Go to Top

BSR TV: Kevin Brands na NAC-RKC Waalwijk (1-1)

BSR TV: Kevin Brands na NAC-RKC Waalwijk (1-1)

Kevin Brands na het gelijkspel tegen RKC. Over zijn aanstaand vaderschap, het feit dat hij het naar zijn zin heeft én dat hij gaat vlammen in de play-offs.

Bron: B-Side Rats

18 Reacties op "BSR TV: Kevin Brands na NAC-RKC Waalwijk (1-1)"

 • RV
  8 april, 2016 - 23:12

  Brands dacht tenminste nog vooruit tegenover dat eindeloze zoeken naar oplossingen van Duarte.

  Duarte wil via drie eindstations ergens komen terwijl Brands het liefst dat station overslaat.

  Dat is een groot verschil als we gevaarlijk willen worden voor de goal met dit elftal.

  Hoop echt dat Dijkhuizen nu gewoon een formatie gaat creëren met Ars, Brands en Seuntjens. Klaar! Er is geen betere samenstelling te vinden en het zijn ook nog eens alle drie contractspelers in plaats van passanten en huurlingen. Weg met die gelukszoekers!

  0

  0
 • wolfmanjack
  9 april, 2016 - 00:30

  DE enige die goed speelde was Naah. Altijd in beweging, altijd de opening zien. De rest was armoe troef

  0

  0
 • NAC4EVER!
  9 april, 2016 - 00:47

  KEVIN BRANDS!

  0

  0
 • Johan
  9 april, 2016 - 00:51

  Inderdaad. Naah speelde goed. Als enige. (Vd Weg ook voldoende)

  0

  0
 • Mark
  9 april, 2016 - 01:22

  Ik vond Naah wederom een verschrikking. Brands in de basis. Duarte voor nu helemaal niets en eruit laten. De redenering Seuntjes is geschorst voor de eerste wedstrijd play offs dus spelen we met Duarte snap ik niet. Ten eerste spelen we nu om zo hoog mogelijk te eindigen. Ten tweede komt Brands dan eerder in aanmerking om de positie van Seuntjens over te nemen dan Duarte. Brands hoort in de basis. En Dijkhuizen snap ik ook niet uiteindelijk brengt hij alle “aanvallers” in waarna het een pupillen wedstrijd werd met iedereen voorin en verder totaal geen organisatie. Ik had vertouwen in de goede man maar op basis van deze wedstrijd vraag ik me oprecht af of dat terecht is.

  0

  0
 • RaRa
  9 april, 2016 - 07:07

  Het spel is er alleen maar op achteruitgegaan nadat Suk z’n basisplaats verloor aan Naah en er in een andere opstelling gespeeld ging worden.
  Dat geëxperimenteer slaat nergens op!

  0

  0
 • RwE
  9 april, 2016 - 08:55

  Brands in de basis!

  0

  0
 • scheppioni
  9 april, 2016 - 09:16

  Het hele euvel van ons NAC, de wisselvallige mentaliteit in het elftal is al lange tijd een groot probleem en dan heb je in deze fase alleen maar jongens met karakter nodig in het elftal en wanneer je dan als trainer weer eens thuis tegen de nummer laatste armtierig met meer man achter de bal voor de dag komt is het vragen om problemen !!
  Een verdwaald afstandschot zit er dan weer al zovaak in waardoor een avond met 15.000 man weer een ellende was blijkbaar !! Nog een hoop werk voor dizze trainer, mijn geloof begint weer aardig te zakken, gelukkig kunnen we weer maandag aan de bak tegen een ploeg die gisteren ook een flinke tik heeft gehad en dan moet je ene ding juist niet gaan doen als NAC zijnde maar NAC kennende !!
  Schaam je weer voor het plichtmatig avondje heren NAC spelers en t.s. !
  HUP KEVIN, REDT NAC !!

