Go to Top

BSR TV: Shane O’Neill na RKC-NAC

BSR TV: Shane O’Neill na RKC-NAC

Het is het jaar van de debutanten bij NAC. Wederom een debutant die tot scoren kwam! Shane O’Neill maakte de 2-3 met zijn hoofd. Wij spraken hem na afloop van de wedstrijd.

Bron: B-Side Rats

38 Reacties op "BSR TV: Shane O’Neill na RKC-NAC"

 • Oldskool
  16 september, 2016 - 23:51

  Goede goal. Hij gaf het wel bijna weer weg daarna. Maar wat heb ik 100x liever een NAC dat open en risicovol speelt dan dat gebrei om vooral niet te verliezen. Overigens ook gewoon complimenten voor rkc dat niet met een handbalverdediging en 6647 blessurebehandeling speelde. Jammer dat zeist bagger blijft sturen, maar dat is daar niet het grootste probleem.

  0

  0
 • Chris
  16 september, 2016 - 23:52

  Louis is er niks bij haha

  0

  0
 • Nr. 12
  16 september, 2016 - 23:53

  You came in vanaf the bench :-D
  Maar wederom een leuk interview, well done Rats!

  0

  0
 • Kinderkaartje
  16 september, 2016 - 23:58

  In alle eerlijkhied; filmpke nog niet gezien.

  Wat ik niet snap; Brondeel speelt een prima pot, wordt tot over zijn enkels afgefikt hier voor en tijdens de wedstrijd. . Ik zit in het mandemakers stadionneke, zie een gretig niet al te slecht spelend NAC, en al die faalhalzen zitten te zeiken voor hun TV, met de iPad op schoot.
  GA achter je team staan, en support them! door dik en door dun!

  Dessers misschien niet al te goed, maar werkt zich twee slagen in de rondte. Sporksleds goed, alouchi zeer goed (kan er niks van, he Nacman?), Rommens zeer sterk, Haemhoudts loopt werkelijk elk gat dicht.

  En maar zeiken en maar zeiken.
  We winnen gewoon met 2-4, niet helemaal terecht misschien, maar we doen het wel.

  Ga nou godver eens achter je club staan! We hebben een prima team, jong en onervaren. Ze gaan nog steken laten vallen, maar ook nog mooie wedstrijden spelen.

  Mooiste van de avond; wij (=NAC ) waren op alle fronten de luidruchtigste in het stadion (ik zat aan de lange zijde) , we hebben gewoon weer 3 punten. En het allermooiste; weer een week geen Hans Deelen op BSR.

  Goed weekend allemaal

  Come on NAC.

  0

  0
 • cs
  16 september, 2016 - 23:58

  Bescheiden, dezelfde taal in ieder geval, mischien de nieuwe Latchford ???

  0

  0
 • bart
  17 september, 2016 - 00:12

  Latchford was een spits

  0

  0
 • cs
  17 september, 2016 - 00:20

  En wat doet een goede spits? bv Latchford (legende!!!) cq Shane O’Neill……..

  0

  0
 • Rattata
  17 september, 2016 - 00:31

  Wat mij opviel vandaag is dat de overwinning gewoon een dikverdiende beloning is voor het harde werken. In de 80e minuut, toen het nog 2-2 stond, voelde je al aan dat we gingen winnen. Dat zie je gewoon aan de werklust van de spelers en het afdwingen van geluk. Tegen Dordrecht was dat precies hetzelfde. In dat opzicht zie ik echt een vergelijking met Sparta vorig jaar. En daarmee bedoel ik niet dat we meteen al kampioen worden, we dwingen gewoon heel goed overwinningen af.

  0

  0
 • Johan o
  17 september, 2016 - 00:49

  @ kinderkaartje

  Amen!

  0

  0
 • TpT
  17 september, 2016 - 03:54

  The cheering too much? Noo way!!! Gewoon verdiend.

  0

  0
 • Dun Diëe
  17 september, 2016 - 07:12

  Wat een goeie gozer. Eerlijk en bescheiden (en veel meer Amerikaans dan Iers dan ik had gedacht). Goed gespeeld Sjaak! En wat een heerlijke goal!!

