Go to Top

BSR TV: Jelle ten Rouwelaar na VVV-NAC (4-3)

BSR TV: Jelle ten Rouwelaar na VVV-NAC (4-3)

NAC verloor vanavond met 4-3 van VVV. Doelman Jelle ten Rouwelaar keepte een uitmuntende pot, maar was na afloop ontzettend ontevreden.

Bron: B-Side Rats

27 Reacties op "BSR TV: Jelle ten Rouwelaar na VVV-NAC (4-3)"

 • D.kocx
  26 februari, 2016 - 23:17

  Op de achtergrond staan de antwoorden vermeld op de vraag waar gaat het mis!

  0

  0
 • Dun Diëe
  26 februari, 2016 - 23:19

  Ik snap de keuze voor Jelle wel, maar ben ook heel benieuwd wat onze Marinus hierover te zeggen heeft. Als ik een vraag mocht voordragen zou ik graag willen weten waarom Suk er in kwam en Brands niet gebracht werd. Een antwoord dat dat met het groepsproces te maken heeft accepteer ik niet.

  0

  0
 • nachart
  26 februari, 2016 - 23:19

  de enigste met een dikke voldoene vanavond al zou ik graag noppert al een kans zien krijgen anders wordt die volgend jaar ook weer in 1 keer een het diepe gegooid. de rest van nac vanavond dramatisch. waar zijn die bankzitters die ip het vekd thuis horen duarte niet eens bij de wedstrijd selectie is die damen dan tog zo goed op de training

  0

  0
 • Fred
  26 februari, 2016 - 23:22

  Het ook niet man en paard durven noemen is zeker ook een oorzaak Jelle.
  Benoem het verdomme !
  We kunnen toch niet met gasten als Naah, Pedro, Lazic , Suk, Gorter aan blijven tobben en een Seuntjens op 20% ?
  Als je niet met je hart wilt spelen hoor je niet bij NAC , simpel !!
  En jij hebt je goed herstelt want je had mede schuld aan de 2 goals in de eerste helft .
  Toegegeven met zo’n zootje voor je is er geen beginnen aan !

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  26 februari, 2016 - 23:22

  Het gaat mis op het te mooi proberen te voetballen. Breien tot in het oneindige. Ik zeg Ars, Brands en Unal erin en gewoon de ballen naar voor jassen zoals alle Juup clubs doen. Gegarandeerd veel goals!
  Jelle vandaag een pluim. De rest zwaar onvoldoende. Inclusief Dijkhuizen met zijn verdedigende schijtvoetbal.

  0

  0
 • Ron
  26 februari, 2016 - 23:30

  Zijn er nog excuses nodig, als je voor een bord staat tijdens het interview waar de antwoorden van elke vraag al op staat ?

  0

  0
 • NAC de Parel
  26 februari, 2016 - 23:45

  Opvallend ook het ene woord op de muur achter Jelle… “Passie”
  Hetgeen waar het meestal aanschort bij deze ploeg: passie/NOAD

  0

  0
 • Dutchbird
  27 februari, 2016 - 00:57

  Iedereen die om Brands roept moet zijn laatste wedstrijden nog eens terugkijken.

  0

  0
 • ome cor
  27 februari, 2016 - 02:39

  NAC is gewoon wisselvallig, maar dat is de aanhang al jaren.Zo lang het sportief goed gaat hobbelt iedereen braaf mee, maar als we verliezen…..dan weet iedereen het opeens beter

  0

  0
 • Arie
  27 februari, 2016 - 04:39

  De materiaalman kan weer een stuk of 8-9 schone, zweetloze, modderloze, grasloze teneus in de kast leggen voor de volgende kutwedstrijd die niet tegen fc schubbekutteveen 9, alias fortuna, is.
  En daar laat ik et bij, da ge bedankt zijt stelletje halve tamme!

  0

  0
 • 10diego
  27 februari, 2016 - 06:19

  @dutchbird, je doelt op zijn invalbeurt tegen Helmond waarin hij zorgde voor de ommekeer? Brands verdient een kans in een rol die bij hem past: op 10 in een 4-4-2 opstelling.

  Vond Jelle er bij de 1-1 en 2-1 slecht uit zien. Daarna was het over met NAC. Tweede helft van hem was geweldig.

  0

  0
 • Theo
  27 februari, 2016 - 07:04

  Dit cafe elftal moet blij zijn dat Jelle een beetje niveau toonde anders was het 8-3 geworden,wat een zooitje zeg…En wat missen we toch types als een Lurling die de boel op sleeptouw nam,die weg moest voor een Matic!!!!!

