Go to Top

BSR TV: Marinus Dijkhuizen na Jong Ajax-NAC (2-1)

BSR TV: Marinus Dijkhuizen na Jong Ajax-NAC (2-1)

NAC verloor vanavond in Almere van Jong Ajax. De Parel van het Zuiden liep averij op in de strijd om het kampioenschap. NAC-trainer Marinus Dijkhuizen verscheen na afloop voor onze camera.

Bron: B-Side Rats

54 Reacties op "BSR TV: Marinus Dijkhuizen na Jong Ajax-NAC (2-1)"

 • RaraNAC
  25 januari, 2016 - 22:54

  Hij heeft ook al het NAC virus te pakken…
  Als je 60min lang niet voetbalt tegen jongetjes van 18 dan is dat gewoon een wanprestatie.

  Geen kampioen. Dat is onmogelijk.
  Periode maakt niet uit want zo ongeveer de eerste 18 mogen mee doen aan die nacompetitie. En dat lukt ons wel.

  0

  0
 • RaRa
  25 januari, 2016 - 22:55

  Tja makkelijk gezegd, maar een slechte instelling is toch echt iets waar hij als trainer juist wel aan iets kan doen. Ik heb geen idee hoe je dat traint of hoe je vorderingen maakt in ‘de juiste snaar raken bij je spelers’.

  0

  0
 • Barry
  25 januari, 2016 - 22:56

  Het begint steeds meer op NOS / Fox interviews te lijken bij de BSR. Aan de ene kant positief; het klinkt steeds professioneler. Aan de andere kant moet je niet te lief zijn voor de trainer.

  Dijkhuizen verdient hier een enorme schop onder zijn hol. Je wordt weggetikt door een team waar geen enkele speler ouder was dan 21 en geen enkele speler langer was dan 1,75cm. Dan moet je wat anders doen dan dom meevoetballen. Je moet er op klappen en vanuit de 2e bal gaan voetballen. Deze ploeg hoort veel meer te kunnen brengen.

  0

  0
 • Gradje
  25 januari, 2016 - 22:57

  Vrijdag gewoon weer knallen, NOAD !!

  0

  0
 • ennoajseejer
  25 januari, 2016 - 23:00

  En wederom een trainer die niet ziet dat zijn eigen ploeg er weinig van bakt met een instelling van lik mijn vestje? Of houdt hij zich netjes voor de buitenwacht?
  En “wij zijn niet bezig met het kampioenschap”?
  We gaan dus voor de nacompetitie-loterij Marinus?

  0

  0
 • Rik
  25 januari, 2016 - 23:03

  Ik vind het echt te vroeg om NAC af te schrijven voor het kampioenschap. Het verschil is 7 punten, alleen hebben wij (Sparta) nog een wedstrijd te goed. Die moeten wij ook nog eerst maar eens winnen. Er komen nog zoveel wedstrijden aan. Ik als Spartaan schrijf jullie nog niet af.

  0

  0
 • ennoajseejer
  25 januari, 2016 - 23:07

  Kunnen die Spartanen niet bij ons op de tribune komen zitten voor de positieve geluiden? En misschien probeert Dijkhuizen de druk wel weg te halen bij de spelers door niet over het kampioenschap te willen praten. En wie weet komen er nog een paar spelers (met ballen hopelijk) bij begreep ik? Want die hebben we echt wel nodig als we nog ergens serieus aan mee willen doen dit seizoen.

  0

  0
 • brabantpark
  25 januari, 2016 - 23:07

  @ennoajseejer

  T kampioenschap is na vandaag ook niet realistisch meer, alhoewel ik er natuurlijk er nog wel hoop. Gelukkig heeft Marinus de loterij al een keer gewonnen met een matiger elftal. Als hij een keer tot die koppies kan doordringen dat t zo nie langer kan, zou t gewoon moeten kunnen lukken. Marinus lijkt me trouwens niet echt t type wat hard tekeer gaat, zoals Maaskant.

  0

  0
 • Arie
  25 januari, 2016 - 23:07

  Om je kapot te schamen was het, bedankt jongens!

  Pas erop klappen na een uur spelen bij een achterstand tegen kinderen.

  Zal morgen bij mn baas ook es pas om 2uur smiddags in beweging komen, kijken of ie et een wanvertoning vindt.