  0

  0
 • Wanny
  17 september, 2016 - 07:41

  Sparta speelde vorig jaar echt niet heel veel beter voetbal. Die hadden wat jongens die makkelijk scoorden en achterin waren ze degelijker. Die wonnen ook vaak op t nippertje.

  0

  0
 • Oosterhout3
  17 september, 2016 - 08:01

  Ik heb gister GE-NO-TEN !!!

  Zo op en neer die wedstrijd….
  een zeer slechte scheids…..
  Als nac wn rkc alle kansen maken wordt het 8-12…
  De afgekeurde goal van dessers…..

  Dessers… wat is hij levensgevaarlijk!!

  Mijn tip… voor de beker 2e elftal opstellen…
  Alleen denk ik niet dat het veel scheelt met het eerste qua kwaliteit….

  Dan krijg je zoiets

  Noppert

  Ekangeme. oneill. Bart de meijer/van bezooijen. Demon

  Middenveld met damen, bodi brusselers, rommens/vermeer

  Aanval.
  Verbeek faupala agyepong

  0

  0
 • Barry
  17 september, 2016 - 08:12

  El Allouchi speelde het eerste uur fantastisch. Een heerlijke nummer 10. Jammer dat hij straks transfervrij de deur uit loopt.

  0

  0
 • Hoppakee
  17 september, 2016 - 08:23

  We’ve got O’Neill!!!!

  0

  0
 • AlleballenopWannie
  17 september, 2016 - 08:44

  Voor de beker weer gewoon de beste 11 opstellen.
  Als je NAC supporter bent dan weet je dat de beker een niet onbelangrijk mooi deel in onze geschiedenis is.
  Zelfs Penders” droom was om ooit de finale beker te spelen.\

  Selectie is breed en gelijkwaardig genoeg om blessures / schorsingen op te vangen.
  Dus HUP NAC!

  0

  0
 • scheppioni
  17 september, 2016 - 09:05

  Prima goal, prima interview, prima weekend, prima worstenbrood en een prima pot bier !
  PRIMA NAC BREDA en nu het belangrijkste deze lijn doortrekken en niet vrijdag weer de bekende kat uit de boom kijken ! Pakken die superboeren met Shane !

  0

  0
 • Dun Diëe
  17 september, 2016 - 09:24

  Alleballenopwannie, helemaal mee eens. Laat Rob en Jelle het er maar bij de groep instampen hoe belangrijk de bekercompetitie voor een club als Nac is.

  0

  0
 • scheppioni
  17 september, 2016 - 09:28

  Maar eerst zeker idd vvv pakken op dat belachelijke tijdstip !

  0

  0
 • G00ser
  17 september, 2016 - 09:47

  Helemaal eens met Kinderkaartje.

  Kleine toevoeging wat ik zelf wel prettig vind; de brede selectie. NAC is niet afhankelijk van enkele sterspelers, maar kan alle linies perfect opvangen. Er is veel concurrentie op de posities met vrijwel gelijkwaardige alternatieven, en dat geeft ook rust.

  Verder valt het me op dat het echt een positief team is, er wordt niet op elkaar gescholden maar juist positief gecoached. Ik herinner me de wedstrijd vorig jaar bij Almere, je hoorde alleen maar gescheld en tot overmaat van ramp lieten ze Bezooijen geblesserd liggen. Dit team gaat wel voor elkaar door het vuur en laat zien te willen voetballen.

  Nogmaals, ik zie een stijgende lijn en kan genieten van de wedstrijden. Ik ga geen voorspellingen doen, ik hoop enkel op een mooi seizoen..want dat verdienen we inmiddels wel.

  0

  0
 • buurman
  17 september, 2016 - 09:54

  Mooie overwinning in een echte wedstrijd met 2 ploegen die er voor gingen. Genoten. Door dit soort wedstrijden tank je zelf vertrouwen, zowel spelers als supporters. Tegen graafschap wordt nu een soort eerste finale want……………. plaats 1 is binnen bereik. Heb er nu al zin in.

