Go to Top

BSR TV: Kevin Brands na Willem II-NAC (3-1)

BSR TV: Kevin Brands na Willem II-NAC (3-1)

Met een kopbal in de laatste minuut was Kevin Brands dichtbij een heldenstatus. De bal miste echter doel en dus werd het in Tilburg 3-1, niet voldoende voor promotie naar de Eredivisie. Na afloop spraken wij hem in de catacomben.

Bron: B-Side Rats

20 Reacties op "BSR TV: Kevin Brands na Willem II-NAC (3-1)"

 • Tom
  23 mei, 2016 - 08:12

  Kopbal en kansje Suk zegt hij goed. Eerste helft 71% balbezit Willem II
  Kansen verhouding 9-2 de eerste helft. Echt weggespeeld. 2e helft kopbal, kwamen we goed weg. Die buitenkant rechts bal, staat hij 2 m buitenspel en wordt hij afgevlagd, nog niemand over gehoord. Fox niet en hier ook niet, dat was de dus geen kans. Knappe prestatie van NAC. Het had ook zomaar 0-2 en 7-2 kunnen worden voor Willem II, nu ben je er nog dichtbij. Succes volgend jaar. Goed aankopen en dan tot over 2 jaar in de eredivisie.

  0

  0
 • Eddy W
  23 mei, 2016 - 09:01

  @ NAC,
  Dat is contractueel vast gelegd zodat de begroting naar beneden kan als dat nodig is. De spelers kunnen hier ook gebruik van maken, de vraag is wie dat doen en wie er blijven. Dat weten we pas over een tijdje.

  0

  0
 • Jappio
  23 mei, 2016 - 09:03

  Nou zeg het maar, wie zal NAC moeten gaan halen? Ben heel benieuwd naar het schaduwlijstje van Hans Smulders & Dijkhuizen. Zal een hele klus worden om de komende weken een kampioenswaardige selectie samen te stellen.

  0

  0
 • brabantpark
  23 mei, 2016 - 09:09

  Ben benieuwd wie er vertrekken. Volgens mij zijn alleen Lazic, Pedro, Suk en Ars die het afgelopen seizoen regelmatig hebben gespeeld zeker van een langer verblijf. De rest heeft aflopende contracten, clausules waar ze gebruik van kunnen maken of zijn gehuurd.

  0

  0
 • Boxer
  23 mei, 2016 - 09:10

  Ik heb vertrouwen in Smulders. Die man loopt al jaren op jupilerniveau te scouten en bij Eindhoven heeft hij het ook goed gedaan. Ik verwacht een kwalitatief iet minder maar wel veel evenwichter team volgend jaar

  0

  0
 • enjoy.
  23 mei, 2016 - 09:11

  Lopend contract of niet, van mij mag weg, ( duimpjes )
  Suk , Gorter , van Beek , Seuntjes , Dinsdag , Pedro, ik stop er
  maar mee er blijven er zo niet veel over.
  Heb genoeg vervangers gezien in de Juup afgelopen jaar.
  Jongens die WILLEN, en GRAS OPVRETEN.
  Zonder aanwijsstok zie ik er bij Eindhoven er zo 3 lopen.

  0

  0
 • brecht
  23 mei, 2016 - 09:17

  Nog een jaar Suk: kan die niet terug naar GA ?

  0

  0
 • brecht
  23 mei, 2016 - 09:18

  Peeters van MVV halen

  0

  0
 • Zjost
  23 mei, 2016 - 09:27

  Natuurlijk is hij prof, maar ik vind het knap dat hij voor de camera komt na zo’n wedstrijd. Het was voor mij al lastig om in het eerste uur iets zinnigs te zeggen, laat staan dat je alles hebt gegeven en dé kans hebt laten liggen…
  Hup NAC, volste vertrouwen in Goetzee, Smulders en Dijkhuizen. Bouwen aan een nieuw, eredivisie waardig elftal in balans. Met dit elftal (wat er van over blijft) hebben we niks te zoeken in de eredivisie volgend jaar.

  0

  0
 • RV
  23 mei, 2016 - 09:33

  De kater is bij mij enigszins weg maar nu het realisme naar boven komt drijven krijg ik eigenlijk alweer een nieuwe kater. De kans wordt met het jaar groter dat we naar een zeer bedenkelijk niveau afglijden en we meerdere jaren in de eerste divisie moeten verblijven.

  Ik lees reacties van mensen die verwachten dat we volgend jaar een veel evenwichtigere selectie kunnen samenstellen maar als we daadwerkelijk voor cruciale posities (zoals de keeper) met huurlingen van Man. City gaan werken dan zie ik het toch somber in.

