Go to Top

BSR TV: Interview met Samen voor NAC, Tim Gillissen en de prijswinnaars!

BSR TV: Interview met Samen voor NAC, Tim Gillissen en de prijswinnaars!

De tweede grote winnaar van de avond was de jeugdopleiding van NAC! Via de SMS actie van Samen voor NAC haalde zij weer een mooi bedrag binnen voor de nieuwe spelersbus voor de jeugd van NAC. Wij dragen de acties van SVN en warm hart toe en mochten vanavond bij de prijsuitreiking zijn en interviewde de prijswinnaars, Samen voor NAC en uiteraard Tim Gillissen.

Wij feliciteren Niels Rodenhuis met de scouting trip met Hans Smulders, Andy Schuurbiers met zijn seizoenskaart voor het leven en de overige prijswinnaars met hun prachtige NAC shirt. Speciale dank aan RB-Media als sponsor van de prijzen!

Bron: B-Side Rats, Samen voor NAC

 

32 Reacties op "BSR TV: Interview met Samen voor NAC, Tim Gillissen en de prijswinnaars!"

 • Badeend
  24 september, 2016 - 00:05

  Mooi. De vibe is goed.

  0

  0
 • Gvd
  24 september, 2016 - 01:21

  Top!
  “We zijn 2 jaar bezig en we gaan nog jaren door”
  Helpt de club werkelijk verder.

  0

  0
 • Mafkees
  24 september, 2016 - 09:14

  Klasse. Mooie club mensen

  0

  0
 • NACdeClub
  24 september, 2016 - 09:31

  Mooie acties!!

  0

  0
 • buurman
  24 september, 2016 - 10:22

  Mooie maar vooral ook nuttige acties van SvN. Complimenten.

  Heel leuke avond met eerst een boek presentatie( NAC idolen en iconen, prachtige oude foto’s in dat boek !) )
  De overwinning van ons NAC kwam precies op tijd en was verdiend.
  Over de wedstrijd; NOAD en eindelijk automatismen, Dessers eerste helft erg goed. Ik blijf vraagtekens houden bij Noppert (ja mijn mening wijkt hier af van veel andere supporters) en het centrum van de verdediging. Verder alle NACers een voldoende tot ruime voldoende. NAC net dat tikkie sterker dan Graafschap en dat geeft vertrouwen.
  Verdere conclusies trek ik als we volendam uit achter de rug hebben, we zijn er natuurlijk nog niet. Tot die tijd genieten van de 1-0 overwinning, van de (voorlopig?) eerste plaats en in een vrij uurtje wat foto’s kijken in dat mooie boek.

  0

  0
 • Wanny
  24 september, 2016 - 11:18

  @ buurman

  Ik maak me meer zorgen om de zijkanten dan om het centrum. Sporkslede is wel een goeie, maar Smith-Brown is verdedigend echt te zwak. En zijn vervanger was niet veel beter. Komt nog bij dat Barker total niet meeverdedigd en die linkerkant is je achilleshiel. Je zag gisteren wel dat Robbie dat probeerde dicht te lopen, maar dat lukt dan ook maar ten dele

  0

  0
 • RNL
  24 september, 2016 - 12:32

  @buurman Noppert heeft geen fout gemaakt ;-)

  0

  0
 • Christ
  24 september, 2016 - 12:56

  Zonder enige speler van NAC-BREDA te kort te doen is. Rommens op dit moment te belangrijkste speler. Hij is de man van het vuile werk opknapt en de aanjager op met middenveld is, en die ook nog de nodige reparaties in de verdediging uitvoert. Maar gisterenavond in ieder geval een NOAD wedstrijd gezien.

  0

  0
 • scheppioni
  24 september, 2016 - 14:26

  Namens mijn dochter en mijzelf NAC en de mannen van SvN, kei bedankt voor een top avond met een heerlijke sfeer, een goede beleving weer eens van de NAC spelers een belangrijke drie punter voor ons NAC !
  Alles was perfect geregeld op een klein detailtje na hahaha, maar dat hoort ook bij ons NAC, dat maakt NAC wat NAC zo mooi maakt !
  Nogmaals we hebben genoten eens een keer in een ander plekje in het stadion, dan op de B-Side en good old Peter Remie ook weer eens kunne begroeten !!
  Mijn dochter is net als ik helemaal happy met het shirt en vooral voor Andy en Niels, van harte gefeliciteerd mannen en geniet ervan !
  Niels, nogmaals wel wat druk voor je de komende tijd hahaha, en Andy ik houd de enkel pilskes nog wel van je te goed, heb je na de wedstrijd niet meer gezien hahaha !
  NAC bedankt, op naar Volendam, met een strijdend NAC, daar begint alles mee !!
  En ja voor de goede opletters, geel kleed mij toch niet zo slank af, maar de millse horeca hier en ook wat in BREDA is er trots op !! HUP NAC, fijn weekend ieder NaCCer !

