spits rond die er 3 in 38 minuten binnen schiet, was wel iets voor NAC geweest…..

  0

  0
 • J
  21 augustus, 2016 - 13:10

  Unal 3x….1e helft bij twente….🙁

  0

  0
 • KNVB
  21 augustus, 2016 - 13:10

  3 , zuivere hattrick

  0

  0
 • Klentje
  21 augustus, 2016 - 13:21

  Jammer dat ie bij FC Fraude speelt

  0

  0
 • scheppioni
  21 augustus, 2016 - 13:25

  @ Dimitri
  Ik ben het grotendeels wel met je eens, maar ik was al maanden bang voor dat zuur gezicht voor de groep en hoe kun je als NAC zijnde toch zo het eerste half uur beginnen en dat zal met Dijkhuizen nog wel vaker gebeuren, met Dijkhuizen gaan we nooit of te nimmer promoveren !!
  NAC en Dijkhuizen is geprobeerd maar is het niet, wat NAC nodig is een een bevlogen trainer en nog niet zo zeer een trainer met naam, maar wel die schijt aan alles heeft en spelvreugde terug brengt in het team !!

  0

  0
 • Molenschot loco
  21 augustus, 2016 - 13:25

  @tukkertje….geniet er maar van….. volgend jaar gaat hij gewoon weer terug…..

  0

  0
 • Jf
  21 augustus, 2016 - 13:26

  Wat een geweldige goals van Enes ! Jammer dat het voor Fc Fraude is maar echt een topper

  0

  0
 • Molenschot loco
  21 augustus, 2016 - 13:26

  Naar City bedoel ik dus.

  0

  0
 • NACdeClub
  21 augustus, 2016 - 13:33

  Misschien is onze nieuwe Franse spits wel van het zelfde kaliber. Laten we het hopen :). Wat zou het vooral mooi zijn als de banden met City echt goed worden. Mede door het goed begeleiden van spelers; Zorgen dat die jongens erg positief over NAC worden en dat City in NAC een hele goede partij heeft om talenten te laten ontwikkelen.

  Wel graag op termijn op Eredivisie niveau natuurlijk.

  0

  0
 • scheppioni
  21 augustus, 2016 - 13:35

  Enne voor buurman, dit alles is in mijn ogen dus het nare gevolg van twee seizoenen terug, ‘blij met een puntje voetbal’, ons NAC heeft allang zijn werkelijk gezicht verloren en gaat dit onder marinus ooit of te nimmer structureel terug krijgen !!

  0

  0
 • scheppioni
  21 augustus, 2016 - 13:36

  Had die Unal het half mei in stiburg toen het moest zijn eigen zo maar laten zien gvd !!

  0

  0
 • David
  21 augustus, 2016 - 13:56

  @scheppioni
  Ünal was zijn laatste weken bij NAC geblesseerd waardoor hij zijn niveau niet kon halen.

  0

  0
 • scheppioni
  21 augustus, 2016 - 14:02

  @ David
  Dan ben je als trainer zijnde helemaal achterlijk om hem dan in zo’n belangrijke wedstrijd op te stellen !!
  Knokkers had je nodig en nu nog steeds en niet steeds dat eerste half uur een gezapig gedoe !
  Maar ja verbaasd me niks met deze trainer en die keuzes en je kunt het dan nog proberen, maar hij liet Unal mooi de hele wedstrijd zwemmen en nu gaan we ook steeds de verkeerde keuzes terug zien, zie het onbegrijpelijke afgelopen vrijdag, precies wat Fred zegt !!

  0

  0
 • nachoreca1
  21 augustus, 2016 - 14:08

  Laten we ons niet bezig houden met die stink tukkers en ex spelers aub…. maak me meer zorgen over de komende week….volgend weekend weten we min of meer wat we van deze selectie mogen verwachten….hopen en bidden dat we de weg omhoog kunnen inzetten….die gifbeker zal wel een keer leeg zijn toch?!

  0

  0
 • scheppioni
  21 augustus, 2016 - 14:11

  Idd nachoreca1, gelukkig beginnend morgenavond al, alles zal no steeds met dit NAC van hoop in mekaar hangen !! Ons NAC, met deze achterban in de jupiler, moest niet mogen !!

