Go to Top

BSR TV: Marinus Dijkhuizen na NAC-Fortuna Sittard (5-0)

BSR TV: Marinus Dijkhuizen na NAC-Fortuna Sittard (5-0)

Na een moeilijke week won NAC in eigen huis met 5-0 van Fortuna Sittard. Na afloop spraken wij coach Marinus Dijkhuizen.

Bron: B-Side Rats

49 Reacties op "BSR TV: Marinus Dijkhuizen na NAC-Fortuna Sittard (5-0)"

 • Jan
  19 februari, 2016 - 23:40

  Allemaal voorgekauwde media verhaaltjes.Het vertrouwen moet terug komen,en met deze overwinning is een verdere stap naar herstel gezet,Kijk hij zegt het natuurlijk niet,maar je wint van een tegenstander die gezien de omstandigheden bij de Limburgers,het volgend seizoen bij de amateurs acteert,of erger helemaal niet meer bestaat.Het gaat bloedlink worden in Mei(NC)het bestaan van de club zal niet in gevaar komen.dat nu ook weer niet,echter die maand gaat wel bepalen of NAC marginale jaren tegemoet gaat of:laat ik het zo zeggen,meer jaren met meer vlees op de botten gaat krijgen.

  0

  0
 • De Lange
  19 februari, 2016 - 23:54

  Top resultaat om te beginnen. Goed voor vertrouwen. Wel nog veel fouten gezien die door betere tegenstanders afgestraft worden. 2 dingen nog , Waarom Brands er niet als wissel? En na eind vd wedstrijd waarom de bankzitters op Grad na niet ff langs publiek, hoort er ok bij als team

  0

  0
 • Wouter
  20 februari, 2016 - 00:00

  Snapte de logica van de wissels niet zo. ( wel dat je Pedro wisselt maar niet wie er dan in komt )
  Suk komt er in en het is over en sluiten , die jongen kan dus echt niet voetballen heel veel onrust aan de bal en komt zelden als winnaar uit een duel .
  Had Damen graag 90 minuten gezien , zag de noodzaak hem te wisselen niet zo , een publiekswissel een kwartier voor tijd is ook raar .
  Krijg zo langzamerhand het idee dat Dijkhuizen het ook niet meer weet .
  Natuurlijk wel blij met die 5-0 , maar het had meer kunnen en moeten zijn, doelgemiddelde is op het eind ook gewoon een punt .
  Vond die supporters van Fortuna wel een dikke pluim verdienen dat ze zo achter hun ploeg bleven staan .
  En ik erger me kapot aan die kut jong die vanaf de BSide die dingen op het veld gooien , een bejaarde verzorger bekogelen een speler raken , het slaat nergens op , tot we straks weer een boete krijgen .
  Schop zo’n knul onder zijn kloten als je het ziet , ze duperen hun club keer op keer , snotneuzen .

  0

  0
 • Breda
  20 februari, 2016 - 00:57

  Net terug gekeken. Die goals van Unal en Damen waren mooi. Die van Seuntjens echt van uitzonderlijke klasse. Maakt Messi of Ibrahimovic zo’n goal heeft iedereen het er over.

  0

  0
 • Dutchbird
  20 februari, 2016 - 01:00

  Niks 4-3-3 met de punt naar voren of naar achteren, was meer 3,5 – 3,5 – 3 waarbij het gewicht op rechts zat omdat Stam vooral tussen de rechtsback Mulder en de rechtshalf Damen speelde en soms vrij liep en aanspeelbaar was meer naar links. Dat deed Stam echt heel fraai. Mats Seuntjens moest de linkerkant dragen waarbij opviel dat Gorter wel optrok naar de middenlijn maar daar bijna nooit overeen kwam en de gebruikelijke afwisselingen van kant met Verbeek er niet in zaten.
  .
  Ik ben benieuwd hoe Dijkhuizen het gaat aanpakken als er een keer meer gewicht op links nodig is. Dan hebben we Matic achter de hand, maar wie moet er dan op rechts uit? Verder is het de vraag in welke wedstrijden Duarte beter tot zijn recht gaat komen dan Naah want Naah heeft vandaag laten zien dat hij niet voor niets is gescout door Manchester City.
  .
  Volgens mij zijn er bij Dijkhuizen de komende maanden maar vier spelers zeker van een basisplaats (niet eens altijd op dezelfde plek). Dat zijn Jelle, van Diermen, Seuntjens en Stam. Unal kan daar snel bij komen en hopelijk ook Naah of Duarte. De rest wordt op basis van specialisatie ingezet afhankelijk van wat tegen die tegenstander het best uit lijkt.

