Go to Top

BSR TV: Stijn Vreven na NAC – FC Volendam (2-1)

BSR TV: Stijn Vreven na NAC – FC Volendam (2-1)

Na een week trainingskamp kon Vreven vandaag zien wat deze week had toegevoegd aan de selectie. Tegen de eerste echte tegenstander heeft hij 45 minuten lang op oorlogssterkte gespeeld en 45 minuten lang met een team dat zich mocht bewijzen. Onder aan de streep hebben we in de eerste 45 minuten met 2-0 gewonnen van Volendam en in de tweede 45 minuten met 0-1 verloren. We spraken Vreven na de wedstrijd over zijn indruk van de wedstrijd en hoe wat hem was opgevallen in deze echte oefenpot.

26 Reacties op "BSR TV: Stijn Vreven na NAC – FC Volendam (2-1)"

 • scheppioni
  15 juli, 2017 - 19:48

  Een realistische trainer !
  Is het nog geen 12 augustus ??!
  HUP NAC !

  36

  2
 • Maarten
  15 juli, 2017 - 22:50

  Ik vond Koch, Bertrams, Fernandes en Monir zwak. Mari daartegen positief opgevallen met Ambrose.

  7

  25
 • Ad B uit Roosendaal
  15 juli, 2017 - 22:57

  Mijn verwachtingen waren al positief en die zijn vandaag bevestigd.
  Een sterk duo in het centrum van de verdediging (Koch en Mari) en de gehele groep op een duidelijk hoger niveau dan vorig seizoen.

  21

  7
 • reflektor
  16 juli, 2017 - 08:23

  1ste helft 2-0 2de helft 1-0 verloren? Wat een prietpraat

  5

  33
 • NAC4Ever
  16 juli, 2017 - 11:20

  @reflektor
  Door het verschil in wat ee de eerste helft op het veld hadden staan en wat we de tweede helft op het veld hadden staan kan het best zo weggezet worden.

  13

  0
 • buurman
  16 juli, 2017 - 12:36

  Goeie prestatie voor een oefenpot.

  2

  2
 • gvd
  16 juli, 2017 - 12:45

  De rust achterin is nog ver te zoeken. Bij betre tegenstanders zal dit blijken.
  Bertrams matig, centraal achterin klopt het niet en niet overtuigd van linksback Angelino. Mari en Angelino gaan problemen krijgen met arbitrage in nederland. Veel te lomp in de duels. Sporkslede de enige echt positieve factor.
  Verwacht veel van Ambrose. Ziet er uit als een killer die kan meevoetballen.

  8

  24
 • 7hills
  16 juli, 2017 - 13:30

  @gvd

  Goeie conclusie al na 45 minuten tegen de eerste serieuze tegenstander van dit seizoen!

  17

  1
 • Erik
  16 juli, 2017 - 13:36

  Ons clubje blaast te hoog van de toren! Ambitie uitspreken: oke! Maar verder…… LAAT HET EERST MAAR EENS ZIEN!!! Ben benieuwd of ze echt kunnen knokken bij tegenstand.

  Hoogmoed komt ten val…. Daarvoor moet gewaakt worden. Na 5 wedstrijden weten we pas ongeveer waar we staan.

  38

  17
 • Frits
  16 juli, 2017 - 13:40

  Logisch Smulders dat Brondeel voor Twente kiest als ze VEEL BETER BETALEN! Je bent wel erg naief als je dat niet snapt. Ook bij ons NAC zal geleidelijk aan dit plafond omhoog moeten.

  35

  19
 • RV
  16 juli, 2017 - 14:21

  We hebben nog geen enkele speler die heeft bewezen op Eredivisie niveau mee te kunnen. Sterker Nog, de grootverdieners Haemhouts en Stans zijn op hun retour en niet voor niets naar NAC in de eerste divisie gekomen. Laten we keihard werken en realistisch blijven.

  Handhaving moet geen doel zijn, dat vind ik een mooi streven van Vreven. Maar laten we niet denken dat we mee kunnen doen om het linkerrijtje.

  Vertrouwen in de huidige selectie?
  Nog niet echt, voor Eredivisie begrippen veel te mager. Er moet echt nog wat leiderschap en ervaring bij.

  Vertrouwen in de trainer en staf?
  Absoluut, vind het mooi dat Vreven uitspreekt dat we het met zijn allen moeten doen en ik geloof wel dat Vreven de gasten in teambelang kan laten spelen.

