Go to Top

BSR TV: Lerin Duarte na NAC-Jong PSV (5-2)

BSR TV: Lerin Duarte na NAC-Jong PSV (5-2)

Duarte, een speler waar vele heel veel van verwachte gaat steeds beter zijn draai vinden. Waar hij bij Ajax als linksback is misbruikt, gebruikt Marinus Dijkhuizen hem als verdedigende en aanvallende middenvelder. Met Duarte als verdedigende middenvelder is er meer diepgang op het middenveld maar is het verdedigend iets minder stabiel. Lerin vertelt waarom hij denkt dat hij juist wel op deze positie uit de voeten kan. Tegenover BSR TV vertelt de linkspoot hoe het is om op die posities te spelen en hoe hij als huurling tegen de nacompetitie aankijkt. Daarnaast probeert onze razende reporter er nog achter te komen of de middenvelder volgend jaar nog bij NAC te zien is.

Bron: B-Side Rats

114 Reacties op "BSR TV: Lerin Duarte na NAC-Jong PSV (5-2)"

 • Brecht
  15 april, 2016 - 23:12

  Vond hem vanavond wel prima spelen op de plaats van verdedigende middenvelder . Veel meer venijn, creativiteit, snelheid dan Dingsdag

  0

  0
 • G00ser
  15 april, 2016 - 23:14

  Voor het eerst dat Duarte, wat mij betreft, prima speelde. Zo te zien begint Duarte meer vorm te krijgen, hopelijk op tijd..want we kunnen hem gebruiken in de playoffs. Thumbs up

  0

  0
 • buurman
  15 april, 2016 - 23:17

  Duarte speelde goed. Goede prestatie van ons NAC. We hebben in de nacompetitie beslist een kans.

  0

  0
 • SvenBreda
  15 april, 2016 - 23:30

  Iemand een idee of Stam de naco gaat halen? Brengt veeeul meer rust in de verdediging!

  0

  0
 • Piennac
  15 april, 2016 - 23:41

  @iedereen met een geel-zwart hart: gefeliciteerd met deze overwinning. We waren een klasse beter; tegendoelpunten erg jammer en onnodig. Maken het zichzelf moeilijk. Maarrr het liep goed af; niet terugkijken maar vooruit. NOAD. Wij gaan niet opzij!

  0

  0
 • wolfmanjack
  16 april, 2016 - 00:06

  Hoe is het mogelijk dat mensen tevreden zijn met deze wedstrijd. Eerste half uur inderdaad goed, maar daarna. Gorter, veel te licht, Matic heeft oogkleppen. Lazic en Kenny leveren keer op keer de bal in. Fouten worden telkens opnieuw gemaakt. PSV liep zo door onze verdediging heen. Ja PSV 2. Verschrikkelijk.

  0

  0
 • de muzikant
  16 april, 2016 - 01:16

  Duarte speelde slecht, heel slecht. Zeker gezien de zogenaamde heldenstatus die hij hier vooraf (inmiddels drie en een halve maand geleden) kreeg. Ja, zelfs van het buurmeisje. Het was niet goed vanavond, maar goed genoeg om ruim te winnen. Vraag is of de spelers zich op kunnen laden voor de nacompetitie, waarin niemand zich kan verschuilen, en waarin ruimtes groter zijn. In een dergelijke mini competitie moeten mensen zoals Seuntjens zich kunnen onderscheiden…………

  0

  0
 • de muzikant
  16 april, 2016 - 01:24

  Overigens moet ik mijn complimenten (not) maken aan SBS 6 dat deze wedstrijd (wederom aan het eind van het programma, halverwege de nacht) keurig in beeld bracht. Wat details: totale samenvatting duurde 3 minuut 14, waarvaan 20 seconden voor de opkomst van de spelers. En dat voor een wedstrijd met 7 doelpunten, met 14.500 toeschouwers. Ter vergelijking: jong Ajax – RKC, voor maar liefst 283 toeschouwers, werd gedurende 2 minuut 40 vertoond.
  Kortom, nacompetitie winnen en wegwezen uit die klerezooi!

  0

  0
 • Dutchbird
  16 april, 2016 - 01:47

  Duarte speelde als verdedigende middenvelder stukken beter dan Dingsdag. Pakte een paar ballen af door er stevig in te gaan zonder overtreding en wist het spel altijd voorwaarts voort te zetten. Mandekking is nog niet zijn sterkste kant. Ik heb er wel vertrouwen in dat hij de komende drie wedstrijden nog verder gaat groeien in deze rol.
  .
  Ik zag vanavond een ander voormalig toptalent uit de eredivisie volledig door het ijs zakken en dan doel ik op Adam Maher. Waarom hij als diepste spits stond opgesteld snap ik niet want hij hoort thuis op het middenveld. Daar deed hij de meest fraaie dingen in zijn AZ tijd. Zo fraai dat hij in 2012 werd verkozen tot Nederlands Talent van het Jaar en wed geselecteerd voor oranje. Voor 6,5 miljoen kaapte PSV voor de neus van Ajax weg bij AZ . Hij moet nog 23 worden, heeft nog een contract voor de komende twee jaar. In de plannen van Cocu is geen plaats voor Maher. Wat gaat Brands met hem doen? Verkopen betekent hooguit een half miljoen vangen, dus 6 miljoen door het putje. Als NAC terugkeert naar de eredivisie en Seuntjens toch wordt weggekaapt is huurling Maher wellicht een aardige vervanger, die na een goed seizoen bij NAC door PSV wel kan worden verkocht voor 2 miljoen.
  Medelijden is een zwaar woord, maar ik had vanavond wel te doen met Maher.

  0

  0
 • HupNac!
  16 april, 2016 - 01:58

  Ik wil niet weer moeilijk gaan doen maar marinus moet toch onderhand ook wel zien dat zodra hij brands inbrengt er iets gebeurd in het veld? Tuurlijk verbeek verdiend toch ook wel zijn minuutjes maar met het oog op de nacompetitie waarbij er ‘iedereen moet staan’ zou ik toch eerder Kevin ingebracht hebben dan verbeek.

  0

  0
 • Helter
  16 april, 2016 - 02:08

  @HupNac!
  Als je had opgelet dan had je meegekregen dat Brands vrijaf had gekregen van Marinus omdat hij op het punt stond (staat) vader te worden. Hij was er dus niet bij.

  0

  0
 • Dutchbird
  16 april, 2016 - 02:26

  Vruchtbaar voetbalvolkje hier in Breda, eerst Duarte nu Brands

  0

  0
 • H.K.
  16 april, 2016 - 07:25

  @Dutchbird. Welke wedstrijd heb jij zitten kijken? Maher zat in Eindhoven hoor. Die gaat zondag mee naar Kerkrade. En speelde gisteren echt niet mee in Breda.

  0

  0
 • chrisje
  16 april, 2016 - 08:17

  Hulde brats zeer goede vragen ! Precies wat ik wil horen van deze speler.