  0

  0
 • Molenschot loco
  21 augustus, 2016 - 14:12

  De zoveelste vrije trap bij grunn – fc fraude…zet een speler bij beide palen en die Rossen de bal zo weer weg… minimaal 1 speler bij de paal…..

  0

  0
 • scheppioni
  21 augustus, 2016 - 14:16

  Oh ja, zou Marinus ook zo kunnen genieten zoals cocu en vriend v galen van de volleybal en handbal dames op de o.s. of zou hij gewoon maar nors en gelaten toe kijken ?

  0

  0
 • ome cor
  21 augustus, 2016 - 14:20

  Tjongejonge…..het regent op zondag, NAC speelt JL dus vrijdag en maandag en wat doet de gefrustreerde NACsupporter ?
  Eerst mekkeren over de trainer. Als NAC een keer slecht speelt dan worden er gelijk namen genoemd van trainers, TD’s, bestuursleden, spelers omdat er maar een zondebok moet worden aangewezen. Het lijkt hier verdomme wel een stel infantiele bejaarden. (Al weet de helft wellicht niet eens wat infantiel betekent).
  NAC heeft verloren. Mooi kut, even balen, keertje vloeken en een biertje drinken. Op naar de volgende wedstrijd. Waar is die mentaliteit gebleven ? Waarom moeten mensen zichzelf zo hoog inschatten dat ze allemaal beter weten hoe het werkt dan de zittende orde, terwijl ze zelf totaal ongeschikt en ongekwalificeerd zijn om beroepsmatig iets in dit wereldje te doen.

  En dan nu weer mekkeren over het feit dat Unal bij het pleegkind van de KNVB voetbalt en daar een hattrick scoort. Ben benieuwd hoe die club uit pluskut speelt als Ziyech komende week afscheid neemt.

  @Scheppioni 21 augustus, 2016 – 13:36
  Waarschijnlijk omdat bij Twente spelers lopen die hem wel een bal kunnen geven waar hij iets mee kan en dat kon (of wilde) met die 11 bv’tjes bij NAC vorig jaar niemand.

  Luister liever naar zo’n Barker.
  Okay, de interviewer schrijven we nooit in voor een wedstrijd “Zeg geen uh” en het begon met een duidelijke focus op “vandaag is kut, op naar maandag”, maar deze jongeling is een typische Engelse speler zoals we zo graag in de selectie hebben. Geef me een kans om even te wennen en z’n draai te vinden en eind van dit seizoen smeken we hem of tie wil blijven ! Mark my words.

  0

  0
 • scheppioni
  21 augustus, 2016 - 14:29

  @ ome cor
  Daar is dan toch een trainer voor wat je aanhaalt over elf bvtjes, jongen verliezen kan altijd maar het gaat op die kut manier hoe, met name het eerste half uur en ga nou niet zeggen, dat mvv zoveel klasse meer in huis heeft dan ons NAC !!
  Ik mag het echt hopen wat je aanhaalt betreft Barker, maar de meeste bij ons NAC zijn onder marinus minder geworden, dus wat ik al maanden zeg (en ik hoop het zeker van niet) dat het in oktober weer anders gaat zijn bij ons NAC !!
  Ik baal gewoon enorm van zo’n eerste half uur, verliezen kun je altijd een keer, ik mag toch echt hopen dat morgen in dordt vanaf seconde 1 een getergt NAC staat, maar ik betwijfel het ten zeerste !!
  En dat doet mij gvd zeer !!

  0

  0
 • Brecht
  21 augustus, 2016 - 14:39

  Begin 2e helft biedt hoop hoor; maar middenveldroutiniers als haemhouts en stans moeten echt meer gaan bieden en meer sturing aanbrengen

  0

  0
 • ome cor
  21 augustus, 2016 - 14:45

  Het verdiend niet de schoonheidsprijs en ook niet de pechprijs. Het was niet best. Punt uit.
  Maar als die jongens vanaf de eerste oefenwedstrijd met deze selectie hadden kunnen trainen en oefenen dan had er ook zeker een andere kwaliteit verwacht mogen worden.
  We kunnen alles wel bij de trainer neerleggen, maar ook een toptrainer kan niet toveren hoor. Ik denk dat de NACsupporter te ongeduldig is en vooral denkt dat zijn ploeg niet mag verliezen en niet slecht mag spelen omdat het zijn ploeg is. We zouden toch wijzer geworden moeten zijn de afgelopen jaren.
  Toch denk ik dat dit NAC beter is dan het NAC van vorig seizoen, maar gun ze nog een beetje tijd. Het seizoen is nog jong.