  Thuis keihard er op klappen en punten sprokkelen. Wat heb ik nu al zin in die thuiswedstrijd tegen PSV. Dan gaan we echt massaal gas geven.

  17

  6
 • scheppioni
  16 juli, 2017 - 14:30

  @ RV
  Voor de wedstrijd thuis tegen de lampjes ligt de basis een week eerder !!
  Bijna ieder eredivisie club hebben veel wisselingen, dus je bent met een overtuigende groep zeker nergens kansloos !! Een op papier misschien een mindere selectie kan op het veld door overtuiging en beleving heel anders zijn en ja (zie ado vorig seizoen) de eerste vijf wedstrijden winnen zegt ook niet alles, het belangrijkste is op dit moment dat ons NAC het veld in gaat om echt maar dan ook echt te willen winnen zoals het hoort en niet dat andere van de laatste seizoenen !! HUP EEN STRIJDEND NAC !

  19

  9
 • RV
  16 juli, 2017 - 15:02

  Ik sluit me daar ook bij aan hoor Scheppioni.
  En wat me positief stemt is dat er we niet teveel rotte appels in een selectie hebben lopen.

  Maar 2 of 3 gerichte aankopen:
  Een ervaren en fysiek sterke controleur op het middenveld en een iets meer ervaren spits er bij zouden voor mij al een wezenlijk verschil maken. Heel leuk dat Verschueren en El Allouchi bijvoorbeeld de 2 controleurs zouden worden maar het feit dat je zo wenst te gaan spelen zegt genoeg. Namelijk dat Vreven het ook niet aandurft om met Verschueren daar alleen te gaan spelen.

  Voordeel van de City deal is dat concurrenten als VVV nog écht moeten investeren en dat we toch al een aantal gerichte aankopen hebben kunnen doen voor de start van de competitie. Wat dat betreft hebben we een voorsprong kunnen nemen.

  7

  1
 • Toets
  16 juli, 2017 - 15:14

  Mensen zijn hier wel heel kort door de bocht door na 45 minuten al te stellen dat spelers problemen zullen krijgen met de arbitrage in nederland. Ik moet zeggen dat ik juist wel houd van een type Mari en Koch. Twee beesten van kerels die niet bang zijn om er een keer onder te klappen, zoals dat hoort bij NAC.Ook nog eens kopsterk, wat bij standaardsituaties altijd van waarde is. Kijk maar eens naar gisteren waar Mari de 2-0 binnen kopt.

  Verder stond het middenveld ook redelijk goed, met hier en daar nog wat slippertjes.Vloet is ook een sterke kerel met aanvallende intenties. Alleen Fernandez heeft mij gisteren nog niet weten te overtuigen, maar wat niet is kan nog komen. Ambrose gaat ons nog veel leuke momenten bezorgen!!

  11

  3
 • scheppioni
  16 juli, 2017 - 16:18

  @ RV
  El allouchi is in de verre verste geen controlerende speler, daar ligt nog een aandachtspunt of het zou Nijholt moeten gaan kunnen worden en dan verder met een positieve reactie duimpjes tegen, wat een lachertje, zullen wel jaloerse kruikjes zijn !! HUP NAC nog vier weken pff !

  8

  5
 • Detank
  16 juli, 2017 - 16:20

  Iedereen is wel erg voorbarig met het trekken van conclusies zowel positief als negatief. We hebben in het verleden zowel goede als slechte voorbereiding gehad, welke beide geen garantie gaven van succes dan wel resulteerde in een slecht seizoen. Kortom, voorbereiding/oefenwedstrijden zeggen weinig.

  Eerste helft een ploeg met potentie gezien, en ook zeker spelers die beter kunnen/moeten maar ook veel goede dingen.

  Wat mij echter wel zorgen baart is de 2e helft. De stand ins van de “verwachte basis 11” waren vele malen slechter dan het 2e team van Volendam. Dus kortom bij blessures…. damen Vermeer rommens etc . Allemaal ver onder eredivisie niveau en gaan blessures nooit kunnen opvangen. Overigens korte viel wel positief op!

  Wat ik hier vooral mee wil zeggen is: we hebben voor de breedte extra kwaliteit nodig. Gasten als korte, nijholt meijers n toko , die dicht tegen de basis aan zitten kwa kwaliteit. En geen damen Vermeer etc die het in de juup niet eens redde..

  Extra spits verdedigende middenvelder en extra back. En hopelijk zijn n toko en meijers weer snel fit.