  0

  0
 • GeelZwartHart
  24 september, 2016 - 15:52

  @Wanny, weet niet waar jij naar kijkt iedere wedstrijd van NAC Smith-Brown is ijzersterk en speelt erg goed. Smaken verschillen idd. Ik vind Sporkslede ook goed spelen, toen hij eruit moest was het over met ons NAC. Rommens stofzuigde goed,fel. Maar o zo veel gevaarlijk balverlies. Heb genoten van een ouderwets avondje NAC.

  0

  0
 • Die ne gast
  24 september, 2016 - 16:20

  Smith-Brown staat zijn man niet kort te dekken en lijkt daardoor verdedigend zwak, maar zoveel gevaar / voorzetten komen er niet van zijn kant, dus verdedigend doet hij toch iets goed… En ook aanvallend draagt hij zijn steentje bij. Ook Sporkslede bevalt mij goed. Duo Van Diermen / Verschueren vind ik dan wat minder, met name wat betreft kopduels en het verdedigen ban kaatsende spitsen.

  0

  0
 • buurman
  24 september, 2016 - 20:08

  Niet vanwege commerciële belangen, maar mede supporters, kijk eens naar het juist verschenen boek “NAC iconen en idolen. ”
  Van die oude foto’s krijg je echt een NAC kick.

  beste Wanny,
  Ik vond het gisteren op de vleugels niet slecht gaan en aanvallend geven die jongens ook wel regelmatig een push. Althans zo zag ik het.
  beste RNL,
  Volgens mij ging Noppert tweemaal onder de bal door, maar mogelijk zit ik er langs en gaat hij er toch komen. Gun ik Noppert van harte.
  Beste Scheppi,
  Leuk stukje !

  0

  0
 • David
  24 september, 2016 - 20:27

  @buurman
  Gister stond niet Noppert maar Brondeel onder de lat, die er inderdaad een aantal keer niet goed uitzag bij hoge ballen.

  0

  0
 • Jf
  24 september, 2016 - 21:41

  Dordt wint en NAC heeft alles in de hand !!

  0

  0
 • Andre
  24 september, 2016 - 21:46

  Gelijkspel dan moet vvv met drie doelpunten verschil winnen…

  0

  0
 • David
  24 september, 2016 - 21:57

  @Jf
  Ook als Volendam niet had verloren zou NAC het nog in eigen hand hebben ;)

  0

  0
 • piet
  24 september, 2016 - 22:35

  vraagje een periode gaat toch over 8 wedstrijden of 9 ?

  0

  0
 • Jf
  24 september, 2016 - 22:43

  @ David klopt alleen nu kan je ook gelijkspelen

  0

  0
 • Oosterhout3
  24 september, 2016 - 23:06

  @piet 9 dit seizoen…

  Gewoon winnen in volendam want ook jong-ajax kan nog tweede eindigen… en dan is er helemaal geen playoffplek vergeven, want je mot perse bij de eerste 2 eindigen(ook beloftenteams tellen mee)….

  0

  0
 • Tom Smits
  24 september, 2016 - 23:17

  @ Oosterhout 3 je bent me net voor zo is het inderdaad jong PSV zal waarschijnlijk 1e worden en bij een gelijkspel komen wij op 18 punten en jong Ajax kan op 19 punten komen. Als jong Ajax en jong PSV 1 en 2 worden dan gaat de periodetitel naar de nummerbzoveel in eindrangschikking. Dus maar gewoon winnen.

  0

  0
 • Andy
  25 september, 2016 - 00:07

  Kan het nog steeds niet geloven haha, echt geweldig. @scheppioni ben na de wedstrijd naar de Bea gegaan, pilskes gaan er zeker nog komen! Alle andere winnaars ook gefelicteerd! Was een top avond!

  0

  0
 • buurman
  25 september, 2016 - 10:44

  Beste David,
  Bedankt voor de correctie. Dat is een flinke blunder van me, sorry !! Inderdaad zag Brondeel er op die hoge ballen een paar keer niet goed uit. Verder gun ik het beide keepers, maar gisteren dus Brondeel een paar keer toch zwak. Ik denk dat Noppert en Brondeel elkaar niet veel ontlopen, wel minder beide dan Jelle tot heden vind ik.

  Als leste; sfeer in het stadion zeer goed. Had wat collega’s meegenomen, die vonden het geweldig.

  0

  0
 • Wanny
  25 september, 2016 - 11:12

  Brondeel de nul gehouden, al had ie 1 keer geluk dat iemand hem op de lijn hielp. Verder gewoon degelijk gekeept.

  0

  0
 • Marti
  25 september, 2016 - 12:10

  Laten wij als supporters vooral geen druk uit oefenen op de wedstrijd in en tegen volendam , dan heeft dit elftal let wel ons NAC, de beste kans op de periodetitel, En iedereen die niet naar volendam kan , de wedstrijd voor €7 kopen bij ziggo ,sucses zeker vrijdag , als we winnen is er veel druk verdwenen de rest van het seizoen

  0

  0
 • JohnFe
  25 september, 2016 - 14:06

  @Marti vraag: ik wist niet dat Ziggo ook Jupiler uit zond, of bedoel je Fox sport?