  0

  0
 • NacUt
  20 februari, 2016 - 01:02

  Martinus zegt erg verstandige dingen wat mij betreft. Voorgekookt of niet, wat hij aan het eind van het interview zegt over het technisch beleid komt mij vrij betrouwbaar over. Ik heb er alle vertrouwen in dat NAC via de nacompetitie en misschien zelfs door kampioen te worden weer naar de eredivisie gaat. Als ze dit elftal kunnen behouden, met huurling natuurlijk, denk ik dat er een vrij eredivisiewaardig elftal staat. Dan moet je in ieder geval Seuntjens (wat een actie bij die goal), Brands en Stam behouden, en hopelijk de huurlingen.

  0

  0
 • NacUt
  20 februari, 2016 - 01:10

  Daarnaast heeft Dijkhuizen volgens mij ook een redelijk netwerk. Van Diermen lijkt me een goede aanwinst, zo zijn er vast meer te halen die van meerwaarde zijn voor NAC uit zijn elftal bij Excelsior en eventueel vannuit Engeland.

  0

  0
 • am
  20 februari, 2016 - 07:51

  Ik vind Dijkhuizen prima bezig. Hij moet het nu nog doen met wat er in het verleden is neergezet. Na dit seizoen zal de hand van hem en Smulders duidelijker worden. Want laten we eerlijk zijn het is de laatste jaren alleen pappen en nat houden geweest, zonder lange termijn visie.
  Voor de korte termijn moet er nu een goed ingespeeld team gevormd worden dat klaar is voor de nacompetitie.
  Vooral Grad Damen deed het erg goed, straalt rust uit en achter iedere actie zit een gedachte. Slimme speler. Unal geweldige spits ,beweeglijk, altijd aanspeelbaar en altijd dreigend. Mats Seuntjes voor Nac toch een klasse apart.

  0

  0
 • Leur Noord
  20 februari, 2016 - 08:10

  leuk, 3 punten. maar had hugodver tegen emmen de periode gepakt! ik ben daar nog steeds ziek van.

  0

  0
 • Jes
  20 februari, 2016 - 08:23

  Prima trainer die Dijhuizen zegt alleen maar wijze dingen en raakt niet zomaar in paniek!

  0

  0
 • Dreman
  20 februari, 2016 - 08:39

  Deze 5-0 overwinning ten spijt.

  Het schijnt dat Fortuna as vrijdag waarschijnlijk hun laatste wedstrijd speelt en Ter Borch(investeerder) door interne ruzie eruit stapt.
  Dat betekent het definitieve faillissementen van deze club.

  In praktijk betekent dat als Fortuna stopt alle winstpunten worden geschrapt.
  Dus komen er weer scheve verhouding en op ranglijst.

  0

  0
 • Bekerkampioen
  20 februari, 2016 - 09:00

  Een heel realistisch interview van dijkhuizen. Zijn er nog lang niet , maar het geeft mij toch vertrouwen met hem aan het roer

  0

  0
 • buurman
  20 februari, 2016 - 09:03

  Normale overwinning tegen een zwakke aangeslagen tegenstander. Niet te min een verdiende driepunter met 5 goeie goals.
  Achterstand op sparta blijft 12 punten en dat kunnen er 13 of 15 worden.
  Ik wacht eerst eens het resultaat bij vvv af. Daar kunnen we laten zien of we serieus voor plaats 2 gaan.
  (Pluim voor de fortuna supporters !)