  0

  0
 • H.K.
  25 januari, 2016 - 23:18

  Meneer is niet met t kampioenschap bezig. En refereert weer aan de achterstand die er al was en die we in moeten lopen. Zwak hoor Marinus. Kijk eens in de spiegel morgen. Want ik zie geen andere speelstijl dan die ik al jaren zie.

  0

  0
 • Parel
  25 januari, 2016 - 23:22

  @ brabantpark, een matiger elftal ? Excelsior had op papier matigere spelers maar had zeker een beter gebalenceerder team die voor elkaar door het vuur gingen en RKC in finale plat offs makkelijk op zij zette en last dit bij NAC nu al een tijdje een probleem zijn ; een team zijn en met allemaal hetzelfde idee aan wedstrijd beginnen

  0

  0
 • H.V.M.
  25 januari, 2016 - 23:26

  Ja, ook Marinus ziet wel dat we met dit team géén kampioen gaan worden. Wat dat betreft heeft hij de handdoek al gegooid.
  Alles wordt op de NACompetitie gezet.
  In deze loterij moet je behalve NOAD, een geweldige dosis geluk hebben en uiteraard de nodige kwaliteit.
  Je mag zeggen dat op dit moment al deze factoren helaas volledig ontbreken!

  0

  0
 • Brabo
  25 januari, 2016 - 23:26

  Nou als we toch geen kampioen willen worden , dan gelukkig Sparta dan maar , kan ik nog vrede mee hebben

  0

  0
 • badeend
  25 januari, 2016 - 23:38

  @ brabantpark

  Daar zou je wel eens flink mis kunnen zitten. Maaskant ging ‘tekeer’ voor de bühne maar in de praktijk liet hij zijn oren hangen naar zo ongeveer iedereen die geluid produceerde. En vooral de verkeerde mensen. Dijkhuizen is een stuk onafhankelijker en dat is wat NAC nodig heeft. Het is alleen de vraag wat er uit te halen valt.

  Als ik de passieve afwachtende houding vandaag weer zie, en Ten Rouwelaar zo ongeveer de hele wedstrijd ‘vooruit’ hoor roepen, zit er nog niet veel vertrouwen en positieve arrogantie in dit team. Van de verkeerde soort arrogantie hebben we de afgelopen anderhalf jaar genoeg gezien.

  0

  0
 • Theoden King
  25 januari, 2016 - 23:40

  Marinus raakte licht geïrriteerd na die vraag over het kampioenschap. Ten onrechte, want daar is hij voor gehaald. Vanavond een wanprestatie tegen kleuters. Ook slecht nieuws: de enige van eredivisieniveau was Cerny en die liep iedereen van ons omver. Ik vrees het ergste voor de nacompetitie, het verschil kan toch nog wel eens onplezierig groot zijn…

  0

  0
 • Bigmouthstrikesagain
  25 januari, 2016 - 23:42

  Hij kan er weinig aan doen dat Maaskant zulke waardeloze spelers heeft gehaald

  0

  0
 • Oldskool
  25 januari, 2016 - 23:46

  Bang. Ze waren gewoon bang. NACCERs zijn niet bang. Nooit. Die winnen of verliezen met opgeheven hoofd.

  0

  0
 • RJCKerkrade
  25 januari, 2016 - 23:53

  Ik snap jullie reacties wel.

  Zo k.t hebben wij ons ook gevoeld.
  Idd,7 punten plus dat Sparta nog een wedstrijd tegoed heeft is eigenlijk niet te doe.
  Maar tenslotte weet je maar nooit in deze “clowncompetitie”

  Blijf desondanks achter jullie ploeg staan.
  Zorg ervoor om bij de eerste vier te komen of desnoods een PT.

  Kijk naar ons,uiteindelijk is het goed gekomen,toch?

  PS
  Alleen zal het niet tegen Roda worden PO;)
  Jullie horen in de Eredivisie te spelen.

  0

  0
 • Oldskool
  26 januari, 2016 - 00:05

  Ik ben geweest en je hoort alles letterlijk in doe fietsenstalling. Niemand coacht (behalve schreeuwende Jelle), niemand sweept op. Gelul van Dijkhuizen over proces etc. Pak je die tieners vanaf minuut 1 bij de strot, win je met 2 vingera in je neus. Gewoon geen winnaars. Watjes.
  Alsof ik daar wegloop voor 11 ajaksieden.

