Go to Top

BSR TV: Sfeerverslag FC Eindhoven-NAC (1-0)

BSR TV: Sfeerverslag FC Eindhoven-NAC (1-0)

Afgelopen vrijdag ontmoetten NAC en FC Eindhoven elkaar in Eindhoven voor het toetje van de competitie. Vooraf werd er veel geschreven over het feit dat we vol vertrouwen waren en dat we over Eindhoven moesten kijken, want dat zouden we wel winnen. Het uitvak was binnen no time uitverkocht en de zenuwen gierde bij de meeste door het lijf. Het bleek een oersaaie pot te worden waarin beide teams niet aan wilde vallen en waarin FC Eindhoven liet zien dat NAC maandag vol aan de bak moet om de volgende ronde te halen. Crewmember Bash was aanwezig in het uitvak en maakte een sfeerverslag, dat je hieronder kunt bekijken.

Bron: B-Side Rats

50 Reacties op "BSR TV: Sfeerverslag FC Eindhoven-NAC (1-0)"

 • 013
  14 mei, 2016 - 17:02

  Jammer dat jullie het feestje dreigen te verpesten door afwezig te zijn. Ik wil hier niet pretentieus overkomen, maar als je een objectief probeert te kijken naar jullie NAC, dan hebben ze mijns inziens weinig in de Eredivisie te zoeken. Wat is jullie mening hierover?

  Ik hoop overigens wel dat NAC aankomende maandag met 3-0 wint van Eindhoven om het vervolgens een epische finale te laten worden. Een mooier scenario als dit kan ik me niet voorstellen. :-)

  GL!

  0

  0
 • Tram
  14 mei, 2016 - 17:18

  Pleur lekker op 013

  0

  0
 • Bobi E
  14 mei, 2016 - 17:19

  013 zou ik als willem 2 supporter ook hopen, om daarna ons NAC voor joker te zetten.

  0

  0
 • Rick
  14 mei, 2016 - 17:30

  Hele slechte wedstrijd. Echt ongelooflijk dat je zo de play-offs in kan gaan. Al wekenlang kijkt iedereen uit naar deze avond en dan ga je er zo slap in. Kan ik echt niet begrijpen. Ook FC Eindhoven vond ik erg slecht, dus als we maandag ons niveau eindelijk eens halen dan is alles nog mogelijk. Maar steeds weer die ondergrens… Die is zo verschrikkelijk laag bij NAC.
  Daarnaast heb ik me verschrikkelijk zitten irriteren aan de gasten van Front76. Begrijp me niet verkeerd, ik juich alle initiatieven toe die de sfeer bevorderen. Zo ging ik ook gelijk deze gasten met veel interesse volgen via verschillende media. De laatste thuiswedstrijden waren ze positief te horen, maar gisteren vond ik het echt kansloos. Stonden ze 70 minuten lang in hun Front76 shirtje stoer te doen tegen de hekken en het Eindhoven publiek (alle 30) uit te dagen. Erg kansloos mannen, focus je op de wedstrijd en steun je club. Rivaliteit is leuk, maar gisteren schaamde ik me kapot voor jullie gedrag, NAC-onwaardig! Dus pak het op en laat je op een positieve manier gelden zoals de laatste weken en probeer niet de ‘gevaarlijke jongen’ uit te hangen, want uiteindelijk stonden we gewoon voor lul.

  0

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  14 mei, 2016 - 17:43

  Fantastisch, altijd die steun van de supporters in thuis- en uitwedstrijden.
  Het zal maandag hard nodig zijn. NAC heeft nog voldoende kans op de volgende ronde. Dan zal in ieder geval wel het tempo fors omhoog moeten t.o.v. gisteren. Vooral Verbeek dient dit op te pakken. En veel meer diepte in het spel, zoals Naah dat deed, direct na het invallen. Zijn pass op Ars was voortreffelijk, maar helaas werd er niets mee gedaan.

  0

  0
 • Oldskool
  14 mei, 2016 - 18:32

  013 ik zou eens met je burgemeester en directeur gaan praten dan, want NAC mag niet komen als we door zouden gaan. De belangrijkste wedstrijd van het jaar kunnen jullie dan spelen zonder uitpubliek. Ben er maar trots op.

