Go to Top

BSR TV: Mats Seuntjens na NAC – FC Oss (5-0)

BSR TV: Mats Seuntjens na NAC – FC Oss (5-0)

Mats Seuntjens was vorige week nog bankzitter, maar vandaag was het Mats Seuntjens die weer in de spotlights stond door 2 assists. Mats over zijn broederliefde met Ralf en over de wedstrijd tegen Oss. 

 

Bron: Bsiderats

61 Reacties op "BSR TV: Mats Seuntjens na NAC – FC Oss (5-0)"

 • Oldskool
  11 maart, 2016 - 23:40

  Prima pot van Mats

  0

  0
 • Rinie
  12 maart, 2016 - 00:08

  Draak van een wedstrijd gespeeld, eerste assist was niet moeilijk en tweede assist was knap. Rest van de wedstrijd geen inzet, geen goede acties en veel balverlies.

  0

  0
 • Kinderkaartje
  12 maart, 2016 - 00:13

  Er zijn ‘supporters’ bij wie Mats niets goed kan doen. Voor die supporters heb ik maar 1 woord over: “Flikker Op!” (Oh, dat zijn er 2)

  Als je niet ziet dat Mats by far de meest creatieve speler is, die ook anderen in stelling kan brengen en dat regelmatig doet, dan denk ik dat je het spelletje niet helemaal snapt.

  Mats speelde vanavond echt een hele goed pot, zeker een van de betere aan de kant van NAC.

  0

  0
 • Rinie
  12 maart, 2016 - 00:23

  @kinderkaartje, ik ben het met je eens dat mats bij far de meest creatieve speler is en als hij dat laat zien dan zeg ik dat ook. Maar volgens mij kun je niet over de boarding kijken, omdat je op een kinderkaartje de wedstrijd volgt, maar als je goed gekeken hebt dan zie je dat hij naast die twee assist verder als een dweil over het veld heeft gelopen en de meeste acties van hem verzanden in balverlies, behalve wat tikjes breed en terug. Daarbij ik flikker niet op, ga al lang genoeg naar nac om te zien wanneer een speler tot de beste van nac behoort.

  0

  0
 • Kinderkaartje
  12 maart, 2016 - 00:38

  Zo ist Rinie!
  Spelers als Mats, Luerling, Leonardo, Tighadouini daar moeten veel suporters niks van hebben. Die lopen daar maar een beetje creatief te doen en zich niet blind de longen uit het lijf te rennen.

  Gerard den Haan, Edy de Schopper, dat waren spelers. Die stropen de mouwen op en lopen zich snot voor de ogen.Zo moeten ze zijn.

  0

  0
 • badeend
  12 maart, 2016 - 00:41

  Hahaha, briljant. Mats Seuntjens en Anthony Lurling vergelijken. Schitterend!! En dan ook nog Leonardo erbij betrekken. Ik kom niet meer bij. Hoe verzín je het!

  0

  0
 • Tummus2433
  12 maart, 2016 - 01:02

  Rinie wat ben je voor een supporter en mats maar afkraken ik vind je een eikel van een supporter,je hebt nu 1x werkers in een elftal en ook creatieve spelers en die ogen misschien traag maar ze zijn wel overal waar de bal is ,en zeg welke speler in het huidige nac heeft zoveel assists als mats en is de 2de speler met het aantal doelpunten

  0

  0
 • Freeman
  12 maart, 2016 - 01:02

  Goed interview weer. Heb de wedstrijd niet kunnen zien, maar hoe Seuntjens dit vertelt en hoe hij alles verwoord is erg fijn. Ik heb zelfs het idee dat zijn ‘straataccentje’ aan het verdwijnen is!

  De blijdschap in zijn ogen en stem bij het horen van de uitslag bij VVV zegt mij toch dat hij echt met de club meeleeft en er absoluut het beste mee voorheeft. Dat fake je echt niet.

  0

  0
 • Tummus2433
  12 maart, 2016 - 01:06

  Rinie wie vind jij dan nu de beste speler van nac,en hoeveel keer lijd naah of ars of gorter geen balverlies daar hoor ik je niet over

  0

  0
 • TheBeek
  12 maart, 2016 - 01:41

  Spelers met kwaliteit en creativiteit heb je nu eenmaal nodig. En dat heeft mats. Hij scoort en geeft assists.

  En dat mats niet voorop loopt met noad weten we allemaal (en ja zijn loopje is irritant) maar dat hij door sommige altijd en overal word afgezeken gaat mij veel te ver.

  Met 11 kenny’s word je geen kampioen ;)

  Nu worden we dat toch niet maar toch :p

  0

  0
 • TpT
  12 maart, 2016 - 04:13

  Ik lees de reacties hieronder niet eens. Ik weet gewoon dat hier gezeik staat. Prima pot, onze beste speler.. Maar toch zeiken er zoveel op onze eigen jongen, zo ontzettend triest en nergens op gebaseerd.

  Ik hoop dat hij blijft maar snap t helaas helemaal als hij gaat.

  0

  0
 • Dutchbird
  12 maart, 2016 - 05:01

  Mats is gewoon een heerlijke voetballer omdat hij sterk aan de bal is maar ook een neusje heeft voor de plek waar hij zonder bal moet lopen. Ook tegen de schiettent uit Oss verdedigt Mats mee en is voortdurend aanspeelbaar.Het interview met Mats is van hoge klasse. Enerzijds omdat de interviewer zeer scherpe vragen stelt die zijn toegesneden op Mats. Anderzijds omdat Mats antwoorden geeft die bol staan van zelfkritiek en van spelinzicht.

  0

  0
 • CrazYellow
  12 maart, 2016 - 05:30

  Hij kan het, jij niet. Daarom dat hij speelt en jij niet.met Mats!!!!