  0

  0
 • Karel
  26 januari, 2016 - 00:06

  Selectie is niet sterk genoeg. Ook niet voor de nacompetitie!!!

  0

  0
 • Wil
  26 januari, 2016 - 00:49

  En tot overmaat van ramp velde een Oud-Willem II er NAC.

  0

  0
 • Karel
  26 januari, 2016 - 00:57

  Met NAC zal het nooit wat worden, zolang de club geleid wordt door incompetente bestuurders zoals Goetzee en consorten.

  Goetzee voorspelde dat we niet zouden degraderen en ……we degradeerden

  Goetzee zegt: NAC in 1 jaar terug. Wie gelooft dat nog?

  De selectie is nog steeds niet op het noodzakelijke niveau!

  Waar blijven de versterkingen?

  0

  0
 • gerrit39w
  26 januari, 2016 - 06:58

  Wat een zeikerds allemaal hier zeg we verliezen na een goede serie met pech erbij gisteren ook nog eens en dan bakt dijkhuizen er ineens niks van en vorige week was het een top trainer voor nac, kom op man op naar vrijdag 3pnt en de concurrentie gaat heus wel meer punten laten liggen.

  0

  0
 • RichardvV
  26 januari, 2016 - 07:04

  Wat een zwak geouwehoer van Marinus, ben jij niet verantwoordelijk voor de groep meneer de poppenkast speler.. We zijn niet bezig met het kampioenschap, nee wat dan.. met de playoffs die je met de wedstrijd mentaliteit van lik me vestje ook niet gaat winnen.. het is armoed troef! Schandalig gewoon, wat een kut elftal..

  0

  0
 • Jf
  26 januari, 2016 - 07:16

  Ik word wel een beetje moe van de negatieve sfeer na een verlies partij we wisten aan het begin van het jaar dat we niet alle wedstrijden zouden winnen en die Onana keepte gisteren gewoon goed. Het enige wat NAC zich kan verwijten is een bagger eerste helft en de arrogantie waar sommige spelers mee op het veld lopen. Maar om meteen weer te zeuren over de trainer is typisch NAC. Lijken wel een stelletje zwakzinnige af en toe

  0

  0
 • Ratrack
  26 januari, 2016 - 07:16

  Na het debacle van Almere tijd voor een korte analyse.

  Laten we positief beginnen. Met een beetje geluk heb je een toevalstreffer in de nacompetitie.

  Maar wat een drama was het gisteren weer binnen de selectie. Het is totaal geen team, er is geen sprake van chemie. Het is een groepje met aardige voetballers, maar het is ook een groep met een probleem binnen de houding. De ware overtuiging, beleving en passie ontbreekt. De trainer is verantwoordelijk voor dit deel van de groep. Duidelijk is wel dat het destijds niet aan Robert lag, maar aan de heren spelers. We kunnen ons in principe op gaan maken voor nog een naar Jupiler League.

  Het probleem van nog een jaar Jupiler League is het financiële aspect. Het overgrote deel van de sponsoren tekende met een optie als NAC zou promoveren. Bij nog een naar Jupiler League zal een ruime 60% van de huidige contracten opnieuw afgesloten moeten gaan worden. De tarieven zullen dan een 35% gaan dalen. Het aantal seizoenskaarten zal naar schatting rond de 6 duizend gaan liggen. Het spelersbudget gaat ruim een 1,2 miljoen naar beneden. Sportief zal het dan mogelijk jaren duren voor we terug kunnen komen.

  Het probleem zit hem deels bij onze algemeen directeur. Een aardige vent. Maar niet in staat een dergelijk bedrijf (want dat is nac met voetbal als product) te voorzien van een goede bedrijfsvoering en termijn visie. Iedereen die roept dat de cijfers goed zijn. Met de bezuinigen afgelopen periode draait iedereen die cijfers.

  De organisatie heeft behoefte aan een sterke algemeen directeur. Eentje met visie, ervaring en durft vast te houden aan de lange termijn.

