Go to Top

BSR TV: Luis Pedro na RKC – NAC (2-0)

BSR TV: Luis Pedro na RKC – NAC (2-0)

We zijn verwend de laatste weken, tot vanavond dan… NAC straalde helaas niet de macht uit die ze wel uitstraalden in de afgelopen wedstrijden. Er zat weer een kink in de kabel en 2 vroege doelpunten van RKC zorgde ervoor dat NAC zich niet meer kon herstellen tegen de muur van RKC. Hulde voor de tactiek van de tegenstander, maar enorm balen voor ons met een geel/zwart hart. Luis Pedro kwam met een verklaring na de wedstrijd, redelijk verrassend was deze dan weer wel.

19 Reacties op "BSR TV: Luis Pedro na RKC – NAC (2-0)"

 • Kinderkaartje
  27 november, 2015 - 23:30

  Godallejezus.

  Ik dacht echt dat mijn kinderen me in de zeik namen toen ze zeiden dat we met 2-0 achter stonden.

  Maar het is dus echt.

  Nou Hansje Deelen, kom er maar weer in hoor.

  0

  0
 • Lejad
  27 november, 2015 - 23:35

  Welke mongool zei vandaag: het is niet de vraag of we gaan winnen maar met hoeveel?

  Het is jou schuld! Karma noemen ze dat!
  Met zulke uitspraken weet je dat dat gaat gebeuren

  0

  0
 • wolfmanjack
  27 november, 2015 - 23:39

  Thuis zijn we aardig, maar uit blijkt dat we een middelmatige ploeg hebben met linksback Gorter voorop.

  0

  0
 • Kinderkaartje
  27 november, 2015 - 23:39

  @Lejad

  Was not me. Zei gisteren al dat het enige gevaar van deze wedstrijd onderschatting was.

  Self fulfilling prophecy, dus.

  0

  0
 • Diepe Zucht
  27 november, 2015 - 23:41

  Interessant: Voetballer met weinig media training en dus eerlijke antwoorden. Feit dat er niet lekker is getraind de gehele week baart me zorgen. Toch nog interne problemen?

  0

  0
 • Hans
  28 november, 2015 - 00:01

  Die opmerking over een kutweek baart me zorgen. Zal onderling wel gezeikk zijn..kan me geen andere reden voorstellen..

  0

  0
 • Dutchbird
  28 november, 2015 - 02:07

  Beetje “eigen schuld dikke bult” verhaal, wel eerlijk Luis. “Dit hadden we misschien wel verdiend” na een week waarin niet scherp genoeg is getraind. Komt op mij over dat de lijn van de tweede helft tegen den Bosch is voortgezet in Zundert en vervolgens op het Waalwijkse kunstgras.

  Soort collectieve mening: “we zijn stukken beter dan den Bosch wat kan ons gebeuren, vrijdag naar die prutsers in Waalwijk, maandag die sukkels van Telstar in de eerste helft afdrogen en daarna moeten we wel weer even aan de bak voor Eindhoven en de Eagles.”

  Ik hoop dat Dijkhuizen dit er uit weet te rammen voor maandagavond!!!

  0

  0
 • Ultimate!
  28 november, 2015 - 04:21

  Grrrrrr wat een k u t zooi dit zeg.

  Ik zeg, de gehele week, dus ook na de overwinning tegen Telstar, de trainingen afsluiten met n killerloopje!!!!!

  Stelletje prutsers…….

  0

  0
 • gerrit39
  28 november, 2015 - 09:23

  Dit was goed voor ons?dan worden we wakker gesschud?je moet al wakker zijn voor je begint, wat een lulkoek zeg hoe kan je nu zeggen dat iets goed voor je is als met 2-0 op je ballen krijgt van de nr laatst wat een gek zeg.

  0

  0
 • Emarino
  28 november, 2015 - 10:24

  Schaam me diep voor deze wanprestatie veel spelers zijn het NACtenue onwaardig.

  0

  0
 • chrisje
  28 november, 2015 - 13:02

  Goeie centrale verdediger vinden ipv die pedro , heeft een draaicirkel van een vrachtwagen en speelt niet een bal naar voren , gelijk verkopen aan fc tikkie terug jaap .