  0

  0
 • B.
  20 februari, 2016 - 09:13

  Seuntjes idd geweldig. Zelfs zien strijden en juichen na z’n goal :)… Verder dikke vette credits voor het uitvak, 10x mooier dan al die krokodillentranen voor de gloryhunter fans van gevallen topclubs als twente en havenslaaf fc

  0

  0
 • Kipiani
  20 februari, 2016 - 09:13

  In alle opzichten onbegrijpelijk dat Marinus gisteren Duarte geen minuten heeft laten maken. Wel Suk en dus het beetje voetbal er weer uit gehaald. Dit vraagt om uitleg van Marinus.

  0

  0
 • 100%NAC
  20 februari, 2016 - 09:19

  wederom een diep respect voor de interviewer.

  0

  0
 • Jon
  20 februari, 2016 - 09:55

  Goed intervieuw met rake vragen! Compliment bsiderats! Met deze trainer gaat het goed komen, hij is realistisch, rustig en heeft lef om nieuwe aanwinsten gewoon op de bank te zetten.

  0

  0
 • Diepe Zucht
  20 februari, 2016 - 09:59

  Grappige kerel die Dijkhuizen, met een zeer realistische kijk op de zaken. X jaar wanbeleid kun je niet zomaar omzetten. Dit heeft diepe sporen in de club achtergelaten en dat zie je terug op het veld.

  Hoe frustrerend ook, NAC zit in een herstelproces wat nog lange tijd kan duren alvorens de club vooral sportief volledig gezond is. Misschien mogen we zelfs blij zijn dat we dit seizoen meedoen om de nacompetitie plaatsen. De ellende had nog groter kunnen zijn (Fortuna)

  0

  0
 • scheppioni
  20 februari, 2016 - 10:09

  Blik voorruit houden, ene tip Marinus, niet te veel wisselingen steeds doorvoeren, werken naar nog meer eigen automatisme en vastigheid en ja soms ben je genoodzaakt door blessures en schorsingen, maar betreft Marinus woorden op langer termijn is een hele goeie zaak, want daar schortte het bij ons NAC ook altijd wel aan ! Op naar een vertrouwend team in de nacompetitie en dan ga ik ervan uit stiekem dat de eindstand in de juup zal zijn om plaats 2 t/m 5 !
  2. Vvv Venlo
  3. NAC BREDA
  4. fc Eindhoven
  5. Volendam
  Dan spelen wij dus gunstig eerst in eindhoven om het liefst daar al meteen af te maken, zodat we ons eigen perfect voor kunnen bereiden op de alles beslissende tweeluik met excelsior, al zullen we dan eerst thuis moeten, dus daar moeten we het met vol gas al naar ons toetrekken en zijn we terug waar we behoren !!!
  NAC is onze WERELDCLUB !

  0

  0
 • scheppioni
  20 februari, 2016 - 10:18

  Trouwens gisteren was Mats wel uitbundig na zijn mooie actie/goal, mooi toch !
  Ieder is zoals die is, en wij zijn NAC and we ‘re f^cking proud on it !

  0

  0
 • Fonzy
  20 februari, 2016 - 10:29

  Zo. Goed interview. Maar over de wedstrijd van gister is toch niet veel te zeggen. Fortuna was wel erg slecht. Nou kan ik me ook wel voorstellen dat die gasten er niet veel zin in hebben maar toch. En de supporters van Fortuna verdienen meer dan dat. Was erg mooi om te zien. Zou zonde zijn als die club verloren gaat. Kunnen wij niet iets voor hun betekenen.

  0

  0
 • Jakotrui
  20 februari, 2016 - 10:30

  Dit had gister van mij gemogen toen Fortuna was gebroken. Vol op de aanval! En ben gewoon niet onder de indruk van Verbeek, Suk en Matic. Die brengen zo verdomde weinig/vertagen.

  Jelle

  Stam Pedro Van Diermen Gorter

  Naah Duarte

  Brands Seuntjens

  Unal Ars

  0

  0
 • FU
  20 februari, 2016 - 11:02

  Nog steeds zon grote smoel, nu al 2 periode titels weggeven, jij past totaal niet in breda.

  0

  0
 • Tilburger B-Side
  20 februari, 2016 - 11:09

  Siepke da du bedankt zeit da wit tu…. Erg veel gemist van deze pot… Maar bijzonder veul gelache… Met dank aan held siep..!!