  0

  0
 • RV
  9 april, 2016 - 09:22

  Dijkhuizen wil te graag voetballen vanuit het middenveld en de opkomende backs maar daar verliezen we nu net de oorlog. Dijkhuizen zal wel aanknopingspunten gezien hebben maar het is onder zijn leiding echt alleen maar slechter geworden omdat hij de verkeerde keuzes maakt. Duarte en Naah lopen echt als een kip zonder kop met de bal aan de voeten. Het zouden spelers moeten zijn die creativiteit brengen maar de enige die dat kan is Seuntjens (dat is gisteren gebleken).

  Ik had niet verwacht dat ik het ooit zou roepen maar ik verlang terug naar bijvoorbeeld een type Joey Suk op het middenveld. Lopen, sleuren, en gewoon simpel voetballen. Brands is ook geen topper maar die kan wel simpel voetballen. Kan ook nog eens in de zestien komen en voor de goal iets betekenen.

  Compact spelen, de duels aan gaan op het middenveld en juist de tegenstander wat meer laten voetballen in plaats van dat zelf te willen doen. We hebben namelijk geen goede voetballers die aan de bal iets kunnen creëren.

  Ik wil verdomme een vechtmachine zien in de nacompetitie en geen slapjanussen als een Duarte, Naah, Gorter en Lazic. Met alle respect want een Gorter doet heus zijn best wel, maar het is gewoon net niet.

  Het is echt te hopen dat Stam fit is en Seuntjens in vorm anders wordt het een kansloze missie vrees ik.

  Ten Rouwelaar

  Mulder – Pedro – Dingsdag – Van der Weg

  Suk – Stam – Matic

  Seuntjens

  Brands – Ars

  0

  0
 • faneke
  9 april, 2016 - 09:33

  @RV
  Pedro en Dingsdag samen achterin?? En Stam daarvoor. Dan moet je toch heel weinig voetbalkennis hebben en waarschijnlijk naast een vrouw in het stadion zitten waar je meer naar kijkt dan op het veld!!

  0

  0
 • am
  9 april, 2016 - 09:40

  Ja wie speelde er nu wel goed?
  Je kan van spelers die zelden spelen niet verwachten dat ze er gelijk staan!
  Ik vind Ars ook erg tegenvallen de laatste tijd. Matic was weer als vanouds overijverig aan het lopen met de bal. Als hij het spel moet verdelen dan weet je het wel. Ik vond Duarte niet eens zo slecht. Hij ziet het wel maar mist ritme.

  0

  0
 • maarten
  9 april, 2016 - 12:05

  Matic werkt hard maar mist een dosis gogme. Duarte heb je niks aan. Wat is die afgegleden zeg. Ik zie daar een Fernandez 2.0 lopen. Zonder v Diermen, Stam en Seuntjes blijkt NAC het best lastig te hebben. Unal valt me ook tegen.

  0

  0
 • Tuffie
  9 april, 2016 - 13:26

  Wie weet de titel of kent de artiest(ten)van dat muziekje in de rust met die trompet

  0

  0
 • Braze
  9 april, 2016 - 13:42

  Van dat gegoochel met de opstelling word ik zelfs niet goed, laat staan de spelers.
  Dijkhuizen lult veel, maar presteert dus ook niet.
  Of de spelers kunnen er echt niks van, of Dijkhuizen weet er geen voetballend team van te maken of het totaal is een janboel.
  Ik heb mijn 150 km weer gereden om dit belabberde gedoe aan te kijken, maar eigenlijk is het gekkenwerk.om zo,n armzalig gebeuren 2x 3 kwartier aan te zien.

  0

  0
 • Tuffie
  9 april, 2016 - 15:22

  Joel
  Dank je

  0

  0
 • Toontje
  9 april, 2016 - 20:51

  Alleen van Diermen en Seuntjes hebben niveau….dat is veel te weinig om kans te maken in de bacompetitie

  0

  0
 • scheppioni
  10 april, 2016 - 12:50

  Ach toontje, heb je toch nog je twee lievelingen gevonden ?
  Jongen kwaliteit is er wel degelijk alleen het mentaal probleem is veel te groot en Marinus kan dit niet alleen, iemand voor slome sleen kan al wonderen doen !!

  0

  0