Go to Top

BSR TV: Marinus Dijkhuizen na NAC-Almere City (1-1)

BSR TV: Marinus Dijkhuizen na NAC-Almere City (1-1)

NAC verspeelde vanavond in eigen huis punten tegen Almere City. Een matige wedstrijd met een Bredase opleving in de tweede helft resulteerde in een 1-1 gelijkspel. Na afloop spraken wij met trainer Dijkhuizen.

Bron: B-Side Rats

31 Reacties op "BSR TV: Marinus Dijkhuizen na NAC-Almere City (1-1)"

 • Zand in je ogen
  22 april, 2016 - 22:49

  Lekker belangrijk allemaal, full gas de nacompetitie in. Eindhoven godver vastzetten en oprollen, daarna zien we wel. Als t die fucking stillems zijn dan zou een overwinning episch zijn, iets om bij te ziin en nooit te vergeten!

  Schijt aan Stilburg, neppe club

  Hup NAC

  0

  0
 • RV
  22 april, 2016 - 22:52

  Dijkhuizen, bedankt dat je op voorhand aangaf weer opnieuw massaal naar het stadion te komen voor spektakel.

  Ik heb genoten van de mannen in de rust.
  Passie, beleving, teamspirit en twee gele schoenen (in plaats van 1 gecombineerd met 1 roze).
  Het enige hoogtepunt van de avond (naast de prima goal van Unal), bedankt dat je dit hebt kunnen regelen.

  Neem aan dat er een DVD van gemaakt is en dat deze in de voorbereiding op de nacompetitie getoond wordt?
  Ik ga er dit keer geen individuele speler uitlichten, het zijn 11 frikandellen bij elkaar.

  0

  0
 • BoerFM-ELEP
  22 april, 2016 - 22:53

  Eerste helft matig, tweede helft genoten behalve de laatste 10 minuten. Opvallend was dat Gorter goed speelde, Unal kan steeds beter voetballen met Arts. Verbeek viel goed in de andere invaller Brands viel weer een beetje door de mand (dat gun heb ik niet) maar nu snap ik onderhand waarom hij er niet instaat. Stel dat Jelle stopt volgend seizoen kunnen we die keeper van Almere dan niet halen.

  COME ON NAC

  0

  0
 • Bigmouth
  22 april, 2016 - 23:03

  Verbeek viel gelukkig een keer positief op. De rest. Daar zullen we het maar niet over hebben.

  0

  0
 • Henri
  22 april, 2016 - 23:24

  Vanavond werd weer aangetoond waarom NAC de nacompetitie niet gaat winnen. Ontelbare kansen missen, als er gecounterd kan wordt dit in een veel te laag tempo gedaan. En zoals al het hele seizoen krijgt iedere tegenstander meerdere keren per wedstrijd de gelegenheid om van zo’n 16-26 meter alle om zonder enige druk op de bal op de goal te schieten met bijna iedere wedstrijd wel een tegengoal van afstand. zie RKC, Sparta en Almere om de laatste partijen maar even op te sommen. Op deze manier win je de nacompetitie gewoon niet.

  0

  0
 • Nicky
  22 april, 2016 - 23:26

  1 1 tegen City…… knap.. 😢

  0

  0
 • NAC4EVER!
  22 april, 2016 - 23:26

  1ste helft matig. 2de helft ook niet super, maar ben je wel 10 klassem beter als Almere. En is het een wonder dat je hem niet wint. Dat is natuurlijk gewoon slecht, THUIS niet winnen van Almere.
  Maar goed, volgende week nog 1 keer oefenen. En dan knallen en PROMOVEREN (ja daar heb ik nog steeds vertrouwen in) in de play-offs!!!!!!!

  0

  0
 • JK
  23 april, 2016 - 00:01

  Toch voelde je de gelijkmaker aankomen als een onweersbui op een zwoele zomeravond. Behalve voor het vertrouwen maakt het resultaat van vanavond niet zoveel uit. Jammer dat de jongens zichzelf niet met meer goals belonen.

  De nacompetitie gaat een zware kluif worden.

  0

  0
 • RHCP
  23 april, 2016 - 00:45

  Zelfs een slechte wedstrijd tegen Almere thuis zou met een 2 of 3 0 overwinning de boeken in moeten gaan. Alles minder dan dat is slecht voor een club als NAC, laat staan een kandidaat voor promotie.

  Het is waardeloos.

  0

  0
 • THE Don
  23 april, 2016 - 01:19

  Kutvoetbal en waardeloze teksten. We zijn sinds oktober 2015 niks vooruit gegaan met deze ‘Excelsior niveau’ trainer.

  0

  0
 • Breda
  23 april, 2016 - 01:47

  het team met de meeste zwarte schoenen promoveert.

  0

  0
 • Dutchbird
  23 april, 2016 - 02:17

  Donny Gorter was de enige NAC speler die een voldoende haalde. Mats Seuntjens is hard toe aan een persoonlijk adviseur die hem weer een beetje op het padje van de realiteit kan zetten. Als je het lef hebt om met twee schoenen in verschillende felle kleuren het veld op te stappen moet je juist extra je best doen als speler om te laten zien dat je het salaris waard bent. In Bladel zeggen ze: “Eej Sooike die eredivisieclubs kijken ook mee, zo komde daor nooit!”