  0

  0
 • chrisje
  16 april, 2016 - 08:27

  Lachen die dutchbird

  0

  0
 • Nakkie
  16 april, 2016 - 08:37

  @dutchbirt , schijnbaar had msrinus ook n zware brvalling na t eten.

  0

  0
 • am
  16 april, 2016 - 09:43

  Ik vond Duarte prima spelen op deze positie. Hij zal alleen maar beter gaan spelen. Bij promotie aanwinst. Logisch dat hij niet weet waar hij volgend seizoen speelt. Kan bij elke middenmoot club in eredivisie aan de slag. Nacompetitie zal een loterij zijn, we spelen wisselvallig maar het kan zomaar gaan lopen. In deze selectie zitten hooguit 5 eredivisie waardige spelers.

  0

  0
 • Overal
  16 april, 2016 - 09:49

  @de muzikant

  Alle Jupiler League samenvattingen zijn dezelfde avond nog gratis te zien op foxsports.nl. Kun je beter daar kijken ipv op SBS6 te vertrouwen

  0

  0
 • Kipiani
  16 april, 2016 - 09:53

  Lerin is nog steeds niet 100% fit, kan dus alleen maar beter gaan met Duarte en kan dan de ontbrekende schakel zijn in dit over het algemeen lamme takken team. Het team is lam, heeft weinig drive en passie. En dat ligt niet aan alle spelers. Het was gisteren weer niet best en dat geeft weinig vertrouwen voor de maand mei. We hebben te veel klappen opgelopen de afgelopen jaren en er is te veel stuk gemaakt. Dat zie je juist aan DIT elftal. Misschien is het beter om de tijd te nemen (maar niet meer dan 1 a 2 jaar, en dat is de spagaat voor mij, het probleem, wat je hebt geen zekerheid) en dan terug te keren. De club is op en buiten het veld nog steeds herstellende van een K.O. Voor herstel moet je de tijd nemen. Maar hebben wij de tijd ? In tegenstelling tot SPARTA is NAC in alle geledingen op en in het veld (nu nog) NIET toe aan promotie. Alles is nog veel te gezapig en zelfgenoegzaam. En het publiek over het algemeen te cynisch. Jammer dat dat de huidige stand van zaken is bij NAC Breda.

  0

  0
 • ome cor
  16 april, 2016 - 10:18

  @Dutchbird
  Ja, die Maher toch. TJonge jonge.
  Hij was eh…..onzichtbaar….gisterenavond.

  0

  0
 • buurman
  16 april, 2016 - 10:33

  Hoe dubbel kun je zijn:
  “Het was niet goed vanavond, maar goed genoeg om ruim te winnen.” Tsja…., och laat maar ook, ik zal maar geen conclusie’s trekken. Ieder zijn mening houden we het maar op.

  Na de 1-4 bij telstar en 5-2 van gisteren lijkt het erop dat NAC op koers komt voor de nacompetitie. We spelen dan tegen gelijkwaardige tegenstanders en hebben dus met ons volle stadion zeker een kans. Laten we gewoon met zijn alles hopen dat het deze keer goed afloopt voor ons NAC.
  Heel goei weekend allemaal.

  0

  0
 • buurman
  16 april, 2016 - 10:35

  alle hopen

  0

  0
 • buurman
  16 april, 2016 - 10:38

  allen hopen

  0

  0
 • Henk
  16 april, 2016 - 10:46

  Oh @buurman wat doet u nu?

  0

  0
 • Andre
  16 april, 2016 - 11:40

  Mooie sfeer gisteren. Gaat goed komen. Wel mooi om tezien dat als we winnen er gemiddeld 25 reacties zijn en als we verliezen is iedereeen er met zijn negatieve mening… Nu nac steunen net als na de wedstrijd, is toch een beetje veul ons leven…

  0

  0
 • zwampie
  16 april, 2016 - 12:13

  Andre
  dat is altijd al zo geweest,Hoe gek het ook klinkt. Negatief praten wordt overal kennelijk makkelijker ervaren dan positief tegen elkaar te doen. Maar ook in een winst partij zie je nog genoeg dingen die beter kunnen,maar ga je dit nu zeggen wordt je weer meteen gezien als een negatievelingen, ook al,zou dit als positief bedoelt zijn.
  Dus tja wanneer is het goed en wanneer niet,ben wel met je eens dat er heel veel, snel negatief reageren naar een verlies en dan wel met elkaar eens zijn,terwijl je nu dezelfde mening zou geven dat die zelfde personen je dan nu wederom als negatievelingen zien. Laten we het erop houden dat het de emotie is hoe snel men reageert en hoe.

  0

  0
 • ennoajseejer
  16 april, 2016 - 12:17

  Ik heb Duarte alleen maar balletjes breed, balletjes terug en foute passes vooruit zien geven. Wie o wie moet er in godsnaam een fatsoenlijke pass naar voren geven? Alleen de vaak-vergruisde Seuntjes kan dat. Met 2 postbodes (Naah en Matic) en Duarte op het middenveld komen we er echt niet….. Ik snap niet hoe Dijkhuizen dat als ideale opstelling ziet…

  0

  0
 • harm
  16 april, 2016 - 12:44

  Als nac 3de eindigd wie wacht er als laatste hoorde waarschijnlijk de graafschap/cambuur of excelsior/Willem II

  0

  0
 • buurman
  16 april, 2016 - 13:14

  Beste Henk,
  Zullen we het erop houden dat mijn toetsenbord bleef hangen? Ben een beetje “neurotisch” op vertypingen.

  Beste Zwampie,
  Uiteraard mag je, of wellicht moet je, kritisch zijn. En als het onderbouwde kritiek is brengt dat eerder meer goeds dan dat het een negatief effect heeft. Mensen moeten wel met kritiek om leren gaan.

  Maar van mij mag ieder zijn mening ventileren zoals hij wilt. Vrijheid van meningsuiting hebben we in dit land gelukkig. Ook als het afzeiken is, heb ik daar geen enkele moeite mee, ook niet als ik zelf het “slachtoffer” ben. Ik zie er eigenlijk altijd wel de humor van in.

  Hoorde gisteren nogal wat geluiden dat NAC beter derde dan tweede kan eindigen. Inderdaad lijkt eindhoven- excelsior de beste optie. Maar wat als het toch nog eindhoven- willem2 wordt ?
  Ik denk het beste gewoon doorgaan nu en steeds meer vertrouwen proberen te winnen. Zo wie zo maken we in de nacompetitie een redelijke kans.

  0

  0
 • De Muzikant
  16 april, 2016 - 13:43

  Wat is er moeilijk aan die zin buurmeisje?

  0

  0
 • zwampie
  16 april, 2016 - 14:00

  Buurman
  Ik vind ook dat dit moet kunnen en weet ondertussen ook grotendeels met wie je ook een normale discussie kan voeren. En dat die personen kijken naar het geheel en niet naar een winst of verlies partij.
  Jij bent daar mede een van en oa scheppioni en van taaijland ook.
  Uiteraard zijn er meerdere die ook normaal reageren.

