Go to Top

BSR TV: Kevin van Diermen na Volendam – NAC (2-1)

BSR TV: Kevin van Diermen na Volendam – NAC (2-1)

Voor Kevin van Diermen was dit zijn tweede keer dat hij mocht slikken dat op het laatste moment een zekere plaats in de nacompetitie aan zijn vingers voorbij is geglipt. NAC wist vanavond niet te winnen van uiteindelijk 10 man van Volendam en de verdediging had uiteindelijk nog de grootste moeite met de snelle van Velzen die NAC het de verdedigers van NAC op het einde constant lastig viel. Van Diermen met zijn reactie na de wedstrijd. 

12 Reacties op "BSR TV: Kevin van Diermen na Volendam – NAC (2-1)"

 • Ouwe Spionkop
  30 september, 2016 - 23:12

  Slechte wedstrijd van Van Diermen. Speelt het hele seizoen al heel matig. Verder blijf ik erbij dat Smulders met hoogste budget van de Jupiler divisie slecht heeft ingekocht. Fysiek komen we tekort. Verdediging zwak en geen scorende spits. Smulders je hebt gefaald.

  0

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  30 september, 2016 - 23:28

  Helaas kan ik alleen maar constateren dat NAC er nog niet is. De selectie is op zich goed, maar de prestaties blijven achter. Verdedigend, met bijbehorend middenveld, schiet NAC nog duidelijk tekort.
  Er is nog niets verloren, maar de teleurstelling van vanavond is groot.
  Nog veel werk voor Dijkhuizen en zijn mannen. Zwak van hem dat hij blijkbaar vanavond langs de lijn te fel reageerde en naar de tribune werd gestuurd. Zelfreflectie is nodig, ook qua coaching!

  0

  0
 • Johan
  30 september, 2016 - 23:42

  “Je krijgt een goal tegen uit een situatie waarvan je weet dat zij daar gevaarlijk in zijn”, zo meldt van Diermen in zijn interview hierboven. Ja sukkel ! En Volendam had pas nog maar een corner of 10 gehad. En allemaal op Kwakman bij de 2e paal. En dus laat je ‘m ook regelmatig lekker vrij om in te kunnen koppen. Waarom ook niet ? Eens moet het een keer raak zijn. Niet dan ? De professionaliteit en het gogme straalt er vanaf. Moedeloos wordt je hier toch van ?

  0

  0
 • Tandenborstel
  1 oktober, 2016 - 01:10

  @ouwe spione kop, ik weet niet naar welke wedstrijd jij gekeken hebt, maar van diermen speelde een prima pot. Als je op het middenveld tegen 10 man nog geen 2de bal kan winnen, ga nooit een wedstrijd winnen. Op naar de volgende wedstrijd! NAC!

  0

  0
 • anoniempje
  1 oktober, 2016 - 08:25

  Ja nou ben je er wel weer Ouwe spionkop. Vorige week helemaal niet gezien. Wat een zielige kerel ben jij zeg. Alleen maar zeiken en als we winnen ben je nergens. Ga lekker naar Tilburg daar lopen er meer rond zoals jij

  0

  0
 • Jon
  1 oktober, 2016 - 08:53

  Jammer maar verliezen hoort bij sport. Hier lering van trekken, goed trainen en tegen Telstar revanche nemen! Hup NAC!

  0

  0
 • Mike
  1 oktober, 2016 - 08:53

  Mensen die op van Diermen lopen te zeiken, ongelooflijk, de enige constante factor in de verdediging. De corner met de 1-1 van Volendam, was geen fout van de verdediging, kijk de herhaling er maar op na, wie gaat er zijn luchtdruk niet aan? Dat was dessers. Verdediging valt niks kwalijk te nemen gisteren, wie gaat er met zijn handen de lucht in een duel aan, rommens een middenvelder en daaruit krijgen we een penalty, 2 duels 2 doelpunten waar geen verdediger bij betrokken was.

  0

  0
 • scheppioni
  1 oktober, 2016 - 09:36

  Het ergste van alles is dat we weer in een prima interview een gelaten NAC speler voor de camera krijgen, tis elke keer hetzelfde, elke NAC speler weet nu wel waar het aan ligt maar als team dit uitstralen ho maar !
  Alles in het voetbal begint met het eerste en dat heeft niks met de tegenstander of het gras te maken en dat is je duels winnen !! De staf voegt hierin geen positieve gevoel in toe en idd van Diermen in velzen wrijven ze nu al in de handen, want tegen dit NAC is van alles te behalen, niet tegen het NAC van wolluk uit !!
  Een aardige selectie ons NAC, maar absoluut geen team, ja geforceerd proberen over te komen, maar dat zet geen resultaat structureel resultaat blijkt wel ! Nou weer, een k^t weekend, bedankt NAC BREDA !

  0

  0
 • John Sigaar
  1 oktober, 2016 - 13:35

  Twas allemaal veel te lief,zon van Velzen was de angel van Volendam.Die had de eerste 10 minuten al 3 keer onder de zooien geschoffeld moeten worden!!!!

  0

  0
 • BredaLoyal
  2 oktober, 2016 - 21:06

  Echt heel erg zonde met het resultaat.

  Tegen de Graafschap uiteindelijk door strijd de 3 punten eruit gesleept en nou weer net niet , echt zonde !

  Ik mis de mentaliteit bij de spelers achterin , naar mijn persoonlijke mening laat alleen Sporkslede wel de felheid zien die wij als supporter zijnde zo graag zien in ons elftal.

  Er moet veel meer pit in ! Neem maar voorbeeld aan een jongen als Korte , het is geen geweldenaar , maar wel een speler waar veel gif in zit en die graag wilt ( had hem lekker laten staan )

  Ik concludeer dus uit deze wedstrijd : De passie zit goed , deze selectie wilt strijden voor ons , maar de pit zoals af een toe een noodzakelijk tikkie uitdelen moet erin zien te komen ( maar niet zo erg als onze oude vriend de Kamps :) )

  P.S : Het zou geen kwaad doen om tegen een toch kwa kaliber tegenstander als Telstar ( met alle respect ) om de jongen Shane o’Neil op te stellen. Goed voetballende verdediging is leuk , maar voor opbouwen kan je beter het middenveld gebruiken. Met een fysiek sterke verdediger die zijn man van de bal af kan zetten erachter voor meer zekerheid klinkt niet verkeerd.

  Come on NAC !

  0

  0
 • John Sigaar
  3 oktober, 2016 - 10:14

  Idd,Shane o Neil zou niet verkeerd zijn.

  0

  0
 • The Cosmic Gate
  3 oktober, 2016 - 16:55

  Snap echt niet waarom zo’n van Diermen naar Breda moest komen, vind hem toch echt zwaar tegen vallen en zie weinig tot geen progressie. Vind hem niet zeker aan de bal, geen enkele verrassing en fouten maken . Nee ik ben verre van fan van deze meneer

  0

  0