  0

  0
 • Nebo5
  27 februari, 2016 - 07:32

  Jelle heeft het over individuelen die beter moeten worden… Lijkt me duidelijk.. Maar wordt langzamerhand ook wel duidelijk dat dit totaal geen team is en dat de jongeren (uitzonderingen daar gelaten) totaal niks van de ervaren spelers accepteren en leren

  0

  0
 • zwampie
  27 februari, 2016 - 08:57

  Ome cor
  Mee eens,maar jij wil toch niet zeggen dat het nu goed ging.
  Voordeel van een uitwedstrijd als je niet meegaat kijk je toch ook gedeeltelijk anders aar de wedstrijd( overigens respect voor degene die wel elke wedstrijd gaan)

  Gorter,Verbeek,mulder,naah,lazic,zijn gewoon zwaar te min voor de jupiler league,en dit is niet gebaseerd op 1 wedstrijd.
  Tevens marinus is ook niet in zijn beste doen,als je lazic erin zet en weer wisselt deze beste man had er nog ineens ingemogen. Had dan meteen unal gebracht,had deze jongen wat meer tijd en ga je niet defensiever spelen. Want een back in de voorhoede doe je alleen in nood in principe.

  0

  0
 • Bredafun
  27 februari, 2016 - 10:02

  Together we will build the future. 👍🏻

  0

  0
 • Baske
  27 februari, 2016 - 10:17

  Het wordt tijd dat het ware verhaal over deze selectie eens naar buiten komt. NAC onwaardig dit

  0

  0
 • Hans
  27 februari, 2016 - 10:38

  Jelle sprak twee woorden niet uit maar liet die overduidelijk doorschemeren: teleurstelling en ongeloof.
  Dat zegt alles.

  0

  0
 • scheppioni
  27 februari, 2016 - 11:13

  WIJ NAC, speelde weer als een aangeschoten kalf, elke keer maar weer als het tegenzit en daarbij is Stam geen leider maar gewoon een aardige flankspeler, betreft Jelle, tweede helft was idd puik, maar vooral bij hoge ballen met name de 2-1 op dat moment was fataal, zeker voor zo’n aangeslagen NAC !
  Dan niet over vroeger beginnen, want vvv voetbalt precies met passie nu zoals NAC zou moeten spelen, ik krijg steeds meer een juist gevoel bij dit NAC over een belevingsprestatiecontract, hoe zielig het ook voor woorden is als je bij zo’n prachtige club als NAC mag voetballen !

  0

  0
 • Phage
  27 februari, 2016 - 11:25

  Veel mensen vallen dik en dik tegen…. Met de trainer voorop. Die man heeft de uitstraling van een begrafenis ondernemer… Waar is die club van toffe jongens?

  0

  0
 • Breda For Ever
  27 februari, 2016 - 11:28

  ik geloof echt niet wat ik hoor,we willen niks extra s doen zegt tie dan zijn we niet thuis,nou heel simpel ik ook niet meer ga maar alvast een baan zoeken waardeloze zielige klootzakken jullie zijn het dood schoppe niet waard.

  0

  0
 • am
  27 februari, 2016 - 12:26

  Jelle heeft geweldig gekeept. Alleen heeft de rest van het elftal hem in de steek gelaten. Dat is een zeer kwalijke zaak.

  0

  0
 • Baske
  27 februari, 2016 - 15:14

  Geachte NAC speler ,

  Dan kom je aan het begin van seizoen 2015-2016 ineens binnen bij NAC. Je kent de club wel, elke keer als je daar moest spelen was het een vol huis. De club had wat. Met je oude cluppie gingen jullie maar wat graag de strijd aan daar. Groot was je blijdschap toen Robert, de toenmalige trainer, je maar bleef appen. Prachtige sfeerfoto’s en filmpjes. Man, je zag jezelf al shinen daar. Grootse plannen werden ontvouwd aan je door de hele directie, met verreweg de grootste begroting kon het van te voren al niet meer misgaan. Je dacht nog even aan een modale eredivisie club die ook interesse had maar dit volle stadion, het vorstelijke salaris en het door de mensen daar gegarandeerde kampioensfeest (maar dat houden we intern zo hadden we afgesproken) gaf de doorslag. Het begon zo goed, elke goede actie aan jouw kant werd door het publiek met groot gejuich ontvangen. De (wan)hoop van hun was enorm groot in jouw persoontje. Je instagram, Facebook en Twitter ontplofte met likes en lofzangen welke je maar watgraag met het thuisfront deelde. Voor de wedstrijd fantaseerde je al hoe het zou zijn wanneer je als held van de hongerige NAC aanhang van het veld zou gaan. Hoop dat de foto’s goed zullen zijn van dat moment…of zal ik mijn selfie stick maar in de dug out gaan leggen van tevoren? Je ziet dat meer spelers met die gedachten spelen en met een knipoog naar elkaar lachen jullie er alvast om.

  Oh dan die wedstrijd, het gaat goed mis…op eigen veld wordt je afgedroogd. Je deed zo je best om die ene epische actie te maken zodat jij er in ieder geval goed opstond en niet die vervelende concurrent teamgenoot met zijn grote mond. Gelukkig kreeg je nog applaus van het publiek. “Volgens mij klappen ze alleen voor mij” denk je nog. De tirade van die nieuwe strenge zeur trainer laat je langs je heen gaan, jouw schuld is het niet. Dat blijkt ook wel als je je na de wedstrijd tussen de sponsors, directie begeeft. De high fives zijn niet van de lucht en de polonaises in de zaal geeft je de bevestiging van het gevoel dat het allemaal wel meeviel met jouw persoontje. “We zijn zo goed met zijn allen, het komt echt goed” blaat een andere teamgenoot een tikje beschonken in de rondte.