  Dan de zogenoemde ‘grote’ drie. Deze hebben al sinds de aandelen conventie totaal geen leiding genomen. Men heeft de aandelenverkoop op sloot gegooid. Onder de noemer ‘stabiliteit voor de club’ Het is puur gedaan omdat de aandelen op dat moment (na degradatie) veel te weinig waard waren. Men heeft ze gesloten tot juli op slot gegooid, in de hoop dat ze na promotie meer waard zouden zijn. Echte rust hadden ze gegeven als ze voor 2 jaar op slot waren gegaan.

  Het is nu hopen op een toevalstreffer in de nacompetitie. Maar ik ben bang voor een RKC scenario met nog jaren Jupiler League. Helaas

  0

  0
 • gerrit39w
  26 januari, 2016 - 07:25

  Gelukkig! analyseert nac zelf.

  0

  0
 • badeend
  26 januari, 2016 - 07:35

  @ Ratrack

  Lulkoek. Goetzee is de juiste man op de juiste plek voor NAC. En jij roept om een ‘sterke man’ met ‘visie’ die ‘durft vast te houden aan de lange termijn’. Misschien moet je je eens verdiepen in de situatie waar NAC in zat, en nu nog steeds in zit.

  Het is precies hetzelfde als zeggen dat dit team ‘natuurlijk’ ‘elke tegenstander op moet rollen’ zonder na te denken over de capaciteiten van de spelers en te kijken naar hoe het nou écht op het veld gaat. Het is een soort hopen tegen beter weten in en er continu vanuit gaan dat je wel gewoon even opnieuw kunt beginnen. Dit kost allemaal tijd. Dat weet Dijkhuizen, dat weet Goetzee en dat lijken de aandeelhouders ook te weten. Gelukkig luisteren die allemaal niet naar het ongefundeerde gekrijs van vele supporters na een nederlaag.

  Terug naar de wedstrijd. We missen nog steeds een speler met leiderschapskwaliteiten. Stam heeft dit enigszins maar is niet constant genoeg en heeft aan het begin van het seizoen de verkeerde aanpak gehanteerd. Dingsdag heeft het niet in zich. Ars, wellicht. Idealiter zou een speler als Brands opstaan met zijn leeftijd en potentiële kwaliteiten. Maar helaas, die wordt (terecht!) op zijn nummer gezet door Seuntjens tijdens de wedstrijd, omdat hij zich niet genoeg inzet.

  Positief: Van Bezooijen en Van der Weg speelden gisteren vrij solide. Verder was het niet veel helaas. Het was véél te afwachtend en, inderdaad Oldskool – bang.

  0

  0
 • Ratrack
  26 januari, 2016 - 07:47

  @Badeend

  Ik ken de situatie goed. Juist daarom moet je een langere termijn visie hebben. De emotie waarmee een Maaskant werdt verlengd. De wijze waarop Rutjes td werdt. Allemaal aanwijzingen waaruit blijkt dat de top van NAC niet sterk genoeg is.

  Wat de aandeelhouders betreft. Doe eens rondje BC en vraag daar eens de mening over de aandeelhouders. Dan zal je zien hoe daar de verhoudingen liggen.

  Nac mist idd een leider. Maar dat is niet alleen hetgeen er gemist wordt. Nac mist voetbal intelligentie. Iemand met de steekpass. Uiteraard is het onrealistisch te denken dat NAC alles zou winnen. Wat NEC deed was bijzonder vorig jaar. Maar je mag wel een bepaalde ethiek van de spelers verwachten. Juist die ontbreekt.

  Van Bezooijen idd sterk. Maar ben bang die langer kwijt na gisteren. Wat overigens erg sneu zou zijn voor de jongen zelf. Ik snap na gisteren wel heel goed waarom Dijkhuizen het nog niet in nah ziet zitten. Te onrustig aan de bal.

  0

  0
 • oosterhout3
  26 januari, 2016 - 07:51

  pas na de 2-0 achter werd het een echte wedstrijd…..

  tot de 2-0 stam niet gezien, liet tot 2x toe zijn man(die frenky de jong.. 10) zomaar lopen.
  na de 2-0 krijg je 9! kansen om een goal te maken
  ik geloof 2 pingels die nac niet krijgt in de 2e helft(ja ook de gele kaart van brands was een pingel waard. en ook nog een actie van mats die onderuit wordt gehaakt)
  als je zelf dan je kansen mist verlies je hier, maak je die kansen wel dan win je hier alsnog met 2-5 ofzo

  dit was weer eens een wedstrijd van de gemiste kansen!!
  van 5 meter op de keep, weer op de keep, via been tegenstander, keeper net over, paal, vrije trap op medespeler… die als kenny goed wegduikt gewoon erin vliegt