  0

  0
 • scheppioni
  14 mei, 2016 - 18:33

  Idd Ad B uit Roosendaal, daarbij zou zo’n type als dingsdag en nog meerdere die de NOAD niet hebben hun ogen uit hun kop moeten schamen, dat ze zo een zakken staan te vullen en denken dat ze volgend seizoen toch wel bij een andere (ere) club hun zakken kunne vullen, bah van zo’n spelers walg ik en die lopen er nu te veel bij NAC, want eigenlijk is ene al te veel !!

  0

  0
 • 013
  14 mei, 2016 - 19:13

  @oldskool

  Niet zo haatdragend, meneertje.. Het is sowieso belachelijk dat er naar alle waarschijnlijkheid geen uitsupporters mee mogen. En ik ben daar zeker niet trots op…

  Maar goed, het is en blijft een prachtige affiche. Die Jupiler League is best leuk toch? Combivrije ritjes etc. Nog een seizoentje Jupiler League voor jullie en dan proberen wel kampioen te worden. :)

  Tot ziens jongens!

  0

  0
 • buurman
  14 mei, 2016 - 19:22

  De steun van de NAC supporters is voortreffelijk. Zeker weten dat we er maandag weer staan.

  Kom juist terug van het vissen, daar denk je rustig na, en ik vind het belangrijk deze reactie nu te schrijven !!

  Gisteren was ronduit slecht, dat heb ik deze ochtend ook eerlijk (en cynisch) laten weten. Je moet dikwijls realist blijven. Je ziet wat je ziet. En dat was niet best.

  Maar…………….. we nu niet negatief worden. Van Veldhoven zei letterlijk; ” Ga nu niet doemdenken astemblieft, of je in een halve finale uit 0-0 gelijk speelt of 1-0 verliest maakt niet zo veel uit”
  En hij heeft gelijk ; in beide gevallen moet je minimaal thuis 1 doelpunt maken. En dikwijls gaat de tegenstander twijfelen of ze de 1-0 moeten verdedigen of dat ze moeten gaan om de genadeklap te geven. Dat werkt meestal in het voordeel van de thuisploeg.

  Het is belangrijk dat de 1-0 niet tussen de oren van de NAC spelers gaat zitten. Daar moeten wij ze bij helpen en ze niet verder de put in praten.

  We hebben gisteren slecht gespeeld maar we zijn nog zeker niet verloren.
  Met zijn allen achter de ploeg en we gaan tilburg maar de juup sturen.

  Maandag maken we er alvast een enorme heksenketel van. We hebben een veldslag verloren maar……….. niet de oorlog !!

  0

  0
 • buurman
  14 mei, 2016 - 19:26

  we moeten nu niet negatief worden

  0

  0
 • Bash
  14 mei, 2016 - 19:27

  Beste 013,

  Je verkijkt je echt op de vrijblijvendheid van de JL. We hebben diverse verplichte buscombi’s gehad. Net als normaal in de ED. Mijns inziens zou een ‘finale’ tussen W2 en NAC echt geen “affiche” zijn. Derby voetbal is altijd lelijk, nu dan wellicht ook zonder uitpubliek, dan is de charme van onze zuidelijke derby ver te zoeken.

  Zonde ook dat er enkel met verlies van beiden partijen volgend jaar een competitie derby te spelen valt.

  Wat betreft de laatste training: Bijzijn en schreeuwen, wij zijn de beste supporters van het land en verdienen een competitie die daarbij aansluit!

  Come on NAC!!

  0

  0
 • Oldskool
  14 mei, 2016 - 19:47

  013. Ik ben niet haatdragend. Haat voel je voor iets dat gevoelens oproept. W2 interesseert me echt geen moer. Nooit gedaan ook. Kleurloze club.

  Maar het is wel competitievervalsing om zo’n wedstrijd zonder uitpubliek te spelen. Dat zou de knvb niet toe moeten laten, maar die zijn al op vakantie.

  0

  0
 • Breda
  14 mei, 2016 - 19:52

  Grappig dat 013 het heeft over combivrije ritjes. Die leven daar echt in een andere wereld.

  0

  0
 • Tran
  14 mei, 2016 - 20:16

  Zat op hoofd en ken front076 niet maar eentje over het hek en even batsen had meer indruk gemaakt..