  0

  0
 • Willem II
  23 april, 2016 - 02:54

  Dit wordt naar alle waarschijnlijkheid Willem II-NAC in de finale van de nacompetitie. Mooier dan dit kan het seizoen niet eindigen. Met alle respect voor jullie, maar ik verwacht dat jullie wederom een seizoentje in de Juup zullen vertoeven. Best leuk toch? Die vrij vervoer ritjes op vrijdag?

  In ieder geval veel succes gewenst. Win van Eindhoven en laat het een epische finale worden.

  0

  0
 • nac1
  23 april, 2016 - 04:45

  Je weet op voorhand dat dit een wedstrijd wordt voor spek en bonen. Het is belangrijk dat ze er in de nacompetitie staan en daar heb ik het volle vertrouwen in. Ook al was t een zaad wedstrijd daar ben ik t helemaal mee eens. Maar de komende wedstrijden heb je ploegen die willen winnen van ons eigen NAC dat hebben we dit hele seizoen nog niet gezien. (Op die eene wedstrijd in venlo na). Alle ploegen wilden niet verliezen en dat was ons probleem. Natuurlijk hebben we veel wedstrijden weggegeven maar t zat ons ook niet mee en sparta wel helaas. Hup NAC!!!

  0

  0
 • nac1
  23 april, 2016 - 04:48

  Sparta heeft ook zaad wedstrijden gespeeld maar die hadden t geluk aan hun zijde.

  0

  0
 • H.K.
  23 april, 2016 - 05:33

  Vraag me werkelijk af waarop iedereen baseert dat NAC de na competitie gaat winnen? Natuurlijk hoop ik dat met vele andere, maar wees reëel, met deze trainer,die nog niks bereikt heeft in zijn ccarrière zal dat ontzettend moeilijk worden. Of de individuele kwaliteiten van de spelers moet de doorslag gaan geven. Fingers crossed….

  0

  0
 • pema
  23 april, 2016 - 07:59

  Als je reëel bent, en veel wedstrijden hebt bekeken, dan weet je nu al dat je het in de nacompetitie met dit elftal cq voetbal niet gaat redden. Haal de wedstrijden als het erom ging bv de periodetitels van afgelopen seizoen, en zo zal het ook gaan in de nacompetitie vrees ik. Maar ik hoop dat ik het mis heb !

  0

  0
 • JK
  23 april, 2016 - 09:38

  @ Willem II: als NAC en Willem II elkaar treffen in de finale van de Play Offs dan zijn we in december nog met de penalties bezig want beide teams hebben meer moeite met scoren dan een 16 jarige die voor zijn eerste keer opgaat maar zijn schoenlepel is vergeten hahaha.

  Hopelijk worden jullie 15de, weten wij Eindhoven en Excelsior te verslaan (hoe dat maakt niet uit) en dan kunnen we de derby volgend jaar in de eredivisie spelen. Succes ermee.

  0

  0
 • RV
  23 april, 2016 - 09:57

  Er wordt gepraat over een Excelsior of Willem II maar ik zie een Volendam ook zomaar een kans maken tegen deze twee hoor. Eindhoven moet je (zeker over 2 wedstrijden) gewoon winnen.

  Massaal daarheen zodat we twee thuiswedstrijden spelen.
  Trouwens wel pijnlijk duidelijk geworden waarom Brands niet in de basis staat.

  0

  0
 • S.HB.NAC
  23 april, 2016 - 10:02

  Wat boeit het nou dat je deze laatste 2 duels winnend afsluit. Als de boel maar op scherp staat de komende play offs duels. Vechten!!!

  0

  0
 • oosterhout3
  23 april, 2016 - 10:35

  eindhoven uit…… ofterwijl vol uitvak!

  wie gaat er mee achter de goal staan bij die school(volgens mij openbaar terrein, en dus gewoon kijken.)??

  lijkt me mooi om bij fceindhoven aan die kant van die school met een mannetje of 500 te gaan staan!

  ik weet het …. DE FIETS COMBI!!

  0

  0
 • Breda For Ever
  23 april, 2016 - 11:23

  deze dijkhuizen is heel slecht voor nac die man doet zn eigen zin en niemand snapt er iets van en het is ook niet te begrijpen ook wat een wous

  0

  0
 • de muzikant
  23 april, 2016 - 11:44

  Dijkhuizen moet eens leren om zijn hart te laten spreken en die scheidsrechter bekritiseren. Als je op dit niveau wilt fluiten dan moet je dat goed doen, gelijk ook een statement naar de KNVB, als je een scheidsrechter stuurt, dan moet je er van overtuigd zijn dat ie het niveau aankan. (Of zijn er instructies gegeven?). Ik vind Dijkhuizen zomaar een slapjanus.