  En vergeet niet, m’n beste Scheppioni, dat een thuiswedstrijd met deze groep nog niet een echte thuiswedstrijd is. Ze spelen voor de 2e keer (sommige voor het eerst) in Breda. Ons stadion is wel gevuld met NACfans, maar verder net zo vreemd als de stadions bij de uitwedstrijden.

  0

  0
 • de muzikant
  21 augustus, 2016 - 15:37

  @badeend: ik ben zo’n “jankerd” die vind dat Dijkhuizen moet vertrekken. Sterker, ik vond vooraf al dat dit een heel erg slechte keuze was voordat hij kwam! (Dit kun je nazoeken hoor). Misschien zijn die “jankerds” wel mensen die zien wat er werkelijk gebeurt. Als jij een thuisnederlaag van NAC, de grootste uit de juup, tegen het nietige MVV vooraf incalculeert dan gaat er iets heel erg fout bij onze club. Mijn vrees is dat we, bij het aanblijven van deze coach met Dela uitstraling, veel supporters en sponsoren wegsturen en over twee jaar tegen jong twente en jong Sparta lopen te voetballen, in de 2e divisie……

  0

  0
 • scheppioni
  21 augustus, 2016 - 15:39

  Dat is zo ome cor, maar daar gaat het eigenlijk helemaal niet om of het nou een thuis of een uitwedstrijd is, grotendeels begint ons NAC al zo gelaten aan de wedstrijd, zodat je hiermee meteen de tegenstander sterker maakt dan dat ze werkelijk zijn !
  Dat is het hele punt, een heel prima voorbeeld is in de nacompetitie eerst e’hoven uit en toen e’hoven thuis, dat mag toch nooit zo gebeuren, daar is de staf gewoon verantwoordelijk voor en dan gaat het helemaal niet om aan elkaar wennen of wie de elf spelers zijn, het gaat er dan om of je leeft voor je sport zoals je dus op de o.s. kunt zien !!
  Het slap starten is anti NAC’s !!!
  En dan ben je tegen een matig mvv normaal gesproken al heel gauw ongelofelijk de mindere en probeer je het nog recht te zetten in de tweede helft door weer achter de feiten aan te lopen !!
  DIT MAG GEWOON NIET, PUNT !!

  0

  0
 • scheppioni
  21 augustus, 2016 - 15:42

  betreft e’hoven bedoel ik dan het enorme wereld van verschil voor de duidelijkheid !

  0

  0
 • Baske
  21 augustus, 2016 - 15:42

  Sinds de start van BSR ziet een deel van de comments na een verliespot er standaard het zelfde uit:

  ” bakt er niets van. Geen inzicht, geen uitstraling. Begrijp niets van zijn wissels. Wanbeleid van het bestuur. en oprotten!”

  Man man man, na 1 verliespotje van een compleet nieuw elftal. De emotie wint het van het voetbalverstand.

  0

  0
 • dun hector
  21 augustus, 2016 - 15:54

  Het slechtste wat ik ooit heb gezien

  0

  0
 • jaap
  21 augustus, 2016 - 16:03

  Wel raar, ex naccers scoren en domineren overal, kijk FC Twente, kijk Willem 2, en graaf maar verder in het verleden, NAC heeft veel bierdrinkers, geen voetbalcultuur, weer helemaal nix !!!

  0

  0
 • zwampie
  21 augustus, 2016 - 16:08

  Ome cor
  Kan redelijk vaak in je reacties mee en je hebt gelijk dat spelers tijd nodig hebben om er een topteam van te maken.
  Wedstrijden verliezen kan ook,maar je bent er toch mee eens niet op deze manier.

