Go to Top

BSR TV: Laatste training voorafgaand aan NAC – FC Eindhoven

BSR TV: Laatste training voorafgaand aan NAC – FC Eindhoven

De laatste training voor het cruciale duel morgen tegen FC Eindhoven waar NAC moet winnen. Aan de supporters heeft het niet gelegen zoals je kunt zien. Come on NAC! Voetballen hugodver!

Bron: B-Side Rats

23 Reacties op "BSR TV: Laatste training voorafgaand aan NAC – FC Eindhoven"

 • Neusvleugel
  15 mei, 2016 - 13:55

  Het meer boeiende aan de verslaglegging vanuit NAC vindt ik dat ze deze actie verwoorden jn de vorm van “deze supporters geloven er in”.

  Zou de echte boodschap niet binnenkomen?

  Dat ze al twee en een half jaar aan het klootviolen zijn en dat ze is motte voetballen tot ze er dood bij neervallen. Dat we NOAD willen zien op het veld!! Dat we al twee en een half jaar naar zaaddodende wedstrijden zitten te kijken. Dat we dat beu zijn.

  0

  0
 • William
  15 mei, 2016 - 14:02

  Het wordt eens tijd dat de mannen van Dijkhuizen gaan beseffen dat er heel veel op het spel staat. Niet alleen in voetballend belang.maar ook gezien stadswaarden. Nac is het gezicht van Breda en omstreken.laat ze nu godsamme eens een keer wel datgene doen wat we van de mannen verwachten.

  @ Neusvleugel; heeft helemaal gelijk.

  Het is al jaren niks.en als ze dan eens een wedstrijd winnen zoals tegen dordrecht met 7-0 dan doen we ineens alsof we een of ander sterrenteam hebben.

  Ik wil best ruilen van salaris.maar ik durf te wedden dat ik alles op alles zal zetten om aan de supporters te laten zien dat we willen blijven voortbestaan. Het is een schande om naar dit Nac te kijken… wordt er weer elke keer bedroefd van. Zoals afgelopen vrijdag tegen Ehv leek het wel alsof ze er vanuit gaan dat ze die pot wel ff winnen. SMULDERS heeft goede zaken gedaan in het verleden bij Ehv.

  En nu wil ik als laatste morgen 300% NOAD zien godverdomme. Of we gaan RKC achterna….

  Hup NAC!!!

  0

  0
 • De Lange
  15 mei, 2016 - 14:08

  Was erbij,was prachtig,wat Mats Zegt als je het nu niet snapt weet ik het ook niet meer,intervieuw met Marinus lijkt erop dat die toch geen grip heeft op de groep

  0

  0
 • naxioma
  15 mei, 2016 - 14:13

  @de lange

  Marinus is passé….

  0

  0
 • NOAD
  15 mei, 2016 - 14:15

  Was inderdaad mooi vanochtend, hoop dat Marinus bij terugkomst in de kleedkamer tegen de jongens gezegd heeft van: Kijk jongens hier doen we het voor, dus geef die supporters wat terug en doe alles maar dan ook alles wat je kan morgen en geef die mensen wat terug.
  Hoop alleen niet dat NAC nu te druistig gaat beginnen, het moet wel een stuk feller dan vrijdag maar laten we alsjeblieft niet als een stel kippen zonder kop over dat veld gaan rennen morgen. Gewoon initiatief nemen maar niet te geforceerd vanaf het begin. Als Eindhoven scoort is het afgelopen.

  Hup NAC!

  0

  0
 • ed
  15 mei, 2016 - 14:16

  Kan er niet bij zijn morgen, maar de zenuwen gieren …….