  0

  0
 • RV
  16 april, 2016 - 14:26

  Gewoon een goede overwinning naar mijn idee.
  Het is triest dat je weer het gevoel hebt dat je tegen een Amateur team staat te spelen maar dat is eigenlijk iedere wedstrijd. Jong PSV staat gewoon in de middenmoot van de Jupiler League dus veel ploegen hebben het er lastig tegen.

  Ben er wel van overtuigd dat Dijkhuizen andere keuzes moet maken want met Duarte voor de verdediging gaan we in de nacompetitie de oorlog niet winnen. Het is zo kwetsbaar achterin… ook met Van Diermen is het niet veel beter geworden.

  Een slot op de deur en misschien wel 2 (met Matic) is gewoon broodnodig.

  0

  0
 • Dutchbird
  16 april, 2016 - 15:38

  LOL ik heb de hele tijd die spits aangezien voor Maher en mijn buurman ook. Een ding was zeker; van alle spelers leek hij het meest op Maher.

  0

  0
 • am
  16 april, 2016 - 16:24

  @RV
  Aan Duarte kun je wel zien dat hij kan voetballen. Hij denkt in ieder geval wel na bij alles wat hij doet. Dat kun je van Matic niet zeggen, maar dat geldt voor meer spelers. Ik vind van Diermen de laatste wedstrijden ook erg tegenvallen

  0

  0
 • Cor Taxi
  16 april, 2016 - 16:38

  Geen slechte speler die Zuarte.Heeft genoeg talent.:-)).Probeer hem maar te houden.

  0

  0
 • Nac
  16 april, 2016 - 17:16

  4222

  Verdedigende middenvelders stam en matic
  Links aanvallende duarte rechts naah/brands/ seuntjens

  0

  0
 • N.A.C till I die
  16 april, 2016 - 17:56

  Lijkt me echt mooi als we in de play-offs de eerste wedstrijden winnen en we in de finale tegenover de Ooster-zusjes staan.

  thuis in ons mooie Breda 19.000 gekke in een wedstrijd vol zang
  falkenburg die bij elk balcontact uitgefloten word en dat het 3-0 word!
  En dan uit in Stilburg dat het 0-1 word in de laatste min door een doelpunt van Unal of Ars!

  En dan feest en zitten we ten kosten van die stillems terug in de ere!

  0

  0
 • maxima zorreguieta
  16 april, 2016 - 18:17

  NAC zou zomaar kampioen worden .Finito geen kampioen en zelfs een enorme prestatie om niet eens een periode te halen
  Wat een geweldige blamage.

  0

  0
 • buurman
  16 april, 2016 - 18:25

  Beste NAC till i die,

  Het is natuurlijk koffiedik kijken maar ik denk dat voor ons de beste tegenstanders toch eindhoven en excelsior zijn.
  Je speelt dan namelijk vier keer thuis. In Breda steeds een uitverkocht stadion en als je uit veel supporters mee neemt uit dan hebben we in eindhoven en bij excelsior ook de overhand.

  Een affiche van een finale tegen willem2 is prachtig als dat goed afloopt zoals jij beschouwt. Maar het kan ook wel eens dan mislopen. En dan zit je met een gigantische kater.
  Van de andere kant mag je excelsior eveneens niet onderschatten ,die zijn nacompetitie spelen aardig gewend.

  We zullen wel zien wie we tegen krijgen, wel hoop ik dat we deze treurige competitie achter ons kunnen laten.

  0

  0
 • scheppioni
  16 april, 2016 - 18:57

  Ik snap er echt geen sodeju van dat er nu nog steeds door NAC spelers het woord ‘laks’ uit de monden komt als er iets is wat het grootste gevaar is voor ons NAC om niet te promoveren is dat ‘laks’ !??!
  Ik kan dit echt als fanatiekeling maar niet snappen !?!
  We krijgen nu nog twee serieuze testen flow de gier en Hans de king die nog rare dingen gaat doen met de adelaarshorst en let wel e’hoven lijkt nu mindere vorm te hebben maar hoe vaak hebben we al met ons NAC meegemaakt dat je dan het beste NAC kunt treffen !!
  Laat dit gvd niet gebeuren heren NAC spelers, nu deze lijn doortrekken en meteen afmaken wanneer de kans er voor het oprapen ligt, geen toeval meer, NAC BREDA HOORT IN DE ERE !!!!
  Mag echt hopen dat Duarte nog een belangrijke factor gaat zijn maar desondanks blijf ik argwanend !!!
  Go for it Marinus !!!

  0

  0
 • Jan
  16 april, 2016 - 20:17

  Het moge duidelijk zijn dat NAC een uiterst labiele selectie heeft.Als je nu wee ziet hoe een zwak Jong PSV gewoon weer terug in de wedstrijd komt,doet het ergste vrezen.Prijzen pakken,het komt NAC niet aan gewaaid,er zijn vier periode titels vergeven en NAC wist er niet een binnen te halen.Maar als ik de supporters hier moet geloven gaat dat allemaal anders worden in Mei,als de NC van start gaat.Waar dat op gebaseerd is dat mis ik dan in de commentaren.Het wordt een grote tombola,waarvan de uitkomst uiterst ongewis is.NAC hoort in de eredivisie lees ik overal,tja dat riepen ze in Rotterdam van Sparta ook,maar die club heeft er ook zes jaar overgedaan om zich uit het moeras te werken.
  Kom maar op met je duimpjes naar beneden!

  0

  0
 • Henk
  16 april, 2016 - 21:03

  @dutchbird is dom, pom pom

  0

  0
 • oosterhout3
  16 april, 2016 - 22:14

  simpel kruiken moeten gewoon 1 of 2x winnen! buurman heeft gelijk…. excelsior wil ook nog zelf aanvallen en achterin ook erg kwetsbaar(minste goals voor, haast meeste tegen), ongeveer hetzelfde als fceindhoven, alleen het middenveld van excelsior moet je NIET laten voetballen, das hopelijk wel duidelijk.

  hopen dat ze 100% focus hebben in de play offs en zich dan ook 4x 120 minuten vol geconcentreerd inzetten, dan met het voetballende gedeelte moet het lukken!

  0

  0
 • oosterhout3
  16 april, 2016 - 22:17

  de eredivisieclub moet eerst de halve finale maar eens doorkomen!!
  gelijkspel volgende week en we weten de eerste tegenstander in de play offs!(eindhoven is laatste speelronde vrij en ik geloof 3 punten voor)

  wellicht dat mvv of wellicht Volendam excelsior wel eruit knikkeren

  0

  0
 • Tom Smits
  16 april, 2016 - 23:12

  Zo wordt langzaam steeds meer duidelijk betreffende de play offs

  We eindigen 2 of 3e lager kan niet meer
  Dus door dat we 2e of 3e worden spelen we 13 mei uit en 16 mei (2e pinksterdag thuis)
  Tegenstander bij eindstand 3e plaats is Eindhoven en als we 2e worden dan hoogstwaarschijnlijk Go Ahead en nog een klein kansje voor Emmen
  Dan spelen we als we de finale halen op donderdag 19 mei Thuis. ( 2 x in 4 dagen thuis dan) en op zondag 22 mei uit. Dus 23 mei zo vast vrij nemen.