  Ten alle tijden kan je je eigen gewoon 90 minuten lang vol geven, dat was niet bij elke speler te zien. De ervarende stans liep vanaf minuut 1 al rond alsof hij er geen zin in had. Je gaat een speler van anderhalve meter hoog tegen een van 2 meter plaatsen. Thomas die bijna de gehele 2e helft die hij meedeed geblesseerd rond loopt te last wissel.

  De inzet waarmee Men begon was tenen krommend,zo slap en zover van de tegenstander goal.
  Pak simpel weg mvv die zette NAC thv eigen zestien al vast,waarom doen wij dit niet.
  Waarom met 11 man voor de goal bij een corner,hou minimaal 1 man in de spits en 2 man ertussen tot aan eigen zestien. Kan je sneller in balbezit komen waardoor je en onder druk uit kan komen,rust in je spel kan krijgen ,minder tegenstanders van de tegen partij in eigen zestien en kans op snelle counters.
  Waarom met 10 man en nog 10 minuten te gaan met 3 man op rij te staan verdedigen terwijl mvv veel verder terug zakte met hun spitsen

  Kleine tactische missers waarbij dijkhuizen op tijd hoort in te grijpen en de tactiek en spel van NAC op moet aanpassen En heb dijkhuizen helaas nog niet kunnen betrappen op juiste wissels of omzettingen waardoor we de wedstrijd kantelen en het spel naar ons toe trekken.
  Helaas hoor je hem ook altijd op excuses maar niet op eigen fouten die Men ook kan maken maar geef dat ook eerlijk toe, of hij koet de gedachten hebben zelfs niks fout kan doen.
  Mijn redenering is niet allen van dit weekend maar riep vorig seizoen al vragen bij hem op.

  Hopelijk zien we morgen een getergd NAC wat wil laten zien dat het eenmalig was betreffende de inzet/ druk zetten op de tegenstander.

  0

  0
 • Jf
  21 augustus, 2016 - 16:12

  @Jaap niet iedereen Seuntjens is namelijk wederom tribune klant .

  0

  0
 • nm
  21 augustus, 2016 - 16:36

  Zolang we bier drinken en kut roepen belangrijker vinden dan voetbal wordt het nooit wat. Waar je trots op kunt zijn…..

  Ik denk nog steeds dat we de juiste weg zijn ingeslagen maar dat heeft zijn tijd nodig. Commercieel gezien is het al jaren een drama (zie hoofdsponsor inkomsten / bvo waar NAC al jaren onderaan bungelt). Hopelijk kunnen we hier dezelfde stappen zetten in de toekomst.

  0

  0
 • Oosterhout3
  21 augustus, 2016 - 18:48

  Scheppioni,
  dus jij denkt dat dijkhuizen opdracht geeft dat nac de bal 99x verspeelt in 1 half uur?
  Dijkhuizen is een trainer die vooral verantwoordelijkheid legt bij de ervaren spelers(die vrijdag tegenvielen)
  Als van diermen goed speelt, zag hij meteen dat rommens tegen verheijdt niet kan, hetzelfde met onze aanvoerder haemouts!
  De eerste helft werden haemouts, rommens en de 2 buitenspelers hard aangepakt, met als gevolg dat nac de lange ballen gaf op dessers i.p.v de vaak vrijlopende stans dichtbij pasen…

  Gewoon simpel houden is hey devies voor nac!
  Vooral stans, haemouts en van diermen moeten nu opstaan!

  Morgen op fox 5 met barker in de basis en weer een nieuwe speler naast van diermen!

  Buurman, kijk een keer of 5 de beelden terug!
  Rode kaart nooit terecht!
  Een kuikentje aaien was harder dan dat verschueren de aanvaller raakte!

  0

  0
 • ome cor
  21 augustus, 2016 - 19:08

  Deze pot tegen MVV was slecht, mag niet gebeuren, is toch gebeurd.
  En de volgende ochtend werden we wakker en draaide de wereld nog net als voor vrijdagavond.
  Ik vind het een beetje jammer dat er mensen zijn die reageren alsof er ik weet niet wat is gebeurd.

