Go to Top

BSR TV: Sjoerd Ars na NAC-FC Eindhoven (2-0)

BSR TV: Sjoerd Ars na NAC-FC Eindhoven (2-0)

Met een goal en een assist leidde Sjoerd Ars vanmiddag langs FC Eindhoven. Wij spraken de spits na afloop in de catacomben.

Bron: B-Side Rats

 

10 Reacties op "BSR TV: Sjoerd Ars na NAC-FC Eindhoven (2-0)"

 • ennoajseejer
  16 mei, 2016 - 18:24

  Ars sleurde en vocht voor elke meter. Meer dan een aantal andere spelers. Daar wond hij zich terecht over op. Als alle spelers zo 90 minuten zouden gaan kan het wat worden tegen Willen 2

  0

  0
 • De bondscoach
  16 mei, 2016 - 18:30

  Held, absoluut NOAD-waardig! Als hij NAC terug naar de Eredivisie schiet verdiend hij een standbeeld!

  0

  0
 • Oldskool
  16 mei, 2016 - 18:39

  Ars moet stoppen met zeuren om vrije trappen (uitwedstrijd en 1e helft) en gewoon voorop gaan in de strijd (zoals na zijn goal en de 2e helft).

  Pedro (dramatische voortzetting maar wel verdedigend een klasbak) en moordenaar Kenny vd Weg waren de mannen van de wedstrijd.

  0

  0
 • Oldskool
  16 mei, 2016 - 18:40

  O ja, ik vond Dingsdag ook gewoon goed spelen vandaag.

  0

  0
 • driekus
  16 mei, 2016 - 18:54

  “We zijn echt niet kansloos tegen de kruiken. “Dit zijn in feite derby’s die eigenlijk altijd al uitdraaien op onvoorspelbare uitslagen. Druk zetten daar hebben ze daar in Tilburg geen kaas van gegeten, die willen te mooi voetbalallen. En laat Falkenburg maar over aan Kenny, die duwt hem onder de zooien, maar da;s positief en sportief bedoeld.Echt waar, als “we”spelen zoals de eerst helft dan weten ze bij W2 daar geen raad mee. En wwes nou eerlijk, Almere City..al konden we daar thuis niet van winnen, zegt helemaal niks, nogmaals een derby is altijd anders, dus gewoon er op klappen tegen die “elfjes”uit Breda Oost( hoe jammer ook).

  0

  0
 • wolfmanjack
  16 mei, 2016 - 20:17

  Pedro kan niet voetballen, maar hij verdedigt inderdaad wel als een kei en heeft bovendien de juiste spirit. Was samen met Kenny de man van de wedstrijd. Ars is alleen goed als hij voorzetten krijgt. Verder doet hij goed zijn best en dat valt wel op als je ook Verbeek in je buurt hebt lopen. Soms denk ik dat NAC met 10 man beter speelt dan met hem. Weg ermee.

  0

  0
 • scheppioni
  16 mei, 2016 - 20:58

  Sorry hoor, maar is er nu niet ene NAC speler met een beetje realiteitszin !?!
  Er was meer strijd dan afgelopen vrijdag, maar minder kon ook nie, maar na 10 minuten zakte ook dit weer heel ver weg, daarbij was het voetbal onthutsend belabberd, niet dat e’hoven nou zo goed was, dat ook nie, maar die voetbalde zich wel meer in de wedstrijd, zonder grote kansen te creeeeren overigens, maar voor hetzelfde geld legt zon’n scheids hem wel zomaar op de stip en is het afgelopen !!
  Nee sorry we zitten in de finale, maar gezien afgelopen vrijdag en ook een deel vandaag wordt het nog een hels karwei en met name de uitwedstrijd zondag kunnen we gezien ons behoudend/belabberd NAC in uitwedstrijden ons hart vast houden !

  0

  0
 • oosterhout3
  16 mei, 2016 - 21:46

  oops, mijn voorspelling komt dichterbij

  buurman, oud wagentje al klaar staan??

  0

  0
 • Ikweethettochbeter
  17 mei, 2016 - 00:46

  Ik vind Sjoerd de absolute leider van dit elftal. Probeert altijd aanspeelbaar te zijn. Is aanwezig, en heeft NOAD iedere wedstrijd. Hij is soms wat onhandig maar daarom voetbalt die ook bij ons. Ik ben persoonlijk geen Brands fan. Toch heb ik het idee dat je aankomende wedstrijd met Brands – Ars moet starten voorin en dan Mats en Verbeek van de zijkanten laat komen. Brands heeft een (slecht) verleden bij Willem2, en die lijkt me nou echt zwaar gebrand om juist deze wedstrijden te knallen.

  0

  0
 • Nog 'n Edje
  17 mei, 2016 - 02:15

  @ikweethettochbeter gheh! GeBrand. Goeie!

  Anyway kan er niet een nabesprekingstopic komen oid? Ik snap dat dit een rare vraag is onder een interview dat de wedstrijd nabespreekt, maar:

  -scheids liep opvallend vaak te falen in het voordeel van Eindhoven, maar bleek bijzonder strikt in het naleven van zelfs de meest verstoffigdste regels in het voetbal als het ging om NAC. Regels als: betreed het veld niet als je gewisseld bent, dan krijg je rood -zelfs als de gehele banksquad van fc eindhoven naar verluidt diezelfde regel in dezelfde wedstrijd onbestraft heeft kunnen overtreden. En toch gaf diezelfde scheids geen penalty tegen, terwijl hij dat wel had kunnen doen met enige fantasie. Niet dat ik er niet blij om ben, maar hij leek zo corrupt dat ik dat wel achter hem had gezocht.
  -er lijkt geen goede sv voorhanden. Was in het Rat vandaag, maar wilde de afgekeurde goal en de elleboog van lampje wel eens terugzien. Sbs liet me echter in de steek. Erg raar, want het lijkt me bij voorbaat interessant beeld dat je net zomaar uit je sv monteert. Of heeft iemand een link naar een goede sv? Zodat ik de scheidsrechter. Nog eens kan beoordelen…

  0

  0