Go to Top

BSR TV: Joey Suk na NAC-MVV (1-1)

BSR TV: Joey Suk na NAC-MVV (1-1)

Joey Suk speelde vandaag niet onverdienstelijk, maar was wat ongelukkig. Een doelpunt en drie ballen van de lijn gehaald, het zat de middenvelder tegen MVV niet mee. Wel liet de middenvelder zien dat hij niet van tijdrekken houdt. Na een paar keer was hij het zat en begon hij het werk van een ballenjongen over te nemen. Joey deed wat hij kon, maar daarmee kon hij helaas niet voorkomen dat NAC op een punt bleven steken. Wij spraken Joey na de wedstrijd.

13 Reacties op "BSR TV: Joey Suk na NAC-MVV (1-1)"

 • Zonder mats
  13 februari, 2016 - 00:13

  Wat een prutser die seuntjes! Een geluk bij een ongeluk! Maandag is hij er niet bij! Yes! Hopelijk een openbaring voor de trainer om hem vaker uit de basis te laten!!!!
  Edit:
  Even je reacties samen gevat. Prima dat je die mening hebt, maar dat hoef je niet 4x achter elkaar te vermelden.

  0

  0
 • 2meter10 Casual
  13 februari, 2016 - 00:49

  @BSR… Wederom respect voor het interview. Het wordt steeds professioneler!

  Ik snap niet waarom iedereen in paniek is.. We kunnen toch gewoon nu elk potje gebruiken om lekker te oefenen en dan gewoon volle focus op de nacompetitie.

  Waarom zou het niet kunnen? We kunnen toch een keer geluk aan onze zijde hebben?

  Ik denk gewoon serieus dat ik al het azijn al heb uitgepist afgelopen seizoen en vooral die wedstrijd tegen Roda thuis.

  * Ik ben en blijf trots op mijn club. Die spelers die boeien me niet, het bestuur ook niet. De trainer zal wel…. Nee, wat mij steeds weer naar NAC en Breda laat komen is het bier drinken met de vrienden/kennissen die wel nog wonen in Breda*

  Iemand zei het laatst heel pakkend:
  “NAC is niet een stadion waar gevoetbald wordt en gedronken, maar een groot cafĂ© waar toevallig ook wordt gevoetbald”

  0

  0
 • wolfmanjack
  13 februari, 2016 - 00:59

  Als ze de eerste helft gewoon eens beginnen als de tweede helft dan lopen ze er zo overheen. Ze missen wel veel te veel kansen en ik denk dat we nu weten dat Gorter voortaan op de bank moet zitten en dat Lazic en Pedro eens moeten werken aan handelingssnelheid. Wat een ramp.

  0

  0
 • JK
  13 februari, 2016 - 01:04

  Jammer dit. Kunnen we de spelers hierop aankijken? Snelheid aan de bal was te laag, en de eindpass was steeds beneden de maat. We hebben meer dan een dozijn corners gehad: steeds leverde het niets op terwijl NAC een reputatie op corners heeft en de MVV keeper er een paar keer behoorlijk naast zat.

  Chagrijnig van het puntenverlies, had niet gehoeven. Het is niet de eerste keer dat we na 90 minuten kunnen zeggen dat we handenvol kansen hebben gehad maar te weinig goals hebben gemaakt.

  Wanneer mogen Matic en Naah eens samen starten? En moeten we gezien het overschot aan kwaliteit die we op het middenveld hebben (Naah, Matic, Brands, Duarte) niet eens proberen 3-5-2 te spelen? Dat is een stuk makkelijker schakelen naar 3-4-3 dan van 4-3-3 aangezien we nogal wat aanvallend ingestelde middenvelders hebben.

  0

  0
 • RwE
  13 februari, 2016 - 08:04

  @JK volledig eens

  Echter, ik zou wel Stam naar de backpositie zetten in plaats van een linkspoot die de weken daarvoor linksbuiten stond.
  Ik vind zeker dat Dijkhuizen voor een groot deel verantwoordelijk gehouden dient te worden voor dit puntverlies, om zo je elftal in een competitieduel om te gooien is echt HEEL slecht.
  Hoe kun je dit nou toch doen!!!??

  Van Diermen viel mij overigens weer wel positief op!

  0

  0
 • oosterhout3
  13 februari, 2016 - 08:35

  tsjonge jonge zeg!

  4 ballen van de lijn gehaald
  8x schoten geblockt
  80!!% balbezit
  21 corners

  en toch…. WAT IS GORTER&(verbeek in mindere mate) SLECHT ZEG!! v/d weg…..een verademing!!
  ik hoop dat duarte straks i.p.v. suk komt te spelen… want ondanks zijn goal &kansen is matic gewoon beter!