  NAC is een grote club in de JL en daar wil iedereen graag van winnen. MVV ook. Die verliezen misschien wel van jong Utrecht, maar van NAC hebben ze gewonnen.
  Tegen NAC en VVV en nog een paar kunnen ze net iets meer en als NAC dan een keer slecht speelt winnen ze nog ook.
  Zie bijv. Ajax-WII. Volgende keer verliezen de kruiken thuis met 0-3,van een flutclub.

  Dat eeuwige gezeik als het een keer minder ging is nog irritanter dan het verlies op zichzelf.

  En die strafschop was gewoon terecht. Als je daar over zeikt heb je boter op je hoofd. Wij hadden die ook geclaimd als het andersom was. Het knvb-maffia was dan overal te horen en te lezen geweest, dus laten we niet Roomser doen dan de Paus.

  0

  0
 • scheppioni
  21 augustus, 2016 - 21:03

  @ oosterhout3
  ik mag hopen dat Dijkhuizen die opdracht niet geeft en nee natuurlijk doet geen ene trainer dat, maar je moet het van de andere kant zien, voor dat ze het veld opstappen en Marinus doet zijn woordje zoals hij voor de camera staat te brallen, blijkt er dus te vaak bij de meeste spelers geen vonk over te slaan !!
  Ik zei een paar maanden terug al, wanneer je als groep ergens naar toegewerkt hebt en je krijgt drie wedstrijden waarin je de tegenstander een eerste slag om de oren kunt slaan en je geeft in een zeer belangrijke fase als tegenstander niet thuis, neem voor de gein de uitwedstrijden in de nacompetitie dan heb je geen goeie invloed over de groep nu na twee keer winst in de eerste twee wedstrijden wat volgens mij in 35 jaar NAC nog nooit gebeurd is en we leggen dan zo’n eerste half uur op de mat is het in mijn ogen een vernedering van onze club !! mvv waande zich weer eens in een speeltuin en ga niet zeggen dat mvv kwalitatief beter is dan NAC !
  Tis voor de zoveelste keer net als onder gudelj, (Maaskant werd genaaid) dat onder Dijkhuizen onder zijn eigen spelers deze keer een totaal waardeloos beginnend NAC stond en ik heb het niet over goed voetballen dat vind ik nog niet zo’n issue, maar wel gvd het enorme gezichtsverlies van onze club in het eerste half uur, da’s nog veul erger dan de 1-2 uitslag !!

  0

  0
 • Dimitri
  21 augustus, 2016 - 21:28

  @buurman

  Tot die rode kaart was mvv alleen met de aftrap op de helft van NAC geweest, NAC had idd weinig kansen. Speler van mvv zocht bewust Verschueren op, logischer is namelijk de andere kant op te lopen zodat je van de verdediger afloopt. Verschueren kon hem daardoor niet meer ontwijken. MVV-er gaat dus van de goal af en schoot de bal te hard, rood is dus te zwaar gestraft (kijk beelden nog maar eens na)
  En oefenperiode? Veel spelers zijn de laatste 2 weken gekomen en dat kost tijd, zeker met jonkies.

  Verder is NAC een nieuw beleid gestart: via jonge talenten een team opbouwen en elk jaar sterker worden maar dan graag wel spelers kunnen verkopen om eventuele tekorten op te kunnen vangen. Iets anders kan op dit moment niet en vorig jaar is bewezen dat je kampioenschappen niet kan kopen.
  Dit kan idd betekenen dat we nog jaren in de Juup Leaque zitten, maar hopelijk door een goed beleid over een paar jaar ijzersterk terug komen

  En voor iedereen die Dijkhuizen weg wil hebben schreeuwde dezelfde woorden wss ook bij Lokhoff, Karelse, Maaskant, Gudelj etc etc. Heeft het iets geholpen? Nee. En wie zou je dan moeten halen?