  0

  0
 • JohnFe
  25 september, 2016 - 14:07

  AWW yah: top!!! SVN

  0

  0
 • Badeend
  25 september, 2016 - 17:50

  @ Scheppioni

  Wat vond je van de wedstrijd, NAC, Dijkhuizen, de MC-huurlingen, Haemhouts, Dessers, Smulders?

  0

  0
 • Marti
  25 september, 2016 - 17:58

  JohnFe als je via ziggo tv en internet hebt kun je de wedstrijd kopen , je gaat gewoon naar ziggo wedstrijd kopen , het geld word bij se einds afrekening automatich afgehouden kan ook via KPN als je daar van tv ontvangt

  0

  0
 • scheppioni
  25 september, 2016 - 18:30

  @ Badeend
  Als eerste was er in ieder geval strijd en dat is alles waar het mee moet beginnen, want anders krijg je zo’n NAC onwaardig fiasco zoals afgelopen dinsdag. Verder vind ik met vlagen NAC zo stroef voetballen net als of men teveel taakgericht staat te voetballen. Je maakt natuurlijk in een team afspraken en daar moet men aan houden maar de afspraken en de frivoliteit(plezier in het spelleke) moet ook wel in balans zijn dus door de strijd vond ik het een waardig NAC, betreft Dijkhuizen ben ik heel simpel zolang een trainer wint haalt hij vooralsnog zijn gelijk al verander ik nooit in ene wedstrijd(laat Marinus nu maar bewijzen dat we met een aantal het finaal mis hebben, maar eerst zien en voor als nog staat er een stroefspelend NAC !
  De Mc huurlingen kunnen allemaal wel aardig voetballen al heeft Barker wel veruit het meeste talent, maar sommige blijven een eeuwig talent (zit zelf prive ook met een eeuwig talent denk ik), maar ook de andere draaien mee maar ook stroef in mijn ogen en daar zorgt in mijn ogen toch de staf voor, maar goed een serietje of een periodetitel kan een team goed doen, maar meestal geeft ons NAC op een belangrijk moment niet thuis, dus hopen vrijdag !! Haemhouts is een gewone voetballer, maar absoluut geen dragende speler, ook weer een speler die in een draaiend team prima kan excelleren !
  Dessers, ja Dessers, dat is nogal een spreekbaar gevalletje, stond vrijdag dus eens niet eens op de B-SIDE, maar bij de SvN mannen en daar hadden we het ook over, mijn mening is dat Dessers een prima spits voor NAC kan zijn, maar zal hij nog beter fungeren als een schaduw spits, alleen dan moet je als team wel echt van de goal af moeten durven voetballen(zie het als John Lammers destijds met Pi-air), dit is ene van de weinige punten dat ik het iets anders zie dan Fredje denk ik !
  Als laatste Smulders, ik denk dat Hans wel een prima td kan zijn, bij e’hoven heeft hij zich daarin al wel bewezen, al is Hans natuurlijk altijd afhankelijk of de trainer een overtuigend draaiend team ervan kan maken ! Zoals gezegd is het verschil van belevenis/vertrouwen tussen afgelopen dinsdag en afgelopen vrijdag veel en veel te groot, dat is nooit een goed teken en dat mag gewoon niet !
  Nu gaan er hier natuurlijk bij zijn die gaan melden, ja maar daar moet NAC in groeien, dat is dus niet in dit specifiek geval, want het komt steeds maar terug onder Marinus en dat is het kwalijkste !!
  Afgelopen februari, emmen uit dramatisch daarna Fortuna thuis een heel ander NAC, in mei voor de p.o. e’hoven uit en e’hoven thuis en dan nu in een paar dagen weer dit !?!
  Dit is op langer termijn structureel geen goed teken voor ons NAC, ene oplossing die ook al iemand meer aanhaalde, iemand naast Marinus die hiervoor mede gaat waken, want met Robbie is in mijn ogen de staf niet uiterst succesvol compleet en Jelle is toch meer met het keepende bezig, gelukkig zijn we hierin wel zeker vooruitgegaan met twee prima keepers !! Nu dus een constante factor en echte overtuiging erin brengen bij ons NAC, maar gaat dit zo lukken, laten we het hopen ! HUP NAC

  0

  0
 • JohnFe
  25 september, 2016 - 19:36

  @Marti, bedankt, weer wat bijgeleerd. :)

  0

  0
 • Rbull
  26 september, 2016 - 07:07

  Hoeveel mogen er nu uiteindelijk naast Volendam toe? Heb er zijn in, was het maar alweer vrijdag!

  0

  0
 • ad koremans
  28 september, 2016 - 11:30

  was een topavond en alles was prima geregeld
  zeker een apart gevoel om eens een keer op de middenstip te staan
  ben ontzettend blij met mijn gesigneerde wedstrijdshirt
  goed zo mannen samen voor nac
  ga zo door

  0

  0