  Het gaat steeds verder mis, de spaarzame oplevingen worden teniet gedaan door de vele vele bagger wedstrijden en je voelt je steeds beroerder. De supporters doen ineens een stuk minder aardig en je weet niet wat voor sierlijke individuele acties je uit de hoge hoed moet toveren om jouw shine momentje te pakken. Je mist het toegezongen worden en je ziet dat andere collega’s met hetzelfde probleem worstelen. Iedereen is voor zichzelf bezig en om die schreeuwerds die zgn. het voortouw willen nemen en passie willen zien in het team moet je stiekem lachen. Je weet niet echt wat ze bedoelen en je ziet de mede sterren om je heen hetzelfde denken. Je vorstelijke salaris wordt ook deze maand weer netjes over gemaakt en er zijn er nog steeds genoeg om je heen die je helemaal geweldig vinden. En ach, al die kleine juup ploegjes met dito spelers die zich wel het snot voor hun ogen werken voor elkaar en voor de club zijn stumpers, die verdienen nog geen kwart van wat ik verdien. Het voordeel van vrijdag voetballen is dat je zaterdag vrij bent…dagje shoppen en ’s avonds lekker de boel de boel in de stad. Vrijheid blijheid en al die criticasters zijn gewoon haters! Op naar volgende week!

  0

  0
 • scheppioni
  27 februari, 2016 - 18:41

  @ am
  Mee eens, zeker de tweede helft, maar we NAC moeten geen onnodige corners weggeven, want dat blijft toch wel een achilleshiel !
  Of anders gezegd, die 2-1 was een kl^te moment het begin voor de afgang, maar Jelle heeft ons wel gered voor een enorme afgang !

  0

  0
 • Bredafun
  27 februari, 2016 - 21:38

  we kunnen wel alles afschieten op de trainer, dan heeft t kunstgras ’t weer gedaan, dan hoor je hier namen uit t verleden. maar, mogen de spelers zelf niet een swakker worden. want je wordt toch scheitziek als je spelers die n behoorlijk niveau gewend zijn, en die dit soort spelbederf laten gebeuren?
  Die hebben toch n flinke trap op hun achterste nodig, want waar zijn we in godsnaam mee bezig op deze manier.
  t voorbeeld laat de tegenstander zien, door als n hecht team dat nac naar de klote te schoppen. en elke keer lukt t. wordt verdomme eens wakker kerels. zo laten ze een wedstrijd zien dat ze heer en meester zijn, vervolgens weten wij dan al dat de komende 3 -4 wedstrijden gewoon bagger zijn. waarom kunnen ze t die ene wedstrijd wel en vervolgens is t weer n trapje weg weet ik waar naartoe wedstrijd.
  die trainer kan misschien ook hier eens op de site kijken wat er allemaal hapert, misschien dat die daar iets mee kan, want nu is t na zoveel maanden nog geen hecht team!!
  Amen :)

  0

  0
 • Vos
  27 februari, 2016 - 22:03

  Een van de redenen dat we dit seizoen zo teleurgesteld zijn heeft twee oorzaken die Jelle indirect benoemd.
  In de zomer (en in mindere mate de winter) is er een team samengesteld die voetbalkwaliteit te kort komen om kampioen te worden of te promoveren via de na-competitie.
  Om dit tekort aan kwaliteit te compenseren is er een manier en dat is NOAD. Kenny is hier het ideale voorbeeld van maar de rest van de spelers kan dit niet opbrengen.
  Om uberhaupt te promoveren zal er een behoorlijke dosis geluk nodig zijn en dat zie ik niet zo snel gebeuren.
  Snel het seizoen afmaken en weer helemaal opnieuw beginnen. De toppers laten staan en voor de rest schoon schip maken.

  0

  0
 • Toontje
  28 februari, 2016 - 13:51

  Ook al compenseert Kenny dat dan kom je nog veel gogme, technisch en tactisch inzicht en kwaliteit te kort om het te redden in de nacompetitie laat staan in de ere.
  De inzet van Kenny is te prijzen maar hij mist net als de helft het niveau voor de JL en zeker de ere…dat hebben we vorig jaar gezien.

  0

  0
 • scheppioni
  28 februari, 2016 - 16:28

  Nee toontje, elf pionen in het veld hebben die d’r eigen lekker makkelijk naar de slachtbank laten leiden !
  Geef mij maar Kenny, wanneer je gewoon wilt voetballen voor een overwinning als team dan is het een foutje maken geen probleem, maar ga je met tijd en weilen hangen en leunen, dan komt toontje uhh boontje om zijn loontje !

  0

  0