  0

  0
 • van "taajlaand
  21 augustus, 2016 - 22:53

  Hoi Dimitri,

  Laat ons NAC nog “lekker” een paar jaar in de juup blijven joh.
  Gezellig, goed voor de sfeer, de publieke aantrekkingskracht, aandacht in de media én niet te vergeten de kasomzet waarbij er door nog enkele fantiekelingen een hoop bier gezopen wordt tijdens de polonaise in de Bea, plaats genoeg daar.
  Welkom in de moderne voetbal wereld, waar ‘kut’ roepen al als een feest beschouwd wordt in Breds.
  Verliezen mag……..desnoods elke week…..want we zijn nog aan het zoeken en met een (lange termijn) proses bezig?

  0

  0
 • scheppioni
  21 augustus, 2016 - 23:02

  @ Dimitri
  Van mij kant uit vind ik je eerste gedeelte rieeel, je laatst stuk ben ik niet zo met je eens !
  Je kan een nieuw beleid starten prima, maar wanneer er jaren over moet gaan doen en het merendeel van de wedstrijden niet als team volledige inzet kunt geven, waardoor je een middelmatige tegenstander daarin juist sterker maakt zoals vaker gebleken dan doe je het als coach niet goed !
  Ik ben er wel van overtuigt dat marinus ergens anders wel zou kunnen renderen, maar bij ons is bij mij het geloof na verschillende voorvallen totaal weg !
  Kijk Rianieri was als bondscoach van griekenland een drama, maar bij Leicester is hij the king, tis een bepaalde klik en een bepaald overkomen, nu heeft marinus zijn eigen spelers en dan weer al gauw zo het eerste half uur voor de dag komen is funest voor een club als ons NAC !
  Dus graag een trainer voor de groep bij ons NAC die uiterst gretig is (hoeft helemaal geen naam) maar wel die schijt aan alles heeft en waardoor spelers het geloof hebben dat ze boven hun uit kunnen stijgen !
  Ik ben benieuwd naar Brandon Barker, een enorm talent, maar wie weet gaat ook hij weg zakken in het moeras ! Unal was ene uitwedstrijd in velzen prima, daarna was hij bij NAC ook niet meer wat hij kon wat we vandaag zagen ! Blessure of niet, gezien bal aanames in stilburg in mei was bij Unal bij ons NAC ver ondermaats !
  Let wel, ik wil net als jij, het beste voor ons NAC en geen hetze tegen Marinus, ik hoop dat het half uurtje van afgelopen vrijdag nog een stuiptrekkingincident was van ons NAC en dat het vanaf nu onder Marinus een vlammend NAC op het veld zal staan, maar mijn argwaan is groot !!
  Morgenavond weten we alweer meer !

  0

  0
 • Dimitri
  21 augustus, 2016 - 23:22

  @ taailand

  Natuurlijk zie ik NAC ook het liefst promoveren, maar dat kun je niet afdwingen, dat hebben we vorig jaar gezien. Daarom is er nu een nieuwe weg ingeslagen waarbij meedoen voor promotie belangrijk is maar ontwikkeling ook. We wankelen nog steeds op een zeer dun koord wat voortbestaan betreft.

  @scheppioni

  Welke trainer je ook voor een ploeg zet, je hebt te maken met het team en geluk te maken. NAC is nog zeer jong en dus zeer wisselvallig. Het middenveld had de jongens moeten meeslepen, de vraag is of de huidige spelers dat kunnen en de jonge jongens moeten ervaring op doen.

  Ik ga ervan uit dat we bij de top 9 eindigen na een moeizame start en hopelijk onze topvorm in de nacompetitie hebben. Als dat zo is, dan kunnen we zeker promoveren want er zit zeker potentie in deze ploeg

  0

  0
 • van "taajlaand
  22 augustus, 2016 - 00:59

  Hoi Dimitri,

  Voetbal en afdwingen kan gelukkig niet, daarvoor is het ook sport waar na een wedstrijd een winnaaar of verliezer uit komt, behoudens het éne puntje wat je in een competitie seizoen kunt behalen met een draw.
  Maar die tijd wat je aanhaald. ….en dat dunne koortje…….zou dát nu net niet funest voor een club als NAC kunnen zijn?
  We wachten al te lang op succes, en dat zou wel eens de nekslag voor de BVO NAC kunnen zijn
  Maar het is ondertussen weer maandag en hopelijk kunnen we vanavond zien of we iets van de zepert van vrijdag geleerd hebben.