  0

  0
 • RichardvV
  26 januari, 2016 - 07:56

  @oosterhout3

  Ben je nu echt serieus, de vrije trap die als Kenny goed wegduikt er gewoon in vliegt? Wat een stuk onkunde was dat zeg, en dan heb ik het over die vrije trap niet over Kenny.. lachwekkend gewoon, en die gemiste kansen komt simpelweg omdat je geen een enkele uitgespeelde kans hebt gekregen zoals Jong Ajax.. ik herhaal het nog maar even, Jong Ajax! Dat zegt toch genoeg denk ik, met zo’n kut elftal heb je niets te zoeken in de Ere.. dan wordt je zelfs door clubs als Excelsior en Cambuur gewoon afgebluft op inzet en strijdvaardigheid..

  0

  0
 • oosterhout3
  26 januari, 2016 - 07:56

  beste man aan nac kant, weer kenny geloof ik!

  fout bij de 1-0 van van bezooijen die niet meeloopt met de verdediger en dingsdag die niks kon doen omdat de bal zoveel effect had

  jong ajax heeft godver 3 schoten op doel gehad.. 2 erin….. nac 10 of meer schoten op doel 1 goal

  0

  0
 • oosterhout3
  26 januari, 2016 - 08:01

  @richardvV ja die keeper stond vast bij de 1e paal, er stond geen verdediger achter van der weg.. dus ja die bal zou er idd in gaan

  geen enkel uitgespeelde kans… tel je ffe mee? 2x van naah, mulder, matic seuntjes, brands(oke dat was een corner maar toch)

  0

  0
 • jvt
  26 januari, 2016 - 08:20

  Beste mensen, bij het aanstellen van Dijkhuizen liep iedereen hier in de polonaise. Met onze nieuwe TD met Belgenkennis idem. Elke verandering wordt aangegrepen voor nieuwe hoop. Maar nuchter als altijd heb ik vanaf het begin aangegeven dat we een ex-international als trainer nodig hebben, iemand zoals een Faber. Maar wij halen steeds de verkeerde mensen, en dat is niet verwonderlijk met een enorm zwakke AD en bestuur.

  Daarnaast laten we een speler met het laatste beetje gif vertrekken wellicht met de zoveelste clausule in zijn contract en zie waar het probleem ligt, en al jaren. Inderdaad een zeer zwakke leiding en vanaf de basis gaat het dus mis. Na degradatie is iedereen gewoon op het pluche blijven zitten en rijdt in zijn lease auto rond, alleen de kantoormensen werden ontslagen.

  Dijkhuizen heeft niet veel meer punten gehaald dan zijn voorgangers, we zijn er wat dat betreft niets op vooruit gegaan. Alleen afkoopsommen armer. Nu ligt het natuurlijk aan zijn voorganger, die heeft de verkeerde selectie samengesteld. We hebben geen geld, we maken geen geld en we krijgen zo nooit geld. Het kampioenschap hadden we al verloren tegen RKC en nu is het meehobbelen met een paar zeges en nederlagen tot de nacompetitie en dat is zonde van wat een mooi seizoen kon zijn. Dijkhuizen had dit na de waarschuwingen tegen RKC en GOA NOOIT moeten laten gebeuren. De hele winterstop zijn elftal kunne formeren. Trainen en team smeden. Hier mis je de ervaring en persoonlijkheid van een goede trainer.

  0

  0
 • Theo
  26 januari, 2016 - 08:27

  We missen gewoon een soort Lurling.

  0

  0
 • am
  26 januari, 2016 - 08:28

  Realistische trainer we zijn op dit moment nog niet goed genoeg om kampioen te worden, zo is het gewoon. Misschien niet zo leuk om te horen mensen maar zo is het wel. En hij moet het ook doen met het materiaal dat hij heeft. En daar lopen nu eenmaal een aantal zeer beperkte voetballers bij Hopen dat er nog een paar versterkingen worden gehaald.

  0

  0
 • Ratrack
  26 januari, 2016 - 08:29

  @JVT
  Geen woord aan toe te voegen.