  Dan zal het eerder een stuk onevenwichtiger en (om in de termen van Dijkhuizen te blijven) grilliger worden dan dit jaar het geval was.

  Jammer dat deze selectie het niet eerder op kon brengen.
  Ik heb in de play-offs best genoten van dit NAC.

  0

  0
 • Fred
  23 mei, 2016 - 09:53

  Ach Enjoy aan dat lijstje mag je ook Matic, Naah , Ars en waarschijnlijk de trainer nog toevoegen .
  Na slopende weken zit ik nu volledig kapot het is niet te verteren .
  Gisteren is eigenlijk in één wedstrijd samengevat waar het heel het seizoen al op is fout gegaan .
  Alles maar dan ook alles heeft voor een groot deel met karakter te maken en gogme , of in het geval van NAC het ontbreken van beide elementen .
  Illustratief is eigenlijk Kenny van de Weg , een jongen met zeer weinig voetbaltalent en niet bepaald het lichaam van een atleet , maar lopende dit seizoen heeft hij op basis van karakter zijn plaats op weten te eisen en het feit dat hij nu het mannetje is geweest dit seizoen zegt eigenlijk alles .
  Gisteren was gewoon een korte samenvatting van het hele seizoen , tussen hoop en vrees en op het einde met lege handen, frustratie en teleurstelling .
  Om te beginnen de opstelling :
  Opnieuw staat er een team wat op meerdere plekken is gewijzigd ten opzichte van de gewonnen thuis wedstrijd tegen de kruiken , er zijn er een paar goed ingevallen dus de week er op zijn ze weer basis .
  Terwijl Dijkhuizen zelf aangeeft dat ze als invaller ( dat is ook mijn mening ) beter zijn dan als basisspeler .
  Je kunt van Dingsdag zeggen wat je wilt , het ziet er niet uit, maar in de thuiswedstrijd hield hij wel de controle , die was nu volledig zoek .
  Op het middenveld had niemand iets te vertellen , Seuntjens was zoals meestal na 10 minuten al klaar met voetballen en heeft 0,0 inbreng gehad , Matic weet keer op keer van een voordeelpositie in een nadeelpositie te verzeilen , dekt aan de verkeerde kant en laat tegenstanders uit zijn rug lopen , Suk loopt zich voorbij heeft zelden het voordeel uit ” de kluts ” gehaald en Duarte was zeer slordig aan de bal . Tel daarbij het postbode voetbal van Matic , Seuntjens en Duarte op en de grip op het middenveld is weg .
  Voorin is Ars een drama, ik ga steeds beter begrijpen waarom NEC hem niet meer wilde , hij kijkt nooit naar de bal alleen maar naar zijn tegenstander , gisteren verloor hij vrijwel alles en verloren balken liet hij voor wat het was , Unäl volledig onzichtbaar , waar is die Unâl die ze tegen Telstar er uit alle standen inschoot .
  Achterin is Gorter verdedigend een te zwakke schakel, ik begrijp niet dat hij nog steeds niet als linkshalf is geprobeerd, Pedro is van een te laag niveau voor Top Eerste divisie en was ook gisteren niet best , alleen van de Weg en Stam verdienden een kleine plus .
  Jelle was met corners en afstandsschoten ( helaas dat ik het moet zeggen ) weer de onbetrouwbare keeper waardoor we vorig jaar mede gedegradeerd zijn , ze zeiden het bij FOX ook al , hij trekt zijn arm in bij die eerste goal , bang voor de paal .
  Een bal die hij moet pakken moet iemand van de lijn koppen waaruit direct gescoord wordt , het zijn keiharde feiten .
  De wissels waren ook zeer discutabel , als Cruijff alsnog wilde winnen gooide hij er vaak een verdediger of een balafpakker in want om te scoren moet je de bal hebben , Naah scoorde dan wel , maar hoeveel balken verspeelde hij niet in korte tijd ? Pedro bleef te lang staan , de gok van Dijkhuizen om een tijdje met 10 te spelen was onverantwoord, voor recruiter in het team had hij Dingsdag moeten brengen .
  Kortom , veel hebben het hier geroepen , maar Dijkhuizen heeft gisteren en het seizoen door veel fouten gemaakt , maar zo’n Hans de Koning staat inderdaad weer in de eredivisie , hij heeft in no time een vechtmachine neergezet .
  Bij ons is en was het los zand .
  Verliezen is al erg , maar verliezen van kruiken is een drama , ik mocht die Falkenburg tevoren en ook bij NAC al niet , gisteren zag ik weer die nare streekjes, hij heeft zich heel goed aangepast aan de vieze trucjes die Kogeloog zijn spelers heeft bijgebracht .
  Kortom het was een dramatisch seizoen met ern dramatisch einde , precies zoals het heel het jaar al loopt, alles net niet .
  Hoe het volgend seizoen moet , ik weet het niet , de p,annen van Smulders zijn perfect , maar dan hadden we eerst met dit zootje grotendeels NOAD onwaardige spelers moeten promoveren .
  Dat is niet het geval geweest , de begroting moet fors omlaag , dus wat gaat hier uit komen ?
  Op spelers als Naah en Seuntjens zit ik niet meer te wachten !