  0

  0
 • bundy geeren noord
  17 april, 2016 - 01:43

  ahh nog een biertje … morgen weer voetbal.

  0

  0
 • scheppioni
  17 april, 2016 - 09:15

  @ oosterhout3
  Geen ene tegenstander moet ons NAC in de p.o. laten voetballen, dat geldt niet alleen voor excelsior, laat de dure les vorig jaar tegen roda voor dit NAC heel wijs geweest zijn, dus beslissen zo gauw mogelijk en niet meer op het thuis’voordeel’ wachten !!!
  Sommige zitten er nog maar over in dat NAC met geen periode geen goeie indruk maakt, nou voor die slimme onder ons, we slaan nu een ronde over en het gaat om promoveren, nu derde worden is het meest gunstigst van alles daar ben ik van overtuigt, al blijft de wedstrijd beleving/concentratie van ons NAC de grootste tegenstander !!
  Mooi dat ons sattelietclubje city gisteren het subtopduel won van het even machtige Chelsea, maar ik ben toch nog meer benieuwd wat bescheiden budget collectief het sprookje van Leicester gaat doen vanmiddag, ze zijn heel dichtbij !! Heel mooi dat dit nog altijd kan winnen van het kapitaal zo zie je maar !!!
  Niks is zeker in het voetbal zolang je maar niet alles op zijn beloop laat en juist zeker van eigen kracht/initiatief uitgaat !! HUP NAC SPELERS, ZELF DOEN !! tis zeker mogelijk !

  0

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  17 april, 2016 - 09:18

  Duarte speelde een prima partij en Seuntjes was weer eens belangrijk
  Toch was er tegen deze, toch geen sterke, tegenstander meerdere keren teveel ruimte op het middenveld.

  0

  0
 • zwampie
  17 april, 2016 - 10:15

  ad B uit roosendaal
  mee eens dat er diverse malen teveel ruimte weg werd gegeven en daar zal men meer op geconcentreerd moeten zijn. Van de andere kant elke club laat momenten ruimtes vrij en zijn niet goed geconcentreerd waardoor doelpunten vallen.
  Seuntjes zallen we de eerste wedstrijd missen ,maar ook dat moet opgevangen kunnen worden,raakt hij geblesseerd zal je het ook zonder hem moeten doen,al hoop ik dat dit niet zal gebeuren,aangezien hij gewoon belangrijk is.
  En hij heeft een afspraak staan;)
  En of de tegenstander sterk of zwak is ,maakt in deze play offs niks uit,ziet het als een bekerwedstrijd waar ook een beslissing moet vallen,dus je hebt geen kans of tijd om je te verstoppen.
  Zoals scheppioni zegt ga uit van je eigen krachten,ga niet achter over leunen,en ga niet op je enige thuis voordeel spelen,pak de kansen die je krijgt en beloon je eigen meteen.
  Tegen Roda uit ging het de eerste helft goed en beloon je je eigen te weinig,tweede helft ga je inzakken en thuis krijg je de deksel op je neus.

  0

  0
 • buurman
  17 april, 2016 - 10:24

  Dit maakt voetbal inderdaad hartstikke leuk:

  tekst Scheppi:
  “,maar ik ben toch nog meer benieuwd wat bescheiden budget collectief het sprookje van Leicester gaat doen vanmiddag, ze zijn heel dichtbij !! Heel mooi dat dit nog altijd kan winnen van het kapitaal zo zie je maar !!!”

  Ook in de nacompetitie hoeft zeker niet de sterkste selectie te winnen. Als NAC er tweehonderd voor gaat hebben we een redelijke kans om uit deze rot competitie weg te komen. Wij gaan in ieder geval zorgen voor een enorme heksenketel.

  Ben erg benieuwd, naast of Leicester wint , wie deze middag op plek 16 staat in de ere ?

  0

  0
 • scheppioni
  17 april, 2016 - 12:48

  @ zwampie
  De toenmalige trainer van roda plum volgens mij die citeerde na afloop op 28 mei op de radio nog met ene grote opluchting, zijn letterlijke woorden waren, we zijn heel erg blij dat NAC vergat in de eerste helft de genadeklap uit te delen en gezien de tweede helft geeft dit ons nog enigszins vertrouwen voor zondag in BREDA !! En wat gebeurde, we weten het allemaal, je kunt namelijk de tegenstander onbewust ook sterker maken dan dat ze in werkelijkheid zijn !! We gaan het zien, doet NAC wat wij aanhalen dan promoveren we al heb ik liever excelsior dan stilburg, gewoon om het feit dat ik vermoed dat ons NAC zich eerder te kijk laat zetten tegen stilburg en dat kan ik echt niet meer af en ik denk meerdere als NAC supporter zijnde !!
  Ik moet er niet aan denken, dat het juist tegen stilburg niet gaat lukken, het allerbelangrijkste is dat NAC promoveert in mijn ogen en niet of een andere club wel of niet degradeert, ik kijk alleen naar NAC en wat daar het beste voor is !!
  @ buurman
  Ik deel zeker je mening in deze, wat betreft Leicester(Lester) is dit goed voor elke modale club die geen sjeik of rijke rus aan de macht heeft, goed voor het voetbal dat dit nog in aller tijden mogelijk is en ja plaats 16 wat ik hierboven al zeg, laat dit hopelijk excelsior zijn dat geeft ons NAC BREDA de meeste kans !
  Als ik er zeker van zou zijn dat NAC stilburg zou pakken, dan makt het mij geen moer uit, voor mij telt alleen NAC BREDA en moet er niet aandenken dat het misgaat door het behoudende NAC en dan al helemaal niet tegen stilburg, dan heb ik liever dat wij promoveren en stilburg ook in de ere blijft en wij volgens seizoen twee keer van hen winnen en ook eens winnen bij dordt noord want dat kan ook zomaar hebben we dit seizoen gezien, wanneer je maar in je eigen gelooft !! HUP NAC we ‘re proud on it !!

  0

  0
 • Ruk from Arabia
  17 april, 2016 - 13:12

  Ruk is het, dat we die nacompetitie inmoeten.

  0

  0
 • Neusvleugel
  17 april, 2016 - 14:26

  Wederom bewezen. Knvb=Ajax

  0

  0
 • Fred
  17 april, 2016 - 14:31

  Inderdaad Neusvleugel, dit is dan wel een NAC site maar wij als NAC zijn al zo vaak genaaid door die boef van een Makkelie dat heg bedt nog eens onder de aandacht gebracht mag worden .
  Die lafaard maakt gewoon Ajax kampioen , did vent kan zijn aversie tegen Brabanders niet onderdrukken. Hoe zul he jezelf als PSV supporter voelen .
  Die vent moeten ze levenslang schorsen een schande voor de KNVB is het !