  0

  0
 • zwampie
  12 maart, 2016 - 08:43

  Tummus 2433
  Idd ben ik ook benieuwd wat rinie dan als goede en beste speler van NAC ziet.

  Omdat Mats altijd in de spotlights staat is het zo makkelijk om op hem af te geven,maar goed is goed en slecht is slecht.
  Oftewel als hij goede wedstrijden speelt moet Men ook zo reëel zijn om dit tpe te geven.

  Dat zijn loopje niet de juiste uiting geeft aan de kwaliteiten die hij heeft dat kan,maar kijk eens verder als je neus lang is,dan zal je zie dat er meerdere rond lopen met een bepasld loopje van ik ben het en zal het effe gaan doen,alleen zijn dat spelers die nog minder brengen en zeer zeker geen creativiteit hebben of scoring vermogen

  0

  0
 • Oldskool
  12 maart, 2016 - 08:50

  Ik ben het eens met Kinderkaartje. Gezeik op creatieve spelers bij NAC altijd.

  0

  0
 • Dos
  12 maart, 2016 - 09:19

  Seuntjens is gewoon een luie mentaliteitloze speler die heel af en toe zin heeft een stap extra te zetten.
  Mist 80 van de 90 minuten de focus om het verschil te maken.
  Jammer dat hij niet verkocht is, want met hem win je de oorlog niet.

  0

  0
 • Barry b
  12 maart, 2016 - 09:36

  Mats word altijd afgezeken, kan bij vele weinig goed doen maar speelde gisteren een goede wefstrijd. Laten we om brands roepen die heeft tenminste wel de juiste instelling getoond toch??

  0

  0
 • scheppioni
  12 maart, 2016 - 09:45

  Mats was gisteren weer eens echt belangrijk, in dienst van het team, prima assist !
  Zo’n speler kun je op blijven zeiken, maar hij kan zeker in de nacompetitie het verschil maken en ons NAC mede gaan redden van de ondergang, laten we hopen dat we het nu in de nacompetitie niks aan het toeval gaan overlaten zeker niet met oa zo’n speler als Mats !
  Pieken in de nacompetitie, juist !!
  cambuur, de graafschap of exceksior geen geloof geven zoals wij roda vorig jaar wel deden, dat zal het hele euvel zijn !!! HUP NAC, op naar de ere !

  0

  0
 • Ojee
  12 maart, 2016 - 10:00

  Het loopje van Gorter irriteert mij erger. En de kwèkkert op F1 die de godganse wedstrijd alleen maar hardop zit te zeiken ook. Maar ja, we zullen het ermee moeten doen.

  0

  0
 • S.HB.NAC
  12 maart, 2016 - 10:29

  Mats is samen met Stam de beste voetballer met vooral het meeste potentie. Stelletje blinden. En daarbij was het gewoon 5-0….?!!!!

  0

  0
 • Nr. 20
  12 maart, 2016 - 10:35

  Compliment aan Ronnie Stam! Van zijn geliefde middenveld naar rechtsback. Niet zijn voorkeur maar hij speelt nu in dienst elftal en ik vind dat hij daar prima speelt! Klasse. Mats we know the story. Ook gisteren was her zoeken en speelde hij in 1e helft niet goed. 2e helft stuk beter! Laat hem maar eens aantal wedstrijden staan op deze positie. Verder valt me op dat het meer team wordt. Samen op naar ultieme doel in de nacompetitie promoveren tegen Willem II. Daarom steunen die gasten nou!

  0

  0
 • Nr. 20
  12 maart, 2016 - 10:36

  En ja elftal is ms niet top maar ja wij zijn NAC!

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  12 maart, 2016 - 11:41

  Zeg het al maanden, Mats is veruit, samen met ronnie, de beste speler van NAC. Als je dat niet ziet en snapt, begrijp je echt helemaal niets van het spelletje voetbal. Hij heeft alles. Kracht, een paas, een ziedend schot en is altijd doelgericht. Hij is ook de enige die met 1 paas iemand vrij voor de goal kan zetten. Mats is zo belangrijk voor NAC. Mensen die dat niet zien, heb ik echt medelijden mee.

  Hopelijk laat die vage dijkhuizen (opstellen van Naah.. hoe dan!? Moet toch invloed MC zijn?) het zo een paar weken staan. Stam, echt een verademing aan die rechterkant. Je zag in de 1e helft dat hij er een paar keer overheen wilde denderen, maar dat kan hij niet meer belopen. In de 2e helft hing hij meer op de hoogte van de middellijn. Dan zie je dat hij belangrijker wordt en vanuit daar het spel verdeeld.

  Matic maakt een prachtige goal, heeft inzet, maar komt voetbaltechnisch, op die plek, te kort. Een betere vervanger hebben we niet, dus voordeel van de twijfel. Wel noad, en dat blijkt het gros nogal belangrijk te vinden in het Bredase.

  Jelle, heeft 1 knappe redding verricht. Valt weinig over te zeggen. Zou toch graag eens die noppert in de goal zien. Het gaat toch nergens meer om. Laat die jongen een x spelen Marinus. Ben wel nieuwsgierig.

  Van diermen. Leuke verdediger. Vind wel dat hij nog te vaak gaat voor de makkelijkste oplossing. Terug. Altijd maar weer terug. Opbouwen vind ik het niet héél veel meer dan pedro en dat is geen compliment.

  Laatste die opviel, Gorter. Die komt gewoon echt te kort. Levert zoveel ballen in, is voorspelbaar en probeert taken als winger uit te voeren waarvoor kwaliteiten nodig zijn, die donny niet heeft. Afscheid van nemen en een echte winger halen. Die mogelijke aankoop vanuit Kralingen lijkt mij prima. Vraag mij wel af waarom hij naar Breda zou komen, maar toch.