  0

  0
 • oosterhout3
  26 januari, 2016 - 08:31

  jvt,

  maaskant, 9 wedstrijden 12 punten….

  dijkhuizen, 9 wedstrijden 18 punten… is dat niet meer wilde zeggen?

  jij met je international….. van gaal>> geen international, hiddink>>>> geen international

  volgens mij noem ik juist DE 2 toptrainers in nederland opgenoemd die JUIST top zijn omdat ze geen international zijn….

  jvt=pierre of heel groot fan van pierre?? nou pierre vh gaat liever naar rotterdam dat daarzo in de kuip dan naar nac!

  0

  0
 • am
  26 januari, 2016 - 08:53

  Ik vind dat het elftal gemiddeld beter speelt dan onder Maaskant. Ja gisteren niet.
  De TD kun je nu nog niets verwijten, hij is er net en er zijn geen middelen.
  Je moet gewoon toegeven dat er in deze selectie maar een handvol eredivisie waardige spelers rondloopt.
  En dan wordt je ook geen kampioen!!

  0

  0
 • De Lange
  26 januari, 2016 - 08:59

  Als het sleutelwoord kampioenschap opduikt, worden we de wedstrijd erna weer teruggegooit. Benieuwd wie er vandaag een killerloopje moeten doen. De verbeterde communicatie was ver te zoeken, Jelle was de enige die je hoorde. De onde3rgrens was weer duidelijk zichtbaar. Zie het nog niet zo zwart in dat er niks meer te halen is. VVV kan ook zomaar verliezen vrijdag van Volendam,kunnen we alsnog 2e worden. En je kunt makkelijker iemand inhalen dan voorblijven. 3 punten vrijdag en de wereld ziet er weer anders uit

  0

  0
 • denker
  26 januari, 2016 - 09:36

  Ik hoor hier niemand over matic en suk beide harde werkers maar als ze een beetje slimme tegenstander hebben die tussen de linies komen zijn ze de hele draad kwijt echt ongelooflijk op dit niveau die snappen er niks van !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  0

  0
 • Van "taajlaand
  26 januari, 2016 - 09:42

  Eens met de reactie’s van jvt en Ratrack.

  We zitten in een ‘levensgevaarlijke’ situatie met onze club.
  Waarbij het sneeuwbaleffect na een mislukte promotie ongekend zal zijn!

  Zo vele geldstromen zullen ontiegelijk hard dalen, supporters en sponsors terugtrekken en daarmee de aantrekkelijkheid van heel NAC voor zowel spelers als aanhangers enorm zakken…….
  We kunnen wel; blijven roepen dat dit bij het ‘al oude NAC’ hoort, maar mensen anno 2016 hebben we in deze harde financiële wereld daar de tijd niet meer voor!

  Weer een stukje hoop op de zéér nodige goede afloop in zo’n klote seizoen als dit waarbij de sfeer niet kan tippen als dat van de laatste promotie (klote uitwedstrijden, en ‘onmogelijke’ speelavonden voor velen….) na gisteren verloren.

  Ik als carnavalsliefhebber houdt van feesten en muziek, ook bij onze club NAC, maar deze resultaten en beleving van de selectie maakt “mu ziek”…….zeer ziek.

  0

  0
 • De Lange
  26 januari, 2016 - 09:49

  Denker, idd, en in zo n wedstrijd missen we een de Kamps,die t spul opjaagt,alleen hadden er weinig respect voor hem

  0

  0
 • Karel
  26 januari, 2016 - 09:56

  Als de inzet van het begin af aan goed was geweest, had ons clubje gewoon gewonnen!! Wat een afgang!

  0

  0
 • Toontje
  26 januari, 2016 - 09:59

  Duidelijke conclusie we worden absoluut geen kampioen. Vrijdag weer winnen en volgende week het volgende verlies.

  0

  0
 • Uit je naaht
  26 januari, 2016 - 10:34

  Dijkhuizen heeft in ieder geval gelijk als hij Jong Ajax gewoon een goede ploeg noemt. Buiten de vaak aangehaald goede prestaties in de derde periode staan ze achtste op de ranglijst – net na veel ploegen die in de loop der tijd allemaal al eens als kampioenkandidaat zijn gezien. Gezien de afstand, ambiance en het veld speelden ze ondanks Almere ‘gewoon’ thuis, waar ze het tegen veel ploegen erg goed doen. Maar daarnaast vooral: als je die goals ziet, met name de assist voor de eerste… dat is echt van een bijzondere klasse. En dan die Onana (waarvan Barcelona baalde dat ze hem kwijt raakten aan Ajax), die staat gewoon erg goed te keepen.