  0

  0
 • scheppioni
  17 april, 2016 - 14:48

  @ Fred
  Is wel zo, maar ik begrijp van de andere kant dat ajakkes (let wel niks gezien deze keer maar verslag) ook lamlendig voor de dag kwam vandaag, dus dan heb je het weer, dan kun je wel alles op een eventuele waardeloze scheids afgeven, maar het factor toeval roep je dan ook weer meer over je eigen af en nogmaals ajakkes boeit me geen moer, maar laat dit ook weer een goeie les zijn voor ons NAC met het oog op de komende weken !!

  0

  0
 • harm
  17 april, 2016 - 16:04

  Tegen wie zoude wij kunnen spelen nummer 16 of 17 eredivisie

  0

  0
 • scheppioni
  17 april, 2016 - 16:22

  Nou niet in nederland kunnen ze er wat van die scheidsrechters over een ploeg/speler naaien, Lester zal zich nu ook vreselijk genaaid voelen, Vardy krijgt een tweede geel kaart voor een schwalbe, nou die makkelie daar in england mag ook meteen naar pearl !!! Zie beeld en let maar eens goed op de linkerarm van die west ham verdediger, gelukkig heeft Lester nog een ruime voorsprong en moet th nog naar stoke straks !!
  Maar goed, hup NAC !!

  0

  0
 • Naamloos
  17 april, 2016 - 17:16

  Stilburg, Stilburg Breda komt eraan!!!

  0

  0
 • Molenschot loco
  17 april, 2016 - 17:26

  Wat een lekkere zondag…..Max Verstappen in de punten….de kruikjes zerro punten☺☺☺

  0

  0
 • RV
  17 april, 2016 - 18:20

  Pfff heel leuk dat Willem II een drama club is met een drama team maar toch niet de tegenstander waar we op moeten hopen in de nacompetitie. Dat was mooi geweest als we een team met karakters hadden maar nu niet. Blijf hopen op Eindhoven en Excelsior.

  0

  0
 • nachoreca
  17 april, 2016 - 18:42

  wel of niet treffen in de nacompetitie…. vindt het hartstikke lachen en fantastisch dat die kruiken in de elllende zitten, met hun grote smoel vorig jaar! mijn droom nadert de climax; over hun rug promoveren….! come on nac!

  0

  0
 • Brutes
  17 april, 2016 - 18:46

  De kruiken moeten we zeker niet treffen denk ik het is dat ze de kansen niet afmaken
  Kwa voetbal is het daar zo slecht niet eens

  Maar wat zou het mooi zijn de beslissende match winnen

  0

  0
 • Breda
  17 april, 2016 - 19:40

  Tilburg is over. Die tref je niet want moeten eerst tegen volendam ofzo en dat gaan ze niet redden.

  0

  0
 • chrisje
  17 april, 2016 - 19:52

  Tilburg gaat eraaaaaan

  0

  0
 • chrisje
  17 april, 2016 - 19:53

  Waar zijn die grootsmoelen nu ,?,,,,,,,

  0

  0
 • chrisje
  17 april, 2016 - 19:57

  Hoe zou die paardenlul falkenburg zich nu voelen ,? Ik hoop dat ze met huid en haar eraan gaan in die kutplayoffs .

  0

  0
 • scheppioni
  17 april, 2016 - 19:58

  Nou chrisje, dan zullen we toch niet afwachtend/behoudend tegen stilburg moeten starten want dan redden we het zeker niet zelfs ook niet tegen excesior, Marinus zat bij excelsior dus laten we er maar vanuit gaan dat we via excelsior terug de ere ingaan !!

  0

  0
 • scheppioni
  17 april, 2016 - 20:15

  Trouwens zojuist even de schema van de play offs bekeken en wat ik ervan uithaal is dat Volendam tegen emmen moet vanwege dat emmen de tweede periode van sparta krijgt en mvv krijgt de derde periode van e’hoven en moet tegen almere en volgens het schema moet de winnaar van mvv/almere dan dus tegen excelsior/willem2, dus de kans is heel groot dat we in de finale dus excelsior/willem2 treffen !!
  Tis heel simpel voetballen we dan komt het goed, doen we aan anti voetbal met zweet tussen de bilnaat van angst dan gaat het onherroepelijk fout !!

  0

  0
 • sjaak
  17 april, 2016 - 20:20

  Weet iemand of je als je nu een club vam 1912 hebt dat je hem dan moet verlengen via de website?

  0

  0
 • Nac
  17 april, 2016 - 20:27

  Scheppioni
  Van Almere hebben ze ook nog niet gewonnen hoor die zetten een goede reeks neer. Zou mooi zijn dat de finale tegen Almere is

  0

  0
 • Tilburg2
  17 april, 2016 - 20:36

  Mocht het al zo zijn dat we jullie treffen in een nacompetitie, die nu gevaarlijk dichtbij komt, dan maar hetzelfde als de laatste twee ontmoetingen: 0-0 in de kunstmestbak en 2-1 (laatste minuut) in het Koning Willem II stadion.
  Vooruit, deze editie dan Falkeburg in plaats van Braber die de winnende maakt.

  0

  0
 • scheppioni
  17 april, 2016 - 20:49

  @ Nac
  Daar heb je gelijk in, maar normaal gesproken negen van de tien keer zal almere tegen excelsior/willem 2 het niet gaan redden, al blijft de bal rond en wat doet ons NAC ???!

  0

  0
 • zwampie
  17 april, 2016 - 21:05

  sjaak,
  ik heb mun kaart van 1912 nooit hoeven te verlengen (je hebt hem voor 10jaar)of iets te melden,alleen als je van plek wilt gaan wisselen moet je dit doorgeven of het moet nieuw zijn!

  0

  0
 • De zware
  17 april, 2016 - 21:23

  @stilburg

  Ik kijk elke week weer met plezier naar jullie kruikjes, elke week weer verder wegzakken totdat jullie weer zijn waar jullie horen: DE JUUP! Laat unal maar de winnende maken in stilburg. Dat die homo falkenburg maar weer mag gaan janken. HUP NAC!

  0

  0
 • Nac
  17 april, 2016 - 21:26

  Aan de kant van ons moet de nummer 16 tegen Volendam of mvv laat elson hooi maar de winnende binnen schieten tegen die mogole uit stilburg

  0

  0
 • Hugo
  17 april, 2016 - 21:51

  Wat zou het prachtig zijn zeg. Die kruiken eruit. Hup NAC Hugodver!

  0

  0
 • Semsi
  17 april, 2016 - 21:57

  Er zijn veel mensen die het speelschema nog niet goed hebben bekeken zie ik…
  MVV en Volendam zitten aan de kant van NAC en W2 (conform de huidige stand) en niet Almere of Emmen.