  0

  0
 • enjoy.
  23 mei, 2016 - 10:16

  @ Fred , Helemaal met je eens, wilde jou namen ook noteren doch
  dan kwamen ze allemaal voorbij, HOED AF t.o.v de rest Kenny en Ronnie.
  Soms denk ik nog wel eens aan Kamps.
  Ik hoop dat we een VERFRIST elftal krijgen beginnen met de Keeper.
  Ik zie hier vele malen Jelle als Held voorbij komen, deze mensen moeten dan
  toch eens even bij Specsevers binnen lopen.

  0

  0
 • Mafkees
  23 mei, 2016 - 10:32

  Komen nog een aantal gasten van Man City voo rkomend seizoen mensen. Vergeet dat niet.

  0

  0
 • scheppioni
  23 mei, 2016 - 12:34

  Nondeju, ik ben vannacht al vier keer rillend wakker geschoten van de twee dotten van kansen van Kevin Brands, laat staan wat Brands vannacht gevoeld moet hebben, hij had zich onsterfelijk kunnen laten gelden om die allerlaatste kans geen sliding in te zetten maar ene stap zetten en met links simpel binnen te tikken !
  Ziek, ben ik er van ! Ik had gewoon koorts tijdens de wedstrijd ! En nu, michels zou zegge, ‘ de wonden likken’ !

  0

  0
 • joop
  23 mei, 2016 - 15:46

  waarom mag kevin brands een man die toch wel een goede spits is alleen maar invallen e een unaldie we de hele wedstrijd niet gezien hebben erinstaat dan de aankopen van maaskant ze zakken allemaal door het ijs behalve stam maar ook pas de laatste wedstriojden dat hij beter gaat voetballen
  dan volgend seizoen de keeper van de graafschap halen en daarbij minimaal zeker 2spelers die vreten het gras onder je voeten vandaan plus probeer een kenny v/d weg te behouden wateen karakter en er moeten zeker 6tot 8
  apelers gewoonweg die hebben gewoon geen mentalitei
  dit gaat zeer moeilijk worden in de jup hopelijk gaat het publiek erachter staan en dat de sponsers dan zeggen
  oke de organisatie staater dus met plusminus 10 en 13.500 toeschouwers kunnen we mischien nac misschien
  nog een extratje geven dus mensen verleng die seizoen kaarten en laat nac niet indesteek

  0

  0
 • scheppioni
  23 mei, 2016 - 20:00

  Kevin heeft het maar over die prachtige kans die kopbal, maar wat te denken van en die bijna zekere goal een halve minuut voor tijd, het was moeilijker te missen dan te maken !!
  Niet te geloven !

  0

  0
 • Scotta
  23 mei, 2016 - 20:58

  Precies enjoy,een gifkikker als de kamps lijkt mij ook wel een bruikbare speler,zeker voor de jupiler.

  0

  0
 • Fransje
  23 mei, 2016 - 21:42

  @ scheppioni,

  Ben maar blij dat die bal in de laatste minuut er niet in ging! Dan was de kater nog veel groter geweest!
  Wat niet te zien was op tv was in het stadion meteen al duidelijk…. Meteen na de pass van stam stond de grens al met z’n vlag omhoog omdat Brands ( duidelijk) buitenspel stond!

  Misschien maakt dit het een ietsiepietsie dragelijker ;)

  0

  0
 • scheppioni
  23 mei, 2016 - 22:19

  @ Fransje
  Geen wonder dat hij er niet over rept en alleen maar over die kopbal heeft die er ook wel in had gemogen !
  Trouwens die goal na de rust van ons NAC was in mijn ogen geen buitenspel want stonden echt gelijk op het moment van de vrije trap alleen de grens oordeelde een seconde later wat logisch is van de ene kant, maar wel belangrijk !

  0

  0