Go to Top

BSR TV: Cyriel Dessers na Volendam-NAC (2-2)

BSR TV: Cyriel Dessers na Volendam-NAC (2-2)

Vanavond maakte Cyriel Dessers met een beetje hulp van de scheids de gelijkmaker in de eerste wedstrijd van de halve finales om promotie. Wij spraken Cyriel na afloop van de wedstrijd.

Bron: B-Side Rats

9 Reacties op "BSR TV: Cyriel Dessers na Volendam-NAC (2-2)"

 • Geel/Zwart
  18 mei, 2017 - 23:07

  Handsbal was een gelukje, verder zeer degelijk afgemaakt. NAC was zeker de bovenliggende partij vanavond, maar we mogen niet klagen met deze uitgangspositie na een zeer matige wedstrijd

  Misschien nog erger dan het spel vind ik de reacties hier tijdens en na wedstrijden als er iets negatiefs te melden valt. Supporters die ‘kut nac’ roepen, keihard ons eigen team en spelers afvallen. Gefundeerde
  kritiek is prima en je hoeft niet alles wat NAC doet per definitie goed te vinden. Gelukkig ook een paar goed onderbouwde negatieve commentaren gelezen. Maar voor een aantal hier geen woorden voor..

  4

  0
 • Zand in je ogen
  18 mei, 2017 - 23:36

  Goeie gozer die Dessers, altijd goed commentaar.
  Heb nec gezien op tv, zijn toch redelijk gevaarlijk uit de 2e lijn, zeker met die waardeloze corpulente keeper van Emmen. Maar ben ervan overtuigt dat, indien NAC er overal op het veld kort op zit, we niet van nec hoeven te verliezen. Maar eerst Volendam maar eens zien uit te schakelen zondag!
  Hup NAC

  3

  0
 • Kinderkaartje
  19 mei, 2017 - 00:15

  Mooie gast.

  Goed gezien van Smullie. Hop dat ie nog drie wedstrijden alles geeft. En ons brengt waar we horen.

  3

  0
 • zwampie
  19 mei, 2017 - 00:23

  Zo hoort het, vast en besloten, op na de volgende wedstrijd 3 punten voor NAC

  2

  0
 • RaraNAC
  19 mei, 2017 - 00:26

  Waar halen we volgend jaar weer zo’n spits vandaan???

  2

  0
 • Dutchbird
  19 mei, 2017 - 00:30

  Prima analyse Cyriel. Mounir en Manu zakten terug en Kwakman kon zijn mannen direct richting 16 doorschuiven. Mounir werkte hard maar maakte ook veel fouten.

  1

  0
 • Badeend
  19 mei, 2017 - 07:51

  Hij ziet het goed. Je kunt zeggen wat je wil maar hij snapt het wel. Er zit zeker een deel angst in het terugzakken, bij de laatste linie lijkt het en spelers als Korte en Agyepong. Op het middenveld lijkt het met de angst mee te vallen maar gisteren was El Allouchi daar veruit de zwakste schakel. Hij speelde véél te ver naar achteren, stond regelmatig ballen op te halen tussen zijn centrale verdedigers (en dus met een afspeelmogelijkheid minder naar voren) maar het ergste was – hij maakte twee handen vol fouten uit gemakzucht, zo leek het. De bal simpel verliezen of net niet lekker naar een medespeler spelen waardoor ineens het hele team weer onder druk kwam te staan. Dat kost zoveel energie, echt killing.

  En dat baart me dan weer zorgen, want dat is misschien niet per sé de schuld van El Allouchi. Deze kritiek krijgt Haemhouts ook wel eens op die plek. Is het dan een probleem met de tactiek van Vreven?

  1

  1
 • gvd
  19 mei, 2017 - 15:39

  Cyriel speelde goed, was goed aanspeelbaar en redelijjk balvast en hield het overzicht. Plus scoort ook nog eens.
  De 0-1 was trouwens een prima goal, Meijers => Garcia => Dessers => de Korte en uit de voorzet Agyepong.
  Dat smaakt naar meer.

  Toch vind ik de 2-2 een tegenvaller. Brondeel heeft bijna niets te doen gehad maar dan toch en diep in de 2e helft lopen er zo maar 2 van Volendam vrij op de rand van de 16 en trappen spontaan de bal binnen. Prachtige goals maar bij NAC raad ik ze aan de beelden maar eens 10x terug te kijken.
  Heeft volgens mij meer met concentratie te maken dan met tactiek.

  2

  0
 • scheppioni
  20 mei, 2017 - 13:04

  nooit teruglopen dus !!!
  alweer bewezen !! wijze woorden Cyriel, helemaal bij eens !!
  inzakken is funest, helaas nog steeds een langere erfenis !!
  Come on zondag, we zijn er nog zeker niet !! HUP NAC !!

  1

  0