  NAC had natuurlijk moeten winnen. NAC had moeten laten zien beter, sterker en verder te zijn. Maar we moeten niet doen alsof we van de nummer laatst hebben verloren: Jong Ajax is drie klassen beter dan RKC, Fortuna of Den Bosch. Verliezen van RKC was veel meer een wanprestatie.

  0

  0
 • scheppioni
  26 januari, 2016 - 12:35

  Allemaal een lange nasleep van een lange tijd niet willen winnen, het veld instappen van ‘als we maar niet verliezen’, ik voorspelde het al in de winterstop, het wordt nog een lastige klus voor Marinus en toch is er al wel meer progressie in de meeste wedstrijden, alleen dan heb je er weer eens eentje net als gisteren, absoluut NAC ONWAARDIG, om voor te schamen heren NAC spelers !

  0

  0
 • cocktail
  26 januari, 2016 - 14:35

  Volendamherewekam ! Is de speeldata al bekend voor volgend seizoen?…
  F7ISGEKKERDANGEKENBLIJFTGEKKERDANGEK!

  0

  0
 • Diepe zucht
  26 januari, 2016 - 17:02

  Een zeer interessant interview. Feitelijk geeft Dijkhuizen hier op een tweetal punten zijn genuanceerde mening:
  1) Hoe reëel is het om NAC als kampioenskandidaat te zien? De supporters hebben NAC gebombardeerd tot kandidaat nummer 1, maar is dat realistisch na alle ellende van 10 jaar wanbeleid. Volgens insider Dijkhuizen, die de ploeg kent en de mentale weerbaarheid meemaakt, niet. Persoonlijk begin ik er ook meer en meer aan te twijfelen.
  2) Dijkhuizen geeft tevens een realistisch beeld op de kracht van de ploeg. Hierbij blijkt tevens dat hij niet 100% tevreden is met de opgebouwde ploeg, maar dat we te maken hebben met een nalatenschap van de heer Maaskant. Hij wil bouwen, maar kan nog niet door gebrek aan geld. Hem afrekenen op deze selectie is dus ook niet reëel.

  NAC is in mijn optiek bezig aan slimme keuzes voor de toekomst, maar de ellende vanuit het verleden blijft een grote rol spelen. Wellicht kunnen we constateren dat een 3e plek in de JL op dit moment zelfs vrij knap is voor dit team…

  0

  0
 • Marti
  26 januari, 2016 - 17:28

  Beetje simpel van Marinus’

  0

  0
 • kowet
  26 januari, 2016 - 18:45

  Tja. Wij werden weggetikt door jong PSV. En dat in eigen huis. Hoop voor jullie en ons dat we zo snel mogelijk uit deze drek van de eerste divisie komen.

  0

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  26 januari, 2016 - 19:16

  Er is een wanprestatie geleverd.
  NAC zette pas na de tegengoals druk op Jong Ajax, totaal 20-25 minuten en creëerde toen meerdere kansen. Jong Ajax speelde notabene zonder 2-3 spelers van het eerste elftal en staat maar in de middenmoot. Een tegenstander waar je sowieso van kan en moet winnen.
  Maar vóór de goals was het zomeravondvoetbal en veel te slap en geen druk zetten. Dan vallen die goals en dan ben je te laat.
  In uitwedstrijden speelt NAC ver onder de maat. In meerdere wedstrijden nog goed weggekomen, dan wel puntverlies. Zo wordt het niks uit tegen VVV en Sparta, om maar iets te noemen.
  Ik heb nog steeds geen zin om vrijdag weer naar het stadion te gaan.

  0

  0
 • scheppioni
  26 januari, 2016 - 23:01

  Op het moment dat we 3-4-3 gingen spelen dwing je ineens zoveel af, alleen liepen we al daarvoor weerachter de feiten aan omdat we dachten blijkbaar dat het goed zou komen, eerste goal knullig Dingsdag, kijk maar eens goed en Matic laat het bij de tweede goal die gast wel helemaal vrij lopen, onbegrijpelijk !?!

  0

  0