  Al met al, redelijke pot. Maar lees hier al teksten als “het begint een team te worden etc” aub zeg. Het is 1 pot, tegen de nummer 1 na laatst, redelijk gegaan. Iedereen voerde zijn taken uit. Dat is al héél wat. Maar t zal mij benieuwen wat ze vrijdag in den Bosch gaan doen. Dat wordt een hele andere wedstrijd…. Ik ben erbij. Ik wil weleens zien hoe dit zich allemaal evolueert.

  Hup NAC

  0

  0
 • rinie
  12 maart, 2016 - 11:51

  @tummus2433. Ik zal het nog een keer uitleggen. Ik zei dat Mats bij far de meest creatieve speler is bij nac, dus ik ben hem niet aan het afzeiken, als hij een goede wedstrijd speelt zeg ik het ook. En je kunt mij een eikel van een supporter vinden, maar ik zit al 50 jaar lang op een enkele uitzondering na bij iedere thuiswedstrijd van Nac,, in goede en slechte tijden. Heb dit seizoen mijn kaart weer voor 10 jaar verlengd, Ik vond gisteren Stam en Unes en vooral Jelle een goede wedstrijd spelen, Matic ging ook nog wel, van Diermen ook, en de rest was gemiddeld tot matig.Maar het gaat niet alleen om de wedstrijd van gisteren, maar over de hele competitie en daarin is Mats, ondanks al zijn potentie toch echt niet de topspeler die iedereen in hem ziet. Denk dat hij bij een middenmoter in de eredivisie heel gauw op de bank beland.

  0

  0
 • badeend
  12 maart, 2016 - 11:55

  @ kippenbroers

  Mats IS inderdaad een van de betere spelers van NAC. Helaas laat hij dat niet altijd zien (op de training wel, naar het schijnt, maar daar hebben we niet veel aan) en is hij een speelronde of 10 gewoon zwaar ondermaats aan het ‘presteren’ geweest dit seizoen. Dan beland je op de bank, en daar hoor je dan ook thuis.

  ‘zeg het al maanden’: aan potentie heb je GEEN REET als je er niet echt iets mee doet. En op het niveau van NAC én Seuntjens, moet je er dan ook gewoon hard voor werken. Dat doet hij echt niet altijd, als jij dat met droge ogen kunt beweren, ben jij degene waar we ‘medelijden mee moeten hebben’.

  Gisteren voor zover ik kan beoordelen (niet hele wedstrijd gezien) behoorlijk gespeeld, hopelijk trekt hij (en het team) deze lijn door!

  0

  0
 • badeend
  12 maart, 2016 - 12:01

  Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan raad ik je aan zijn invalbeurt van vorige week even terug te kijken. Die was gewoon slecht.

  0

  0
 • Fred
  12 maart, 2016 - 12:12

  Jammer genoeg kunnen veel mensen dingen niet in perspectief zien .
  En dan lees je bepaalde dingen terug die ofwel verkeerd uitvallen , verkeerd bedoeld zijn of gewoon voortkomen aan gebrek aan kennis , desalniettemin heeft iedereen gewoon recht op zijn mening , maar daar mag dan ook gerust op geschoten worden of een tegenargument ingebracht worden .
  Vaak heb ik wat meer uitleg nodig ( ik ben waarschijnlijk niet zo slim ) om dingen beter te kunnen begrijpen .
  Kinderkaartje brengt bijvoorbeeld de creativiteit van Seuntjens naar voren en dat criticasters maar op moeten flikkeren , het moge toch duidelijk zijn dat de discussie aangaande Seuntjens NOOIT over zijn techniek is gegaan en over zijn creativiteit , daar zal je niemand over horen , WEL over zijn egoïsme en gebrek aan werklust .
  Gisteren was hij na zijn eerste assist weer ” klaar ” ging grossieren in balverlies en niet meeverdedigen en heeft zeker 6 X een volkomen vrijstaande medespeler over het hoofd gezien .
  Dit kan als je met 3-0 voor staat maar tegen betere tegenstanders ( kennen we VVV nog toen hij de treurwilg uithing ) verlies je de wedstrijd door dit soort spelers .
  Scheppioni heeft volkomen gelijk dat Seuntjens in de na competitie het verschil zou kunnen maken , maar vergeet niet dat hij tegen Roda vorig jaar ook het verschil maakte en de ploeg in de steek liet met zijn domme rode kaart en zijn volkomen “out of the match zijn ” .
  Hij kan zich zeker in positieve zin onderscheiden , maar hoe vaak herft hij dat op cruciale momenten laten zien, helaas NOOIT !
  Terwijl ook ik weet dat hij het zou kunnen .
  Dat Scheppie stelt dat hij in dienst van het elftal speelde is natuurlijk niet zo, want Seuntjens speelt nooit in dienst van een ander of van het team , waarschijnlijk bedoelt hij dat hij met twee assists belangrijk was , maar dat is niet in dienst van het team spelen .
  In dienst van het team spelen is jezelf wegcijferen, jezelf kapot werken en het teambelang voor het eigen belang stellen , laten we eerlijk zijn dat zijn niet de kenmerken van Seuntjens .
  Je kunt gewoon zien dat die jongen veel te snel tevreden is over zichzelf en zich totaal niks van zijn omgeving aantrekt .
  Daarom vrees ik dat hij niet snel elders zal slagen en dit zijn top is .

  0

  0
 • Fred
  12 maart, 2016 - 12:23

  Ben het met los pollos hermanos wel eens het is mij gisteren weer eens duidelijk geworden dat het opstellen van Naah een grote farce is en niks met zijn voetbalkwaliteiten van doen heeft , dat trekt een zeer zware wissel op het team en is eigenlijk naar bankzitters en supporters toe een grove schoffering .
  Kijk naar het invallen van Brands die is in een kwartier dreigender geweest dan die Naah in de laatste drie wedstrijden .
  NAC moet toch gewoon een Brands op durven stellen als je een Dingsdag op het middenveld er bij hebt staan als extra slot op de deur , het is je eer toch te na .
  Dat wilde ik nog ff kwijt !