  0

  0
 • Toontje
  28 november, 2015 - 13:04

  Hoe is het mogelijk dat je zelf al toegeeft heel de week zo zwak en met zo’n slechte instelling te hebben getraind. Nogmaals dat ligt niet aan de trainer…of heeft Marinus de hele week lopen slapen?

  0

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  28 november, 2015 - 13:42

  Triest dat het team op dit moment een zeeperd nodig heeft om weer scherp te worden. Ook niet verantwoord van de spelers. Ook balen dat de waarschuwing van Dijkhuizen dan blijkbaar onvoldoende is geland in de koppies.
  Maandag verwacht ik een fel NAC na het nuttigen van een boterham met pindakaas door alle spelers.

  0

  0
 • willem 4,5
  28 november, 2015 - 13:57

  Iedereen die dacht dat we met Dijkhuizen Louis van Gaal hadden binnengehaald en dat ons NAC op Barcelona ging lijken komt natuurlijk bedrogen uit. NAC blijft gewoon een aardige ploeg niks meer en niks minder. Daar bij komt dat RKC voor NAC altijd een zeer lastige tegenstander is geweest, waar we zelden van gewonnen hebben toen ze nog in de eredivisie speelden.Diegene die de statistieken bijhouden moeten dat maar eens nakijken. Verder rest hard werken en hopen dat de clubs boven ons ook punten gaan verliezen, we staan al best ver achter. Dit is mijn uitspraak en daar moeten jullie het me doen!

  0

  0
 • RV
  28 november, 2015 - 16:11

  Ik ben het wel eens met Chrisje hoor.
  Pedro is samen met Gorter de zwakste schakel en ondanks dat het in dit interview wel vermeld wordt zie ik maar minimale progressie bij Pedro. Ik begrijp het niet zo goed waarom hij tot op heden onomstreden is, natuurlijk omwille van schorsingen en blessures maar nu van Bezooijen er weer aan komt en Dingsdag er weer bij is moet Dijkhuizen maar eens de juiste beslissingen gaan nemen.

  Natuurlijk deden Pedro en Van de Weg het niet slecht tegen Den Bosch en Oss maar dat zijn andere wedstrijden. Met een beetje druk op de verdediging is het al snel een onzeker kaartenhuis.

  Mijn voorkeur zou op dit moment uitgaan naar Dingsdag en van de Weg.

  0

  0
 • scheppioni
  28 november, 2015 - 19:07

  @ Kinderkaartje en bsr
  Druk ik een keer op een duimpje omhoog bij Kinderkaartje, springt ie op duimpje omlaag !?!
  Verder wat Pedro aanhaalt, vreemd !?! de hele week voelde al aankomen, heel vreemd, bij NAC zit al een te lange tijd een flink mentaal probleem, nu ook alweer voor de zoveelste keer gebleken en voetballen kan dit NAC wel, ook al zo vaak gebleken !!! Ben benieuwd maandag, zeer belangrijk, voor het gevoel alleen al !

  0

  0
 • scheppioni
  28 november, 2015 - 19:13

  Ik bedoel dus niet dat een keer bij Kinderkaartje, want ik ben het haast altijd met hem eens, maar ik bedoel dat ik haast nooit op zo’n duimpke druk !

  0

  0
 • chrisje
  28 november, 2015 - 19:20

  Het ligt toch zeker niet aan Maaskant hè scheppie ??

  0

  0
 • scheppioni
  28 november, 2015 - 19:44

  @ chrisje
  Heb ik ook nooit echt gezegd dat het aan Maaskant ligt, bij mij was het meer te wijten aan Hellemons, die man is in mijn ogen zeer achterbaks, maar ook bij het proces van de groep zat ik daar niet helemaal goed, want het grootste probleem is dat NAC met deze groep en de groep hiervoor een zwaar mentaal probleem heeft als het ook maar even tegen zit in dit is er in mijn ogen ingeslopen door een te lange tijd niet voor de winst te voetballen en nu is het steeds bij een tegenslagje een angstvallig ploegje !! Succes Marinus, het leek goed, maar het zit dus heel diep in de ploeg alleen de woorden al van Pedro en Marinus over het trainen van de week !

  0

  0