  16

  5
 • Balletje
  16 juli, 2017 - 16:55

  Fantastisch het azijn-pis-niveau hier. Of ik denk of hoop, het doet er niet toe, ik verheug me om naar NAC te gaan kijken.
  En waar ik wel heel erg op hoop is dat het niveau Johan Derksen zeikerij hier wat omlaag gaat.
  Met NAC is het net een huwelijk, in goede en in slechte tijden supporter met seizoenkaart!

  16

  5
 • Daan
  16 juli, 2017 - 18:52

  Ik vond NAC na een aardige 1e helft juist heel goed starten in de 2e helft.
  Logisch dat je kwaliteit inlevert met veel jonge jongens die afgelopen seizoen nog in de A uitkwamen .
  Voor Conclusies lijkt het me nog wat vroeg aangezien Vreven nog een maand heeft de ideale samenstelling te zoeken

  16

  1
 • Henkie
  16 juli, 2017 - 20:23

  Hendrix huren van psv!

  3

  20
 • Henkie
  16 juli, 2017 - 20:24

  Of ojo transfervrij halen. We missen nog een goede nummer 6.

  2

  13
 • Sjef de gevulde koek
  16 juli, 2017 - 20:37

  Je ziet gewoon meer kwaliteit. Feit is wel de spoeling is dun. Korte heamhouts stans het is allemaal net net matig. Mannen van city zijn gewoon aanwinsten. Er moet een team staan. Je kan er nog geen hol van zeggen. De eerste 11 zijn gewoon goed. Je moet alleen meet spelers hebben. Verschil tussen de eeeste 11 en daarna is groot. We gaan het zien.

  11

  1
 • NAC4Ever
  16 juli, 2017 - 22:28

  @Henkie
  Door de transfer van Guardado zal Hendrix denk zijn kans gaan krijgen bij PSV.

  5

  1
 • Robert
  16 juli, 2017 - 23:04

  Verschueren was gisteren erg matig maar verdient wel een eerlijke kans.
  Lijkt mij dat vrijwel geen enkele speler zomaar een zekerheidje is . Simpelweg omdat ze op dit niveau nog geen ervaring hebben .

  13

  0
 • Badeend
  17 juli, 2017 - 08:27

  Mooi al die kort door de bocht conclusies hier. Vreven en Smulders geven aan dat de ambitie is om bovenin het rechterrijtje mee te doen. Dan word je dus 10e – 13e. Zou heel mooi zijn voor dit NAC.

  En voor die pannenkoek hierboven die het nog steeds niet snapt: fc twente heeft nog 65 miljoen euro schuld. Kun je je daar iets bij voorstellen? Ze zijn al 30 miljoen euro in schuld teruggegaan – dat is bijna vier keer de totale begroting van NAC in het afgelopen seizoen!

  Je kunt vinden dat NAC niet ambitieus (roekeloos?) genoeg is, of je kunt vinden dat twente totaal onverantwoorde risico’s heeft genomen (in het verleden?) maar een feit is dat het verschil tussen NAC en twente op financieel vlak nog steeds erg groot is. Of dat nou door keiharde fraude komt of niet, en of twente het nou gaat overleven of niet (er komt nog een belastingclaim aan, en als je het mij vraagt, heeft de licentiecommissie ernstig verzaakt). Ik hoop dat NAC nooit meer in een dergelijke situatie terecht gaat komen.

  6

  1
 • G00Ser
  17 juli, 2017 - 09:15

  Ik heb de wedstrijd tegne Volendam niet gezien en hecht ook niet teveel waarde aan de uitslag.

  Morgen staat er een wedstrijd op het programma dat een belangrijker meetpunt gaat zijn. Deze Turkse tegenstander heeft behoorlijk wat kwaliteit en is wat mij betreft een mooi indicatie om te zien hoe de spelers zich individueel staande houden. Ik zou niet blindstaren op de uitslag, maar meer kijken naar onderlinge duels, speltemp, etc.

  2

  0
 • Wanny
  17 juli, 2017 - 09:26

  Het is wel erg kort door de bocht om te stellen dat de tweede keus te slecht is. Normaal gesproken zullen er van die jongens maar een paar spelen bij blessures en schorsingen, dus dan staan er betere spelers omheen dan er tegen Volendam na rust stonden. Dan gaan ze vanzelf beter voetballen.

  Zo’n Rommens kun je echt wel in laten vallen tegen tegenstanders van het kaliber Willem II, Excelsior, Roda. Ziyech afstoppen zal lastiger worden, maar dat zijn ook niet de wedstrijden waarin we op punten rekenen.

  4

  0