  0

  0
 • scheppioni
  15 mei, 2016 - 14:17

  Mee eens neusvleugel, maar je kunt al aan de meeste spelers hun houding zien(kijk het filmpke nog maar eens) dat het allemaal te plichtmatig is, tis dat het morgen thuis is, dus dan is de kans eerder dat er nog een vonk overslaat, maar in een lekker draaiend elftal (dat zie je zo vaak) dan zie je frivoliteit/spelvreugde terug, maar dat is bij ons NAC alweer lang geleden, ik kan me nog herinneren met de Graaf, Jelle, Kwakman en Lurling bijvoorbeeld, goh wat waren die resultaten toen ook alweer, juist ja !!!
  De meeste spelers van ons NAC, lijkt het allemaal weinig te schelen en wij zijn de pineut, want ook dijkhuizen krijgt geen grip, k^tzooi !! Ik reis morgen tegen beter weten in en met een zwakke fysieke gesteldheid toch maar weer eens af naar het mooie BREDA, hoop doet leven is de uitdrukking toch !

  0

  0
 • sam
  15 mei, 2016 - 14:19

  ik vind dat dijkhuizen zijn treining schema moet gaan aanpassen.Er wordt veel te kort getreind .In de wedstrijden spelen ze te slap en ze winnen weinig duels .

  Hopen dat spelers beseft hebben dat het niet aan suportrs ligt .

  0

  0
 • Naamloos
  15 mei, 2016 - 14:23

  Ik hoop dat onze spelers naar heracles kijken. Wat een vechtlust, gaan tot het gaatje ook al is de situatie uitzichtloos. Zo moet het morgen, zorgen dat je morgen niks te verwijten valt

  0

  0
 • Eddy W
  15 mei, 2016 - 14:27

  @Sam,
  Het is maar goed dat er kort getreind word. Je staat binnen een kwartier in Tilburg, veel verder hoeven ze niet meer dit seizoen.

  0

  0
 • AndresIniesta
  15 mei, 2016 - 14:31

  @Eddy W,
  Gele kaart voor deze opmerking!

  0

  0
 • NAC4EVER
  15 mei, 2016 - 14:52

  Was er ook bij.
  Meer als dit kunnen we niet doen!
  Het is nu aan NAC zelf!!!!!

  Even voor degene die de training (te) kort vonden.
  Tussen vrijdag en morgen zitten maar twee dagen om te trainen. Dan kun nu je wel uren gaan trainen, maar denk dat rust pakken nu beter is (voor op mentaal gebied).

  In voorbereiding is we lang getraind.
  Een dag voor dat ze naar Manchester gingen ben ik naar de training geweest. Die duurde ruim twee uur. Ik mag aannemen dat in Manchester keihard getraind is.En ook veder in Zundert trouwens.

  Nu MOET morgen ALLES uit de kast worden getrokken.
  Er is maar 1 weg richting de finale en dat is richting de goal!

  0

  0
 • ed
  15 mei, 2016 - 14:58

  Voorbeeld is Heracles wat een heerlijke pot

  0

  0
 • nachoreca
  15 mei, 2016 - 15:00

  ik ben zelfs van mening dat er te hard getraind is in engeland, en iedereen overliep van de opdrachten in Eindhoven. was een uitgeblust, inspiratieloos elftal…iets wat ik dijkhuizen zeer kwalijk neem, net als het feit dat hij nog geen 3 wedstrijden met dezelfde opstelling heeft gespeeld…die man valt me zwaar tegen en kijk haast jaloers naar go ahead…die maken echt kans op promotie met de juiste trainer aan het roer. maar ja, hier zullen we het mee moeten doen en ik wil morgen een vernedering van het ploegje Eindhoven (met alle respect) door het grote nac breda! come on!!!!!

  0

  0
 • JM
  15 mei, 2016 - 15:00

  Respect voor iedereen die er bij was vanochtend! Verder uitstekend interview van Seuntjens op Omroep Brabant. We hebben wel eens gelachen om Mats, maar deze keer was het uistekend. Nu op het veld nog, maar daar heb ik ook wel vertrouwen in.

  0

  0
 • scheppioni
  15 mei, 2016 - 15:06

  @ nachoreca
  Waren wij het destijds ook niet die dit vaker herhaalde, ik ben er ook best allemaal argwanend voor dat je volkomen gelijk gaat krijgen !! Dit NAC is niet voorruit te branden en ik hoor dijkhuizen nu ook weer, dan ben ik toch weer zo maf als een ketel om morgen geheel niet fit bijna 200km in de auto te kruipen !!
  Ze zullen toch weer ooit eens verrassen denk ik maar en dat verzacht zeker !! COME ON NAC BREDA !!