  0

  0
 • am
  20 februari, 2016 - 11:34

  @jakotrui
  vind Gorter minste op dit moment.
  Dingsdag kan daar ook spelen. En toch Damen erbij ipv Brands

  0

  0
 • THE Don
  20 februari, 2016 - 11:35

  Baronie wint nog met gemak van dit Fortuna, wat een armoe. Juist op het moment dat je aan klantenbinding kan doen maak je de wedstrijd dood door Snik en Matic in te brengen. Ideaal moment om een Duarte en Brands weer eens in te brengen. Maar blijkbaar is het eigen ego te groot.

  Complimenten aan de bezoekers uit Sittard in het uitvak. Hoop voor hen dat ze ook in de toekomst hun club kunnen blijven supporten!

  0

  0
 • De puntenteller
  20 februari, 2016 - 11:36

  Fortuna is bijna failliet, dat betekent dat alle resultaten tegen Fortuna geschrapt worden. NAC is de enige van de top 4 die 2 keer tegen Fortuna speelde en krijgt dus 6 minpunten, Sparta, VVV en Eindhoven krijgen er 3 dus lopen ze allen uit op NAC.

  0

  0
 • buurman
  20 februari, 2016 - 11:54

  Zou weer wel een staaltje competitie vervalsing zijn als de punten tegen fortuna niet tellen.
  Inderdaad een uitstekend interview. Leuk om te zien dat hobbyisten naar een haast professioneel niveau groeien !
  (Je maakt in de nacompetitie, denk ik, meer kans als je graafschap of cambuur treft i.p.v. excelsior, dus tweede worden is wel belangrijk. Al blijft die nacompetitie een loterij, dus een kans is er altijd. Eerst maar eens zien wat we volgende week in venlo presteren. )

  0

  0
 • Theoden King
  20 februari, 2016 - 12:22

  Erg blij met de overwinning, maar zoals gisteren gezegd had minder dan 5-0 ook niet gemogen tegen deze onthutsend zwakke tegenstander. Volgende week in venlo zal blijken in hoeverre er een opgaande lijn in het spel zit. De nieuwe Turkse spits heeft op mij i.i.g. een goede indruk achtergelaten. De rest blijft vriezen of dooien.

  0

  0
 • fokke
  20 februari, 2016 - 13:11

  Je mag best blij zijn met de 5-0 ,maar je moet je wel realiseren dat het fortuna Sittard was en een hele tijd ook nog eens tegen 10 man! Ik voel me echt een leek want van de wissels ook in andere wedstrijden snap ik niets.

  0

  0
 • Christ
  20 februari, 2016 - 13:30

  NAC heeft gewonnen en 3 punten toegevoegd. Daar is alles mee gezegd.
  Slordig in de opbouw, te laag tempo, te veel spelers die hun been terug trekken.
  Er zit geen passie in het elftal. ER ontbreek bij te veel spelers een top-sport mentaliteit.
  Ik hoop dat Marinus D het elftal snel gaat aanpassen aan spelers met een Top-Sport instelling anders gaat het tegenclubs als VVV, Sparta, Go Ahead fout.
  Als je gisterenavond de inzet en beleving zag bij de wedstrijden van Sparta en VVV vrees ik het ergste.

  Ik hoop dat de spelers vrijdag tegen VVV het tegendeel bewiojzen.

  0

  0
 • 3 hoefijzers
  20 februari, 2016 - 13:36

  Fortuna – Volendam 0 – 6
  Fortuna – Dordrecht 0 – 5
  Fortuna – Achilles 2 -4
  Fortuna – FC Oss 0 – 4
  Fortuna – VVV 0 – 5

  Kortom, een beetje relativeren mag.

  0

  0
 • bredaasyellowarmee
  20 februari, 2016 - 13:49

  Bside had een nieuw liedje met op en neer springen??

  iemand de tekst er van!?

  0

  0
 • RwE
  20 februari, 2016 - 13:59

  De laatste weken ben ik zo klaar met Ars en het groepje spelers dat daar omheen dartelt, Stam, Mulder, Verbeek….Dit zijn in mijn ogen ook de mensen die vedettes uithangen en het geen eenheid gaat worden.
  Ook maken ze helemaal niks klaar in het veld!