  Voetballend kan er nog veel beter , maar in deze competitie is tot heden geen enkele ploeg die er boven uitsteekt laat staan onverslaanbaar is. NAC is in de breedte wel de sterkste selectie denk ik. En dat telt op d’n duur ook zwaar mee.
  Ik verwacht tegen graafschap een heel spannende partij, want die gasten uit doetinchem gaan hun huid zo duur mogelijk verkopen. En ook de graafschap gelooft er na gisteren weer in.

  Ik was na de eerste twee wedstrijden tevreden over Dessers, al zag iedereen dat hij nog moest groeien. Daarna veel twijfel, maar nu geloof ik weer in hem. 5 Uit 7 is gewoon in orde. Brondeel wordt teveel afgebroken meen ik. Ik denk dat Noppert en Brondeel gelijkwaardig zijn. De een wat sterker met hoge ballen, de andere sterker op de lijn. Maar goed dat is mijn mening. Goed dat we allemaal recht hebben op een eigen mening die je mag verwoorden. En die mening mag best kritisch zijn. Tot eergisteren was het niet best wat NAC liet zien.
  Uiteindelijk willen we allemaal hier hetzelfde; en dat is met NAC dit seizoen terug naar de ere. Tegen de graafschap kan een belangrijk stapje worden gezet al duurt het seizoen nog lang.

  0

  0
 • Nonkel Frans
  17 september, 2016 - 09:58

  Deze Shane komt uit een bekende sportieve Ierse familie. Geboren in (rebel) county Cork en zoon van Colm O Neill en neef van Maurice Fitzgerald, beide kampioenen voor Cork en Kerry in Gaelic Footbaal. Shane migreerde op jonge leeftijd naar de US maar draagt nog steeds 2 nationaliteiten. Hij zou dus zo maar uit mogen komen voor the Irish – “Come on you boys in Green” National Soccer Team!!!

  Meer dan welkom dus zo’n jongen met veel NOAD zonder kapsones. Samen met onze Vlaamse en andere nieuwe vrienden kan het nog wat gaan worden. Welcome Shane, you’re doing great!!! Hope you will feel at home!

  0

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  17 september, 2016 - 10:02

  NAC groeit en de inzet is goed. Je voelde het gisteren aankomen dat NAC op het eind alsnog zou winnen.
  Er bonken meerdere spelers op de deur voor een basisplaats en dat is goed. Van belang is, met zo’n brede selectie, dat de sfeer in de groep goed blijft. Teleurgestelde spelers kunnen het groepsproces schaden.
  Als NAC verdedigend sterker wordt, dan hebben we pas echt een goed elftal dat “heel ver kan komen”.

  0

  0
 • Ritchey
  17 september, 2016 - 10:23

  Realistische en gedegen jongen uitgaande van dit interview. Wat me goed doet te horen is het feit dat hij als nieuwkomer een selectie meemaakt die zich goed voelt en lekker in de vel zit. Tevreden spelers, een in potentie sterk team in wording dat voor elkaar wil knokken. En daar hebben we gister al iets van gezien. En.. het feit dat Hans persoonlijk de gesprekken aan gaat met de spelers zoals ook vooraf met O Neill. Daar spreekt wel professionaliteit uit. En dat hele verhaal wat ik nu opgesomd heb is wel eens anders geweest (lees vorig seizoen)

  0

  0
 • Hoppakee
  17 september, 2016 - 10:45

  We’ve got O’ neill, Shane O’fucking Neill. I just don’t think you understand. He scores the winning goal, he’s totally in control We got Shane O’fucking Neill.

  0

  0
 • Dun Diëe
  17 september, 2016 - 10:47

  Wat me overigens nog even van het hart moet: de laatste weken toen de resultaten wat achterbleven stak het oude excuus de kop op: NAC zou een vreemdelingenlegioen zijn verworden vol Belgen en Manucians. Dit werd zowel door de zogenaamde “realisten” (lees: negatieve zeikstralen) als op de website van de VI en enkele andere media betoogd. Het zou een elftal zijn waar geen Bredanaar zich mee kon identificeren.

  Nou, dan ben ik schijnbaar geen Bredanaar. Ik zag gister een team waar ik me meer mee kon identificeren dan sinds jaren. Misschien wel sinds midden jaren 90. Het zijn geen locals nee, maar ze passen wel bij Breda. Met zoals spelers als Petö, Arnold en Salmon bij Breda pasten. Het verbaast me dan ook niets dat je verschillende geluiden hoort dat ze het erg naar hun zin hebben in onze stad.