  0

  0
 • Tran
  14 mei, 2016 - 20:16

  Ps ben zelf 50 en kom helas geen hek meer over..

  0

  0
 • Tran
  14 mei, 2016 - 20:17

  Hup NAC! Wij gaan niet opzij!

  0

  0
 • Kruif
  14 mei, 2016 - 20:35

  NAC heeft Clint Leemans (jong PSV) een driejarige aanbieding gedaan. Speler wil graag naar NAC komen.

  0

  0
 • kopspion
  14 mei, 2016 - 21:25

  @ Kruif;
  hoe kom je daarbij ?

  0

  0
 • scheppioni
  14 mei, 2016 - 21:54

  Haha kopspion, ik ken er ok ene, tis groen en donker ?!

  0

  0
 • Kruif
  14 mei, 2016 - 21:55

  @kopspion van een zeer betrouwbare bron.

  0

  0
 • Oldskool
  14 mei, 2016 - 22:45

  Als ik dat filmpje kijk (mooi trouwens) dan mis ik die gek van een Perica zeg. Die heeft meer gif in zijn lijf dan deze hele selectie samen. Alleen KvdWeg komt in de buurt.

  0

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  14 mei, 2016 - 23:02

  Laten we hopen dat de technische staf en de spelers lering hebben getrokken uit de slappe en slechte wedstrijd van afgelopen vrijdag.
  Er is nog niets verloren. Met steun van ons, trouwe supporters, gaat NAC gewoon winnen. NAC is sterker dan Eindhoven en ik heb vertrouwen in dat het maandag goed gaat.
  Daarna maken we ons op voor de finale!

  0

  0
 • Waddinxveen
  15 mei, 2016 - 01:08

  Wat laat je jezelf kennen door als 013 figuur een beetje sarcastische opmerkingen te gaan maken over NAC. Een club die voor altijd en eeuwig groter zal zijn dan willem ii. Dat noem ik nou echt calimerogedrag…

  0

  0
 • 013
  15 mei, 2016 - 01:12

  @Waddinxveen

  Sorry, groter dan NAC? Calimero-gedrag? Ik wens jullie succes. Hoop dat jullie het halen tegen Eindhoven om vervolgens van de koude kermis thuis te komen tegen onze traditieclub. Niets meer, niets minder.. :)

  0

  0
 • ennoajseejer
  15 mei, 2016 - 02:37

  @oldskool
  het lijkt alsof de trainers van NAC “lastige spelers” (lees: spelers met karakter die je nodig hebt) er tegenwoordig zo snel mogelijk uit willen werken. Ga het rijtje maar af: Lurling, Perica, de Kamps etc. Allemaal spelers die nu het erop aan komt het verschil hadden kunnen maken met de juiste instelling. Wat overblijft zijn voor het merendeel kleurloze ja-knikkende broodvoetballers waar je geen binding mee hebt. Dag clubgevoel!!! Hopelijk kan Smulders het tij keren… En bidden voor een wonder voor de komende wedstrijd (en evt de 2 erna) dat op 1 of andere manier de vlam in de pan slaat. Wij als supporters kunnen maandag alleen maar het voortouw nemen en hopen…. Het kan nog steeds, als ze echt gaan willen….

  0

  0
 • nm
  15 mei, 2016 - 08:47

  NAC en kunstgras…….. Komt goed morgen

  0

  0
 • Barry
  15 mei, 2016 - 09:18

  Die enige die over Willem 2 praatte was de redactie van bsr zelf. Met die onzin over dat er mogelijk geen uitpubliek bij mag zijn etc…

  Die verslaggever van fox bleef er ook op terugkomen in zijn vragen na de wedstrijd.

  Maar iedereen die NAC dit seizoen heeft gezien wist toch gewoon dat we het heel moeilijk gingen krijgen tegen Eindhoven? Alsof we nu ineens met 0-2 zouden winnen daar, omdat het nu om de knikkers gaat? Als je een heel seizoen lang regelmatig tenenkrommend slecht voetbal laat zien dan kun je er van uitgaan dat je in de play-offs geen enkele wedstrijd makkelijk gaat winnen. Laat staan uitwedstrijden.

