Go to Top

BSR TV: Donny Gorter na FC den Bosch-NAC 3-6

BSR TV: Donny Gorter na FC den Bosch-NAC 3-6

NAC speelde niet hun beste wedstrijd, maar denderde wel met 3-6 over FC Den Bosch heen. Wij spraken Donny Gorter, die door een goede loopactie een penalty mee kreeg. Havar kreeg door zijn overtreding rood, waardoor de plaatselijke FC niet  meer bij machte was om een serieuze bedreiging te worden voor NAC. Donny had vandaag wel een primeur, voor het eerst gaven wij een kijkje achter de schermen via Periscope.

11 Reacties op "BSR TV: Donny Gorter na FC den Bosch-NAC 3-6"

 • RHCP
  18 maart, 2016 - 23:56

  Het lijkt mij wel belangrijk om 2e te worden gezien de situatie van FC Twente, zou mooi zijn om via de 2e plek te mogen promoveren.

  Mooie resultaten vam de afgelopen wedstrijden geven vertrouwen.

  0

  0
 • S.HB.NAC
  19 maart, 2016 - 00:41

  Gorter speelde een keer goed.

  0

  0
 • scheppioni
  19 maart, 2016 - 09:27

  Donny is een prima speler op de linkerflank als opkomende speler en tussen de linies in duiken, als back zou ik er niet teveel op leunen, je moet van sterke punten in je team geen zwakkere maken, ons NAC gaf een prima lesje in effectiviteit gelukkig, dit zal met name het oog op de belangrijke nacompetitie heel belangrijk zijn, dit zorgt meteen ook voor de gewenste flow !!
  Dingsdag en Stam hadden hun wedstrijd niet, maar we hebben de drie punten en weer een prima interview !

  0

  0
 • Arie
  19 maart, 2016 - 10:04

  Scheppioni

  Daarom hoop ik van harte dat we vasthouden aan 4-4-2, ondanks het cultuur handvest. Donny kan binnen dat systeem de linkermiddenvelder positie prima invullen.

  Daarnaast hoop ik van ganse harte dat Smulders alvast een belletje doet naar die sheik van Man City dat wij bij promotie Unal nog een jaar kunnen zien vlammen in Breda.

  0

  0
 • Mafkees
  19 maart, 2016 - 10:09

  So, die is een stuk relaxter dan een tijdje terug. Zal ook goed zijn voor zijn spel denk ik.

  0

  0
 • maarten
  19 maart, 2016 - 10:14

  Absoluut niet de Donny van zijn 1e periode bij NAC. Vind hem zelfs een van de zwakste schakels.

  0

  0
 • scheppioni
  19 maart, 2016 - 10:17

  Helemaal waar Arie, al zou een verkapt 3-5-2 misschien met dit stel nog beter zijn !
  Ik verneem zojuist van mijn zoon een mooie tweet van onze komiek Pietje Paulusma uit Volendam, ook hij is klaar met danny blind, alweer niet geselecteerd, hij denkt er over om voor ethiopie te gaan voetballen hahaha !

  0

  0
 • Nacir
  19 maart, 2016 - 22:05

  Stond goed. Dingsdag zou er bij mij altijd naast staan alleen. Die heb ik nog niet op een goede actie kunnen betrappen sinds die hier speelt.

  0

  0
 • 100%NAC
  19 maart, 2016 - 23:49

  Wat een heerlijk interview. Respect voor BSR!

  0

  0
 • oosterhout3
  20 maart, 2016 - 08:37

  scheppioni… ffe terugkijkend de afgelopen 3 wedstrijden he….

  ik zou zeggen kijk eens als nac in balbezit is welk systeem we spelen… we spelen geen 442 maar in balbezit gewoon 352
  met dingsdag tussen de 2 cv’s in en de 2 backs op de helft van de tegenstanders…. en juist daarvoor komt gorter loopvermogen te kort dingsdag te sloom en stam idem als gorter,,,,,

  heel leuk in balbezit, maar als het gaat om mannetje uitschakelen zou ik ALTIJD kiezen voor Kenny op de plaats van gorter en Pedro als rechter centraleverdediger achter stam (ook Pedro is gewend om 352 te spelen bij emmen)

  ik snap dat niet… we spelen een nieuw systeem… ja! maar we spelen ook geen 442, nee het is gewoon van gaal stijl bij het nederlands elftal ofterwijl 352 met naah unal mats en ars… en dan heb je het scorend vermogen op de bank met brands en het gevaar van duarte niet eens opgesteld( kan altijd nog van pas komen in de play offs als er goals nodig zijn of met schorsingen)

  0

  0
 • scheppioni
  20 maart, 2016 - 09:02

  @ oosterhout3
  In mijn ogen deels waar, want NAC tracht met Dingsdag meer naar 3-5-2 te neigen, maar is idd Dingdsdag op die plek wel de juiste persoon, betreft ervaring en het verdedigende in hem ja, maar je hebt gelijk dat hij beter samen met Kenny/v Diermen of Pedro in mijn ogen op ene lijn kan verdedigen en is de concurrentie ook moorderner en zou Matic op die plek beter zijn, maar dat is oefenen en zien en ik verwacht dat Marinus die wijsheid in pacht heeft (hoop tenminste) dat er dadelijk een overtuigend NAC staat in de nacompetitie !
  Overigens speelde v Gaal weer anders want hij speelde 5-3-2 maar dat terzijde en zeker op dit niveau hangt heel veel af van de omschakeling in beide kanten, voetballen kunnen ze over het algemeen wel, wanneer er dan een team staat met vertrouwen valt een systeem ook beter op zijn plaats, het gaat altijd om de mix !!

  0

  0