  0

  0
 • Bredafun
  15 mei, 2016 - 15:28

  En toch blijven we allemaal stiekem hopen op n engeltje dat nac er doorheen sleept morgen.
  Aan de supporters zal t niet liggen in ieder geval.
  Feestje morgen????

  0

  0
 • H.V.M.
  15 mei, 2016 - 16:07

  Morgen een graadje of 13, wat wind, kleine kans op ’n bui-tje en af en toe ’n zonnetje!!
  Kortom, ideaal (voetbal)weer om er tweehonderdprocent voor te gaan en Ehv op de pijnbank te leggen.
  Ga er wel vanuit dat Ehv een keer gaat scoren.
  Desondanks maken wij er minimaal drie.
  We hebben dit seizoen vaker grote uitslagen behaald en dat kan morgen ook zo maar weer gebeuren.
  Die 1-0 achterstand is weg te poetsen.
  Ehv bestaat ook niet uit Ronaldo’s en is in de reguliere competitie ‘slechts’ vierde geworden.
  Januari j.l. werden ze in Breda nog van de mat geveegd.

  Mochten we het onverhoopt niet halen, dan uithuilen en met frisse moed naar het volgend seizoen uitkijken.
  NAC-supporter ben je niet voor even, maar voor je hele leven!

  0

  0
 • RV
  15 mei, 2016 - 16:20

  Seuntjens lijkt sowieso wel wat volwassener geworden (tenminste in zijn interviews…).
  Ben blij dat onze lokale helden morgen gewoon opdraven en bij de eerste elf zitten.

  Stam en Seuntjens kunnen echt het verschil maken, liefst allebei op het middenveld.
  Stam, Seuntjens, Kenny, Donny, Jelle en Matic (die ik inmiddels ook als een echte geel-zwarte zie) gaan het morgen hopelijk doen.

  Mochten we morgen winnen hou ik wel mijn hart vast tegen Willem II hoor (ben ik eerlijk in) maar hopelijk kan men morgen een fijne wedstrijd neerzetten die een beetje geloof naar boven brengt.

  Het kan toch niet dat we door de mand blijven vallen?
  Krijg alleen wel de kriebels als ik Dijkhuizen vuurwerk hoor beloven, die blabla heb ik al zo vaak gehoord dit jaar.

  0

  0
 • scheppioni
  15 mei, 2016 - 16:25

  @ RV
  Ik kan me helemaal in je woorden vinden !!
  Nogmaals, HOOP DOET LEVEN !!
  Ik heb niet zoveel met de formule 1, maar je ziet het ook daar als je ergens in gelooft, wat je dan tot toe in staat kunt zijn, mooi voor de familie Verstappen en nu morgen gvd ons NAC BREDA !!

  0

  0
 • D'n Klaagmuur
  15 mei, 2016 - 16:38

  Winnen morgen alleen is niet genoeg. Winnen morgen met veel overtuiging, dat is wat je moet hebben. Met geluk 1-0 winnen en via pingels door werkt ook niet motiverend voor de (eventuele) finales.

  Volle bak erop en erover morgen!

  0

  0
 • ome cor
  15 mei, 2016 - 16:52

  Geweldig interview van Mats hahaha, maar dat geeft niks. De bedoeling is duidelijk en goed.
  Hij klinkt nog altijd als een Noord-Afrikaanse Nederlander en beschikt niet over een erg uitgebreide vocabulaire, maar hij moet (net als de rest van het team) zijn voeten laten spreken. Daar wordt ie op afgerekend. Het is geen politicus of redenaar.

  Als het hele stadion net zo fanatiek is als het groepje supporters wat er vanochtend was dan kan het niet anders dan dat het team naar de overwinning geschreeuwd wordt en dan kan de nacompetitie pas echt beginnen.

  0

  0
 • buurman
  15 mei, 2016 - 17:27

  Schitterende actie van deze supporters. En ik ben ervan overtuigd dat dit soort zaken helpt.

  0

  0