  0

  0
 • buurman
  15 mei, 2016 - 09:20

  Bij eindhoven is geen enkele supporter die gelooft dat hun cluppie het in Breda redt. (Je wordt er overigens wel heel sympathiek ontvangen, gemeend compliment)
  En de selectie van eindh. , waarvan er twee een contract hebben en de rest op amateur basis voetbalt, vindt het geweldig om in de NAC ambiance te mogen optreden. Ze hopen op een stunt. En dromen er stuk voor stuk van een goal te maken.

  Ik was ook effe niet goed van het zwakke optreden van NAC vrijdag, maar normaal trekken we de zaak in eigen huis recht morgen. En dan de finale…………….

  NAC spelers zullen zich wel moeten herpakken ,maar ook Marinus moet m.i. de basis elf voor een deel veranderen.
  Ik verwacht bv. dat Seuntjens (gaat hij zijn woorden waarmaken?) en Brands worden opgesteld.

  Wij gaan de kelen in ieder geval schor brullen.

  0

  0
 • henk
  15 mei, 2016 - 10:16

  Je bent slecht geïnformeerd buurman. Ook ehv moet aan de regels vd knvb voldoen en heeft dus minimaal 16 contractspelers.

  0

  0
 • Andre
  15 mei, 2016 - 10:32

  Voor alle internet supporters. We zijn in het stadion. Bizar.. Mooie club uit

  0

  0
 • JK
  15 mei, 2016 - 10:33

  Ik hoop dat de heren spelers begrijpen dat er morgen meer gebracht moet worden dan afgelopen vrijdag. Inclusief Marinus Dijkhuizen die al toegaf dat het te behoudend was: het is ook de taak van de trainer om de spelers op scherp te zetten. Kijk naar Diego Simeone.

  Naah voor Suk, Seuntjens voor Verbeek. Verdediging stond goed – veel kansen tegen hebben we nou ook niet gehad afgelopen vrijdag.

  0

  0
 • Andre
  15 mei, 2016 - 10:40

  Jk dat snappen ze wel hoor

  0

  0
 • am
  15 mei, 2016 - 10:58

  Heb liever dat ze het morgen niet redden, dan dat ze er tegen WII alsnog uitvliegen!

  0

  0
 • willem 4,5
  15 mei, 2016 - 11:01

  Goed gesproken Waddingsveen. Reageren op 013 is zonde van de energie. Het is een sfeerloze club met weinig toeschouwers, die je ook niet hoort, want lawaai maken is verboden daar in Stilburg. Stilburg een van de meest ongezellige steden van Nederland, daar wil je nog niet dood gevonden worden. Stad zonder enige uitstraling, met een lelijk taalgebruik, met lelijke ordinaire vrouwen en met een club zonder enige uitstraling! Dit is mijn uitspraak en daar moet u het mee doen!

  0

  0
 • 076 RULES
  15 mei, 2016 - 11:40

  Met het publiek erachter moet er wel een kans inzitten dat we morgen gaan winnen
  Zeg die Maxime van Almere city stond uiteraard niet in de belangstelling bij de stillems aangezien ze in Stilburg toch alleen maar van heren liefde houden

  0

  0
 • Tegel
  15 mei, 2016 - 11:42

  Geen woorden maar daden! 😊

  Net als in 010 is Breda wel weer toe aan n succes/feestje!

  Hup NAC!

  Ik gun Jelle een afscheid met een promotie ☺

  0

  0
 • demeul
  15 mei, 2016 - 11:58

  Godver wat ben ik zenuwachtig en wat duurt het nog lang…..

  0

  0
 • Bash
  15 mei, 2016 - 12:00

  Zojuist hebben we tezamen weer bewezen waarom NAC in de eredivisie hoort! Morgen met z’n allen achter de club gaan staan!

  come on NAC!!

  0

  0
 • am
  15 mei, 2016 - 12:12

  Aan de supporters heeft het nooit gelegen bij NAC

  0

  0
 • Neutraal
  15 mei, 2016 - 12:24

  Nac is wat betreft stadion en publieke belangstelling eredivisiewaardig.Ze moeten het alleen op het veld afdwingen.In Eindhoven heeft Nac 2 schoten op doel gehad waarvan er 1 inging en een kopbal net naast. Nac heeft een paar halve mogelijkheden gehad.Ik snap daarom niet dat jullie Fce groter maken dan ze in werkelijkheid zijn.Een redelijk team met enkele uitschieters naar boven. Fce moet nu op een normaal veld spelen en niet op zo’n plastic veld. Daar ligt ook een voordeel voor Nac.Kortom, het zou me verwonderen als Nac Maandag niet doorgaat.