  0

  0
 • Dos
  12 maart, 2016 - 12:47

  Ongelooflijk, durft iemand nog te beweren dat Naah gisteren een farce was en dat Seuntjens de beste speler is.
  Naah was gisteren veruit de beste man van het veld, was altijd en overal aanspeelbaar, maakte zelden een fout in de passing en was dreigend.
  Vooral de drive, waarmee hij voetbalt hebben we nodig, geldt ook voor Matic.
  Met een dergelijke instelling maakt NAC een kans, helaas heeft NAC in Seuntjens, Brands en Stam spelers in de selectie die de teamspirit tot een minimum beperken.

  0

  0
 • poolshark
  12 maart, 2016 - 14:06

  @ Fred

  Prachtig dat je aan de hand van de mening van anderen de nadruk wil leggen op de zwakke kanten van Seuntjens. Zou het misschien ( heel misschien hoor ) niet zo kunnen zijn dat Mats niet tot het gaatje hoeft te gaan met meeverdedigen en niet heel hard hoeft te rennen omdat hij juist een creatieve speler is die zijn energie moet leggen in het creëren van kansen ? Dat de trainer in een 4-4-2 systeem de aanvallende middenvelder ( want dat was hij gisteren ) ontziet en daarvoor een Dingsdag en Matic heeft opgesteld ?

  Ik ben net als jij waarschijnlijk ook niet de slimste hoor, maar iemand met zo veel assists en goals lijkt me heel nuttig in je team. Laat hem dan maar wat minder werken, maar als een speler bij zoveel dreiging en gevaar betrokken is moet je hem op die sterke punten benutten. Tegen achilles en emmen uit was Mats er niet bij en we creëerden geen kut. Maar toen hadden we wel allemaal heel hard rennende spelers in het team, dat is waar. Ik heb er van genoten.

  Overigens…ik vond het ook onbeschoft egoïstisch van hem hoe hij de bal breed legde op Unal toen ze samen op de keeper afgingen, net als dat het een egoïst is bij alle assists die hij geeft. Foei Mats !!

  Maar laten we gewoon elke speler die het lef heeft om creatief te zijn en daardoor wat meer energie in zijn acties legt dan in het heel hard rennen kapot maken, en hem zo snel mogelijk verbannen !! We gaan het doen met 10 heel hard rennende spelers, daar komen we voor !!

  En kom maar op met de duimpjes omlaag jongens, want ik ben me er van bewust dat positief zijn over Mats een doodzonde is bij de beste supporters van het land. Whoehahahahahahaha

  0

  0
 • scheppioni
  12 maart, 2016 - 16:18

  @ Fred
  Je hebt gelijk dat ik het misschien niet helemaal juist verwoorde met in dienst van het team speelde, maar ik doelde daarmee er eigenlijk op, dat ik de laatste twee seizoenen nauwelijks bij ons NAC heb gezien dat als er iemand beter voor stond gewoon dat balletje simpel breed werd gelegd om juist aan het team te denken, het was wel de belangrijke 2-0 ! Laat ik het zo zeggen, Mats was belangrijk op een belangrijk moment, zo’n moment(en) die we vorig seizoen dus te vaak miste waardoor het mis ging !!

  0

  0
 • MarkV
  12 maart, 2016 - 16:58

  Ben ik de enige die behalve de 2 assists ook nog de cross bal van Mats op Donny heeft gezien waaruit vervolgens Uros scoorde. Sommige mensen willen helaas blijkbaar alleen maar de mindere kanten van Mats er uit lichten. Als hij alles goed zou doen dan had ie allang niet meer bij ons gespeeld.

  0

  0
 • Wouter
  12 maart, 2016 - 17:24

  @ Poolshark je post is volslagen nonsens en slaat werkelijk nergens op , krijg zomaar het idee dat jij in een Mats pyjama slaapt .
  Ik zie in de post van Fred niets staan wat niet waar is , sterker het zijn gewoon feiten .
  Seuntjens heeft te veel momenten dat hij er niet is , heb je de begroting van NAC al eens afgezet tegen de begroting van de andere clubs in de Juup ?
  Dan behoren wij gewoon elke wedstrijd er met kop en schouders bovenuit te steken en stijf bovenaan te staan en dat heeft niks met hard rennen te maken , hardlopers zijn doodlopers , het heeft alles te maken met taken uitvoeren .
  En wij denken de besten te zijn en het wel even te doen , we hebben gezien wat er van terecht komt als je er niet elke wedstrijd als één team er staat dan sta je vierde met 15 punten achterstand op de nummer 1 , met minder individuele kwaliteiten en minder dan de helft van onze begroting , maar er staat wel een team.
  Vandaar ook dat ze elke wedstrijd ver in blessuretijd nog in hun voordeel weten te draaien omdat ze overlopen van het vertrouwen en geen genoegen met één punt nemen .

  0

  0
 • scheppioni
  12 maart, 2016 - 17:54

  @ Wouter
  Maar tis toch al zolang bekend in de voetbalwereld dat een bepaald teambelang het nog altijd wint van kapitaal !! Een heel goed huidig voorbeeld is nu Leicester City !!
  Dit is zo en nog altijd zo geweest en ja taken uitvoeren is een hoge prioriteit maar als team lekker in je vel zitten en het ook uitstralen evenzo, maar dat roepen we met vele hier ook al heel lang dat NAC al lang van dat behoudende af had gemoeten en niet moet willen voetballen om te hopen dat we misschien dan toch maar niet weer eens verliezen en oh wat zou een puntje mooi zijn tactiek !!
  Nogmaals sparta nu ook, dat bij hen alles goed valt en al een paar keer in de laatste seconde, dat is geluk wat je zelf afdwingt !