  0

  0
 • Oldskool
  13 februari, 2016 - 08:50

  Suk scoort en werkt hard. Maar dat die ooit voor 5 jaar is vastgelegd zegt alles over het technisch beleid bij NAC onder de vorige TD’s. Waanzin.

  0

  0
 • RV
  13 februari, 2016 - 09:57

  Toch heb ik wel genoten van Suk gisteren.
  Heeft een prima drive en was de aanjager in het eerste kwartier na rust.

  Het is allemaal niet gepolijst en ik zou ook kiezen voor Stam, Matic en Duarte maar vind Suk toch wel een lekkere speler voor dit NAC op dit niveau, mits je er voetballers omheen hebt staan.

  Verder vind ik niet dat je de trainer iets kwalijk kunt nemen.
  Zo groot waren de wijzigingen niet namelijk. Mulder had het niet beter gedaan dan Lazic en Van de Weg had ook het verschil niet gemaakt t.o.v. de inderdaad matige Gorter. Bovendien vond ik Verbeek zeker op die positie beter dan Lazic.

  0

  0
 • Rens
  13 februari, 2016 - 11:19

  De aanstelling van Duikhuizen was een enorme gok. Een onervaren trainer. En nu blijkt dat hij in korte tijd al een aantal keren door het ijs is gezakt. Puntverlies tegen RKC, jong Ajax, mvv was niet nodig geweest!
  Als je je basis elftal gaat wijzigen en slap aan de wedstrijd begint dan weet je wat er gaat gebeuren.
  Dijkhuizen is gewoon een onervaren trainer, we hadden juist een ervaren man nodig! Jammer dit alweer de zoveelste blunder van Goetzee en consorten. Sommige zeggen hier dat het onder dijkhuizen beter is….. Graag zou ik weten wat er beter geworden is.

  0

  0
 • zwampie
  13 februari, 2016 - 11:20

  Gorter dikke onvoldoende
  Verbeek onvoldoende
  Lazic onvoldoende
  Spelers die nu de kans krijgen om te mogen starten en dan nog zon wedstrijd laten zien,tja dan ben je gewoon een basisplaats niet waard.
  Vd weg wellicht niet technisch begaaft maar verduisterd dit door extra werklust,redelijke voorzetten geeft,een meerwaarde bij corners is tov deze spelers en die zet je dan wel op de bank.
  Zoals ik gisteren zei marinus heeft gegokt en verloren en mag dan hierbij ook hand in eigen boezem steken.

  Ma we zijn niet goed genoeg om effe 3 spelers te wisselen,en te verwachten dat alles dan op rollejes verder gaat

  0

  0
 • Toontje
  13 februari, 2016 - 12:39

  Jelle

  Stam Pedro V.Diermen v.d.Weg

  Suk Matic Duarte

  Brands Ars Verbeek

  Seuntjes terug van schorsing dan toch inpassen, Naah ook als invaller
  Gaan voor die tweede plaats ook al hebben we totaal geen enkele kans in de nacompetitie tegen welke eredivisieploeg dan ook

  0

  0
 • JK
  13 februari, 2016 - 13:01

  @RwE: ja. Wissels die verkeerd uitpakten. Van Diermen, Naah, Ars was goed als aanspeel punt. Suk werkte hard, scoorde de goal.

  Suk is volgens mij gewoon stiekem een spits: scoort veel!

  0

  0
 • scheppioni
  13 februari, 2016 - 19:24

  Suk is misschien ene van de minste bij de selectie maar wel een verademing hoe vaak je hem nog zag afjagen !
  Betreft Verbeek, Naah en ook Gorter snap ik het helemaal niet waarom Marinus dus ineens deze spelers wisselden en hun nog vrij lang lieten aanmodderen, daarbij is zovaak al gebleken dat Lazic in het team linksbuiten het beste is voor dit team vorige week nog in dordt en Matic’s is ook stijgende !
  Maar met 21 corners moet je zo’n wedstrijd nog altijd naar je toetrekken !!
  Ik kon dat van Jelle in de rust wel ergens snappen, er zijn genoeg van die koekebakkers als Makkelie daar best te slap voor om te kunnen veranderen al had hij bij de schwalbe van Mats alleen wel een punt, alleen zat hij er bij de eerste gele kaart van Mats helemaal naast !! Voetballen met je koppie is ook een kunst om alles uit je te halen ! Ondanks dat dit bij lange na niet het sterkste NAC was, moet je dit gewoon winnen en Marinus bouw zekerheden in in de ploeg door de selectie niet teveel te veranderen, op naar emmen !!

  0

  0