BSR TV: Richelor Sprangers na Achilles'29 - NAC (4-3)

In de juup zouden we het al onvergefelijk vinden als we van Achilles zouden verliezen, maar nu we weer in de eredivisie mogen meevoetballen en dan een relatief makkelijke tegenstander krijgen in Achilles worden we gewoon even opzij gezet in de eerste ronde. 4-3 werd het maarliefst. Tweemaal kwam NAC op een voorsprong maar na 90 minuten voetballen gingen we met een 4-3 nederlaag het veld af. Richelor Sprangers kreeg vandaag de kans om zich te laten zien in de spits, dit pakte voor hem helaas niet uit zoals hij dit gehoopt had. Bij een 1-2 voorsprong had hij de uitgelezen kans om de wedstrijd op slot te gooien en de 1-3 binnen te tikken. Deze ging over en een paar minuten later kwamen de Groesbekers langszij. We spraken onze spits na de wedstrijd.