  Wat wel opvallend was is dat Naah na zijn doelpunt iedereen voorbij loopt om het met Brands te vieren.

  Dijkhuizen er is nog een hoop te doen, maar belangrijk is dat jij de opstelling maakt en niet deze vedettes..SUCCES!

  Met Unal, Duarte hebben we eindelijk twee eredivisie waardige spelers, deze moet je wel opstellen

  0

  0
 • Wanny
  20 februari, 2016 - 19:09

  Ars speelde gisteren helemaal niet zo slecht. Was steeds aanspeelbaar en hield de bal dan goed vast voor inkomende mensen.

  0

  0
 • naxioma
  20 februari, 2016 - 21:02

  Ik blijf mijn twijfels houden over Marinus Dijkuizen. Ten eerste kun je zien dat we nog steeds geen erg goed ingespeeld team hebben en dat te veel spelers voor eigen succes gaan. Ten tweede waren de laatste twee wissels (wederom) onbegrijpelijk. De eerste wissel was begrijpelijk (Unal coor Pedro), maar het inbrengen van Suk en Matic is onvergeeflijk. NAC heeft spelers nodig die tactisch en technisch sterk zijn, er moet voetbal in de ploeg. Daarom blijft het een raadsel waarom Suk en Matic mochten invallen in plaats van Duarte en Brands. Met Duarte en Brands gaan we beter voetballen en kunnen we de nacompetitie winnen, met Matic en Suk lukt dat nooit. Ik was overigens zeer te spreken over Unsl, maar ook over Seuntjes, Stam, Naah, Verbeek en Damen. Hoewel ongelukkig in zijn spel is ook Ars belangrijk als asnspeelpunt voorin. NAC doet er overigens goed aan 442 – 352 of 334 te spelen (afhankelijk ven tegenstander).

  0

  0
 • streak74
  20 februari, 2016 - 22:32

  Hallo ik ben een Fortuna Sittard supporter,

  Ik hoop echt uit de grond van mijn hart dat jullie NAC zich nog serieus gaan mengen met de promotieplekken!!
  Ik wil de meesten hier bedanken voor de bemoedigende woorden in deze topic.
  En idd we zijn erg zwak, onze resultaten liegen daar niet om….en toch hebben we 25 punten weten te vergaren!
  We zitten op dit moment echt in zwaar weer, en we zijn allemaal acties enz op touw aan het zetten om ons clubje draaiende te houden, want voor ons geldt,
  Fortunees ben je niet voor even, maar voor heel je leven!

  Maar in ieder geval thx voor jullie bemoedigende woorden. (alle steun kunnen we gebruiken)

  Gr. een Fortuna Sittard supporter.

  0

  0
 • scheppioni
  21 februari, 2016 - 09:03

  @ naxioma
  Gedeeltelijk wel mee eens, maar Marinus is t.o.v. zijn voorgangers geen angstvallig iemand, alleen zit hij met een zware erfenis, ik had bij zijn aanstelling ook mijn twijfels(en nog) of er niet beter iemand ervaren naast hem kan staan, maar op zich wat hij zegt is wel realiteit en de gedachten zijn steeds meer vanuit ons eigen !
  Betreft de wissels, de echte in en outs in een elftal weten wij hier op de site natuurlijk niet en net zoals iedere trainer heeft Marinus ook zijn voorkeuren ! Daarbij je noemt nu een Duarte, maar misschien(waar Marinus zwaar aan tilt en terecht) is zijn fysieke gesteldheid nog niet top en over Brands is al genoeg gerept, in principe een echte NAC voetballer, maar waarschijnlijk ook een apart misschien wel gruwelijk eigenwijs iemand waarbij je team en daar gaat het om er niet 1,2,3 sterker van wordt, ik ga ervan uit dat we nu de nacompetitie heel anders ingaan dan vorig jaar, toen was het angstvallig en maar hopen op, nu verwacht ik een NAC met Marinus die niets aan het toeval gaat overlaten !
  @ Streak74
  Sterkte kerel, echte supporters verdienen alle respect, van die bla bla meelopers(het meeste bij ajax) boeit niet ! Wat er ook gaat gebeuren, echte supporters(en dan bedoel ik daarmee supporter zijn op wat voor manier dan ook) zijn ook supporter in mindere tijden, dat is in mijn ogen het belangrijkste !
  Hoop voor jullie dat een paar oud cracks nog van waarde kunnen zijn, succes !