  0

  0
 • am
  12 maart, 2016 - 18:31

  Seuntjens is voor nac begrippen gewoon een topper.

  0

  0
 • poolshark
  12 maart, 2016 - 18:56

  @ Wouter

  Wat heeft de begroting te maken met de kritiek op Seuntjens ?

  En even voor de duidelijkheid : je haalt die begroting aan om te eisen dat we beter moeten zijn als de anderen, maar daarna veroordeel je het dat we denken wel beter te zijn dan de anderen en het wel even te doen ? Wat wil je nou eigenlijk zeggen Wouter ?

  Feit is dat we maar een juup liek ploeg zijn, met evenredige kwaliteiten. Maar aan de kritieken te zien tijdens de wedstrijden ( waar ook Wouter zich af en toe mee bezig hield ) verwachten mensen dat we elke wedstrijd wel ff winnen. Dus Wouter, ik begrijp je post niet zo goed.

  Maar beste Wouter, ik slaap niet in een Mats pyama hoor. Ik ben wel iemand die liever Mats ziet voetballen dan een Lazic. Ik zie liever een voetballer met mooie acties die ook wel eens mislukken ( we zijn tenslotte maar NAC ) dan een draver die heel mooi heeft gerend maar die over een heel seizoen 1 doelpunt en 2 assists op zijn naam heeft. Als ik rennen wil zien dan ga ik wel naar A.V. Sprint Wouter.

  Maar Wouter, vertel mij dan eens hoe jij zou willen spelen ? Welke opstelling en welke taktiek…..

  0

  0
 • NAC!!
  12 maart, 2016 - 19:03

  We zijn NAC supporters ja, en ieders zen favorieten, maar voetballend gezien is MATS gewoon met de ogen toe de beste speler in de selectie, MATS is een technische voetballer, hij is idd geen speler die de longen er uit loopt. En dat moet je van hem niet verwachten, Mats heeft het overzicht en kan de wedstrijd mee beslissen, al zakt hij dan soms wel weg. Maar je hebt LOPERS en VOETBALLERS en Mats is een voetballer.
  Dus aan al de zeikers, bekijk het ook eens anders, Mats er niet bij, is direct zichtbaar dan is net zo bij sommige andere spelers zo (qua loopvermogen dan) Maar een elftal met allemaal dezelfde spelers is het ook niet. Dus wees blij dat we zo iemand hebben, net als Adje vorig jaar, Leonardo, Zulke spelers moeten we (net als al de anderen) aanmoedigen en niet afbreken, het gezeik moet stoppen en moedig ze aan, met vertrouwen te geven help je ze beter dan ze te lopen afzeiken.

  Ik heb ook wel zo is men momenten bij spelers. En gezien het spel van afgelopen jaar verdienen we niet naar de ERE te gaan, maar fuck off, aanmoedigen en de 2de plek pakken. door- selecteren en een eredivisie waardige ploeg opbouwen. Dat zal het enige mogelijke dan zijn. En daar heb ik dan alle vertrouwen in onze TD.

  0

  0
 • badeend
  12 maart, 2016 - 20:30

  Onvoorstelbaar. Nog steeds mensen die de discussie onderuit proberen te halen door degenen die kritiek hebben op Seuntjens te verwijten dat ze niet zien dat hij zo’n goede techniek heeft. En dat je met 11 ‘hardlopers’ niks klaarspeelt. Dat slaat echt als een lul op een drumstel – met 11x Seuntjens maak je óók geen enkele kans. Dat is dezelfde onzinnige redenering.

  Voor de mindere lezers: de discussie gaat HELEMAAL NIET over de capaciteiten van Seuntjens. Het gaat erom wat hij ermee én ervoor doet. En dat is gewoon vaker onder de maat dan dat het heel erg goed is.

  Wat mij betreft zou hij inderdaad opgesteld moeten worden, maar hij moet er wel meer aan doen. En als hij dat niet kan of niet wil, dan lekker het bankje warmhouden.

  Ik weet overigens nog steeds niet waarom Dijkhuizen tóch niet met dezelfde 11 begon. Iets met Lazic aan de hand?

  0

  0
 • poolshark
  12 maart, 2016 - 20:52

  @ badeend

  volgens mij houden voorstanders en tegenstanders van Seuntjens de discussie juist gaande. Leuk toch ? Daar is een forum voor. Ieder doet zijn zegje en komt met argumenten.

  Niemand van het pro Seuntjens kamp zegt overigens dat we met 11 begenadigde voetballers moeten spelen, terwijl de fans van de hardlopers juist wel de enige voetballer willen vervangen door rennende niet voetballers.
  Zoals een elftal dat kansen wil creëren een goede speler nodig heeft, zo heeft een goede voetballer harde werkers om zich heen nodig om het extra werk op te knappen. Dus ik ben het helemaal met je eens dat het onzinnig is om de enige voetballer te vervangen door een loper. En voor de mindere lezer trouwens : niemand zegt dat hij zich uit de naad werkt, het pro kamp zegt dat je zo’n speler in je team nodig hebt om kansen en goals af te dwingen. Dat leest al heel anders, zelfs voor mindere lezers.

  Ik geloof dat ik Lazic trouwens wel even heb zien lopen tijdens de warming up, dus ik denk een blessure of ziekte.

  0

  0
 • Dutchbird
  13 maart, 2016 - 01:40

  Het wordt tijd dat Dijkhuizen zijn nacompetitieteam bepaalt en vervolgens zoveel mogelijk samen laat spelen. De basis elf van vrijdag vond ik prima. Stoppen met drie keer wisselen om de lieve vrede te bewaren want dat verstoort het spel, zorg dat die 11 elkaar in april blindelings weten te vinden.