  0

  0
 • Otjes
  17 april, 2016 - 21:59

  Laten we eerst maar eens van eindhoven winnen en dan aan evt 013 denken.

  0

  0
 • Fred
  17 april, 2016 - 22:00

  Mensen met het down syndroom zijn mensen die heel zachtaardig van karakter zijn , geen vlieg kwaad doen en ook nog eens verre van dom .
  Ik heb tenminste nog nooit zo iemand vuurpijlen in een kindervak zien schieten .
  Hoe haal je het dan in je kop om een imbeciele kruik met dit soort mensen te vergelijken , daar doe je bovendien die mensen heel veel tekort mee .
  Ik hoop ook die kruiken niet tegen te komen , de druk die op de wedstrijden met die idioten staat is veel te groot en zal de onderlinge verstandhoudingen die toch al onder het nulpunt zitten niet ten goede komen .
  Je wordt toch helemaal gek als je in die confrontaties aan het kortste eind zou trekken , ik moet er niet aan denken !

  0

  0
 • G00ser
  17 april, 2016 - 22:11

  Haha dat is lang geleden…praatjes van het kleine zusje

  0

  0
 • Molenschot loco
  17 april, 2016 - 22:23

  Net nog ff terug gekeken naar een interview van Ronald Strater met Menno Koch…..kijk naar het gezicht van Koch op zijn laatste vraag….wordt vervolgt…………

  0

  0
 • nachoreca
  17 april, 2016 - 22:26

  Neem van mij aan dat ze in 013 de broek nu al volzeiken (om in termen te blijven)! Er zal hier af en toe quasi nonchalant worden gereageerd uit die hoek, maar ze hebben het niet meer. Als we via hun promoveren ben ik twee weken zat!

  0

  0
 • Tilburg2
  17 april, 2016 - 22:57

  Hoe grappig al die “felle” reacties. Vooralsnog is voor jullie de nac(c)ompetitie een prijs.
  Inderdaad even terug dat ik deze site bezocht heb. Reëel gezien begint de kans groter te worden dat we elkaar weer treffen, dus fff lezen hoe de moraal in Bavel-noord is.

  0

  0
 • buurman
  17 april, 2016 - 23:06

  Ik zie excelsior eerder punten pakken bij twente (die zijn uitgespeeld) dan w2 bij cambuur. Cambuur zal alles uit de kast halen.
  Een finale NAC-w2 komt nu toch heel dichtbij. En zeker weten dat ze in tilburg een confrontatie met NAC totaal niet zien zitten.
  Toch geef ik Fred gelijk. De druk op die wedstrijden wordt gigantisch groot. Waarschijnlijk is het beter excelsior te treffen. Naar rotterdam veel supporters mee en je speelt min of meer twee keer thuis.
  Maar we wachten af, trouwens eerst nog de eerste ronde overleven. Die wordt moeilijker dan de meeste verwachten vrees ik.

  0

  0
 • Lamington
  18 april, 2016 - 07:02

  Finale hier en w2 daar… Zullen we eerst eens kijken op welke plek we eindigen, wie dan de tegenstander wordt en dan op de 2de ronde focussen ipv nu al op de feiten vooruit te lopen?
  Verder is het wel leuk dat die tilburgknaap roept over een hoogst haalbare prijs in de playoffs voor ons maar is vergeten zelf een paar jaar geleden op deze manier gepromoveerd te zijn. Niks van aantrekken dus.

  0

  0
 • Tilburg2
  18 april, 2016 - 07:50

  Die “knaap” kan zich nog goed herinneren dat ze landskampioen werden in de
  Jupiler Leaque, waarna promotie een feit was.

  Dat even daargelaten moet je wat beter leren interpreteren als je die drang meent te voelen. Voor een club in de Jupiler leaque is nacompetitie (play-offs) een prijs. Voor een club uit de eredivisie zijn de play-offs nou niet bepaald een prijs.
  Kortom zeg ik dus dat NAC mentaal gezien in het voordeel zou kunnen zijn: jullie mogen, wij moeten! Trek je dat dus vooral niet aan 🙈

  0

  0
 • Lamington
  18 april, 2016 - 08:13

  Voor ons is het net zo ‘moeten’. Ik zal op mn interpretatieskills letten. Fijne werkdag.

  0

  0
 • Rattata
  18 april, 2016 - 09:15

  Ik vind het toch een heerlijk voetbalweekend.
  Ik heb een Stilburger in de klas die mij een jaar lang zit te pesten met de Juup, maar die het “opeens” veel minder lijkt te boeien als ik over de nacompetitie begin.

  Dat zijn de echte fans!!

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  18 april, 2016 - 09:15

  Edit BSR: Nog zo’n reactie en je hebt een ban te pakken. Oproepen tot geweld is in strijd met onze richtlijnen voor reacties

  0

  0
 • H.K.
  18 april, 2016 - 09:36

  Eindhoven wil niet promoveren. En ‘onze’ Hans (ex-EHV) zal heus wel ‘regelen’ dat we deze tweeluik winnen. Voetbal = €!
  Blijft dus over de finale.
  Hoop op W2.

  Oldskool style uitwedstrijd.
  Bus trein auto brommert fiets of met de limousine erheen, kaartje of niet. Wat een tijden… Vak vol uit Breda tijdens W2 – Volendam…
  Walk trough memory lane…

  0

  0
 • Play-offs hoen het er nu uit zou zien
  18 april, 2016 - 10:56

  Eerste Ronde:
  Almere City FC – FC Emmen
  MVV Maastricht – FC Volendam

  Tweede Ronde:
  Almere Cty FC/FC Emmen – De Graafschap
  Go Ahead Eagles – VVV-Venlo
  MVV Maastricht/FC Volendam – Willem II
  FC Eindhoven – NAC Breda

  Derde Ronde:
  Almere Cty FC/FC Emmen/De Graafschap – Go Ahead Eagles – VVV-Venlo
  MVV Maastricht/FC Volendam/Willem II – FC Eindhoven/NAC Breda

  0

  0
 • De zware
  18 april, 2016 - 11:21

  @stilburg

  Daar hedde gelijk in. Alleen zijn wij niet echt zomaar een juup clubke a la emmen of fc eindhoven. Daar is NAC qua entourage toch iets te groot voor. Qua entourage horen ze toch in de eredivisie. Over jullie clubke gesproken. Ik kom elke doordeweekse dag in tilburg. Toch mooi om aan het begin van het seizoen veelal een grote bek van dat volk te horen, en dat ze nu stil zijn. De meeste w2’ers die ik ken zijn nu of voor ajax/psv, echter een paar (degene met scc) die ik ken zijn nog voor hun clubke. Denk dat het wel genoeg zegt.

  Ik kijk uit naar 4 heerlijke wedstrijden! C’mon super NAC!