  0

  0
 • Badeend
  22 augustus, 2016 - 07:47

  “maaskant werd genaaid”

  ….

  Je bent niet goed bij je hoofd. Maaskant is een zak lucht. Mooie praatjes, betrokkenheid acteren en nul komma nul trainersvaardigheden. Alleen héle simpele zielen trappen in zijn slappe verhaaltjes.

  Dat dit seizoen met vallen en opstaan zou gaan, was in mei al bekend, en eigenlijk al toen de overeenkomst met Manchester City gesloten werd. Op het moment dat we niet zouden promoveren, wordt het team toch voor een aanzienlijk deel afhankelijk van een groep jonge talenten. Dat betekent (1) dat je niet vanaf minuut 1 het hele seizoen gaat excelleren en domineren en (2) dat we nog vaker tegen een zeperd aan zullen lopen.

  Maar:

  1. Ervaring garandeert helemaal niets – zie het zooitje ongeregeld van afgelopen seizoen.
  2. Deze jonge talenten kunnen de anderen daadwerkelijk naar een flink hoger niveau tillen. Kwaliteit is er genoeg.
  3. Als de kwartjes wel vallen, gaan we nog hele leuke wedstrijden zien. Die hou je misschien ook niet tot het einde seizoen vol, maar het is nu al honderd keer leuker dan het labbekakkerige schijtvoetbal onder Gudelj, Maaskant en vorig jaar onder Dijkhuizen. Met al die middelmatigheid die zichzelf zo geweldig vond.

  Ik baalde flink vrijdag, maar zie het absoluut nog goedkomen – MET Dijkhuizen.

  0

  0
 • buurman
  22 augustus, 2016 - 10:58

  Beste Dimitri,

  “Natuurlijk zie ik NAC ook het liefst promoveren, maar dat kun je niet afdwingen, dat hebben we vorig jaar gezien. ”

  Dat kun je dus wel afdwingen. Zie NEC twee jaar geleden; En wat dacht je van NAC die de groep Arveladze-Stewart- Salmon bewust bij elkaar hield na de degradatie.
  En dan promoveer je met 2 vingers in de neus. Kost inderdaad een flinke investering , jaren Juup kost echter ook bergen geld.

  Maar inderdaad omdat onze aandeelhouders niet wilde investeren op deze wijze , werd het dus bezuinigen en zodoende een minder spelersbudget.

  En ik vraag me nu af; is dit voor een BVO als NAC wel de juiste weg? Het is toch goed mogelijk dat NAC de weg op gaat van mvv- fortuna etc. Waarom gaat ons wel lukken wat die clubs niet is gelukt??

  Maar ik hoop dat je gelijk hebt en dat het allemaal wel goed komt. Misschien was mvv een incident en maken we ons te druk.

  0

  0
 • Dimitri
  22 augustus, 2016 - 12:13

  Beste buurman,

  vorig jaar hebben we het geprobeerd af te dwingen, maar wie werd er kampioen? Sparta, een club die na een paar jaar proberen promotie af te dwingen 3 jaar geleden de koers omdraaide en ging bouwen met als resultaat de promotie afgelopen seizoen.

  Dit jaar hadden we weer kunnen gokken op dure spelers maar stel dat het weer niet lukt. kun je het jaar daarna weer nieuwe spelers halen etc. Concurrentie is namelijk groot om dat ene zekere promotieplekje. play-offs is zeer onzeker. Huidige aandeelhouders willen niet meer investeren en dat kan ik goed begrijpen: het is maar de vraag of hun investering helpt en dat ze ooit hun geld terug krijgen.

  Ik ben gezien de situatie van NAC voorstander van het eerste: bouwen aan een jong team, spelers verkopen voor je financiële huishouding op peil te houden en daar geschikte nieuwe spelers voor terug zien te vinden en bij promotie hopelijk klaar te zijn voor de eredivisie.
  En ja, het gevaar is zeer reëel dat we jaren 1e divisie spelen met de eventuele gevolgen vandien. Dat is het gevaar van de huidige situatie na heel veel jaren wanbeleid. Of het huidige (technisch) beleid gaat werken zien we pas over een tijdje.

  0

  0