  0

  0
 • NAC!!
  13 maart, 2016 - 07:23

  @badeend….. Lees het stukje van mij en poolshark nog eens. Begrijp je het nu? . Je leest/begrijpt blijkbaar stukken verkeerd…

  Aan iedereen nog een fijn weekend en op naar de volgende 3 punten…

  0

  0
 • Wouter
  13 maart, 2016 - 10:00

  Beste Poolshark , helaas moet ik zeggen dat ook in mijn opstelling Seuntjens voor zou komen met de nadruk op helaas.
  Wat ik met de begroting aan wil geven is dat wij met kop en schouders er boven uit zouden moeten steken in theorie .
  Veel spelers en Seuntjens voorop denken alleen vanwege hun status boven de rest uit te steken , hun houding geeft hoogmoed aan maar hun prestaties en werklust zijn ver onder de maat .
  Tegenstanders hebben allang geen respect meer voor misplaatste vedette.
  Bezoek eens een training dan zie je dat hij ook daar weinig arbeid aan de dag legt en constant irritaties bij trainers en medespelers oproept .
  Dat is structureel en dat zullen anderen die ook regelmatig bij een training zijn op zeker beamen .
  Als de uitslag niet van belang is en als je een neutrale supporter bent zal het best leuk zijn om naar Seuntjens te kijken maar bij mij als NAC supporter kan hij het bloed onder de nagels uit halen .
  Het maakt het allemaal nog erger toen hij een paar weken geleden gewoon beaamde dat hij grote delen van een wedstrijd afwezig is , dan zou ik zeggen als je het verdomme zelf weet doe er dan wat aan of laat je nakijken bij een psycholoog .
  Dan ben ik blij voor de mensheid dat hij niet voor het vak van piloot, buschauffeur , treinmachinist , leraar of chirurg heeft gekozen !

  0

  0
 • Oldskool
  13 maart, 2016 - 10:36

  @ Fred

  Brands in 1 kwartier beter dan Naah??? Als spits (!) maakt ie een goal. Naah stond rechts op het middenveld. (Seuntjens stond op 10). Je hebt een grote mond over gebrek aan intelligentie maar snapt er zelf geen moer van.

  Vrijdag hadden Naah en Brands qua positie niets maar dan ook niets met elkaar te maken en speelde Naah overigens helemaal niet zo slecht.

  0

  0
 • Tummus2433
  13 maart, 2016 - 10:48

  Wat een gezeik weer over 1 speler heel het team is niet goed, kijk eens naar sparta jaren lang ook hetzelfde gedaan wat nac doet elk jaar weer meerdere nieuwe spelers erin dat ging ook steeds fout.sinds pastoor trainer is er gezegd en besloten daar stoppen we mee we gaan er voor met de spelers die we nu hebben en zie het resultaat.dat moet nac ook eens doen stoppen met elk jaar 6 a 7 nieuwe spelers te nemen zo krijg je nooit een vast elftal met spelers die weten wat ze aan elkaar hebben.

  0

  0
 • Fred
  13 maart, 2016 - 10:49

  @ Oldskool , wat heeft dat in hemelsnaam met posities te maken , ik heb het over rendement en uitvoeren van taken niet over posities .
  Daarbij verscheen je vriend Naah 3x in kansrijke positie voor de keeper en evenzovele keren miste hij jammerlijk , maar dat zal je waarschijnlijk ontgaan zijn omdat je met moeder de vrouw , je vriendin of vriend what ever naar een ander programma op tv moest kijken ?
  Want ik heb niet de indruk dat jij veel wedstrijden kijkt laat staan in het stadion zit , maar wel graag meepraat , en dat recht heb je natuurlijk .
  Je moet niet op elk slagje zout willen leggen .
  Brands heeft in dat kleine kwartiertje gewoon gedaan wat hij moest doen 1 kans 1 goal .
  Je vriend Naah laat wedstrijd na wedstrijd zijn man lopen , verspeelt de ene na de andere bal en heeft totaal teen inzicht, kortom voert zijn taken niet naar behoren uit .
  Ik trek de vergelijkingen in uitvoering en inbreng niet in posities en voor het geval je het gemist hebt , alle andere wedstrijden stond deze Don Quichot gewoon op 10 hoor , behalve tegen Oss .

  0

  0
 • Tummus2433
  13 maart, 2016 - 10:56

  Mensen reageer nu eens op wat ik schrijf over het steeds maar halen van andere spelers dan te blijven katten en zeiken over 1 speler.kijk eens over de afgelopen jaren wat voor verschillende elftallen er in het veld gestaan hebben en waar zijn die spelers soms naarveen half jaar waren zeal weer weg kijk wat er nu bij Roda gebeurd voor de winterstop ging het voor Roda goed even in de winterstop spelers halen en nu nu gaat het het veel minder.ZO GAAT HET BIJ ONS NAC OOK AL JAREN

  0

  0
 • zwampie
  13 maart, 2016 - 11:27

  Tummus2433
  niet geheel mee eens dat nac al jaren in de winterstop veel spelers haalt.
  Nac haalt eigenlijk de laatste 2 seizoenen in de winterstop veel spelers erbij, met een zeer hoge uitschieter afgelopen jaar.
  Dat dit niet goed is ben ik totaal met je eens.
  Willem 2 deed dit jaren om zo het lijf te redden,wat uiteindelijk resulteerde in degradatie, en bij Nac volgde uiteindelijk ook degradatie.

  De laatste jaren zijn er teveel spelers en trainers geweest waardoor je nooit een vastigheid kan bouwen,vaak paniek acties door te slecht beleid en dan is het gemakkelijkst een trainer of andere spelers te halen om zo toch nog wat te proberen en de achterban even zoet te houden.
  Hierbij komt dat NAC en trainers ,TD en spelers met naam haalden,maar niet keek of ze wel geschikt waren en op dat moment bij NAC paste.