  0

  0
 • Badeend
  21 februari, 2016 - 09:31

  Prima reactie. Ik heb echt het gevoel dat we met Dijkhuizen, Smulders en Gillissen precies het sterke technische hart hebben staan dat we nodig hebben. Het kost nog wel even tijd om de organisatie te ‘herstellen’ van het toevalsbeleid dat onder o.a. Van As,Rutjes, Gudelj en Maaskant schering en inslag was – en, om eerlijk te blijven, waarschijnlijk konden de mensen die het toen wél wilden veranderen, het ook niet alleen, en werd er te weinig tijd gegund aan de goede mensen en teveel credits aan de verkeerde mensen. Van buitenaf weten we niet wie er écht geschikt was om dit NAC te herstructureren (ik denk zelf nog steeds dat Rutjes een goede was voor NAC, misschien meer als commissaris technische zaken dan als TD, maar goed, dat is allemaal achteraf praat). Waar het om gaat is dat er nu mensen staan die keuzes maken, beleid maken (en volgen!) en de club het idee geven van een richting en een topsportmentaliteit.

  Over de wissels en de opstelling valt van alles te zeggen, maar met name over Kevin Brands – gezien zijn historie met trainers binnen NAC (Maaskant, Hellemons én Dijkhuizen) en zijn clubhopping carrière tot nu toe, mag je bijna concluderen dat deze jongen er om de een of andere reden niet alles uithaalt. Jammer, want dat hij kan voetballen staat vast. Maar of hij NAC sterker of zwakker maakt…. daar kun je dus over discussiëren en het is aan Dijkhuizen (die dagelijks met hem werkt) om daar een beslissing over te maken. Dijkhuizen die er zin in lijkt te hebben. Dit is andere koek dan het bange hertje Gudelj of de praatjesmaker Maaskant. Hier zou je wel eens echt iets aan kunnen hebben. We gaan het van de zomer zien, of we nou gepromoveerd zijn of niet.

  Soms denk ik wel eens dat het beter zou zijn om niet te promoveren. Om niet die rare druk van ‘ervaren spelers moeten halen’ te hebben om er maar koste wat kost in te blijven. Aan de andere kant heb je nu met de huidige technische mensen misschien precies de mensen die zich daar niet door laten leiden en gewoon de weg volgen die is ingeslagen. Dat zou het beste zijn, ook al degradeer je het jaar daarna dan misschien wel weer.

  0

  0
 • de muzikant
  21 februari, 2016 - 09:45

  Dijkhuizen kan mij nog steeds niet bekoren. Onbegrijpelijk dat Duarte er niet inkwam. Ook de intervies zijn allemaal te netjes en te voorgekookt zoals hij overkomt. Geef mij maar iemand met het hart op de tong, zoals GertJan Verbeek of Robert Maaskant. Zoals 3 hoefijzers al opsomt is deze 5-0 niet zo opzienbarend, maar geven de wedstrijden tegen Emmen etc een beter beeld over de wisselvalligheid bij NAC. Ook het laten vertekken van De Kamps draagt hier niet aan bij. Vorig jaar door velen nog gezien als goede voetballer die soms was lomp inkwam, maar nu door zowat alle (internet)NAC supporters als waardeloze doodschopper is verguisd. Volgens mij hadden we er onder Maaskant uiteindelijk beter voorgestaan dan nu, maar helaas zullen we dit nooit weten. Op naar de NACompetitie en hopelijk terug naar de Ere. Want, laten we eerlijk zijn, hoe wisselvallig NAC ook speelt, de Ere verdient NAC en haar suppporters!

  0

  0
 • Heksenketel
  21 februari, 2016 - 10:14

  Wat zijn we toch een heerlijk kritisch volkje, om van te houden! Ik heb ook kritische opmerkingen gemaakt over de disciplinaire straffen van Marinus. Maar dit vind ik een heel realistisch interview wat mij vertrouwen geeft. Waarom? Omdat hij een plan heeft! Misschien dan niet altijd de juiste keuzes, maar dat komt ook wel goed.