  0

  0
 • oosterhout3
  18 april, 2016 - 11:57

  het interresseerd me niet wie we tegen krijgen… als nac achterin geconcentreerd is kunnen wij van iedereen winnen….. voorin maken ars-unal (lijkt op een club uit engeland) en seuntjes er wel 1 of meer per wedstrijd.

  we begonnen dit seizoen met nac Volendam……. het zou best wel eens kunnen dat dat ook de laatste wedstrijd wordt!

  0

  0
 • scheppioni
  18 april, 2016 - 13:04

  @ oosterhout3
  Maar dan thuis wel de uitslag omgedraaid in het voordeel van ons aller NAC BREDA !

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek@BSR
  18 april, 2016 - 13:40

  Jullie snappen toch wel dat mijn vorige reactie sarcastisch bedoeld was. Wilde er mee zeggen dat iedereen over Willem 2 praat maar Eindhoven gewoon verwacht word dat we die wel effe winnen. Ik had wel verwacht dat jullie dat snapte. Had dus niks met geweld te maken

  0

  0
 • Eddy W
  18 april, 2016 - 15:14

  @Sjef de gevulde koek
  Sarcastisch of niet, dit soort reacties horen hier niet, dat is de reden dat we je reactie aan hebben gepast.

  0

  0
 • Cor Taxi
  18 april, 2016 - 16:51

  @Tilburg2.Man man man.Nee, de nacompetitie is geen prijs voor Nac!!Maar wel de kans om jullie er eindelijk weer eens uit te tyfen uit de eredivisie.

  0

  0
 • Dreman
  18 april, 2016 - 17:12

  Trouwens iedereen houdt rekening met PO W2,Cambuur,Excelsior,De Graafschap,Roda.

  Wat als Twente na 8 mei wordt teruggezet.
  Ik neem aan dat de KNVB nog voor deze PO een beslissing neemt.

  0

  0
 • HenkTank
  18 april, 2016 - 17:19

  bavel noord. Wat een grap. Breda ligt ten westen van Bavel, dwaas.

  0

  0
 • henk
  18 april, 2016 - 20:10

  @Dreman
  Dan wordt de nr 18 van de eredivise de nieuwe nr 17 en twente gaat naar het hoogste amateurniveau. Verder gebeurt er niks. Er komt dan geen extra directe plek voor directe promotie. Hou er maar alvast rekening mee.

  0

  0
 • Oldskool
  18 april, 2016 - 20:46

  W2 – Arsunal 0-3

  0

  0
 • RaraNAC
  18 april, 2016 - 21:10

  Nadeel van willem2 is dat die 800 in het uitvak het promotie feest niet mee maken omdat we dan weer 5 uur in dat uitvak vast zitten…

  0

  0
 • RaraNAC
  18 april, 2016 - 21:11

  En ik denk dat menig supportersgroepen de spanning niet aan kunnen…

  0

  0
 • scheppioni
  18 april, 2016 - 21:25

  @ RaraNAC
  Ik ben daar ene van met mijn h.b. !!
  En ik denk dat deze NAC spelers ook minder bestand zijn tegen de spanning in het algemeen, want de spelers van stillem hebben er meer ervaring in, plus ons NAC lukt het nog maar steeds niet om de volle 90 minuten te vlammen, dus laat het als het aan mij ligt maar relaxer gaan voor ons NAC !!
  Ik heb zo’n raar vermoeden dat dit NAC weer op het thuis voordeel wil gaan gokken !?!
  Hopelijk gaat ons NAC verbazen want ze kunnen het wel namelijk !

  0

  0
 • Nac
  18 april, 2016 - 21:39

  Wanneer kunnen we voor de uitwedstrijd nacompetitie kaartjes bestellen

  0

  0
 • Paul
  18 april, 2016 - 23:12

  @nac

  Zoals het altijd gaat. Mooi dat NAC tegenwoordig de vaste voor laten gaan. Zodat deze niet mis gaan grijpen, triest seizoen geweest qua uitsupporters.

  0

  0
 • HenkTank
  18 april, 2016 - 23:32

  Bij de jaarlijkse nominaties voor de beste speler, het grootste talent en de beste trainer van de eerste divisie, valt NAC vooralsnog buiten de boot. “Het is opvallend, maar ik maak mij daar niet druk over”, laat trainer Marinus Dijkhuizen weten.

  De achtste editie van de ‘Gouden Stier’ wordt op 3 mei gehouden in het stadion van Almere City. In de categorie beste speler zijn nog wel twee plekken te vergeven. Bij talent en trainer wordt nog één wildcard verstrekt. “Als ik iemand van mijn spelesgroep zou nomineren, dan is dat Mats Seuntjens, omdat hij bijzondere kwaliteiten bezit. Ik denk dat NAC buiten de boot valt, omdat we een te grillig seizoen hebben gehad.”

  Genomineerden
  Beste speler
  1. Thomas Verhaar (Sparta)
  2. Leon de Kogel (Go Ahead Eagles)
  3. Tarik Tissoudali (Telstar)
  4. Nog niet bekend
  5. Wildcard nominatie: nog niet bekend

  Grootste talent
  1. Gyliano van Velzen (FC Volendam)
  2. Vito van Crooy (VVV)
  3. Jinty Caenepeel (FC Eindhoven)
  4. Nog niet bekend

  Beste trainer
  1. Robert Molenaar (FC Volendam)
  2. Alex Pastoor (Sparta)
  3. Mitchell van der Gaag (FC Eindhoven)
  ​4. Nog niet bekend

  0

  0
 • Fred
  19 april, 2016 - 00:08

  Ik vind het wel moedig van die PSV supporter om een aanklacht tegen die smerige Makkelie in te dienen , het scheidsrechterskorps in Nederland is bedroevend en alleen maar minder geworden sinds die van Egmond aan het roer staat wat zelf ook een van de beroerdste scheidsrechters uit zijn tijd was .
  Ik roep het al jaren ons voetbal gaat kapot aan de regeltjes die door deze mannetjes volkomen anders geïnterpreteerd worden dan in de rest van Europa .
  We kunnen in Europa al niet meer mee omdat we zaalvoetbal gewend zijn en overal voor wordt gefloten .
  De willekeur waarmee wordt gefloten en met de regels wordt gegoocheld is niet meer te volgen , de scheidsrechter is steeds vaker de beslissende factor terwijl de strijd toch voetballend beslist zou moeten worden .
  Als je het als scheidsrechter niet goed ziet zoals die Makkelie zelf aangaf dan mag je dus nooit voor een penalty fluiten .
  Hoe vaak zijn wij als NAC ook niet tegen dat soort beslissingen aangelopen , ook dit seizoen hebben een aantal van die fluitende koekenbakkers ons genaaid , het wordt echt hoog tijd dat de bezem eens structureel door die bende gaat en laten ze dan maar zo’n Mario v d Ende aanstellen als scheidsrechtersbaas .
  Mooi dat er dus eens iemand een daad stelt op een nette manier , ik ben benieuwd hoe ze zich hier weer uit manoeuvreren , al denk ik dat hij weinig kans maakt ik denk wel dat het links en rechts ogen heeft geopend .