  Maaskant kroonde afgelopen seizoen wel het meest door in de winterstop een compleet nieuw elftal aan te passen ,en uiteindelijk n ik mee te presteren en gaf dus aan dat alleen namen niks betekend.
  Bijna alle trainers willen spelers met naam of ervaring en durven het niet aan om met teveel jeugdspelers en onbekende namen aan een elftal te bouwen. Komt erbij dat NAC ook voor het handje heeft om tijdens een seizoen over te stappen naar eendere trainer,waarbij vele dan weer zeggen dat die trainer opgeschept zit met iemands andere selectie waardoor hij niet beoordeelt mag worden op zijn huidige prestatie waardoor er dan weer een jaar weggegooid is, en NAC weer een jaar achter hobbel tov de concurrentie.

  Ook stel ik mijn vraagtekens bij Marinus aangezien ik vind dat er veel meer uit deze selectie gehaald dient en kan worden, dan waar we nu op het moment staan.
  Ook al is het een erfenis van een andere trainer wat hij nu heeft,er is genoeg tijd verstreken(een nieuwe trainer die in juni start wordt ook verwacht in augustus te staan en krijgt dan ook geen compleet nieuw selectie)om iets duidelijks op te bouwen en een eigen NAC te creëren,die laat zien waar we voor staan en een eigen systeem heeft, en we ons niet aan passen aan andere clubs.
  Maar hij krijgt nog de voorkeur van de twijfel om in het laatste deel van de competitie te laten zien progressie te kunnen tonen en halen met deze selectie, en de kans om iets op te bouwen.

  0

  0
 • Badeend
  13 maart, 2016 - 11:47

  Volgens mij ben ik niet degene die dingen verkeerd leest of begrijpt.

  Er zijn 2 dingen die mij irriteren in de discussie-Seuntjens. Het eerste is dat hij weliswaar bovengemiddeld getalenteerd is, maar daar te gemakkelijk mee omgaat. Hij zou er ZOVEEL meer uit kunnen halen als hij snapt waar het om draait. Denk je nou écht dat de grotere voetballers achterover gaan zitten leunen op hun talent? Nee, die werken keihard in dienst van het team, juist omdat ze weten dat zij het team hard nodig hebben. De uitzonderingen zijn echt op 1 hand te tellen – de Romario’s van deze wereld. Maar de anderen, die snappen dat dit een teamsport is (en dus van twee kanten, lees je mee, poolshark?), die werken voor hun team en voor hun eigen rendement. Want er is wel een verschil tussen rendement en potentie. En potentie gaat niet bepalen of je de top haalt, dat wordt bepaald door wat je uit die potentie haalt.

  En daarom heb ik kritiek op Seuntjens. Ik irriteer me kapot aan zijn taaltje, gebaartjes en loopje, maar dat zal allemaal wel. Ik maak me echt druk om wat hij doet met zijn talent.

  Om het even in perspectief te plaatsen – Kevin Brands is, denk ik, ook bovengemiddeld getalenteerd. Maar daar maak ik me eigenlijk niet druk om (en met mij nog vele anderen niet – de discussie gaat vaak over Seuntjens en heel soms over Brands). Waarom? Omdat we allemaal zien dat hij er meer uit kan halen, en dat heel graag willen zien gebeuren. Voor NAC en voor Seuntjens. Brands is een gepasseerd station, ik zou echt verrast zijn als we die nog ooit aan het voetballen zien. Kan prima een laatste kwartiertje invallen en dan, als iedereen moe is, bij een voorsprong nog even een duit in het zakje doen. ik denk echter niet dat je hem na een uur in moet brengen als het niet loopt en je 2-0 achter staat.

  Terug naar Seuntjens: er zijn wel degelijk mensen hier die de ‘tegenstanders’ verwijten dat ze 11 hardlopers op willen stellen. En jij doet eigenlijk hetzelfde in je denigrerende post naar Fred, waarbij je het hebt over Seuntjens die ‘heel misschien hoor’ ‘niet heel hard hoeft te rennen’. Misschien probeer je het wat subtieler, maar je boodschap is hetzelfde.

  Nogmaals: wat mij betreft hoort Seuntjens ook gewoon in de basis bij NAC. Maar daar zal hij wel voor moeten leren wat het inhoudt om alles uit je talenten te halen. En daar is hij nu mee bezig, denk ik. Deel daarvan is ook de bankbeurt van Dijkhuizen. Een prima signaal als je het mij vraagt. Ik hoop dat de boodschap is aangekomen. Ikzelf vermoed (maar dit is helemaal voor mijn rekening) dat bijvoorbeeld een Tighadouini vorig jaar geen goede invloed had op de ‘mentaliteit’ van Seuntjens. Ik denk dan ook niet dat Tighadouini ver gaat komen. Bij Vitesse dachten ze dat ook, anders hadden ze hem niet zo gemakkelijk laten gaan. Maar dat is Tighadouini, net als Brands geen onderwerp van discussie.

  En over de discussie: de voor- en tegenstanders houden die inderdaad levend, maar volgens mij is ‘de potentie van Seuntjens’ geen argument, daar zijn we het namelijk wel over eens. En zo zijn er nog een paar non-argumenten die door beide (!) kampen gebezigd worden, en vaak worden er dan woorden bij elkaar in de mond gelegd. En dát is geen discussie, dat moet jij ook weten.

  0

  0
 • Oldskool
  13 maart, 2016 - 11:50

  Fredje mannetje. Je hebt echt geen flauw idee tegen wie je het hebt. Zou ook niet uit mogen maken, maar als je het op de man wilt spelen: prima. Let me know.