  Bij deze dus hulde voor de samensteller van deze groep. Niet alleen heeft Smulders een goed team bij elkaar gezocht, ze passen ook nog eens bij de club en bij de stad zonder er al teveel dure woorden aan te hangen en cultuurhandvesten er bij te betrekken maar door het gewoon te doen. Chappeau.

  0

  0
 • Balletje
  17 september, 2016 - 11:11

  Een groeiend en winnend NAC. Over een wedstrijd of 3 a 4….top!

  En voor alle zeikers, wanneer hebben jullie voor het laatst een bal getrapt?
  Ik vond de doelpunten van meer lef dan ik heel vorig jaar heb gezien. Lekker vanaf afstand en knallen!

  0

  0
 • Rbull
  17 september, 2016 - 12:07

  Leuk interview, maar doe ajb iets aan je Engels. Soms is dat echt tenenkrommend.

  0

  0
 • ome cor
  17 september, 2016 - 12:24

  Your are not fit ?
  Well, I think he fits pretty well, mr. interviewer

  0

  0
 • Henri
  17 september, 2016 - 13:26

  Een echte Amerikaanse krijger die op (wils)kracht die goal maakte. Schrok wel enorm hoe hij dat duel van die Portugese debutant kon verliezen. Hopelijk eenmalig.

  0

  0
 • Wanny
  17 september, 2016 - 14:02

  Dinsdag juist wel weer grotendeels dezelfde 11 erin. Alleen Verschuren eruit en O Neill erin. Is gewoon weer een mooie gelegenheid om als team verder te groeien in een potje om het eggie. Waarbij het ook nog top zou zijn als we doorgingen.

  0

  0
 • Tvb
  17 september, 2016 - 17:56

  Ja die verschuren had een paar erg lompe acties. Hij mag ook wel paar keer per week wat in t krachthonk trainen, voor wat extra duelkracht!
  Misschien o’neill maar eens erin voor hem

  0

  0
 • Daan
  17 september, 2016 - 19:33

  We hebben een prima selectie . Afgelopen weken ook Jong NAC gevolgd en dat zag er prima uit. We hebben dit jaar weinig zogenaamde vedettes maar wel spelers met potentie.

  0

  0
 • Henkie
  17 september, 2016 - 22:08

  Waar is ouwe spionkop nu na een winstpartij?

  0

  0
 • Nonkel Frans
  17 september, 2016 - 22:36

  @Henkie volgende week dinsdag voor de beker en dan door keihard tegen de Graafschap en Volendam met @hoppakee en @ouwespionkop er vol in:
  Stand up for Neil o Shane, Stand up for Neil O Shane
  https://www.youtube.com/watch?v=E-tkaIHavvM

  0

  0
 • JK
  18 september, 2016 - 08:42

  Juergen Klinsmann zal binnenkort wel in Breda op de tribune zitten! :)

  Lekker dat deze jongen debuteert met een goal. Lekker resultaat: 4-2 uit tegen RKC. We scoren niet al te makkelijk (waardoor we thuis wat punten hebben verloren) dus 4 doelpunten is een steun in de rug.

  0

  0
 • buurman
  18 september, 2016 - 10:44

  Mooie van voetbal is dat het zo opportuun is. Na de eerste wedstrijd was ik enthousiast, wel afvragend hoe sterk (lees zwak) jong utrecht was. Daarna toch een paar heel zwakke partijen gezien, dus twijfel, maar toch voldoende punten voor de subtop. En na rkc is het geloof weer terug ondanks dat het voetballend beter kan. En dat werkt bij de meeste supporters zo lees ik in de enthousiaste reacties.

  Nu twee partijen waar je echt naar toe leeft, vvv en graafschap. Voor je gevoel als supporter komt dat nu zeker goed, maar dat is natuurlijk nog afwachten.
  Mocht NAC promoveren dan levert , in de eerste plaats, Smulders een prestatie van formaat. O’Neill is , lijkt mij, wel een speler die weer echt bij NAC past.

  0

  0