  0

  0
 • Kinderkaartje
  19 april, 2016 - 01:27

  @HenkTank

  Er is dit jaar maar een prijs voor NAC die ertoe doet.

  Juist in deze competitie waar wij niet thuishoren en niet willen thuishoren maakt het denk ik niemand ene zier uit of we wel of geen lelijk beeldje krijgen.

  Een prijs telt. Nu we die niet meer via directe promotie kunnen verdienen, zal het via de nacompetitie moeten gebeuren.
  En als dat niet gebeurt, is zo’n eventuele stier helemaal een aanfluiting. Want dat betekent nog een jaar in deze nietszeggende kutcompetitie, met nietszeggende clubs zonder supporters, competitie vervalsende jong elftallen en clubs die niet mogen of willen promoveren.

  Een regelrechte ramp, heel die Jupiler League. Sinds afgelopen zomer drink ik thuis Hertog Jan, zo zuur ben ik van die Jupiler. (Geen grapje)

  0

  0
 • HenkTank
  19 april, 2016 - 11:08

  Kinderkaartje.
  Mee eens, wou jullie slechts voorzien van wat leesvoer.

  0

  0
 • buurman
  19 april, 2016 - 14:10

  Beste Fred,

  Meestal met je eens, maar; ” Als je het als scheidsrechter niet goed ziet zoals die Makkelie zelf aangaf dan mag je dus nooit voor een penalty fluiten .”

  Maar hij meent het goed te zien, wat doe je dan?

  Ik heb de beelden nog eens bekeken maar vanaf links (naar de psv goal toe) lijkt het inderdaad penalty en vanaf recht zie je inderdaad dat er niks aan de hand is. Makelie liep aan die linkerkant van de overtreding.
  Tussenkomst van beelden zou de oplossing zijn. Maar sport blijft ook een stukje geluk en toeval. (vind ik)

  Makkelie is wel ajax en willem2 minded.

  0

  0
 • Fred
  19 april, 2016 - 17:38

  @ Buurman ik weet een klein beetje van het spelregels, heb ooit zo’n eng scheidsrechterscursusje gedaan , ( past totaal niet bij mij ) maar als je het niet waarneemt kun je het ook niet beoordelen en bij gerede twijfel wordt er niet voor een penalty gefloten en krijgt de verdedigende partij altijd het voordeel .
  Er staan miljoenen op het spel dan kun je niet ” denken dat je iets waarneemt ” dan moet je het zeker weten !
  Elke scheidsrechter zou in zo’n geval in het voordeel van de verdedigende partij fluiten .
  In zo’n geval had de idioot eerst even overleg met zijn grens moeten gaan plegen , dan win je tijd en ondertussen had dan die pias die bordjes omhoog mag houden terug kunnen zien of het al dan niet een penalty was . ( tegen de regels maar het gebeurt elke wedstrijd )
  Maar bij het uitdelen van verstand heeft meneer Makkelie ook niet vooraan in de rij gestaan en zijn eigen ego kreeg weer voorrang op het gezonde verstand .
  Makkelie heeft gelijk dat een zo’n penalty de competitie niet beslist , maar al zijn warrige en onterechte beslissingen bij elkaar opgeteld hebben wel degelijk invloed gehad op het verloop van de diverse competities .
  Je zal die malloot maar krijgen in de allesbeslissende wedstrijd tegen de kruiken , ik moet er niet aan denken.
  Het mannetje staat té graag in de belangstelling en daar moet alles om hem heen voor wijken , dat kan hij gewoon niet onderdrukken .
  Ik vind gewoon dat scheidsrechters beter opgeleid moeten worden en ook geschorst moeten worden als ze ernstige fouten maken , je krijgt de kriebels al als je bepaalde scheidsrechters krijgt toegewezen en 9 van de 10 X kloppen je angstige vermoedens ook nog .
  Ik blijf het een héél eng en pedant mannetje vinden , je zou bijna Van Dennis Higler gaan houden .

  0

  0
 • Tilburg2
  19 april, 2016 - 19:46

  @ De zware,

  Dat klopt wel dat jullie geen doorsnee juupclupkuh zijn. Ga even terug naar toen jullie eruit gingen. De nacompetitie werd toen door jullie gezien als een teleurstelling met de kans het vege lijf te redden, wat uiteindelijk niet gelukt is. Weken waren jullie aan het vloeken en tieren over het team en de club. Geen prettig vooruitzicht dus om de Play-offs in te gaan. Bij Willem II is dat niet anders.

  Nu jullie geen kampioen zijn geworden is de nacompetitie een kans om terug te keren in de eredivisie en dus wel degelijk een “prijs”.

  Hier gaven vorig jaar ook tig supporters aan dat ze nooit meer zouden gaan en noem maar op. Er zullen er best weggebleven zijn, maar uiteindelijk toch ook nog genoeg die op de vrijdag opdraven.
  In Tilburg is dat niet anders. Ook daar is onvrede maar om nu te zeggen dat het Ajax/P$V supporters zijn geworden geloof ik niet zo hard.
  Zouden overigens alle 10.000 SCC’rs er volgend jaar als basis weer zijn kunnen we dik tevreden zijn.

  Dat alles gezegd hebbende denk ik dat we nog steeds een redelijke kans hebben direct erin te blijven. Zoniet dan zal het een zware nacompetitie worden, maar zeker geen kansloze. Of NAC dan de ideale tegenstander is om te treffen heb ik mijn twijfels over. Een zo alles beslissende wedstrijd zal waarschijnlijk tientallen of misschien wel honderden SVtjes opleveren.

  0

  0
 • scheppioni
  19 april, 2016 - 20:02

  ohohoh Fredje van Higler gaan houden, toch wel echt ver van bijna !! haha
  Ik heb zelf ook gefloten en een goeie scheidsrechter valt niet op, daarbij vind ik het ook klasse van Makkelie dat hij gewoon voor de camera verschijnt en toegeeft, ik vraag me meer af(en ik ben absoluut geen gijp fan) maar waar zit in godsnaam die vierde man voor, die kan toch in allertijd snel attentie verlenen dan was alles snel opgelost en scheidsrechters kunnen fouten maken en dan sorry Fred, maar dan die supporter met zijn aangifte, da’s echt te lachwekkend voor woorden, nu zitten we aan het einde van de competitie en dan lijkt het wel of er een moord begaan is, gebeurd dit in de derde competitieronde dan is ieder dit weer in de vijfde ronde weer vergeten, dus dat vind ik ook wat kort door de bocht, dus ik ben het deze keer met vriend buurman eens, al vond ik waar Makkelie liep ook wel te zien dat het eigenlijk geen pingel was, maar ja in een splitsecond beslissen dat blijft ooit lastig !

  0

  0