Go to Top

BSR TV: James Horsfield na FC Emmen-NAC (0-0)

BSR TV: James Horsfield na FC Emmen-NAC (0-0)

Sinds zijn komst in de winter is James Horsfield een vast onderdeel van de basiself. De Engelsman draagt zowel in aanvallend als verdedigend opzicht zijn steentje bij. Vandaag begon hij als halve middenvelder. Wij spraken de City-huurling.

Bron: B-Side Rats

5 Reacties op "BSR TV: James Horsfield na FC Emmen-NAC (0-0)"

 • NAC4EVER!
  21 april, 2017 - 23:17

  Dit heel erg balen, maar hoe gek het ook klinkt, plaats 5 is nog steeds reeël!

  En de play-offs zijn nu helemaal zeker (jammer dat dat nu pas is, maar goed).

  Ik verwacht dat NAC na Oss thuis 5e of 6e staat.
  En ik zie ons daar ook eindigen. Oss-thuis moet je kunnen winnen, punt. En Almere is dan wel een (redelijk) goede ploeg, maar ook een aanvallend en dat ligt ons wel. Nadeel is wel dat dat uit is.
  Ook is het natuurlijk erg klote dat we op dit moment gewoon niet draaien en slecht spelen.Maar waarom ik goed denk dat het gaat lukken heb ik hier boven al beschreven.

  Ik zie ons dan ook nog 6 punten pakken. Dan eindigen je in ieder geval 6e. Want als je Almere verslaat ga je over hun heen. En volgende week is het Volendam-MVV, dus ga je ook sowieso over heen van hun.

  Nee, makkelijk gaat het niet worden. Maar dat hoeft ook niet! Als NAC 5e eindigd en weet te promoveren is iedereen blij!

  Natuurlijk is promotie belangrijker dan 5e eindigen, maar met plek 5 heb een betere uitgangspositie voor die (eventuele) promotie.

  Laten we er met zijn alle vol voor gaan!
  Come on NAC!
  #BredaGelooft!

  2

  3
 • FVBreda
  21 april, 2017 - 23:18

  Ben ik de enige die blij is met deze matige vorm? Playoffs zijn zeker. Vorm komt weer. Hopelijk vanaf 2 wedstrijden en verder. Als ze maar van de fouten leren. Liever nu niet en over 2 wedstrijden wel dan andersom. Zo wisselvallig is deze selectie.

  3

  0
 • NAC4EVER!
  22 april, 2017 - 00:18

  Vind het goed om te horen dat hij promotie als zijn belangrijkste taak ziet.

  Vaak beginnen die City jongens over hun eigen ontwikkeling en niet over NAC!

  Go James Horsefield!

  1

  0
 • Mike
  22 april, 2017 - 09:00

  Ik ben wel fan van James! Zekerheidje geworden in de verdediging. Geeft alles, kneiterhard en longen van een horse. Hoop dat ie volgend jaar mee gaat met ons naar de Ere. Hoop doet leven en iedereen weet dat dit elftal heel goed kan voetballen als ze het op hun heupen hebben. In de play offs treffen ze hoe verder ze komen steeds meer voetballende tegenstanders en dan komen ze het beste uit de verf!

  6

  1
 • Los Pollos Hermanos
  23 april, 2017 - 22:13

  Waardeloze verdediger. Kan geen bal spelen langer dan 10m. Draait altijd de verkeerde kant op (lees: draait nooit open, leer je in de E tjes) speelt zelden tot nooit het middenveld in en komt er eigenlijk ook nooit overheen. Snel afscheid van nemen. Noad is niet genoeg. Gelul altijd “inzet tonen” als je geen bal over 10 meter naar iemand kan spelen met een geel shirt aan.

  0

  3