  0

  0
 • NOAD
  15 mei, 2016 - 13:24

  Zo’n gastje als die 013, ik vraag me af wat je op een site als bsiderats komt doen om je mening te geven over NAC. Hebben jullie bij die club zelf geen forum ofzo waar jullie slap tegen elkaar aan kunnen gaan lullen ofzo? Zielig figuur.

  ON: Moet een stuk beter dan vrijdag, maar heb er nog wel vertrouwen in met Seuntjens op 10, hopelijk Sukkie eruit want die heeft geen bal aangeraakt vrijdag en Dingsdag ook wissel met z’n slappe gedoe altijd. HUP NAC!

  0

  0
 • de zware
  15 mei, 2016 - 13:48

  @NOAD

  Het mooie is ook nog dat waddinxveen om 1 uur snachts op hem reageerd en dit knulletje er binnen 3 minuten op weet te reageren. Ik denk dat dit gastje geen leven heeft of is er in stilburg zaterdag avond geen kroeg open?

  Oja en @013 succes met almere, die wedstrijd word nog lastiger dan jullie denken. Al hoop ik natuurlijk dat ik Falkenburg jankend in ons stadion te zien krijg nadat een 4-0 overwinning voor de onze en dat jullie laatste hoop wegvaagd is. En dan is het maar een kwestie van een paar daagjes wachten voordat we in stilburg mogen promoveren. Heerlijk!

  HUP NAC!

  0

  0
 • scheppioni
  15 mei, 2016 - 14:05

  @ Kinderkaartje
  Tis maar heel goed dat ons NAC ons nog altijd hebben, anders hadden we al niet meer bestaan, gezien de laatste twee armtierige/laf/behoudende seizoenen !
  Waar we in de jaren’90 en een pakweg 5 jaar geleden nog vol bewondering oogsten bij andere supporters, zijn we nu steeds meer de ideale speeltuin !
  Hey gelukkig zegt de tegenstander steeds vaker, ‘gelukkig tegen NAC aankomend weekend’, om echt misselijk van te worden ! Dank de meeste NAC spelers nu en ook dijkhuizen en co !!

  0

  0
 • Oosterhout3
  15 mei, 2016 - 16:43

  Scheppio, dijkhuizen vandaag zegt na terugkijken van de wedstrijd pijn aan de ogen gekregen te hebben, vooral in balbezit was het drama

  Ik verwacht met mats en stam…. en ik denk zelfs naah voor slappe suk, dat het daarin een stuk beter zal draaien…

  Korte training vandaag zeg… warmlopen zonder bal
  Rondootje met hele selectie en 3 of 4 int midden…
  Afwerken zonder verdedigers waarvan 3 rondjes alleen de keeper werd warmgeschoten….( gelukkig hoeft dingsdag niet leren te verdedigen)

  Mats is scherp dat zie je aan alles!!
  Unal 1 op 1 met keeper de beste
  Alleen dat afmaken op doel…. schoten vanaf 3 meter naast enzo…

  Verder perfecte ochtend gehad met 700 andere gekken

  0

  0
 • buurman
  15 mei, 2016 - 17:22

  Beste Henk,
  Met alle respect, je bent nogal simpel. In de selectie van Eindh. zijn er twee , N’Koto en Caenepeel die een redelijk contract hebben. De rest heeft een vergoeding op amateurbasisniveau. En natuurlijk staat daar contract (met vette letters) boven. Bepaalt de knvb ook hoeveel je moet betalen?

  Maar maakt allemaal niks uit, als NAC morgen maar wint met twee goals verschil.

  0

  0
 • scheppioni
  15 mei, 2016 - 19:37

  @ Oosterhout3
  We gaan het zien, gelukkig is het thuis, maar mochten we het redden morgen dan moeten we ook nog in ieder geval uit naar stilburg, ik wil er niet aandenken voor een optimist als ik wat er dan met een lam NAC kan gebeuren !

  0

  0
 • Seh
  16 mei, 2016 - 21:43

  013, wat kom jij hier doen? Ga lekekr naar je dildo.com met hun 4 reacties per artikel

  0

  0