BSR TV: Jorn Brondeel na MVV - NAC (1-1)

Jorn Brondeel was vandaag met kop en schouders man of the match. Met prachtige reflexen liet hij zien meer dan terecht een toptalent te zijn en eerste keuze van de trainer. Vlak voor de 1-1 wist hij nog met een fenomenale reflex de achterstand op 1 doelpunt te houden en een minuut later lag de bal er aan de andere kant er in. We spraken hem daarom na de wedstrijd.

De Lange

Haha, Yes,kut,shit. Prima intervieuw @bsr, met een prima keeper die duidelijk stelt hoe het er aan toe gaat. Hadden we Vreven maar eerder gehad,maar ja. Hij brengt toch veel goede dingen teweeg. Vond het alleen al mooi, na de zoveelste overtreding op Dessers, dat ie Schreeuwde omhoog komen en verder gaan, ge-wel-dig

0   0
Nicky

2de helft gezien... (half) en dat leek wel ergens op.. balen van de kansen die niet werden gemaakt. Gerechtigheid met de eigen goal.

Ik maak me zorgen over het niet afmaken van de kansen.

Ik zie zeker progressie in het NOAD tegen de beren uit Maastricht.

Sjorsnac

Het valt echt op dat hij veel minder de ballen zenuwachtig wegstompt zoals in het begin van het seizoen, hij is goed bezig ga zo door!!

0   0
Martinus

Brondeel lijkt steeds beter te worden. Wederom een goede wedstrijd gespeeld.

0   0
willem 4,5

Dus voorlopig hoeven we niet meer over Noppert te zeuren. Weet nog het begin van het seizoen, Brondeel kon er geen ruk van hopelijk weten we dat nog, het was Noppert erin. Gelukkig is dit opportunistisch gelul na vanavond afgelopen. Goed gekeept Jorn!!

0   0
Markie

Ligt het aan mij of hebben jullie dat microfoon schuim dinges die je net hebt nu al gemold? :-)

0   0
Tvb

Keept na de winterstop erg goed. Topper in spe als hij zo doorgaat!

0   0
TpT

Bij een eerder topic al gezegd: Deze jongen is top voor ons. Jammer dat hij gehuurd is, ik durf zo met hem de eredivisie in.

Heerlijk eigen goaltje van Labiele trouwens !

0   0
RwE

Deze jongen moet zo snel mogelijk vastgelegd worden voor 3 of 4 jaar. Hij is beter dan menig eredivisie keeper.

0   0
Lejad

Sorry dat ik het zeg ik wil namelijk niet vloeken in de kerk, maar op basis van de laatste 3 wedstrijden vind ik hem zelfs een betere en meer complete keeper als onze held: Jelle

0   0
ome cor

Jorn is een held.
Super wedstrijd gekeept

0   0
scheppioni

Prima gekeept, zelfs de hoge ballen bij uitkomen, zal Jelle ook wel gezien hebben !!
Ga zo door met deze vorm Jorn !! HUP NAC, HUP BRONDEEL !!

0   0
scheppioni

Drie omschakelmomenten, de eerste twee in de eerste helft misten mvv nog door persoonlijke fouten van NAC, die derde niet en dat moet je inslijpen, er wordt in ieder geval niet laf gehangen, aandachtmoment is dus het omschakelen vooral van aanval naar middenveld maar ook andersom !!