  0

  0
 • Tummus2433
  13 maart, 2016 - 11:52

  Zwampie ik bedoelde niet alleen in de winter ik bedoelde de afgelopen jaren(seizoenen) en je hebt totaal gelijk en als nac zo doorgaat gaan we de kant van sparta op jaren in de jupiler klasse.stop er mee en probeer dit elftal nu eens 2 jaar met elkaar spelen

  0

  0
 • Jeroen r
  13 maart, 2016 - 11:57

  Zwampie klopt maar ik denk dat we wel verder waren geweest als De Zeeuw dit seizoen mee had gedaan , dat was geen postbode en verplaatste het spel direct , dat is wat een team nodig heeft op het middenveld .
  Seuntjens wil het niet en Naah kan het niet en Matic loopt zich vaak voorbij .
  En ik vind ook dat er veel neer uit deze selectie gehaald kan en moet worden en dat we met twee vingers in de neus kampioen hadden moeten worden maar zo zie je maar dat passie en werklust het winnen van techniek en arrogantie.

  0

  0
 • Tummus2433
  13 maart, 2016 - 11:57

  Daar gaan we weer een heel verhaal over seuntjes stop daar eens mee kijk naar het hele elftal dat gaat niet goed en zijn meerdere spelers die verzaken

  0

  0
 • Tummus2433
  13 maart, 2016 - 12:00

  Jeroen r je wilt zeggen dat sparta alleen maar passie en werklust is daar lopen ook veel spelers met techniek rond je moet in je elftal met een mix hebben en dat heeft sparta nu

  0

  0
 • Oldskool
  13 maart, 2016 - 12:30

  @ Fredje

  Alle andere wedstrijden stond Naah op 10? NAC speelt pas 2 wedstrijden 4-4-2 en 1x dus met Naah op 10 (wat mij betreft inderdaad geen goede keus) en daarna niet meer.

  0

  0
 • Fred
  13 maart, 2016 - 12:40

  Shit blijkbaar heb ik een of andere grootheid tegen me in het harnas gejaagd , wat kunnen sommige mensen toch hoog van de toren blazen .
  Beste Oldskool ten eerste behoor jij niet tot de categorie die mij mannetje mag noemen , is ook niet echt gepast bij iemand van 2.02 m en ten tweede stink jij net zo hard als je naar het toilet bent geweest als iedereen hier .
  Dus blaas niet zo hoog van de toren joh, het interesseert mij niks wie je bent of wat je bent en hoe hoog je geschoold bent , dat imponeert mij niet , ik denk in mensen niet in gradaties , categorieën of afkomsten dat boeit me niet .
  En idd ik heb geen flauw idee tegen wie ik het heb en dat wil ik graag zo houden .

  0

  0
 • zwampie
  13 maart, 2016 - 12:44

  Tummus2433
  Dat gaat alleen als je een trainer de volledige kans biedt om te bouwen,geen successen verwacht.

  De vraag is,is dit mogelijk bij NAC waarbij de supporters toch een bepaalde stempel/druk naar NAC toe op legt.
  Ook al zouden we eredivisie spelen dan zijn de verwachtingen nog hoog,en daar moet je als TD en trainer mee om kunnen gaan.

  0

  0
 • Fred
  13 maart, 2016 - 12:46

  Dus ook geen Fredje , dat doen alleen mijn vrienden . 🤔
  Sinds wanneer speelt een nummer 10 alleen in een 4-4-2 of 4-3-3 systeem ZKH ?
  Dacht dat hij tegen VVV en daarvoor toch ook degene met de punt naar voor en of achter was ! ( maar als jij het een ander nummer wilt geven be my gast )

  0

  0
 • zwampie
  13 maart, 2016 - 12:54

  jeroenr

  Een type speler net zoals de zeeuw zou je er goed bij kunnen hebben(al was hij in het begin op zijn best en hoe langer het duurde hij ook minder werd).
  Of dat Seuntjens dit wel of niet kan,is moeilijk te beoordelen,volgens mij is dit pas de eerste wedstrijd dat Seuntjens dit seizoen op het middenveld stond waarmee hij 2 assist geeft.
  En vorig seizoen ook niet op de plek van de Zeeuw gestaan heeft.

  Zoals tummerus2433 ook aangeeft heeft sparta gewoon de juiste mix,geen echte toppers vooraf het seizoen begon,slimme spelers, passie en een aantal met de juiste techniek(kijk alleen aan de aantal vrije trappen die erin gingen). Tevens beschikt men over het juiste geluk/doorzettingsvermogen om tot het laatst te strijden voor de 3 punten.
  Het voordeel wat sparta sowieso heeft is de misplaatste arrogantie die bij NAC heerste om effe zomaar terug te keren naar de ere.(dit is ook ontstaan naar aanleiding van de aantal jaren dat men al in de juup speelt)
  En een speler presteert het best ,als het gehele team presteert ongeacht wat zijn naam is,ook messi kan het niet alleen.

  0

  0
 • Jeroen r
  13 maart, 2016 - 12:57

  Dat bedoel ik NAC is techniek en arrogantie , Sparta is de ideale mix van alles met bescheidenheid en zelfkennis .

  0

  0
 • Denk na
  13 maart, 2016 - 16:52

  Mats speeld een niet slecht potje. Vergeet niet dat we tegen de nummer 18 van de Jupiler speelde. Dramatisch die knulletje. Nooit meer opstellen. We hebben de verkeerde Seuntjens in ons team.

  0

  0
 • johnnyboembastik
  14 maart, 2016 - 12:54

  Mats is een belangrijke schakel voor dit NAC en is zoals door velen gelukkig beaamd de meest creatieve jongen die we hebben, waardoor mensen vrij voor de goal gezet worden of dat hij zelf scoort.
  In plaats van te zeuren over de positie van Mats, lijkt me de positie van Dingsdag een grotere discussie.
  In mijn optiek totaal geen meerwaarde op ons middenveld.

  0

  0