  Trouwens hulde voor onze interviewer Da Pope!

  0

  0
 • Heksenketel
  21 februari, 2016 - 10:17

  Oh ja, wat heb ik een sympathie gekregen voor Fortuna. Thuis zit er 800 man en nu 400 man in het uitvak met liefde voor hun club tot op het bot! Kunnen wij nog wat van leren.

  0

  0
 • Oldskool
  21 februari, 2016 - 10:35

  @ muzikant

  DeKamps is zelf opgestapt.

  0

  0
 • Heksenketel
  21 februari, 2016 - 11:16

  @ Oldskool

  Inderdaad hij is zelf opgestapt daar heb je gelijk in. Maar wat zou jij gedaan hebben als je in zijn schoenen stond? Je post suggereert iets, wat geen recht doet aan de werkelijke situatie van dat moment.

  0

  0
 • Fred
  21 februari, 2016 - 12:12

  Ik was ook echt onder de indruk van de Fortuna supporters in het uitvak.
  Als je zulke supporters hebt dan moet zo’n club eigenlijk alleen al daarom blijven bestaan, bovendien is het een club met een roemruchte history die veel goede voetballers en internationals heeft voortgebracht .
  Wij kunnen er over meepraten wat het is als je clubje zieltogend is , ik hoop dat ze het gaan redden !
  Ik lees ook een en ander ove de wissels van Dijkhuizen , ik ben het daar mee eens , hij vermoorde de wedstrijd toen hij er Suk en Matic in bracht , hij had gezien de perikelen gewoon Brands en Duarte nog even speeltijd moeten geven .
  Daarbij , een publiekswissel doe je niet 15 a 20 minuten voor tijd , daarmee ontneem je dat ventje ook weer het genot van een hele wedstrijd te spelen , daar komt bij dat hij heel sterk speelde , we zagen ook wat er gebeurde toen Suk er in kwam , organisatie weg, rust weg , balverlies en de wedstrijd was niet meer om aan te zien .
  Hierdoor krijg ook ik lichte twijfels , ik had het mooi gevonden als een interviewer hem daar eens mee had geconfronteerd .

  0

  0
 • de muzikant
  21 februari, 2016 - 13:03

  @oldskool: omdat hij geen kans kreeg, dan zou ik ook gebruk maken van de optie!

  0

  0
 • oosterhout3
  22 februari, 2016 - 10:42

  grad was gewoon op hoor!

  hele wedstrijd gaten dichtgelopen die stam alweer liet, stond back… wanneer gorter weer mee naar voren was.

  ik vindt het dan niet gek dat hij een kwartier voor tijd gewisseld werd

  als nac vrijdag wint&de 0 houdt zijn ze ook gelijk de minst gepasseerde club van het seizoen tot nu toe!

  0

  0
 • Johan trainer
  24 februari, 2016 - 22:54

  Veel reactie met ieder zijn mening, het ergste is wat ik denk dat Dijkhuizen niet weet waar hij de spelers moet opstellen om 100%rendement uit zijn spelers te halen en van de wissels die hij toepast snap ik helemaal niets van volgens mij is er maar een optie en dat is promoveren. Hoe dan ook je moet je beste spelers opstellen en niet iedere keer wiss, want anders krijg je geen stabiele ploeg, want hij zegt zelf we zijn LABIEL. Ik weet niet wat de training voor stelt, het is gewoon rommelig, statisch, geen actie naar de bal, geen looplijnen om ruimte te creèren voor andere speler, je kunt toch niet zeggen, we hebben vertrouwen opgedaan tegen Fortuna-Sittard, dat hadden dubbele cijfers moeten zijn, want als je zo voetbalt tegen V.V.V dan kom je van de kouwe kermis thuis, ik denk dat je tegen V.V.V gelijk druk moet zetten achterin want daar zijn ze het zwaks de aanvoer naar voren blokkeren die speler uitschakelen, Stam R-Back of bank, Gorter, Lazic ,verbeek op de bank SUCCES,

  0

  0