  0

  0
 • heksenketel
  23 april, 2016 - 12:13

  Snel vergeten deze wedstrijd! Natuurlijk moet je gewoon de kansen afmaken en met hele ruime cijfers winnen. Je hoort me nooit over het arbitrale trio klagen, maar gisteren hebben ze wel een hele zware stempel op de wedstrijd gedrukt. Bekijk de samenvatting nog maar eens: afkeuren van doelpunt van Ars is zeer twijfelachtig, een handsbal, die een penalty had moeten zijn, is door de scheids niet gezien en het doelpunt van Almere is buitenspel….. Maar goed nogmaals…ook dan moet je ruimschoots winnen.

  Ik heb trouwens (uitgezonderd de laatste 10 minuten) genoten van de 2e helft!

  0

  0
 • scheppioni
  23 april, 2016 - 12:29

  De redding van ons NAC is een MENTAAL iemand, hopelijk in de week bij M.C. !!!
  Prima interview maar helemaal waar wat Marinus over de scheids zegt, zelf doen en nu geen verlammende werkende NAC spelers ??! in ons team, op naar de p.o. met de borst voorruit, wij zijn gvd NAC BREDA !!
  Ik voorspel niks want dat pakt toch meestal anders ui, maar die ontbrekende 5% kan hopelijk zomaar goed uitvallen, jammer voor Mats, maar alles in belang van ons NAC !

  0

  0
 • H.V.M.
  23 april, 2016 - 13:06

  Bij Willem2 gaan ze er dus al vanuit dat ze het in de reguliere competitie niet gaan redden getuige bovenstaande reactie.
  Uiteindelijk zijn ze in die lelijke stad banger van ons dan wij van hun.
  Wij hebben een matige selectie maar Willem2 is niet echt beter.
  Sterker, Willem2 is Stilburgse bagger.
  Ze hebben dit seizoen tot nu toe slechts 5 wedstrijden gewonnen.
  Dat zegt genoeg.
  Mocht het daadwerkelijk tot een finale komen dat komen ze met angst en beven naar Breda.
  Die schijten alle kleuren.

  0

  0
 • Toontje
  23 april, 2016 - 13:59

  NAC heeft nog steeds niet laten zien waarom we met veel vertrouwen aan de nacompetitie zouden moeten beginnen. Tot nu toe geef ik ze geen schijn van kans…..en Eindhoven uit ben ik ook nog niet vergeten…!!!
  En vrijdag de 13e…!!!!!

  0

  0
 • oosterhout3
  23 april, 2016 - 16:17

  almere city heeft net als rkc een extra verdediger achterin, dit maakt het dat de balletjes die net niet goed ingespeeld worden alsmaar weggewerkt worden!

  zo zie je de 2e helft door over de zijkanten te gaan, dat je dat ook kapot kan spelen.

  in de play offs krijg je normaal gesproken meer ruimte voorin(of je moet de stillems of de graafschap treffen…. de graafschap hebben nu door wat voor voetbal ze moeten spelen om te overleven en stillems is toch een derby….en dus minder ruimtes

  ik geef dus de voorkerur als tegenstanders clubs zoals fceindhoven(ja die zoiezo), Volendam, excelsior….

  echter kan de laatste wedstrijd ook nog nac-mvv worden(met die kale idioot voorin)…. of nac-volendam!

  want ik denk niet dat de eredivisieclubs zomaar de halve finale overleven van zowel emmen als Volendam, of almere en mvv moeten stunten.

  gister kon je goed zien dat de rechterkant met de combinatie lazic/suk echt 0,0 passes echt goed vooruit geven.

  0

  0
 • die ne gast
  23 april, 2016 - 20:49

  Ik heb veel vertrouwen in Dijkhuizen. Ook in dit interview (met dank aan de goede vragen van BSR) legt hij de vinger op de voetbaltechnische zere plek. Hij ziet tenminste waaraan het schort en weet wat hij wil. Dit geeft mij meer vertrouwen dat het goed gaat komen met NAC dan de blufpraatjes van Maaskant.

  0

  0
 • Braze
  23 april, 2016 - 22:12

  Hert lukt Marinus maar niet om zijn elftal scherp te laten starten en scherp te laten eindigen.
  Voor de wedstrijd zegt hij wel hoe het moet, spektakel enz. Jammer dat je je telkens weer bekocht voelt.
  Is de selectie echt zo slecht? Intussen denk ik van wel.
  Ben nu a; benieuwd of de nieuwe TD voor volgend seizoen een selectie samen weet te stellen waarmee Marinus wel potten kan breken in de Jupiler.(Promotie lijkt me onmogelijk met dit stel want wonderen bestaan niet)

  0

  0
 • zwampie
  23 april, 2016 - 23:40

  Die ne gast
  Weten wat je Wilt is belangrijk,maar krijg hij het ook voor elkaar. Dat is een betere vraag.

  Overige
  Makkelijk om dijkhuizen of wie dan ook naar beneden te halen,maar zodra we het wel halen zijn het allemaal helden.

  0

  0